A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #CopaBarca

2018. december 06. - Berbatov

Dtr6RJeWwAAa7kI.jpg (600×600)

A Barcelona tegnap este magabiztosan múlta felül hazai pályán a Cultural Leonesa csapatát, és 5-1-es összesítéssel továbbjutott a Király-kupa nyolcaddöntőjébe. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők. 

Valverde: "Elégedett vagyok, egy kemény és szervezett ellenféllel néztünk szembe. A B-s játékosok kiváló mérkőzést teljesítettek. A Camp Nou remek atmoszférája is segítette a csapatot. Denis egy olyan játékos, aki sosem bújik el, és mindig a labdát akarja. Egyfolytában a gólra koncentrál, meglátjuk a következő meccseken mi történik. Malcom bokasérülést szenvedett, nem tűnik vészesnek, holnap pontosan megkapjuk a diagnózist. A Király-kupában az egész keretet szeretnénk használni, nem lehet minden versenysorozatban ugyanazzal a 11-13 játékossal játszani. Az emberek reménykednek az olyan játékosok megjelenésénél, mint Riqui Puig, velünk edz, viszont türelmesnek kell lennünk. Még rengeteg mérkőzés van hátra a szezonból."

Denis: "Jól éreztem magam a pályán, a mai nap számámra egy vizsga volt, és úgy gondolom teljesítettem. Meglátjuk a következő meccsen játszom-e. Az utolsó szó mindig az edzőé. Nem kapom meg azokat a játékperceket, amelyeket szeretnék. Úgy gondolom jól dolgozom, az egyetlen célom többet játszani, bárhol... Az utánpótlásban rengeteg tehetség van, nem szükséges állandóan az átigazolási piacon kutatni játékosokat. Gratuláltam Riquinek, megvan benne a minőség az első keret eléréséhez." 

Riqui Puig: "3 éves korom óta a Camp Nouba járok meccseket nézni, az egész életemben Barca szurkoló voltam. Képzeljék el az izgatottságomat. Álomdebütálás volt számomra. Mindig a legjobbamat próbálom nyújtani, de ma a kezeim reszkettek. Az utánpótlás mindig itt van, néha hiányoznak a lehetőségek számunkra, de ha megkapjuk, élnünk kell vele. Elegánsan próbálok játszani, és azzal az örömmel, lelkesedéssel, ami meghatároz engem."

O. Busquets: "Nyilvánvalóan Riqui Puig hatalmas potenciállal rendelkezik. Ha hisz benne, hogy itt sikeres lehet, és a klub is megadja neki a lehetőséget, egy nagyon fontos játékossá növi ki magát."  

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr614442618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kritizator 2018.12.06. 11:07:53

nem lehet minden versenysorozatban ugyanazzal a 11-13 játékossal játszani.

Nocsak nocsak rájött az igazságra?

Berbatov 2018.12.06. 13:06:16

Malcom 10-15 nap pihi, szerencsére tényleg nem súlyos a sérülése, talán az év utolsó meccsére felépülhet. Még idén 3 bajnoki és a Spurs elleni számunkra tét nélküli BL mérkőzés vár ránk.
süti beállítások módosítása