A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Barca elvetette Neymar szerződtetését

2020. április 16. - Berbatov

A Koronavírus világjárvány gazdasági következményei miatt kényszerült a vezetőség erre a döntésre jutni. Lautaro Martínez szerződtetése és Lionel Messi kontraktusának megújítása előnyt élvez. 

A járvány okozta krízis minden klub gazdaságát jelentősen megviseli az előre prognosztizált bevételek elmaradása miatt. A Barcelona sem kivétel ez alól. A katalánoknak is alaposan át kell gondolniuk a nyári terveiket. Az általában jól értesült Catalunya Radio rádióállomás információi alapján a Barca kizárta korábbi játékosa visszaigazolását. A művelet rendkívül költséges lenne, egyszerűen nincs rá anyagi fedezet. 

A prioritást a korosodó Luis Suárez helyettesítése jelenti, és a Barcelona Lautaro Martínezt nézte ki az uruguayi utódjának. Az argentin válogatott támadó képviseletével már kapcsolatban állnak Eric Abidalék, de az Interrel nincs egyezség jelen pillanatban. 

A játékos szerződésében foglalt 111 millió eurós kivásárlási árából egyelőre nem engednek az olaszok, a Barca játékosok bevonásával próbálja csökkenteni az átigazolási díjat. 

Hosszabbítások

Josep Maria Bartomeu elnök Lionel Messi szerződésének megújítását tűzte ki célul a mandátumának lejárta előtt. A csapatkapitányt 2022 nyaráig szóló kontraktus köti a Barcához, amely tartalmaz egy olyan záradékot, hogy idén nyáron ingyen távozhat a hatszoros aranylabdás klasszis. Az egyeztetések folynak Lionel Messi édesapjával, Jorge Messivel, aki egyben a játékos ügynöke is. 

A másik jelentős hosszabbítási procedúra a Marc-André ter Stegennel folytatott tárgyalások. A kapus szerződése szintén 2022-ben fut ki, a klub nem engedheti meg magának a világ (egyik) legjobb hálóőrének az elvesztését. Az anyagiakon zajlik a vita a diszkusszió ezen szakaszában, a német a csapatban betöltött szerepével arányos fizetést akar.  

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6215617782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tippergreta 2020.04.16. 22:34:42

Ha egy érdemleges játékost tudunk hozni a hiány és az eladhatatlan(főleg most) játékosaink árán, az már siker, nemhogy Martines és Neymar csomagban :)

Robi71 2020.04.16. 22:39:44

@Tippergreta: Coutinho vissza és Dembélé újra...csomagban? :)

Tippergreta 2020.04.16. 22:48:39

@Robi71:
Abból kell főzni ami lesz. Sok dolgot nem várok már ettől a vezetőségtől, 1 évet még csak kibírunka rebuildig. Abban kell addig reménykedni Dembi maradjon egészséges ebben az évben hogy eltudjuk adni. Utána mi lesz már nem a mi gondunk(attól függetlenül legyen egészséges, szal érted).
Trincao valahogy nem győzött meg már csak a kora miatt is, ha akkora spíler miért nem hallottunk róla korábban?
Pedri annál inkább, 2 év múlva lehet neki nagyobb szerep, fokozatos játék lehetőséggel, addig maradjon kölcsön mert nem fog itt játszani. Támadó 3as mögött teljesen jó lehet a képességei alapján.

Robi71 2020.04.16. 22:50:47

A statisztika szerint (na GYLS?) Trincao a legjobb U23-ad európai játékos...Mbappé, Nkunku, Cengiz Ünder, Haaland, Jesus és Sancho előtt.
www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20200416/48565586974/trincao-estadisticas-europa.html

Tippergreta 2020.04.16. 22:55:34

@Robi71:
Statisztika szerint...
Csak az a különbség hogy egy C kategóriás csapatban, C kategóriás ligában mutatja ezeket. A többiek már magasabb szinten is mutattak ezt azt, de ne értsd félre aki jön egy család vagyunk és ő a mi játékosunk lesz, szóval mindent bele. :)
Ami még az előző hozzászólásból lemaradt, az itt maradó játékosok formába hozása lehet az egyetlen cél, így eladhatóvá válnak legalább. Amiből jöhet az építkezés. Gondolok itt Dembelere és Coutinhora első sorban de ide sorolnám Antoinet is.

Robi71 2020.04.16. 23:05:11

@Tippergreta: A következő szezon célja a formába hozás lesz? ...nem lesz egy kicsit erős? :)

Tippergreta 2020.04.16. 23:10:08

@Robi71:
Jó eséllyel az igazolások kimerülnek Lautaroban idén.
Mi más lehet a cél ha itt maradnak mint hogy eladhatóvá tegyük őket? :)
Dembele üveg lábú, valahogy reménykedni kell hogy lehozzon egy egészséges korrekt szezont.
Griezmannal valami új szerepkört találni ami illik hozzá, ami igaz Coutinhora is. "Statisztikailag" jók legyenek. :)

Robi71 2020.04.17. 00:44:55

@Tippergreta: Lautaro árát kell előteremteni valahogy és a fizetését beszorítani a sapkába. Cou visszahozásával az a probléma a fizetése újboli beszorítása mellett, hogy elméletileg ő lenne a klub legnagyobb eladásból számított bevétete.
Mindehhez a 'krumpliszsák" Rakitic eladása kevés lesz...főleg úgy, hogy némi ffp megfelelési kiegyenlítésünk is van hátra.
Bonyolult helyzet, főhet Barto még megmaradt agya.

Tippergreta 2020.04.17. 01:14:43

@Robi71:
azért is kezdtem így hogy örülhetünk ha 1 hasznos igazolást nyélbe tudunk ütni..

Robi71 2020.04.17. 02:03:43

@Tippergreta: Hasznos?...talán (meglepődnék). Drága? ...aligha futja.

Tippergreta 2020.04.17. 03:06:17

@Robi71:
Egy szónak is száz a vége én már elengedtem ezt a történetet a választásokig. Addig csak agyalok. Mitől vagyok jobb szurkoló?
Ha szorítok most is a csapatnak a BL serlegért de ez megmentheti a vezetőséget? Vagy ha minden meccsen a bukást várom hogy új időszámítás kezdődjön végre? Megoszlanak a vélemények. Ez már az a szitu amikor a kettő együtt nem fog menni.

Robi71 2020.04.17. 09:13:08

@Tippergreta: Szerintem 2020-ban kevésbé lesz fontos a foci. Hogy miként lesz befejezve ez a szezon...senki sem tudja még.

DISTANTxTHUNDER 2020.04.17. 09:35:58

Előbb utóbb mindenki rájön hogy az idei nyár nem a több 100 milliós igazolásokról fog szólni, ettől függetlenül születhetnek jó transzferek.. lesznek klubok (kisebbek-nagyobbak) akik eladási kényszerben lesznek, többek között az Inter ilyen.. ezt ki lehet használni amennyiben tényleg Lautaro a célpont, akiről úgy tudjuk hogy nem hajlandó hosszabbítani, és rendelkezik egy nem túl veszélyes kivásárlási árral, ami alatt is ajár meg lehet szerezni.. normál esetben nem hiszem hogy a klubnak problémát okozna 110 millió előteremtése, hiszen minden nyáron kb rendelkezésre áll ekkora ősszeg, de most elvleg válság van.. ki tudja ez hogyán érinti a kasszát.. továbbá talán más posztokra is ráférne az erősítés, pl a középpálya amennyiben eladjuk Rakiticet, Vidalt (Van de Beek jöhetne), és a védelem (ide Thiago Silva és Kurzawa jó lenne)

Raven1975 2020.04.17. 09:52:44

Nagyon helyes! Számomra ez a mai nap legjobb híre! Mármint az, hogy Neymar nem érkezik, a többit intézzék szép csendesen!

Robi71 2020.04.17. 12:16:04

@Raven1975: A Barca-nál semmi sincs elvetve és semmi sem érinthetelen (még a becsület sem)...ehhez már hozzászokhattál.

Eminusz 2020.04.17. 15:15:20

Kicsit jobban utananeztem a Barca 3 legujabb igazolasanak.
Pedri: Van benne lehetoseg es meg csak 17 eves. Barmi lehet belole, kerdes, hogy az uj vezetoseg mennyire fog jol banni a fiatalokkal. Remelem nem ugy, mint a mostani, mert akkor semmi nem lesz belole...
Trincao: Az atigazolasi dijat tekintve (30 millio) tole kene varnunk a legtobbet, en megis fenntartasokkal kezelem... Nem ugyetlen jatekos, de nem volt ugyetlen Malcom vagy C. Perez sem...
Fernandes: Na o nagyon szimpatikus! Szerintem hatalmas fogas ennyiert es a jovo Barcelonajanak (focijanak) egyik legjobb kozeppalyasa lehet velemenyem szerint! En akar mar a kezdoben is siman el tudnam kepzelni De Jong mellett! Be kell dobni a melyvizbe!

Eminusz 2020.04.17. 15:44:46

@DISTANTxTHUNDER: Szulethetnek jo transzferek bizony! Nem feltetlenul negativan kell felfogni ezt a helyzetet! Egy jo vezeto a lehetosegeket latja ebben is! Egy ilyen helyzetben olcson akarnak majd jatekosokat venni a csapatok es nalunk nem egy olyan jatekos van, akit aron alul meg tudnanak szerezni... Melyik csapat ne akarna “csemegezni” a Barcabol?! :) Foleg ha olyan nevek lennenek megszerezhetoek, mint Neto, Semedo, Alba, Rakitic, Vidal, Arthur, Coutinho vagy Dembele! Ezzel jelentosen csokkennenek a berek is es mindegyikuket tudnank potolni olcsobb es jobb alternativakkal! A “kaposabb” nevek mellett persze megvalnek meg Firpotol, Robertotol valamint Braithwaitetol.
Felkerulne a B-bol Pena es Puig. Visszaterne kolcsonbol Wague, Todibo, Cucurella es Alena.
Leigazolnam ingyen Kurzawat es Williant. Csak Emersonert es Lautaroert kene penzt adni, maximum 120 milliot!
Es akkor a csapatom: 4-2-1-3

Ter Stegen /Pena/
-
Emerson /Wague/
Todibo /Pique/
Lenglet /Umtiti/
Cucu /Kurzawa/
-
Fernandes /Busquets/
De Jong /Alena/
-
Griezmann /Puig/
-
Messi /Trincao/
Lautaro /Suarez/
Fati /Willian/

Tippergreta 2020.04.17. 15:49:05

@Eminusz:
Ha okosan csináltuk volna akkor eddig is lehetett volna jó igazolások. Nem kell hozzá járvány.. Lásd. Haaland, had ne soroljam tovább. Tudjátok miről beszélek

Raven1975 2020.04.17. 16:10:08

Andrés Iniesta: "Itt Japánban nem olyan súlyos a helyzet, mint Spanyolországban. Sétálhatunk az utcákon, de rengeteg elővigyázatossággal. Az éttermek bizonyos időpontokban vannak nyitva. A dokumentumfilm hamarosan megjelenik. Ez az ötlet már régóta felvetődött, és most remek lehetőség adódott annak megvalósítására. Mióta megérkeztem Japánba, azóta gondolkodtam egy olyan film elkészítésén, ami bemutatja eddigi életemet és sportpályafutásomat. Futball nélkül nehéz, de cserébe sok időt töltök a családommal. Amikor elmegyünk játszani, és hazaérünk, akkor a szeretteink várnak ránk. Nagyon boldog vagyok, mert sok időt tudok kedves emberek társaságában eltölteni. A család az alapja mindennek, és ezt meg kell becsülni. A pénz és a dicsőség haszontalan dolgok. Lehet, hogy akiknek nincs, azok nem így gondolják, de én is sok mindenen mentem keresztül, és tudom, miről beszélek. A legfontosabb dolog az, amit érzünk. Mindannyiunkban ugyanazok az érzések lakoznak: öröm, félelmek, és ezek azok a dolgok, amiket a pénz nem tud megváltoztatni. Van, aki kiváltságos, mert több van neki, és ezért hálásnak kell lennünk. Mindig is így éreztem. És szerintem, a pénz és a dicsőség nem változtatott meg engem. A távozásom a Barçától? Sokan azt mondják, hogy valaminek az értékét csak akkor ismerjük fel igazán, ha elveszítjük azt, de ezzel én nem értek egyet. Értékelni kell a dolgokat, amíg megvannak nekünk. Azért hoztam meg azt a döntést, mert úgy éreztem, hogy eljött a búcsú ideje."

