A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Gavi kihagyja a szezont, Frenkie tegnap a csapattal edzett

2023. november 21. - Youaintmjbaby

Gavi a Grúzia elleni, tét nélküli válogatott találkozón sérült meg. De Jong már szeptember vége óta nem lépett pályára.

gavi-1.jpg

Beigazólodtak az FC Barcelona legnagyobb félelmei, Gavi 7-9 hónapot lesz kénytelen kihagyni, miután keresztszalag szakadást szenvedett a Georgia elleni válogatott meccsen. A fiatal középpályást műteni kell, a meniscusa is sérült.

A szezonban már biztosan nem léphet pályára és majdnem 100%, hogy a nyári Európa Bajnokságon sem lehet ott. Miután megkapták az eredményeket, Gavi még órákig sírt az öltözőben, nem tudta elhinni a történteket. A spanyol futball közeget is megrázta a sérülés, csapattársai mellett, több Real Madrid játékos fejezte ki együttérzését és kívánt mielőbbi felépülést. 

Jó hír viszont, hogy Frenkie De Jong tegnap már a csapattal végzett edzésmunkát. A holland játékos még szeptember végén, a Celta elleni bajnokin sérült meg. Ha minden a tervek szerint alakul a hétvégi, Rayo elleni találkozón visszatérhet a katalánok megkérdőjelezhetetlen kulcsjátékosa.

 

 

 

 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr3518263483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása