A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Hivatalos kezdőcsapat #InterBarca

2018. november 06. - Berbatov

Ernesto Valverde ma a Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Dembélé, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. 

Kispad: Cillessen, Semedo, Chumi, Vidal, Rafinha, Malcom és Alená

TV: 21:00, M4 Sport

Stream: http://www.aquastreams.club/channel2/

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1214357049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eminusz 2018.11.06. 23:15:27

@celestial: Nem a mai goljara alapozom.. Mar a felkeszulesi meccseken es utana azon a par meccsen is jol jatszott, amikor lehetoseget kapott! Eppen ezert nem ertettem a mellozeset... Ami a legjobban tetszik benne Rafinhaval es Dembelevel szemben, hogy labdabiztos es ez a Barcelonanal alapelvaras kell, hogy legyen! Szerintem jobban beleillik a csapatba, mint a masik ketto... Szerintem... :)

Raven1975 2018.11.06. 23:15:58

Kár érte, mert szerintem őrült magas szinten játszottunk. Nem is tudom, mikor voltunk ennyire agresszívak. Az Internek alig volt helyzete. A lényeg a továbbjutás! Força Barça!

Sörenzen 2018.11.06. 23:24:28

@Eminusz: Valóban. Ha Arturt és Dembelét össze lehetne gyúrni, - előbbi technikája egyesülne utóbbi futó gyorsaságával, - akkor, akkor kb. lenne egy Henrynk...:D)

Szabolcs Szolnoki 2018.11.06. 23:24:53

Hat nem Dembele lesz a mi vezerunk Messi utan,a mi focinkhoz egyszeruen lassu fejben.Szepen fogalmazva...Sokkall tobbet vartam tole,de szerintem mindenki.

2018.11.06. 23:29:42

Amúgy egy negatívum mai meccsel kapcsolatban (azon kívül hogy dembele értékelhetetlen volt) hogy valverde nem használta ki az összes cserelehetőségét pedig ott ült a padon rafinha, alena (ennyit a nagy bizalomról valverde részéről 2meccs 0 perc eddig) és semedo.

DISTANTxTHUNDER 2018.11.06. 23:38:30

Ez így keserű, sima győzelmet érdemeltünk volna.. rengeteg helyzet, presszing, mindent bevetettünk, de az Inter jó szokásához híven szétbekkelte a meccset.. Malcom megmutatta hogy lehet rá számítani.. Valverde helyében, látva Dembele és Rafinha hullámzó formáját, legközelebb őt tenném a kezdőbe.. a gólöröme meg kifejezezten szimpatikis volt..a másik, remélem hogy a mai nappal Bukfenc kijátszotta magát egy időre a kezdőből.. ekkora hibát, én nem is értem.. mondjuk Roberto is lehetett volna kicsit harciasabb Icardival, simán hagyta hogy leforduljon róla és még lőhetett is.. azt kell mondjam, méltatlan ez a vedekezés a Barcához és Ter Stegenhez is.. annyi gólt kap szegény, és egyikről sem tehet.. ez a pontvesztés csak azért bosszantó mert így izgulhatunk mit játszik egymással az Inter és a Tottenham..jó lenne már tét nélkül, a biztos csoportelsőség tudatában játszani az utolsó fordulót

RAJDEN 2018.11.06. 23:41:31

Nem tudom figyeltétek-e de kb Jordi Alba 3-4x is lefeküdt a földre és jelezte hogy fájdalmai vanak . Kicsit pihentetni kéne minden meccsen ottvan előbb utobb megszakad

H.Stoichkov 2018.11.06. 23:54:19

hm.. szóval, ha messzi visszatér, lesz 3 cseréje.. dembi, rafi, malcom... (na jó, malcom eddig 10 perces)... melyiket lehetne átvariálni cou cseréjének is? csak dembit?

Bolha Giliszta Lovacska 2018.11.07. 07:14:23

@H.Stoichkov: sztem csak őt mivel a másik kettőnek a jobb lába nem az igazi

Robi71 2018.11.07. 09:10:45

Annyiban jól ezek a Messi nélküli meccsek (nem lehet "megbújni" az ő teljesítménye mögé), hogy tisztább képet kapunk egyes játékosok kvalitásairól (erősségek, hiányosságok).

celestial 2018.11.07. 09:14:28

@Szabolcs Szolnoki: sztem senki sem várta hogy ő lesz a vezérünk Messi után...az az ember aki a vezér lesz Messi után még nem játszik a Barcában és én azt sem tudom hogy hol játszik :)
Amúgy néha az az érzésem hogy sokan megváltóként várták Dembit és egyszerüen nem tudják helyén kezelni a srácot...ha 5ször találja el a kaput de nincs gól akkor értékelhetetlenül játszik...ha más találja el 5 ször és szintén nincs gól akkor ő ügyes mert igyekszik...utóbbi 4 mecs azt hiszem 2 gólpasz egy gól, de a forumozok egy része szerint mostanában értékelhetetlen amit csinál...kicsit furcsa ez nekem...persze tudom az ára...de az ár alapján értékelni egy focistát elég amatőr dolog...(itt arra gondolok hogy az áruk alapján a nagymamám is sorba tudja őket rakni pedig sohasem nézet focit)...

LDzsi 2018.11.07. 09:19:48

@celestial: én azt nem értem, hogy ha pl Dembele szarul játszik akkor takarodjon a csapatból, de ha pl Busquets játszik szarul és a hatalmas hibái miatt bukik a csapat pontot akkor az nem gáz, a klub élő legendája, még buksiveregetést is kellene kapnia. Kis következetességet hiányolok csak.

barcainiesta8 2018.11.07. 09:24:40

Számomra a tegnapi meccs nagyon nagyon jó képet festett egyes játékosokról. Szerintem Coutinho,Lenglet, Arthur és Rakitic teljesítménye mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Cou te jó ég mekkorát futballozott, egyszerűen nem volt rossz megoldása, ezt akarom/akarjuk tőle többet látni, Messi jelenlétében is, tegnap ez a srác szervezett a középpályán és ért fel a támadásokhoz, hihetetlenül játszott, szeretném tőle továbbra is ezt a formát látni. Umtiti meg kezdhet izgulni, mert Lenglet annyira jól játszik, hogy én nem lepődnék meg, ha Umtiti visszatérésével is kezdő maradna, nekem iszonytosan tetszik a játéka, szerintem labdabiztosabb mint Samu, de nem olyan erőszakos és fejjel sem olyan jó. Ha jobblábas lenne számomra nem lenne kérdés a Lenglet-Umtiti belső tengely. Arthur és Rakitic a kihagyhatatlan kategória nálam, nem úgy, mint Busi aki sajnos tegnap is hibázott sokat, amit végképp nem értek, hogy letámadásnál többször volt ő az első ember és Rakéta egyedül volt középen, ez számomra rejtély, hogy miért a leglassabb ember kezdi a letámadásunkat.
Amikor Malcom érkezett, beírtam ide, hogy szerintem jobb focista lesz mint Dembele. Ezt tartom továbbra is és nem a gólja miatt. Iszonyatosan labdabiztos, gyors és esze is van, nem hiába válogatott, én láttam játszani a Bordeuxban, ott is megtetszett már a játéka. A kérdés, hogy hova és hogyan fér be... Remélem a bizalmat megkapja.
Dembele szerintem annyira nem volt rossz amennyira itt írják. Sokkal pontosabb volt, nem csinált annyi hülye cselt és szerintem olyan végzetes labdaeladásai sem voltak. Szerintem annyira nem játszott rosszul, mint itt sokan írják, tény, hogy nem élete meccse volt, de most érezte a pici játékot és nekem az tetszik benne, hogy nem passzol hátra annyit, hanem az előtte lévő területeket próbálja bejátszani. Meglátjuk mi lesz vele....
A játék összességében nagyon tetszett, szerintem ha Lajosunk pontosabb akkor ez egy 3 gólos győzelem simán bent van. És választ kaptunk arra, hogy a csapat rohadtul nem Messi függő, és vannak olyan játékosok, akik lehetnek a “döntő faktor” egy-egy meccsen. Persze hiányzik az argentin zseni, de itt a válasz, Messi nélkül is volt,van és lesz Barcelona. Csak tartsák a fiúk ezt a formát a jelenlétében is, merjenek vállalkozni és ne csak őt keressék labdákkal.

Robi71 2018.11.07. 09:29:22

@LDzsi: Dembélé nem szarul játszott....ő így játszik mindig. Olyannyira váratlan, hogy leginkább saját magát lepi meg. Az, hogy egy-egy megmozdulása jól sül el....csak a véletlen műve. Nincs semmi átgondolt a játékában. Ő ilyen és így kell elfogadni....vagy nem.
A védő egyet hibázik és abból gól lesz, akkor szar. Ha a csatár 10-ből 9-szer hibázik és szerez egy gólt, akkor isten. Ez már csak ilyen.
Ha így veszed, akkor a tegnap Suarez játszott a legrosszabbul. Nem? :)

2018.11.07. 09:32:30

@barcainiesta8: Na ez az nagyon jól megfogalmaztad mi a gond Busquetsel a saját kapujától 60-70 méterre letámad labdát nem szerez és nem ér vissza a védőterületére állandóan mások védekeznek helyette erre rengeteg energia elmegy főleg Sergi-Roberto-Pique-Rakitic energiái ,,,Arthur lecserélése baromság volt mert ahogy lement szét esett a középpálya ,,,az viszont vérlázító ,hogy Busi a csapatkapitányi karszalaggal a karján is csak alibizik a pályán

Robi71 2018.11.07. 09:36:14

@zeli39: Busi élő legenda. Csak annyit tudok mondani neked is, mint Bivi-nek. Fújd ki a levegőt és igyál egy pohár hideg vizet. Jót tesz, meglátod.

2018.11.07. 09:41:37

@Robi71: Busi max a te szemedbe legenda az enyémbe meg egy szerencsétlenség ,,azt nem értem a csapattársai nem mondják a szemébe,hogy amit csinál az egy rakás szar

Bolha10 2018.11.07. 09:52:37

@zeli39: azert tamad le ott es akkor Busi, akár 60-70 meterre is mert ott és akkor kellene letamadni!!! Csak ezt sokan nem ertik, nem rendelkeznek annyi jatekintelligenciaval, igy sokszor ő marad ott “elől” egyedul! Pedig nem neki kene valoban, de a tobbiek nem vágják. Regen egy Xavi, Ini, Eto’o, stb, ezt a vagta, a maiak jelenleg annyira nem. Busquets mostanaban elég szenzaciosan jatszik, elmeny nezni a jatekat! Viszont, a gól az övé volt, az teny, azt elcseszte. Az nem vitas. Es maskor is elofordul hibaja. De ez mellett az utobbi hetekben szerintem paradesan jatszik!

celestial 2018.11.07. 09:57:12

@LDzsi: busi szenttehén csinálhat bármit csak pozitívan akár csak Suarez (pl tegnap levédekezte Dembi lövését...vkit zavart? :))de ám ha Malcom kezdő lesz és 3 meccsen nem lesz eredményes őt is elfogják itt sokan a picsába küldeni...akiknek Dembi volt az isten a kupameccs győztes találata után azoknak most Malcom az...
Na meg van itt pár ember akit nem érdekel semmi az sem hogy mi történik a meccsen csak ugyanazt elmantrázhassa :)

