A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Aubameyang visszatér?

Beindult a pletykaáradat

2023. március 21. - culee14

Pierre-Emerick Aubameyang az El Clásicón újra Barcelonában tartózkodott, ami miatt beindult a pletykaáradat a visszatéréséről.

Az Evening Standard beszámolója szerint a Barca "reméli, hogy Aubameyangot ingyen és csökkentett bérért újra szerződtetheti" a szezon végén.

Auba a Camp Nouból a Chelsea kedvéért távozott, de a lépés nem igazán jött össze. A csatár nem sokat játszik, és úgy tűnik, hogy nyáron költözhet.

A Kékek már a januári ablakban megpróbálták eladni Aubameyangot, de ő visszautasította a Major League Soccerbe, a LAFC-hez való átigazolását, és végül maradt.

Úgy tűnik, hogy ez a helyzet a következő hónapokban megváltozhat, és nem lenne a legnagyobb meglepetés, ha a Barca meglépné ezt.

Joan Laporta már elmondta, hogy a klub hozhat még egy csatárt, és a Barca pénzügyi problémáit tekintve egy olyan olcsó opció, mint Aubameyang, jó ötlet lehet.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr10018076746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi71 2023.03.22. 11:13:55

Felesleges átigazolàsi pletykákkal foglalkozni, addig ameddig a liga még Gavi regisztrálását is visszavonta. 200 milliòval kellene nyárig csökkenteni a bérkeretet, ami szerintem reménytelen küldetés. Ergo még ingyen igazolás is csak akkor lesz, ha megszán a liga.

Jimmy68 2023.03.24. 18:05:29

Halihó!!!Van még itt valaki?Most egy hete regisztráltam ide a blogra,de alig van hozzászólás!3 évig néma szemlélője,olvasója voltam az oldalnak!Voltak jó szakvélemények,civakodások,bohóckodások,de jó volt olvasgatni...Most meg lenémult az egész?Van még Barca drukker?:)

Robi71 2023.03.25. 20:29:48

@Jimmy68: Nem tudom pontosan mennyit...de kb 2 hónapot szünetelt a blog, gyanítom a fórumosok jelentős része elfogadta és beletörődőt, hogy már nem is lesz újraindítás.
süti beállítások módosítása