Robi71 2020.04.17. 17:42:42

@Eminusz: Ennek a Fenandes-nek hol csodáltad meg a játékát, hogy ennyire el vagy ragadtatva vele. Bevallom őszintén, én sohasem látzam.

Tippergreta 2020.04.17. 18:43:53

Olvastam egy cikket a Coutinho - Kante cseréről, aminek teszem hozzá semmi értelme nem lenne. Egy mondat megragadt nagyon:

Más kérdés, hogy a kezdőbe beférne-e, hiszen ha van csapat, amely támadófutballt játszik, az éppen a Barcelona, és teszi ezt már hosszú évek óta a 4-3-3-as felállásban.

Ha valakinek ez támadó futballnak számít..

Robi71 2020.04.17. 19:30:33

@Tippergreta: Tamadóbb, mint a 442, 4411, 451 vagy a 450.

Tippergreta 2020.04.17. 19:33:16

@Robi71:
Maga a felállás igen, de nem a játék Rakitic, Vidal, De Jong, Busquets, Kanteval

Robi71 2020.04.17. 19:39:28

@Tippergreta: Főleg úgy, hogy mind (és Arthur még ki is maradt) egy posztra hajaznak. ilyen is csak nálunk lehet. :)

Robi71 2020.04.17. 19:41:56

@Tippergreta: Amúgy én elfogadnám a Cou-Kanté cserét, ha senki sem hajlandó 70+ milliót fizetni Cou-ért.

Raven1975 2020.04.17. 19:50:21

Xavi Hernández: "Csodálatos időszak volt a Guardiola edzette csapat. A munkájában olyan ambíció és szenvedély ötvöződött, amelyek még edzés után is élénken bennem voltak. A filozófia egyszerű volt: legyél domináns, szerezd meg és tartsd meg a labdát, és irányítsd a mérkőzés menetét. Ezek voltak a játék alapjai, amelyek sosem kérdőjeleződtek meg. Azon a filozófián nőttem fel, amelyek meghatározták Cruyff, van Gaal, Rijkaard és Guardiola elképzeléseit. Ha a labda nálad van, az azt jelenti, hogy nincs az ellenfélnél. A legjobb védekezés a támadás, mert akkor esélyed van gólokat szerezni."

Robi71 2020.04.17. 19:54:50

"Only Messi, De Jong and Ter Stegen safe at Barca" (ESPN)

Robi71 2020.04.17. 19:56:09

‘Neymar returning to Barcelona is possible’ - Emili Rousaud

Tippergreta 2020.04.17. 20:18:04

@Robi71:
Középre egy Kante - De Jong páros tökéletes lenne, előttük Messi - Griezmann - Fati elől Suarez/Lautaro mint a védekezés mint a támadás stabilizálva lenne. 4-2-3-1

Tippergreta 2020.04.17. 20:18:55

@Robi71:
De mivel ilyen felállás nem lesz így felesleges..

Robi71 2020.04.17. 20:47:44

@Tippergreta: Igen, egy 4231-ben Kanté jó lenne.

GYLS 2020.04.17. 21:20:21

Csapatunk legtöbbet passzoló játékosai:
1. Busquets 93 passz/90 perc
2. Rakitic 81
3. Alba 76
4. Piquet 75
5. Roberto 73
A támadó foci zsenijei.

osborne 2020.04.17. 21:58:58

Suarez dupla az ismétlésben, a spíleren.

Rá szükség lesz megint, ha lesz újra foci.

Tippergreta 2020.04.17. 23:52:47

@Robi71:
Hozzuk el 75 millióért Haalandot Lautaro helyett

Robi71 2020.04.18. 00:58:39

@Tippergreta: Haaland-ék jövő nyárra ütemezték a 75 milliós kivásárlási árat. Okos ez a srác...vagy csak hallgat az okos ügynökére. Gyanítom, ha most akarjuk elhozni, be kell álljunk a licitálok sorába....így gyanítom az ára is több lesz.

