A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Raiola busás jutalékot követel De Ligt után

2019. január 05. - Berbatov

Nem az Ajax igényei teszik nehézzé Matthijs De Ligt megszerzését. 

Zlatan Ibrahimovic Barcelonában töltött pályafutása alatt szembesült a klub milyen bonyolult tárgyalni Mino Raiolával. 8 évvel Ibrahimovic távozása után újra asztalhoz ült a Barcelona a hírhedt ügynökkel, hogy De Ligtről beszéljenek. 

Mino Raiola 10 millió eurós jutalékot kér az átigazolási díjon felül, emellett évi 12 milliós bérezést szeretne kicsikarni a holland középső védő számára a Mundo Deportivo információi szerint. Raiola kívánságai rendkívül bonyolulttá teszik az Ajax csapatkapitányának a megszerzését, és nem csak a Barcelona számára. Az Ajax 75 millió eurós bevételt szeretne elkönyvelni a tehetségéért. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr4614537930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bcn 2019.01.05. 12:41:54

Khm.. Xavi Simmonsnak is pigo raiola az ügynöke, szóval lesz még majd itt huncutkodás a desznyó részéről. Lassan viccet lehetne csinálni pl a három legpénzéhesebb facckalap ( Neymar apja, Rabiot mutterja és a desznyó) bemennek egy bárba...

LeoMessifcb 2019.01.05. 13:06:09

Fizesse ki neki a PSG vagy a City. Semmi értelme ennyi pénzt elverni rá szerintem. Marad Todibo aztán lehet a végén még jobban is jártunk nem csak anyagi szempontból, nem tudni.

Bolha10 2019.01.05. 13:07:02

Nagyon rossz iranyba megy a klub. Elgondolkoztam ezen a Rabiot féle 10 millios fizun. Vicc. Ahogy Dembele es Cou ugrasszeru fizetesemelese. En ugy erzem, Messi barcelonai palyafutasanak befejeztevel nagymertekben veszit a Barca a nepszerusegebol. Ez meg fog latszodni gazdasagi vonalon is. Errefel ez a vezetoseg most kezdi ezeket az őrült fizeteseket.... A sajat maguk allitott csapdaba fognak belesetalni.

Bolha10 2019.01.05. 13:15:58

@Bolha10:raadasul ha befutott 24-25-26 eves vilagsztaroknak adnának ekkora fizut,de se Dembele, se Rabiot nem az. Coutinho talán. Talán. Arrol nem is beszelve, mennyi penzt fizettek ki értük. Nagy atigazolasi dij-nagy fizu. Dobbenetes nagy számok. Nem tudom...

Bolha10 2019.01.05. 13:18:20

@Bolha10: raadasul stadion projekt a kozeljovoben!! Hu bammeg

GYLS 2019.01.05. 13:21:04

@Bolha10: Nem CSAK a klub megy rossz irányba, hanem maga a SPORT. Minden az üzletről, minden a pénzről szól. Ebből pedig mindenki ki akarja venni a maga KIS? hasznát. Kár rágódni azon, hogy ki menyibe kerül és milyen a bére. Ez már nem az egyszerű szurkolók terepe!

Bolha10 2019.01.05. 13:26:08

@GYLS: de az az en terepem lesz, mikor csodbe megy a klub, aminek szurkolok es lecsuszik. Marmint eredmenyessegben. Karöltve latvanyossagban, jatek elvezhetosegben, stb.. Ugyanis egy klub bevetele a szurkolokbol keletkezik.

kritizator 2019.01.05. 13:31:51

@LeoMessifcb: de ligt rúgja ki raiolat , a jutalékát meg tegye zsebre:)

GYLS 2019.01.05. 13:43:13

@Bolha10: Szeretném hinni, hogy a sport a szurkolókért van és fordítva. Sajnos ez a klubok, a befektetők és a szponzorok játéka lett. Mi pedig csodálkozunk az egyre inkább többnullát tartalmazó összegeken. Ha csőd lesz, az szinte mindenkit érinteni fog (lsd. a legutóbbi gazdasági válságot). Persze lesznek akik ügyesek lesznek és nagyobb veszteség nélkül élik túl, de ezek száma elényésző lesz. Kérdés, mi ezek közé fogunk-e tartozni?

Barcaa 2019.01.05. 13:47:28

@Bcn: Hányingerem van az ilyen pénzhajhász hiénáktól..
Egy normális ügynöknek az lenne a célja hogy a játékosa KARRIERJÉT nézze elsősorban, de ezek a patkányok legszívesebben elküldenék őket 20 évesen quatarba a süllyesztőbe, ha 2 centtel többet kapnak értük aláírási pénzként..

Majd rábeszéli hogy menjen a PSG-be mert ott 2 tevével többet kap érte, ahol 1 lesz a rengeteg összevásárolt klasszis közül(felét azért veszik hogy ne a riválist erősítse), akinek lexarják az érdekeit, ha meg dobbantani akarnak akkor kiröhögik őket, Rabiot sem ok nélkül nem mert hosszabbítani.

Robi71 2019.01.05. 14:07:43

@Bolha10: "Nagyon rossz irányba megy a klub"?....ez nem újkeletű dolog. Laporta és Pep távozása óta van ez így. Azóta "Pep fiai" alkotta gerinc szolgáltatta a sikereket és nagyon ritkán sikerült hozzájuk méltó igazolást eszközölni. Lassan. de biztosan süllyed a hajó. Talán ameddig még itt vannak Messi-ék maradunk a szűk elitben...de a jövő nagyon kétséges. Halovány La Massia-val és agyonfizetett kétes minőségű zsoldosokkal nem lehet kétséges a kimenet.