2018.11.07. 09:58:27

@Bolha10: Ha élmény nézni akkor csak nézd és gyönyörködj :-)

Bolha10 2018.11.07. 10:02:04

Szerintem osszessegeben elég jol jatszottunk. Ha Suarez formaban lenne, mar az elso felidoben mesterharmasa lett volna! De legalabb most mar oda kerul! Meg nem volt zsáknyi eladott labdaja mezonyben. Csak félzsáknyi. Ez elorelepes az elmult idoszakban mutatott jatekahoz kepest. Javulo format mutat. Szerintem. Dembi ....hát. Nem mondom, hogy rettenetesen gyenge volt mert voltak szenzacios megoldasai is, de.... hianyzik belole az onbizalom. A labdavesztesei szerintem csak annak a kovetkezmenye. Nagyon fiatal még. Nem tudom, valaha is sikerul-e felnonie a “Barcához”, tenyleg képes-e “elviselnie ennek a meznek a súlyát”, de a potenciál megvan benne. De fejben is ott kell lennie. Az ugyanolyan fontos mint a kepességek. Mondom, az a “szerencséje”, hogy még mindig nagyon fiatal. Még mindig adnék neki időt. Szerintem a tavalyi évhez kepest fejlodott. De nem tudom, képes lesz-e rá.

Bolha10 2018.11.07. 10:04:05

@zeli39: én pontosan azt teszem. Nezem es gyonyorkodom Busquets jatekaban, nem nagyon latni ilyen labdarugot, aki ennyi jatekintelligenciaval rendelkezik. Nemhogy a Barcában, a vilagon sem! Én ezt igy latom. Nekem élvezet Busquets játéka! Nem is kicsit!

Sörenzen 2018.11.07. 10:05:26

Megkérdezem. - Az, hogy lehetséges, hogy az Inter-nél talán mutatóban van EGY! olasz játékos?

Bolha10 2018.11.07. 10:08:20

@Bolha10: ezen mosolyogni fogsz, de a jelenlegi Barcából legjobban Messi és Busquets játéka nyűgőz le. :) Na meg Albáé, aki mostanaban number one produkciot tesz ki az asztalra. Tobb jo megoldas is van a palyan, de nalam mostanaban ők harman emelkednek ki. És bocsanat: Ter Stegen!! Nagy kiraly , eszmeletlen szinvonalon véd az utobbi 1-2 évben!

Bolha10 2018.11.07. 10:11:06

@zeli39: mert a csapattarsai tudod mit làtnak? Basszus, ez a Busi megint olyat tett le az asztalra, amit én ha 100 évig élnék, akkorsem tudnék..” :) Ezert nem szolnak neki.

Bolha10 2018.11.07. 10:12:02

@Bolha10: ők valoszinuleg maskepp latjak mint te. :)

Bolha10 2018.11.07. 10:17:55

@Rivaldo2000: ne itthonról vedd meg a jegyet!!! Semmi ertelme. Drágább. Kimész, ezer helyen megveheted a jegyet. Biztos, hogy van jegy. Ezer szazalék. Foleg egy Betis elleni meccsre. Lesz minimum vagy 10.000 jegy még a meccs napon is. Es akkor lehet keveset mondtam. Még egy BL meccsre is tudsz simán ott venni jegyet kinn, nemhogy egy Betis ellen. Felesleges pénzkidobás meg bonyolitas. Ott kinn megveszed esetleg előző nap, hogy minél tobb jo hely kozul tudjál valasztani, de szerintem az se baj, ha akár aznap délelott veszed meg. Mi is igy csináltuk, bőven van jegy, pedig mi egy komolyabb prezstizsu meccsekre vettuk, nem egy Betis ellen.

Robi71 2018.11.07. 10:21:45

@Sörenzen: Csak idő kérdése, hogy nálunk is csak "mutatóban" legyen saját nevelésű és/vagy spanyol játékos.

Bolha10 2018.11.07. 10:22:52

@Bolha10: ott mutogatják neked laptopon , hova szól a jegy, milyen onnan a kilátás, panorama kameraval a laptopon, kedvesek, rendesek, stb.... annyi kihelyezett hivatalos Fc Barcelona pont van, hogy ki sem tudod őket kerulni! :) És mondom, egyszerubb. Oké, azt visszaszivom, nem biztos, hogy olcsobb, lehet ott is ugyanaz az ár, (arra már nem emlekszem), mintha itthonrol rendeled meg a hivatalos oldalrol. De az is lehet, hogy tenyleg olcsobb, h szabaduljanak tőle. Hogy az is el legyen adva. Mondom, sokkal egyszerubb, kenyelmesebb kint megvenni.

LDzsi 2018.11.07. 10:23:32

@Robi71: valóban a csatár dolga hogy gólt szerezzen. Belefér hogy a védő is hibázhat természetesen, de az hogy a legenda 1-0s vezetésnél (és tudván hogy az az 1 gól is nehezen jött össze) ilyen naivan passzol a kapu előtt... Tudom hogy ő "festette" a Mona Lisát is, de nem szégyen ilyenkor kivágni a francba a labdát. Ahogyan az se ha nem tudja valaki normálisan ellőni a labdát egy helyzetben akkor spiccel meglőni. Egyébként emlékszem anno Ter Stegen is hatalmasakat hibázott, kapta is a savat rendesen, nézzük meg most hol tart.

