A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #AtletiBarca

2018. november 25. - Berbatov

Az FC Barcelona döntetlent játszott az Atlético Madrid vendégeként. Diego Costa vezetőgóljára Ousmane Dembélé válaszolt a 90. percben. Lássuk hogyan értékelték a találkozót a főszereplők. 

Valverde: "Az utolsó pillanatokban elért döntetlen miatt jó érzésekkel fejeztük be a mérkőzést. Az Atlético a stílusának megfelelően közel játszott a saját kapujához. Nem voltunk elég élesek, nem tudtunk sok helyzetet teremteni. Az Atlético védekezése jelentősen megnehezítette a dolgunkat. Hosszú a szezon, továbbra is gyűjtögetni kell a pontokat, már a következő ellenfélre koncentrálunk. Dembélé olyan képességek birtokában van, mint kevesek. Mindenki róla beszél, segítenünk kell neki."

Suárez: "A mai napon nem teljesítettünk jól. Az edző elképzeléseiből keveset tudtunk a pályán megvalósítani. Gyakorlatilag nem teremtettünk gólszerzései lehetőségeket."

Busquets: "Az egész mérkőzésen irányítottuk a játékot, de a gólt leszámítva nem alakítottunk ki helyzeteket. Boldog vagyok az 500. mérkőzésem miatt, de győzelemmel szerettem volna ünnepelni. Az utóbbi napokban sok mindent mondtak Dembéléről, segítenünk kell neki. Fiatal, nagyon tehetséges játékos, még mindig szüksége van kis időre az adaptációhoz."

Jordi Alba: "Nyugodt vagyok a szerződésem megújítása miatt. Nem tudom mit gondol rólam a klub, ugyanakkor kicsit meglepett vagyok, amiért nekem nem mondtak semmit, már olyan sok idő nincs hátra a kontraktusomból. Nem tudom mikor veszik fel velünk a kapcsolatot. Dembélé egy nyugodt személy, fiatal, fejlődik. Biztosan sok örömet szerez még nekünk. Az edző dönti el mennyit játszik, mi örülünk a góljának."

Rafinha: "Úgy gondolom a vereség igazságtalan lett volna. Olyan csapat vagyunk, amelyik soha nem adja fel, az utolsó percig harcoltunk."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2514391646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julio alberto 2018.11.25. 09:49:00

A tegnapi mérkőzésen egyetlen értékelhető dolog történt....egy pontot tudott hozni a csapat.Nem is vártam többet.Ami a játékot illeti nos többet vártam a tegnapi előadásnál.Van bőven miben javulni ha idén is trófeákat szeretne nyerni a csapat.Továbbra is tartom,Vidal felesleges igazolás volt!Széleken kevés volt a mozgás,Coutinho nélkül a középpálya sem az igazi.A támadóink meg továbbra sem védekeznek,ez a mai labdarúgásban nagy hátrány.Malcom,Dembelé duót többet kell játszatni.Tegnap nálam Ter Stegen 5-Semedo 5,Pique 5,Umtiti 5,Alba 5-Sergi Roberto 5,Busquets 6,Arthur 5,Vidal 4-Messi 5,Suarez 5...Rafinha 4,Dembelé 6,Malcom kevés időt töltött a pályán.

celestial 2018.11.25. 10:01:48

"Az Opta statisztikái szerint Dembélénél több pontot senki sem szorgoskodott össze a góljaival a csapatának idén a bajnokságban - a francia 5 gólja 7 pontot jelentett a Barçának"

celestial 2018.11.25. 10:24:25

Ousmane Dembélé ebben a szezonban:

✓ sorsdöntő gólt ért el a spanyol szuperkupa-döntőben,
✓ három pontot érő gólt rúgott Valladolid ellen,
✓ győztes gólt szerzett a Real Sociedad ellen,
✓ gólt szerzett az Bajnokok Ligája első meccsén,
✓ a Rayo Vallecano ellen is kulcsfontosságú gólt ért el,
✓ gólt rúgott az 1-1-re végződött Atlético elleni meccsen, ezzel 1 pontot szerzett a csapat.

Sörenzen 2018.11.25. 11:32:58

"...az Atletico védekezése jelentősen megnehezítette a dolgunkat..." mondta a Barca edzője.
Ha nem vette volna észre Valverde úr, a Real-t kivéve minden csapat betömörül a katalánok előtt.
Mert lehet!
Mert olyan lassú a támadásszövése a csapatunknak, mindenki beáll ellenünk védekezni. Az esetek többségében körbe adogatjuk a labdát az ellenfél tizenhatosánál, - csak a szertáros meg én nem érünk a labdához.
Ezt nem látja? Ezen nem tud változtatni?

kritizator 2018.11.25. 11:45:20

@Berbatov: hát ez mi volt?

Messi menesztette Valverdet?

kritizator 2018.11.25. 11:47:22

@Sörenzen: és ha eljutunk az ellenfél alapvonalaig, akkor indul a visszapasz Ter Stegenig.

DISTANTxTHUNDER 2018.11.25. 12:02:31

"Nem voltunk elég élesek, nem tudtunk sok helyzetet teremteni"
És ez kinek a hibája?? Ilyen kerettel, ilyen jatékosokat irányítva én nem merném azt felhozni mentsegként, hogy nem voltunk elég élesek..
" Az Atlético védekezése jelentősen megnehezítette a dolgunkat. "
Mi lett volna ha nem sérült a fél Atleti védősor? Amúgy pedig a védőknek az a legjobb amikor az ellenfél támadói nem veszelyeztetnek..
"Hosszú a szezon, továbbra is gyűjtögetni kell a pontokat"
Hosszu még a szezon, de mennyi pontot szortunk mar el? Majdnem ugyannyi xünk van mint győzelmünk.. ez normál esetben egy erős ligában a közepmezőnyre lenne elég.. csak a többiek bénázasa miatt vezetjük a bajnokságot, de ha csak ezeket ki tudtuk volna használni már most oda lehetne adni nekünk a bajnoki címet.. rohadt Valverdével meg az is bennevan hogy semmit nem nyerünk

Raven1975 2018.11.25. 12:04:00

Atlético Levante — Barça B harmadosztályú bajnoki meccs élőben.
youtu.be/KdKteXwoJ5I

LeoMessifcb 2018.11.25. 12:57:16

@Berbatov: az ember akinek nagyobb szava, és tekintélye van az edzőnél. Benne reménykedhetünk, hogy hat Valverdére felejtse el ezeket a biztonsági döntéseit.

kritizator 2018.11.25. 13:11:53

@DISTANTxTHUNDER: Hosszu még a szezon, de mennyi pontot szortunk mar el?

Szerencsére az ellenfelek is szórják a pontokat.

2018.11.25. 14:23:15

@DISTANTxTHUNDER: Biztos a többiek a bénák és mi gyengék vagyunk vagy csak szimplán ennyivel erősebb lett a bajnokság?
süti beállítások módosítása