GYLS 2019.01.05. 14:33:57

@Robi71: Laportának köszönhetjük, hogy még ma is több mint 200 milla a klub adóssága. Csapatot vett hitelből (Ronaldinho-Deco-Henrik Larsson-Giuly-Eto"o). Ami pedig "Pep fiait" illeti, ők sem egyszerre jöttek ki az akadémiáról, már a koruk miatt sem tehették. Volt 5-6 év, amikor egyszerre voltak a csúcson. Ahogyan elkezdett kiérni egy-egy játékos, oda lett a varázs. Pepnek pedig a tudása mellett szerencséje volt (jó időben volt jó helyen), mert olyan, hogy egy klub pár év alatt ennyi sajátnevelésú világklasszist tudjon felmutatni, egy klub életében 50 évente ha egyszer előfordul.

DISTANTxTHUNDER 2019.01.05. 15:13:00

@GYLS: Én biztos vagyok benne hogy a Barca a legkisebb gazdasági kilengést is megérezné, mivel már így is penge élen táncol a fizetésekkel.. a vezetés nem veletlenül akarta megszavaztatni hogy több hitelt vehessen fel a klub.. szerintem ezért is nehéz nagy nevet igazolni, a fizetésekkel nem tudnak lassan hova sakkozni..Rabiot 10 millióját is csak úgy tudják fedezni hogy eladják Rakiticet (szerintem).. egy újabb esetleges 100+ milliós igazolás a nyáron meg aztán végképp nem tudom hogy lehetséges

Robi71 2019.01.05. 15:13:21

@GYLS: Nem érted a mondandóm lényegét. Az a Barca Barca volt...ez a mostani egyre kevésbbé. Emellett sportszakmailag is jobb volt. A mostani vezetőség javára csak az "üzletet" lehet felhozni. Sikeresen bevezette a klubott a globalizált multikultis világban, dübörög a marketing. Ez is kell, ne érts félre...de a hagyományok, filozófia mellőzése és a sportszakmai visszaesés még nem törvényszerű.

GYLS 2019.01.05. 16:46:50

@DISTANTxTHUNDER: Nem akarom ismételgetni magamat, leírni újra és újra, hogy hogyan áll össze a klub költségvetése (Meg lehet nézni a klub honlapján. Nyáron végigböngésztem.).
Te is feltudnál sorolni pár játékost a jelenlegi keretből akik nem itt kezdenék a következő szezont. Tehát a költségvetésbe betervezett kb. 60 millához nyáron 100-at még hozzá lehetne tenni.
Azt pedig én természetesnek tartom, hogy ha befektetni akarnak, akkor áldozatot is kell hozni. Hogy ez Rakitic lesz, vagy más, azt nem tudhatjuk. Lehetne más is, de az aranygeneráció tagjaihoz nem hiszem hogy hozzányulnának (Pique, Busi).

GYLS 2019.01.05. 16:59:53

@Robi71: Hidd el, szívesebben ültem le akkor a TV elé Barca-meccset nézni, mint manapság, hiszen tudtam, élmény lesz nézni a játékunkat (ma ez változó, kiszámíthatatlan). Ugyanakkor a lapok folyton arról írtak, hogy a sikerek mögött hitelképtelenné vált a klub. Épp azért is esett Guardiolára a választás mint új edző, mert nem volt pénzünk megfizetni mást, épp azért kellett a fiatalokhoz fordulni, mert nem volt már miből (nem adtak a bankok új hitelt) újabb Eto'o-kat venni. Én nem látom a filozófiaváltást. Csupán annyi történik, hogy nincsenek újabb Puyolok, Xavik, Iniesták, Messik. Pléne nem egyszerre. És azt hiszem, egyhamar nem is lesz.

DISTANTxTHUNDER 2019.01.05. 18:53:52

@GYLS: Nem is hiszem hogy egy klasszis leigazolásánál az érte fizetendő összeg az akadály, inkább a fizetés, amit írtam.. vegyük például De Ligtet, 12 milliós éves fizetést szerintem nem lehet betolni a fizetési sapka alá, úgy meg főleg hogy mindenkinek évente emelik a fizetését.. igazából csak ez a sapka sz akadály.. igen, én is fel tudnék sorolni nem is kevés nevet akik szerintem jövőre nem lesznek már itt.. csak épp az ő fizetésük szerintem együtt nem tesz ki 12-15 millió eurót/év

Frano Dévay 2019.01.06. 17:38:55

BUN-KÓ-BAR-CA-HÉJJÁ-HÉJJÁ-HÓÓÓÓÓ....de ez csak tévedés!....csupán mossák a pénzt a maffiózók az úgynevezett ügynökök meg barcás haverjaik segitségével!...akiket megvettek a z enrike bohóc óta , azok összesen 120 milliót ha érnek.....naná hogy 400 milliót fizettek ki értük!....akiket eladnának....azokért 250 millát várnak.....eddig kaptak is 40 milliót.....aki azt hiszi hogy a világ legjobb futbalistájának a klubja tisztességes...hát az vagy idióta, vagy cinkosai a katalán gengszter-müveknek!...három éve tart a keret folyamatos legyalázása....természetesen a barcás fizetések is pontosan kétszerese a tisztességes kluboknál fizethetö béreknek:...ergo:....az f.c.barcelona labdarugó csapat-kerete minimum 20 túlfizetett másodvonalas milliárdost tart el!....ez ma a barca. de majd leo megcsinála a futballt...ahogy 10 éve teszi,...a sok élösködö meg vigan él belöle!!!....naná hogy kijár neki az évi 64 millió eurós fizetés....aztán ha egyszercsak befejezi...hát az lesz ám a galaktikus pofáraesés….odaát katalóniában.
süti beállítások módosítása