Bolha10 2018.11.07. 10:28:48

@Robi71: szerintem helytállunk Messi nelkul. En sem gondoltam volna, de elég pofasan jatszik a csapat. Felnőttek a jatekosok a szituhoz, hogy nincs a “Megváltó” a palyan. :) Igy kéne, ugyanilyen intenzitassal, ugyanilyen felelossegtudatosan jatszani akkoris, mikor Messi a palyan van es akkor kis tulzassal, az isten sem allitaná meg ezt a csapatot! :) Csak sokan elkenyelmesednek olyankor....”majd Messi megoldja...”

LDzsi 2018.11.07. 10:30:24

@Bolha10: ezaz hogy komoly gondot jelent már az is, hogy ha megszerezték a vezetést akkor hátradőlnek, elkényelmesednek. Roberto is elismerte. Messi jelenlétével szerintem ez méginkább csak fokozódik.

Bolha10 2018.11.07. 10:32:31

@LDzsi: ott ki kellett volna vagni, egyertelmu. De nem naivan passzolt, hanem szarul. :) Lecsuszott a labarol, nem ment el rendesen(azt hiszem) Arthurig a labda. Nagy hiba volt, tény. De halistennek, szerintem nem volt olyan fontos meccs, a dontetlent siman hozta a csapat, ha Sua csak egyet belő a kb 3-4 ordito helyzetebol, mar nyerunk. Jo volt ez igy, na. Szerintem.

2018.11.07. 10:38:15

Busquetset játékán túlról is beszéljek ,,,nagyon jó meccset játszottunk szinte tökéletesen működött a csapat taktikája uraltuk a meccset Pique-Rakitic-Alba nagyon jól játszott ,,Coutinho meg fantasztikusan Suarez nagyon akart ez díjazandó sőt Dembele is akart viszont neki semmi sem akart sikeredni igaz igy is sikerült pár kulcspassz kiosztania ....

2018.11.07. 10:45:27

@Rivaldo2000: Bolha10 ugyan focihoz nem nagyon ért de abban igaza van ,hogy ha túl sok jegy van szabad és a bérletesek is többen visszamondják a helyszínem szoktak akciózni akár 20% olcsóbb lehet a pénztárban a jegy az utolsó napokban de persze ehhez kell egy minimális nyelvtudás,hogy eltud magyarázni mit is szeretnél :-)

Bolha10 2018.11.07. 10:48:36

@LDzsi: igen, de ezt a tobbi jatekosnak kéne rendbetennie magaban, fejben! Ez nem Messi hibaja. Fel kène nőniük a feladathoz, hogy nem mindig csak Messire várni ha ő palyan van. Ha igy tudnak jatszani nelkule mint az utobbi 2 hetben, es ez még kiegeszul egy idén pazar formaban jatszo Messivel....áá! Mondom, szinte megallithatatlanok lennénk! Minimum bajnoki cím illetve BL donto kombó. De ehhez kell, hogy a tobbi jatekos felvertezze magat felelossegtudattal!

LDzsi 2018.11.07. 10:52:05

@Bolha10: ekkor jönne képbe Valverde. Neki kellene tudni mentálisan befolyásolni a játékosokat.

katalan2 2018.11.07. 10:54:19

@barcainiesta8: Lesz Messi nélkül Barcelona, de kérdés, hogy mennyire sikeres.

Bolha10 2018.11.07. 10:54:29

@zeli39: dehogy kell nyelvtudas, odamész a standhoz, ott csak jegyeket lehet venni, aki odamegy, tudjàk, h azert megy oda :) mar mutatják is a laptopon az ures helyeket, ramutatsz, megmutatja, hogy lehet onnan latni, stb, rabolintasz , kifizeted es kesz. Raadasul nekem az a tapasztalatom, hogy mindig nagyon kedvesek, segitokeszek voltak!! Nagyon! Szerintem kinti fiatal egyetemistak vegzik ezt ilyen megbizotti meloban vagy nem tudom, de nagyon rendesek. Mosolyognak, segitenek, turelmesek. A legegyszerubb modja meccsjegyet venni. Raadasul még a kulvarosi resz is tele van ilyen hivatalos mobil fc barcelona standokkal. Mondom, akarmerre mész Barcelonaban, ki se tudod kerulni őket.

LDzsi 2018.11.07. 10:55:55

@katalan2: szeretnéd is hogy ne legyen sikeres nélküle igaz-e? :)

Robi71 2018.11.07. 10:59:32

@Bolha10: A csapat kell a tisztességes helytálláshoz...és ez most megvolt. Van kivel fársztani a bikát, csak éppen nincs aki leszúrja (lásd tegnap is).
Messi jelenti a különbséget...rajta múlik, hogy lesz trófea vagy sem a sorozat végén.

Bolha10 2018.11.07. 10:59:42

@LDzsi: biztos Valverde is szamit, de legfokeppen a jatekosok, hogy ők tudják ezt, egyenenkent, mindenki sajat maga “feldolgozni”. Azert a csapat huzonevei nem nyeretlen 2évesek. Ezt azert fel kellene tudniuk fejben dolgozni. “Hogy nem Messi old meg mindent, én is odateszem magam..” Szerintem. Persze, Valverde is sulykolhatja belejuk. Valamilyen modszerrel. Biztos.

2018.11.07. 11:01:24

@Bolha10: soha nem vettem ilyen helyen jegyet de valóban létezik ez a lehetőség a FC Barcelona shopokban és turista helyeken én mondjuk a stadion pénztárra gondoltam de igazad van

Robi71 2018.11.07. 11:04:37

@LDzsi: Valverde most is jó munkát végzett. A legjobbat hozta ki a Messi nélküli csapatból. De ő nem tudja berúgni a helyzet a csatár helyett. Simán lezárhattuk volna a meccset idő előtt. De nem tettük és a végén bánhattuk. Ez most belefért még.

