A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt

2018. november 05. - Berbatov

Ernesto Valverde a sajtó rendelkezésére állt a holnapi Inter elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt. Többek között beszélt a találkozóról, Messiről, Coutinhoról, Vidalról és Icardiról.

"Hasonló Interre számítok, mint amely a Camp Nouban pályára lépett. Talán kicsit agresszívebb lesz a letámadásuk hazai pályán. Az Inter egy nagyon intenzív csapat, és a labdabirtoklásra törekszik majd. Szeretem az olasz csapat stílusát, jól összerakott a védelmük."

Messi holnap játszani fog? "Messi lehet bevethető lesz holnap, hamarosan kiderül. Közel van, hogy megkapja az orvosi jóváhagyást. Meglátjuk az edzés után hogyan érzi magát. Nem kockáztatunk vele."

Coutinho gyengébb formája? "Coutinho fontos számunkra, mindig jobbá tesz bennünket. A játék felépítésében akarjuk hasznosítani, boldogak vagyunk vele, de nyilvánvalóan fejlődhet még, mint mindannyian." 

Arturo Vidal? "Vidal keményen edz, és meg tudja változtatni a mérkőzés dinamikáját. Vidal és Arthur különböző karakterű játékosok. Ha energiára van szükségünk a középpályán, akkor Vidal a mi emberünk. Arthurral labdabirtoklást és kontrollt nyerünk a mérkőzés felett."

Icardi az Inter állandó veszélyforrása. "Megpróbáljuk megállítani, minthogy az Inter is ugyanezt teszi majd a mi játékosainkkal szemben. A meccs irányítása fontos számunkra."

Alba szerződéshosszabbítása a téma mostanság. "Nem tudok sok mindent mondani erről. Ez a klubra és rá tartozik. Számomra az a fontos, hogy boldog legyen." 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr4814354965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.11.06. 12:15:29

Bízom a srácokban, hogy fizikálisan és mentálisan is ott lesznek a pályán és három ponttal nyugtázzuk az idegenbeli kirándulásunkat! Força Barça!
süti beállítások módosítása