Robi71 2020.04.18. 01:04:31

@Tippergreta: Jelenleg Suarez a centerünk és leigazoltuk mögé Martin-t is. Na meg ott van Grizi is, aki inkább center, mint szélső.
Így én most nem centert igazolnék, hanem szélsőt. Na meg egy támadó középpályást, hogy pörgessük fel még jobban a támadójátékot...ha már Cou és Dembi...
Cou árából a tkp, Grizi árából a szélső, Dembi pedig...mindegy, hagyjuk inkább...

Tippergreta 2020.04.18. 01:24:14

@Robi71:
Én egy valamire való igazolást várok csak, ha túl is adunk rajtuk az áron alul lesz, ha így belemegyünk. De lényegében lesz 3 új fiatalunk meg egy Coutinho, Dembele újra igazolások

DISTANTxTHUNDER 2020.04.18. 11:12:44

@Tippergreta: A 3 noname fiatallal már megint nem tudom mi a cél, beépíteni úgysem fogjuk, max pár meccsre leülhetnek a padra aztán eltűnnek a Bben meg ki tudja hol, ahogy az lenni szokott.. Coutinho visszatérésenek örülök, talán Setien elég kompetens ahhoz hogy tudja kezelni, Bömbi meg lényegében minden nyáron új igazolásnak számít :) Az ember azt hinné már nem tud lesérülni többször.. Van de Beek és Lautaro kellene a nyáron, meg ingyen egy két rutinos védő aki nem Brétvét féle nevem senki hanem pl Thiago Silva

DISTANTxTHUNDER 2020.04.18. 11:14:14

@GYLS: Ez az 5ös nem bánnám ha nyáron lelépne..

Tippergreta 2020.04.18. 13:04:09

@DISTANTxTHUNDER:
Pedrin kívül egyikbe se látok fantáziát, de az anyagi károk miatt lehet bekell érnünk velük és Dembeleékkel

Robi71 2020.04.18. 13:36:22

@Tippergreta: Én centert az említett okok miatt nem igazolnék. Ha marad Suarez, akkor ő nem lesz csere. A csere Martin lesz.
Gizi árából szélsőt hoznék (pld Neymar vagy Sancho), Coutinho-éból egy tkp (pld De Beek). Emellett eladnék 1-2 "öreg" kp-t és néhány még cserének sem alkalmas Barto "sportfogadást". Ennyi...

Tippergreta 2020.04.18. 14:45:10

@Robi71:
Csak Barto nem így gondolkodik és nem lesz ennyi pénzünk..

DISTANTxTHUNDER 2020.04.18. 15:02:53

@Robi71: "Grizi árából"?? Szóval neked már Griezmann sem jó? Eddig éveken keresztül áradoztál róla te is, most nincs egy éve hogy itt van és már adnád el egy következő névért? :) Coutinho esetében is ezt csinálod, a Poolban még mekkora klasszis volt ugye :))

Robi71 2020.04.18. 15:42:55

@DISTANTxTHUNDER: Mivel nem ìrhattam, hogy 'Dembélé árából"....valamiből pénzt kell csinálni.

Robi71 2020.04.18. 15:48:10

@DISTANTxTHUNDER: Mivel magyarázod, hogy a nekünk 160 millióba fájó "klasszis" Coutinho-ért még 70 milliót sem akar adni senki?
Nálam ez "totális csőd", de te ezt (is) meg tudod magyarázni, ebben biztos vagyok. :)

DISTANTxTHUNDER 2020.04.18. 16:56:15

@Robi71: Azzal hogy adjuk 70 millióért :) mint ahogy én is nagyban hangoztatnám hogy nem fizetek 500 forintot sem egy Bugatti Chironért, ha egyszer nem is adnák ennyiért.. mi a bizonyíték hogy ez már megint nem a média kitalációja?

Robi71 2020.04.18. 17:06:41

@DISTANTxTHUNDER: Azt hiszem a nyár erre a kérdésre is választ ad. Ha Coutinho visszatér a kölcsönből és marad...akkor az biztos Setien külón kérése lesz. :)...ja és Messi-é. :)

Eminusz 2020.04.18. 17:33:11

@DISTANTxTHUNDER: Mar eleve nekunk sem szabadott volna 70 millional tobbet adni erte. :)
Es ez nem utolagos okoskodas, mar akkor is megmondtam! :) (Meg mielott megvadolnal, mint a multkor, hogy en mennyire sztaroltam meg mennyire akartam ot...)