Bolha10 2018.11.07. 11:09:39

@Robi71: Hat durvan megfogalmazva igen. De nem zarom ki azt sem, hogy ez a csapat Messi nelkul nem nyerne-e semmit. Igy, ahogy osszekapták magukat, Messi tavolleteben... En spec elegge pozitivan csalodtam a csapatban. Ugy mondanam: ha igy tudnák tartani a formajukat, ez a Messi nelkuli csapat, akkor eleg sokaig eljuthatnának. Bajnoksagban is, BL-ben is. Mar eredmenyszeruleg. Nem zarok ki semmit. De! Ha van egy Messi( és mellé a csapat ugyanolyan szinten teljesit mint ebben a 2 hetben nelkule), akkor viszont határ a csillagos ég! :) Akkor szinte megint megallithatatlanok lennénk mint mondjuk 2015-ben. Messi teszi fel a koronat a sikerekre, ez teny, de egyedul ő sem nyerhet trofeakat. Szerintem ez csak a csapaton mulik. Mert mint lattuk az utobbi hetekben, azert volt 1-2 parades meccs(Sevilla, Tottenham, clásico..)kepesek rá!

Bolha10 2018.11.07. 11:16:14

@zeli39: kihelyezett hivatalos Fc Barcelona mobil “bódék”. Nem bódé az mert nagyon igenyesek, ilyen fedett standok azok.. Tele van velük Barcelona. Rá vannak kotve a rendszerre, olyan mintha a stadionban vennéd meg a jegyet. Nagyon egyszeru. Mi már csak itt veszünk jegyet ha megyunk. Setalgatunk ha utbaesik egy, es epp nincs ott senki, odamegyunk, kivalasztjuk, 2 perc mulva mienk a jegy. Ha tobben allnak ott, nincs kedvunk várni, ( még egy franya 1-2 percet sem)setalgatunk tovabb, ugyis nemsokara belebotlunk egy kovetkezobe, megvesszuk ott.

LDzsi 2018.11.07. 11:21:21

@Robi71: abban nem is, de viszont abban hozzá tud járulni hogy ne dőljenek hátra 1 gólos előnynél. Ha Dembelet azzal neveli hogy nem játszatja, akkor a többieket is tudja nevelni hogy ne legyen ekkora arcuk.

Bolha10 2018.11.07. 11:22:32

@Bolha10: sokkal egyszerubb mint itthonrol kartyazni, nyomtatgatni, stb... Ott kivalasztod, kifizeted, 2 perc mulva kezedben a jegy. Nagyon profi modon van megoldva.

Bolha10 2018.11.07. 11:31:06

@Bolha10: ott volt az elmult 2-3 év. Szerintem senkinek nem tunt fel, hogy Messi kevesebbet tett volna hozza a dolgokhoz vagy kevesbe lenne zsenialis.Oke, lehet, megkevesebbet fut, de szerintem a jatekanak, hasznossaganak, eredmenyessegenek nem alappillére a sok futas. Mégsem nyertunk annyit mint elotte. Mert a csapat esett visszább! Szerintem. Azert mondom, nagyon fontos Messi jelenlete, de csapat nelkul ő sem tud trofeat nyerni. Oké, 2015 ota volt 2 bajnoki cim(nagy dolog!!), de ennyi. Sp kupa, oké... Azert ez a csapat tobbre hivatott. Csak egy kicsit elkenyelmesedtek a sztarok...hogy majd Messi megoldja. Hat ne kenyelmesedjenek el! Kell mindenki, h ujabb brutalis idenyt fussunk!!! Amiről szól az utobbi 10 év Barcája...

Bivi76 2018.11.07. 11:57:47

@Robi71: Egyre jobban idegesítő a Busquets és Messi imádatod! Te szerelmes vagy a törpébe meg a csontkollekcióba? Tudod miért játszik a Barcában, ez a töketlen bombajó bokszolóban szereplő birkaképű girnyó? Mert Mr Faszarcú (manchesteri olajmágnás csapatának balfék trénere) valaha együtt játszott az apjával, aki ugyanolyan nullszériás volt, mint a 4-es,aki Bresciában és az As Rómában is egy palimadár volt. Szegény katalán-t bántják sokan hogy Messizik állandóan. De Ő a másik nemet képviseli. Hadd Messizzen! De Te! Hihetetlen!

katalan2 2018.11.07. 12:06:20

@Bolha10: Nem elkényelmesedtek, hanem ennyit tudnak. Igen, nem Messivel van a baj, hanem a környezetével.

katalan2 2018.11.07. 12:08:30

@Bolha10: Sok játékosnál hiányzik a kiegyensúlyozottság.

Bolha10 2018.11.07. 12:18:25

@Bivi76: bivi bazze.... erre nincs mentseg. Ahogy te Barca jatekosokrol beszelsz. Egy Barca oldalon, Barca szurkolonak allitva magad.

Bolha10 2018.11.07. 12:23:50

@Bolha10: en moderator lennék, te mar reg nem irogatnál itt. Egy Barca rajongoi oldalon. Faszarcu, csontkollekcio, toketlen birkakepu gernyo, palimadar.... mindezeket jelenlegi illetve multbeli Barca jatekosokra aggatod, akik raadasul (hab a tortan!) a klub legsikeresebb idoszakanak a letetemenyesei. Dobbenet.

Bivi76 2018.11.07. 12:28:15

@Bolha10: Hát akkor nincs mentség! Ez a véleményem. Aki állandóan fikázza Dembelét, erre ez a válaszom! Tiltsanak akkor ki az oldalról! Kérelmezzétek a blog üzemeltetőjénél!

