A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Messi: "Az idény vége megviselt mentálisan"

2019. június 06. - Berbatov

Lionel Messi az argentin TyCSports csatornának adott interjút, amelyben beszélt a klubszezon végjátékáról, a fiairól, illetve a nemzeti válogatottjáról. 

Messi újfent kifejtette a csalódottságát a Barcelona 2018/2019-es idényének a befejezését követően, a csapat a lehetséges triplázás helyett végezetül mindössze a spanyol bajnoki címet gyűjtötte be. 

Az utolsó 15 nap történése nyomán mentálisan sokkal fáradtabban és frusztráltabban fejeztem be a szezont. Fizikailag szükségem volt a pihenőre, de kevesebbet játszottam, mint más években. 

A világklasszis támadó elmesélte, hogy a középső fia mivel trollkodik a családi foci alkalmával.

A gyermekeimmel játszottam otthon, és Matteo azzal állt elő, hogy ő lesz a Liverpool, mert legyőztek engem a Bajnokok Ligájában. Ugyanez történt, amikor veszítettünk a Valencia ellen. Emellett szándékosan megünnepli a Real Madrid góljait, hogy Thiagót bosszantsa. 

Végezetül Messi szót ejtett a brazíliai Copa Americára készülő argentin válogatottról. Argentína a csoportküzdelmek során Paraguay-jal, Kolumbiával és Katarral mérkőzik meg. 

Ugyanolyan izgatottsággal és éhséggel vágunk neki, mint mindig, de a realitás talaján mozogva Argentína egy átmeneti időszakon megy keresztül jelenleg, emiatt nem mi vagyunk a legesélyesebbek. Sok új arc van kevés válogatottsággal a hátuk mögött. Ki fogunk menni, és megpróbáljuk megnyerni a trófeát. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1814881054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi71 2019.06.06. 09:29:38

Erre mondta Arbeloa: " a Real-nak azonnal le kellene igazolnia Matteo-t!" :)

katalan2 2019.06.06. 10:20:33

Remélem, végre sikerül megnyernie a csapattal a Copa Americat.

Nem csodálkozom azon, hogy kiborult a szezon vége miatt. Majdnem sikerült a triplázás.

"A gyermekeimmel játszottam otthon, és Mateo azzal állt elő, hogy ő lesz a Liverpool, mert legyőztek engem a Bajnokok Ligájában. Ugyanez történt, amikor veszítettünk a Valencia ellen. Emellett szándékosan megünnepli a Real Madrid góljait, hogy Thiagót bosszantsa. " Jó fej Mateo.

kritizator 2019.06.06. 11:13:17

Az én egyik gyerekem Reálos volt, a másik Barcas.
Aztán a legutóbbi két-három év Reálos vereségei után (mert "cikiztük" Ronaldot meccs közben), Barcás lett.

Nem egyszerű!

Robi71 2019.06.06. 11:25:54

@kritizator: Ahol két gyerek van szinte mindig így van...már csak azért is a rivális csapatoknak szurkolnak. Általában a nagy (korából adódóan) választ kedvenc csapatot ( általában ugyanazt, mint a fater)....aztán később a kicsi tuti a legnagyobb riválisnak kezd el szurkolni, már csak azért is. :)
Nálunk is így volt. :)

Spacedyevest 2019.06.06. 11:39:43

Nálunk a Bayern - Barca párossal egyszerűbb. :)
süti beállítások módosítása