A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #CopaBarca

2018. november 01. - Berbatov

A Barcelona tegnap szűken nyert a Cultural Leonesa vendégeként. A mindent eldöntő találatot Lenglet fejelte a 91. percben Dembélé beívelése után. 

Valverde: "Nehéz volt, a kupa első mérkőzése idegenben mindig ilyen, a szezon legkeményebb meccsei közé tartozik. Győztes mentalitással léptünk pályára, az ellenfél viszont túl heves és kemény volt. Rengeteg szabálytalanságot szenvedtünk el. A futball egy állandó teszt, én pozitív dolgokat láttam, és az eredmény is kedvező."

Lenglet: "Tisztában voltunk a meccs nehézségével, kapott gól nélkül akartuk lehozni a találkozót, ez sikerült. Boldogok vagyunk a győzelem miatt."

Alená: "Jó eredményt értünk el a visszavágóra. A csapat nem vette félvállról a meccset, fontos nap volt számomra, jól éreztem magam a pályán."

Vidal: "Próbálok előnyt kovácsolni a lehetőségeimből, és harcolok a kezdő pozícióért. Az instagrammos ügyet magunk mögött hagytuk." 

Miranda: "Fiatal játékosokként mind az ilyen lehetőségekről álmodozunk. Örömmel tölt el a győzelem és a debütálásom egyaránt." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr10014338039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.11.01. 17:49:11

452 perc telt el azóta, hogy Jasper Cillessen utoljára gólt kapott a Copa Del Rey küzdelmei során.

Raven1975 2018.11.01. 20:11:46

Clément Lenglet a Barça tizenegyedik gólszerzője az idei szezonban.
süti beállítások módosítása