Megállapodás Lenglettel - sajtóhír

lenglet.JPGSpanyol sajtóértesülések szerint megállapodásra jutott a Barcelona a Sevilla francia hátvédjével, Clement Lenglettel.

A Sevilla 22 esztendős francia átvédje a hírek szerint "igent" mondott a Barcelonának, és a nyáron a katalánokhoz fog majd igazolni, akikhez öt évre fog majd aláírni.

Lenglet döntésének a meghozatala mögött az állt, hogy "nem akarta élete lehetőségét elszalasztani", és szeretett volna egy előre lépést tenni a pályafutásában, függetlenül attól, hogy nagyon hálás a Sevillának. A francia emellett belátta azt is (miután beszélt az ügynökével), hogy elég játéklehetőséghez juthat a Barcelonánál, függetlenül attól, hogy Umtiti marad-e vagy sem. Az idő pedig neki fog majd dolgozni (a jövőt nézve), mivel még mindig csak 22 éves.

Lenglet kivásárlási záradéka egyébként a korábbi hírekkel ellentétben nem 30 millió euró, hanem 35 millió euró. Ám ez az összeg így is "röhejesnek" mondható a mai piaci árak mellett, egy már a ligát is ismerő, és az európai kupa porondon is bizonyított játékosért.

(mundodeportivo.com)