Bolha10 2018.11.07. 12:28:51

@katalan2: mennyit? Clasico 5:1, Barca-Inter 2:0, vagy mire gondolsz? :) Ezek mind Messi nelkul szulettek meg. Azert eleg kis pofas eredmenyek nem? Nalam nincs nagyobb Messi rajongo, de azert ne vegyuk mar el a csapattol az erdemeket. Ő a vilagon a legjobb, de ez akkoris csapatsport, ha nincs mogotted csapat, szinte senki vagy. Egyedul fociban csak a legritkabb esetben tudod megvaltani a vilagot. Messinek joparszor mar sikerult, ez teny, de ahhoz, h trofeakat nyerjel, ahhoz csapat is kell.

Bolha10 2018.11.07. 12:30:13

@Bivi76: akkor szidjad Robit(vagy mittudomén), de Barcás oldalon Barca klasszisokat degradálni...van ennèl lejjebb?!

LDzsi 2018.11.07. 12:30:51

@Bolha10: ha Messilona és társai szabadon garázdálkodhatnak akkor ő is nyugodtan leírhatja ezeket.

Bivi76 2018.11.07. 12:32:16

@Bolha10: aki állandóan Dembelét fikázza? Az mennyivel jobb? Soha nem voltam olyan ember, aki mindig úgy beszél, hogy megfeleljen másnak! Ami a szívemen, az a számon! Tiltass ki!

Bolha10 2018.11.07. 12:38:27

@LDzsi: hat nem tudom, szerintem ez sokkal durvabb. De teny, azoknal is van baj. De nekem azok olyan “finomabbak”, bivi hozzaszolasaiból süt a gyulolet. Raadasul a Barca legjobb , legeredmenyesebb idoszakanak főszereploi iranyaba!! (Iniesta-fing, Guardiola, Busquets). Ez nekem elfogadhatatlan. Akkor pl egy Silvinhoval (mondtam egy ex Barca jatekos nevet)mit csinalna? Ha tehetné , megölné? Vagy mit? Nekem ez sok.

Bolha10 2018.11.07. 12:41:00

@Bivi76: dehogy tiltatlak. Nem is tudnálak. Meg amugysem.... Dehát... Az nem mentség, hogy nem akarsz megfelelni másoknak. Attol még lehet “normalis” modon kommunikalni. Nem lefaszozni (stb) jelenlegi es multbeli klasszisokat.

Bolha10 2018.11.07. 12:43:51

@Bivi76: abban igazad van, h robi is tultolja ezt a Dembele dolgot, dehát na....ez szerintem akkorsem mentseg. Hogy igy beszelj. Raadasul Barca szurkolokent Barca jatekosokrol! Chö.... Vicc.

celestial 2018.11.07. 12:46:15

@Bolha10: "hat nem tudom, szerintem ez sokkal durvabb"
Na ez itt a baj...
Nem semmivel sem durvább...ugyanúgy Barca játékosokról van szó...Messilona meg ráadásul rasszista is robi meg, hogy beszél néha Dembiről? ( mint más a kutyájáról sem!!!!)És ez a sokkal durvább?
Ugyanmár...

LDzsi 2018.11.07. 12:46:17

@Bolha10: hát Messilona rasszista megnyilvánulásai is tartalmaznak nem kevés gyűlöletet :) Attól mert nem káromkodik még ugyanúgy szidja őket.

2018.11.07. 12:46:39

@Bivi76: Én megértelek ,,,április 8. óta semmilyen politikai műsort nem nézek ATV-TV2-MTV - Duna tv -HÍR TV stb ezekre nem is kapcsolok próbálok kerülni minden politikai vitát az életembe ,hogy nyugalmas életem legyen erre kb 1 éve a Barcelona idegesít ezen belül főleg Busquets azt,hogy nem nézek focit az úgy sem tudom megállni de,hogy a blogolást felejtsem el ez nagyon napirenden van nálam,,,Aztán rájöttem ha az FC Barcelonának a játékos társaknak is megfelel Busquets játéka akkor ki vagyok én,hogy ez másképp ítéljem meg :-)

Bivi76 2018.11.07. 12:47:58

Akkor próbálok szebben fogalmazni legközelebb! :-) Például úgy, hogy a vékonydongájú Sergio, a véleményem szerint, azért került ilyen pozícióba a Barcánál, mert édesapja együtt játszott a sikerkovács (általam nagyon nem kedvelt) Peppel.

H.Stoichkov 2018.11.07. 12:48:16

@Bolha Giliszta Lovacska: igen, én is így éreztem.. hirtelen nagy lett ott a tumultus...

Bivi76 2018.11.07. 12:52:28

@zeli39: Én nem politikára hegyezem ki ezt a dolgot, mert hidegen hagy. Csak ha minden nap leírják hogy Busquets mekkora Legenda, nekem már nagyon unalmas. Nem állok be abba a sorba, aki agyba főbe ajnározza! Én nem utálom őt, (miért tenném, hisz nálunk játszik) csak az imádat, ami körül veszi, számomra bosszantó

18_BARCA_99 2018.11.07. 12:53:09

@Bivi76: Es akkor miert maradt bent a kezdobe mindegyik edzonel?

Bolha10 2018.11.07. 12:56:53

@celestial: oké, értelek titeket. Valahol el is fogadom. De Dembi még sokat nem tett le a Barca asztalára. Legalabbis megkozelitoleg sem annyit mint Guardiola, Iniesta, Busquets. És őket szidni, így??!! Ikonokat! Vulgarisan, lebarmozva, megengedhetetlen hangnembe beszélve róluk! A klub tortenelmenek szinte legeredmenyesebb jatekosairol?? Nem szép dolog Robi reszerol is Dembit ennyire kipecezni, de azert ne mossuk mar ossze ezt a 2 dolgot. Oleguert pl anno en is elkuldtem volna a ......ba, de egy Iniestarol, Guardiolarol, stb igy beszélni??!!! Ne hulyeskedjetek mar! Johogynem megveditek mar mert anno lefingozta Iniestat, most faszarcuzza Busquetset, stb.... Csak azert nem kell helyeselni mert ti sem birjatok Robit. Attol még curvara nincs igaza bivinek.

Robi71 2018.11.07. 12:59:51

@Bolha10: Ez már az a szint, amivel nem tudok mit kezdeni. :)

Bolha10 2018.11.07. 13:00:49

@Bivi76: mar mindegy. Iniestanal is, mikor lefingoztad, igergettel. Nem nagyon hat meg. Meg nem vagyok en itt senki, ugyanolyan hozzaszolo mint te. Csak van amit nem tudok szo nelkul hagyni. Mint ahogy te sem. De ez most megint nagyon durva volt. Reszedrol. Eszem megall. “ Ez egy Barca szurkolo..”

LDzsi 2018.11.07. 13:09:20

@Bolha10: nem robi miatt védem. Azért védem, mert ha lehet csokilézni, kókuszmajmozni, nemecsekezni stb akkor lehet faszarcúzni is.

Bivi76 2018.11.07. 13:10:02

@Bolha10: Iniestáról most semmit nem írtam. Anno mikor le fosgyengéztem, azon a meccsen az volt. Miért kellene hazudni, ha azon a mérkőzésen értékelhetetlen teljesítményt nyújtott?

Bivi76 2018.11.07. 13:11:32

@Robi71: ki vagy Te,hogy Neked valamivel kezdened kell? Egy ökörségeket írogató pár éve Barca drukker

kritizator 2018.11.07. 13:22:49

@zeli39: "bérletesek is többen visszamondják"

ez pontosan, hogy működik???

katalan2 2018.11.07. 13:24:22

@Bivi76: A stílussal volt a baj.

katalan2 2018.11.07. 13:28:41

@Bolha10: Gyenge csapatok ellen játszottak.

celestial 2018.11.07. 14:11:25

@Bolha10: ne legyél már olyan értetlen mint robi...
Azt mondtam hogy semmivel sem durvább!!!! Magyarul egyik sem megengedett sztem egy Barca játékossal szemben akár 10 akár 1 éve van itt ...amúgy meg ha egy "legenda" szarul játszik ne féljünk már kimondani ..na jó a rasszizmus amit Messilona csinál hányingerkeltő aki burkoltan támogatja az is de ebbe ne menjünk bele...

Rivaldo2000 2018.11.07. 14:12:21

@Bolha10: helló az eibar elleni meccsre mennénk az azért nem nagy rangadó. 4 egymás melletti jegy kellene max a második szintig a sarokba. Ez igy menni fog? Hova szoktal jegyet venni?

celestial 2018.11.07. 14:13:03

@Bivi76: egy büszke exrealos aki mindenkitől többnek hiszi magát....

Bivi76 2018.11.07. 14:44:27

@celestial: Én nem mondom hogy Realos, Barca drukker Ő, de már agyamra megy a Busquets, Messi imádata, és Dembelé fikázása. Bármit csinál fiatal francia játékosunk, mindent megmagyaráz Ha meg Busquets miatt kapunk gólt, akkor meg azzal jön mindig, hogy Legenda. Ki a francot (már megint majdnem csúnyát írtam) érdekel Busquets? Nála jóval nagyobb egykori egyéniségekről nem beszél olyan szuperlatívuszokban, mint Busquetsről. Eszem ágában sincs bántani Robit, biztos jó srác lehet, de ez az imádata engem már kiakasztott. Azzal is tisztában vagyok, hogy másokat meg én akasztok ki.

Bolha10 2018.11.07. 14:48:34

@Rivaldo2000: szerintem 1000 %. A sarokba szerintem mindig jobban van jegy. Szerintem. De ezt nem tudom. Mi a hosszu lelatora szoktunk, fentebb, kozepfele, hogy jobban lassunk. 4 egymas mellé? Szerintem egy Betis ellen valoszinu. De ezt persze garantálni nem lehet. De 2-2 , kozel egymashoz, az tuti. Ugy biztos.

celestial 2018.11.07. 14:59:33

@Bivi76: ex realos....de ezt ő mondta...hogy anno azt tetszett neki ..most meg a Barca...talán volt még közte valami de mindegy..nekem kicsit fura....állandóan temeti a csapatot de igazából majd továbbáll..van akinek ez ilyen egyszerű...igen a Messi és Busi imádata meg hogy szerinte itt csak páran barca színtű játékosok nevetséges..amit meg Dembivel csinál...hagyjuk...jó pár kört futottam vele ezzel kapcs de teljesen reménytelen...ami nem őt igazolja arról nem hajlandó tudomást venni állandó melléduma stbstb...de lehet csak trolkodni jár ide ( azok az állandó gúnyos beszólások célozgatások)...ettől boldog.....nem tudom....én kizártam ..nem foglalkozok vele...ha nem eteted a trolt egy idő után elpusztul...mondjuk mindig talál újabb emberkét aki eteti...ügyes...

Bivi76 2018.11.07. 15:08:19

@celestial: Mondjuk a gúnyos beszólásokért, célozgatásokért, bunkó stílusért, én sem megyek a szomszédba. De ha Busquets jól játszik, én tudom azt mondani, hogy jó teljesítményt nyújtott. Nem beszélek mellé. Igen, nekem van elképzelésem a jó játékos ismérvéről, abban nincs benne Sergio. De dicsérő jelzőt is kap tőlem ha úgy játszik, ami Barcelona szint. Ha Dembelé győztes gólt rúg, gólpasszt ad, akkor meg jön a süket duma hogy ösztönlény, mennyi volt az ára, Mbappé ennyibe meg annyiba került és inkább Ő kellett volna, meg hasonló.

