A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Hivatalos: Vitor Roque érkezik januárban

2023. december 03. - Youaintmjbaby

A brazil csatár tehetség klubja, az Athletico Paranaense hivatalos felületein erősítette meg, hogy Roque holnap utolsó meccsét játsza a klub színeiben.

gaxpchcw4aahrew.jpeg

A 18 éves játékos leigazolása már nyáron hivatalossá vált, de maradt a kérdés, hogy mégis mikor érkezik Katalóniába? Még az ősszel arról szóltak a hírek, hogy a fizetési keret miatt nem tud jönni januárban, így nyárra halasztják az érkezését. Gavi sérülésével viszont minden megváltozott és lehetőséget kaptak Decoék Roque menetrend szerinti igazolásának előkészítésére.

Az ifjú titán még szeptemberben szedett össze egy komolyabb sérülést, amiből felépült és december elsején már újra góllal jelentkezett. 2023-ban összesen 44 mérkőzésen lépett pályára ezeken pedig 21 gólt és 8 gólpasszt számlál. Tavasszal a brazil felnőtt válogatottban is bemutatkozott.

Robbanékonysága, kapu előtti hatékonysága es technikája mindenképpen nagy erősítés lesz Xaviéknak, hiszen ősszel többször is meggyűlt a csapat baja a gólszerzéssel.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2318272605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása