A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Granada-Barcelona elé

2023. október 08. - Youaintmjbaby

Ma este 21:00 órától a Granada otthonában lép pályára a foghíjjas Barcelona. A La Liga 9. fordulójában a Real Madrid, Girona és az Atletico Madrid is sikeresen vette az akadályokat, így kulcsfontosságú lesz a győzelem. 

image_1_1.png

Lewandowskira, Frenkiere, Pedrire és Raphinhára sem számíthat Xavi, így felhívta a B csapatból Pau Victort és Marc Guiut is. A legesélyesebb lengyel centerünk pótlására Ferran Torres lehet a kezdőben, aki góllal bizonyított Portoban. 

Xavi elmondta a meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy a labdabirtoklás, a meccs kontrollja lesz a kulcs. Arról is beszélt, hogy Romeu kezdeni fog, de lehet pihenteti Gündogant és ebben az esetben Christensen is esélyes a középpályás pozícióra. Válogatottban szerepelt már ezen a poszton a dán.

A Granada az utóbbi 5 mérkőzésén nyeretlen, és az utolsó előtti helyen áll a ligában. Komolyabb hiányzója nem lesz a hazaiaknak, Victor Diazra és Raul Fernandezre nem számíthat Lasarte mester.

A körülményektől függetlenül kötelező a győzelem a Barcelona számára, egy győzelemmel második helyre ugranának Xaviék.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9218230463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2023.10.08. 19:48:04

Szerintem a mai idegenbeli mérkőzést kötelezően hozni kell a csapatnak. A helyzetkihasználásunk hatékonysága fontos lesz és a ziccereket értékesíteni kell! Normális játékvezetést várok és remélhetőleg senki nem sérül le! Força Barça!
süti beállítások módosítása