Bolha10 2018.11.07. 15:16:38

@Bolha10: Eibar, bocs. Szerintem biztos kaptok szamotokra megfelelo jegyet. Ezen nem erdemes filózni. Mi voltunk ugy, hogy 6-an, ott vettük meg kinn a jegyet, azt hiszem, elozo nap es siman kaptunk egymas mellé 6 jegyet. Pedig az egy Bilbao elleni meccs volt , ha jol emlekszem. Par éve. Akkor mèg jobb volt a Bilbao. És mégis simán kaptunk ott kinn 6-an(!) egy kupacban, jegyet. Ugyhogy ezen szerintem ne aggodj! Siman tudtok kinn venni. Mondom, foleg egy Eibar ellen! ;)

Bolha10 2018.11.07. 15:23:02

@Bolha10: mi megfogadtuk, ha megyunk, soha tobbet nem kinlodunk itthonrol jegyvasarlassal. Mindig ott kinn, sokkal egyszerubb, es mindig van jegy. Es nem is kevés. Oké, nem egy clasicoról beszelunk vagy egy BL elodontorol, de amugy szinte mindig van. Még tobben is, egymas mellé. Vegyétek meg nyugodtan ott kinn, most utanaolvastam, minél kesobb veszed meg a jegyet meccsre, annál olcsobb. Ott naluk ez igy mukodik. Mert mindenkepp el akarják adni a berletesek altal visszamondott ures helyeket. A berletesek meg ha nem tudnak kimenni, visszamondhatják es akkor kapnak vissza penzt. Ugyhogy erdekuk visszamondani. Igy meg lesz jegy a “turistaknak”.

Bolha10 2018.11.07. 15:27:27

@kritizator: ez neked is szolt. Visszamondja a berletes, olyankor kap a klubtol visszateritest. Valamennyit. Megeri neki is. Igy felszabadul hely, amit mas meg tud venni. Mindenki jol jar. Mondom, nagyon profi szinten meg van szervezve.

Bolha10 2018.11.07. 15:28:39

@celestial: ne feljunk kimondani. En sem félek. De a fosgyenge meg a faszarcu az nem az a kategoria.

Bolha10 2018.11.07. 15:29:03

@Bolha10: az nem kritika, az valami mas...

Robi71 2018.11.07. 15:43:26

@Bivi76: Az itt levők nagy része "ex-XY" szurkoló...leszámítva azokat, akik a Barca sikerkorszakában kezdtek el focit követni. De azt sem zárom ki, hogy vannak néhányan olyanok is akik évtizedek óta csak a Barca-nak szurkolnak.
Nekem is van kedvenc gyerekkori csapatom (lokálpatriotizmus), akiknek a mai napig szurkolók. Ami az "elit focit" illeti én a 80-as évek elejétől "szocializálódtam"...és mivel akkoriban az AC Milan volt a "top-top" én is velük kezdtem. Korszakos csapatuk volt akkoriban....ahogy később a "blanco-knak" is. A Barca-hoz Rijkaard-al egyszerre érkeztem...és azóta vagyok "culé" (még így is sokkal régebben mint itt a nagy többség ).
Alberto nem a kedvencem, de azt tisztelem benne, hogy még most is a Fradi az "első"...ahogy azt is, hogy a Barca csak az egyik kedvence sok más mellett (Pool, Real, Santos, stb.).
Igaz ő velem szemben nem őszinteségből "vallotta" be...hanem mert egy itteni troll "feltörte" a nick-jét és belinkelte a facebook oldalát. Kénytelen volt beismerni.

Ami az alpári stílusodat illett...verhetetlen vagy. :) Esélytelen bárki veled szemben.

julio alberto 2018.11.07. 17:05:03

Ma is okosabb lettem azzal hogy megtudtam Real Madrid szurkoló vagyok vagy voltam...mert feltörték a nickem és belinkelték a facebook profilomat,ami egyébként nyilvános.Kedvencek közt a mai napig sok labdarúgó klub és pár szövetség is szerepel aminek vajmi kevés köze van a klubszimpátiához.Nekem mindig az FTC volt az első a klubok közül,majd ezt követi a Barcelona,Liverpool,Santos FC trió,ha válogatott akkor pedig a magyar után a spanyol,ha ők nincsenek egy tornán akkor a brazilok és az angolok.Játékosok kedvelése nálam klubszimpátiától teljesen független dolog,sok olyan játékos van akik olyan csapatokban játszottak,játszanak akik nem szerepelnek a kedvenc 4 klubcsapatomban.Neymar,Marcelo,Griezmann,Morata,Rooney pl pont ilyen játékosok,de ettől még nem leszek Atletico,Real vagy Chelsea szurkoló.A játékukat kedvelem nem a csapataikat.Na ennek a dolognak a megértése okozhat egyes embereknek komoly fejtörést....de ez legyen az ő gondjuk.

Robi71 2018.11.07. 19:50:40

Azzal nem is lenne baj, ha valakinek a kedvenc (lájkolt)klubjai között ott van a Real is. De amikor pár perc után ez eltűnik és az illető azt állítja, hogy nem is volt és csak káprázott a szemük azoknak akik ezt ott látták felettébb gyanússá teszi a dolgot. :)
Ettől függetlenül galád dologbaj tartom a troll "leleplező" tevékenységét.
süti beállítások módosítása