Robi71 2020.04.18. 17:44:43

@Eminusz: A nyári ajánlatunk 80 millió volt, amire a Pool nem-et mondott. Akkor kellett volna kiszállni.
Dembi esetében még nagyobb talány, hogy miért fizettünk ennyit érte.

DISTANTxTHUNDER 2020.04.18. 17:55:54

@Robi71: Nekünk mindenképp kellett (és kell amúgy a mai napig is) egy klasszis irányító középpályás aki pótolja Iniestát.. ezt láttuk sokan Coutinhoban (én még mindig ezt látom).. ha nem adjuk meg a Poolnak a kért összeget akkor merre lett volna a tovább? Mert Cou még így is a legkönnyebben megszerezhető játékos volt a támadó középpályás poszton játszó világklasszisok között..

DISTANTxTHUNDER 2020.04.18. 17:58:25

@Robi71: itt Cou és Bömbi közül inkább az utóbbi tűnik egy kapkodás szülte igazolásnak, emlékszem, hogy augusztus végén szinte a semmiből érkezett a bejelentés, hogy leigazoltuk.. talán ott lehetett volna okosabbnak lenni és kivárni, nem egyből elszórni a Neymarért kapott pénzt..

Eminusz 2020.04.18. 19:36:46

@Robi71: Igen en is emlekszem.
Az volt a baj, hogy Dembi leigazolasakor volt 222 millionk, amirol mindenki tudott... Ki is hasznaltak. :/

Robi71 2020.04.18. 20:24:04

@DISTANTxTHUNDER: 160 millióért bármelyik "klasszis irányító középpályás" megkaphattuk volna. De nekünk csak ő kellett.
Neymar távozása után hangos választ akartunk adni a PSG-nek (és topfutball világnak)...és bejelentettük Dembi-t. :)
Sajnos egyik sem volt a "kapkodás" eredménye. Barto bizonyítani akarta, hogy van válasza Ney távozására. Egy ostoba, gőgös ember "sportfogadása". Ezzel csak a lejtmenetet gyorsította fel.

Robi71 2020.04.18. 20:31:28

@Eminusz: Ja...gondolom Barto miután kifizette a 105(+40) milliót a Dortmund-nak a megmaradt pénzből ajánlatot tett a Pool-nak, kb. egy hasonló konstrukcióban 80(+X) milliót, amit elutasítottak. Ezt pótolta ki 120(+40)-re télen.

Robi71 2020.04.18. 20:51:22

@Eminusz: Nincs az a klub, amelyiket nem vágta volna a földhöz semmiért az ablakon kidobott 300 millió. Az egyik igazolást a megalázó kínos helyzet miatt kölcsön adtuk, a másik azóta is folyamatosan sérült. Neymar akaratlanul a mélybe lökte a klubot azzal, hogy okos költekezésre kényszerítette a fogalmatlan Barto-t. Ennék rosszabbul nem is sülhetett volna el.
Csak tudnám, hogy Barto nem tudta vagy nem merte bevállalni Mbappé-t, akiért a PSG egy év késéssel 145 milliót fizetett (ennyit adtunk mi is a Pool-nak Coutinho-ért csak eddig).

Bivi76 2020.04.20. 05:34:59

@Robi71: Mbappé ha ideigazolt volna, ugyanúgy kölcsönben tengetné az életét valahol, mint Coutinho, és őt neveznéd Bartomeu sportfogadásának. Tudod, amíg nálunk ilyen szedett vedett spanyol edzők lesznek, addig majd a csapaton belüli hierarchia megmondja a kezdő 11-et. Jövő nyártól már Madridban fogja tolni, ott lesz rá anyagi fedezet. Nekünk itt van Martin Braithwaite.

Robi71 2020.04.20. 18:57:10

@Bivi76: Nem tudom. Szerintem ha felajánljuk neki Neymar hült helyét...és a Monaco-nak azt a pénzt, amit a PSG csak egy év késéssel tudott kifizetni, akkor ó most itt lenne. Most bottal üthetjük a nyomát. Hogy mennyire ment volna neki? Nem tudhatom. De azt tudom, hogy Dembi csak azért nem kezdő, mert állandóan sérült. Ebből kiindulva Mbappe kedvére lubickolhatott volna.
süti beállítások módosítása