A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt

2018. október 27. - Berbatov

Ernesto Valverde a sajtó rendelkezésére állt a Real Madrid elleni spanyol szuperrangadó előtt. Többek között beszélt a mérkőzésről, az ellenfél formájáról, Messi és Ronaldo hiányáról, illetve Dembéléről. 

"Az ilyen típusú mérkőzéseken rengeteg dolog történhet, minden lehetséges. Két jól sikerült meccs után érkezünk a hét utolsó kihívására. A szezon kezdetén a Madrid nagyszerűen játszott, most más képet festenek, ennek ellenére tudjuk mi vár ránk. Nem a tabellán elfoglalt pozíciójukat nézzük, hanem hogy mire lehetnek képesek... Nagyszerű csapat. De őszintén, nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk. Remélem meg tudjuk ismételni a szerdai teljesítményünket. Mindent meg fogunk tenni a három pont begyűjtéséért."

Cristiano Ronaldo hiánya? "Ronaldo már az idény kezdete óta nincs Madridban, mi egy hete vesztettük el Messit. Messi nélkül változtatnunk kellett a felkészülésünkön, de ez nem jelent problémát. Leo nélkül is kell legyen stílusunk, egységesnek kell lennünk, ez tesz minket erőssé. Az hiányuk nem lesz hatással az El Clásico iránti lelkesedésre, előttük is létezett már ez a párharc." 

A szurkolók szerepe. "Számunkra a Camp Nouba kilátogató rajongók szurkolása nagyon fontos, és tudjuk, hogy holnap az első perctől támogatni fognak minket. Velük együtt erősebbek vagyunk."

Rafinha holnap is kezdeni fog? "Már eldöntöttem a kezdőcsapatomat, de nyilvánvalóan nem osztom még meg. Rafinha jól játszott az Inter ellen, viszont a holnapi egy más meccs lesz."

Sajtóinformációk szerint Ousmane Dembélének gondjai vannak a pontos megjelenésekkel. "Dembélé késése nem nagy ügy számomra. Én csak az edzésmunkájára és a fizikai állapotára vagyok kíváncsi. Dembélének nyugodtnak kell maradnia, csupán támogatásra van szüksége, ennyi."

Arthur lenyűgözte a közvéleményt és a szurkolókat is. "Ez egy másfajta meccs lesz számára, amin először lép pályára. Ha készen áll, és fizikailag jó állapotban van. Már jól megértette a csapat filozófiáját, és a szurkolók is sokat szeretnék őt látni."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1614325293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kritizator 2018.10.27. 18:41:20

Dembélé késése nem nagy ügy számomra. Én csak az edzésmunkájára és a fizikai állapotára vagyok kíváncsi.

Diplomatikus : legszivesebben tökön rugná

LeoMessifcb 2018.10.28. 07:17:50

A Rafinha jól teljesített, de ez egészen más meccs lesz, vajon mit jelent Valverde úrnál? Változtat talán azon a poszton a kezdőn?

Bivi76 2018.10.28. 07:25:33

@LeoMessifcb: Valverde Úr? Bolond az, nem Úr!

kritizator 2018.10.28. 07:31:25

@LeoMessifcb: ez azt jelenti, hogy vagy beteszi vagy nem:ne kritizálják

Sörenzen 2018.10.28. 08:18:32

Vééégre! Eljött a nap amikor abban reménykedhetek, hogy Suarez előhalássza a szekrénye aljáról a góllövő cipőjét, amikor Valverde félreteszi előítéleteit és a legjobb összeállításban küldi a Csapatot a pályára, amikor Vidalt csak annyi időre becserélik, hogy szétrúghassa Casemirot, amikor igazi futballt láthatunk és nem a Paks-Mezőkövesdet, amikor nem áll le percenként a stream-em.
Ámen!

LeoMessifcb 2018.10.28. 08:26:14

@kritizator: nagyon érti a diplomatikus fogalmazás műfaját.

Raven1975 2018.10.28. 09:45:31

Hazai pályán nehéz meccsen 1-2 gólos győzelmet várok! Força Barça!
süti beállítások módosítása