A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Xavi megkezdi edzői pályafutását

2019. május 28. - Berbatov

A katari Al Sadd S.C hivatalos csatornáin közölte a hírt, miszerint a következő szezontól Xavi Hernández irányítja a csapat felkészülését. A májusban visszavonult katalán legendának ez lesz az első megbízatása vezetőedzőként. 

Xavi a néhány napja elköszönő a portugál Jesualdo Ferreirát váltja a kispadon, és 2020-ig szóló szerződést kötött az Al Saddal, amely a későbbiekben meghosszabbítható. A korábbi Barcelona csapatkapitány munkáját az első bevetésén a testvére, Òscar Hernández, illetve Sergio Alegre segíti. Iván Torres felel a fizikai felkészítésként, és Dr. Toni Tramullas az orvosi szekció vezetőjeként tevékenykedik tovább. Xavi korábbi La Masíás csapattársai David Prats, Sergio García és Antonio Lobo a felnőtt csapat és az utánpótlás munkát igyekszenek összekombinálni. Az Al Sadd az előszezonban Katalóniában túrázik majd, ahol a Girona együttesével csap össze. 

Xavi a hetekben kifejtette, hogy nem érzi magát elég tapasztaltnak és felkészültnek egy európai csapat irányításához, lépésről-lépésre szeretné felépíteni magát a nulláról, mint edző, ennek következtében a Barcelonába való visszatérésére még várniuk kell a katalán klub szimpatizánsainak. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6914866900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2019.05.29. 09:52:22

Sikerekben gazdag katari edzősködést aztán várunk vissza Maestro!

Raven1975 2019.05.29. 11:30:22

Sok sikert 'Maestro' és mielőbbi hazatérést!
süti beállítások módosítása