A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Fermín López: 2027!

2023. augusztus 29. - Youaintmjbaby

Az andalúziai középpályás megegyezett a klubbal a 2027. június 30-ig szóló szerződés hosszabbításról. Kivásárlási ára 400 millió euró lesz.

fermin.jpg

Fermín 2003. május 11-én látta meg a napvilágot Huelvában. 2016-ban került Barcelonába a Real Betistől. Gyorsan ugrált a ranglétrán, az U14-es csapatban kezdett, majd az U16-os és az U19-es gárda következett, ahol aláírta első szerződését.

Komplex középpályássá fejlődött az U19-esek között, veszélyesebb lett a kapu előtt és több gólt szerzett. A 2021-22-es szezonban ő szerezte a bajnoki címet érő gólt Cornellán. Az évad végén aláírta két éves kontraktusát és csatlakozott a Barca Atlétichez.

A 2022-23-as szezont a Linaresnél töltötte kölcsönben, a harmadosztályban. Jól sikerült az andalúziai szereplése, 37 találkozón 12 gólt szerzett. Xavi Hernández figyelmét is felkeltette, az előszezonban folyamatos lehetőséget kapott, a Villareal elleni győztes bajnokin pedig csereként bemutatkozott hivatalos mérkőzésen a felnőtt csapatban.

 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9818203497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása