A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Rayo-Barcelona elé

2023. november 25. - Youaintmjbaby

Az FC Barcelona eseménydús válogatott szünet után a Rayo Vallecano otthonába látogat a La Ligában.

image_2_1.png

Ma 14:00-tól a Gavit elveszítő, de Frenkie De Jongot friss apaként visszanyerő Barcelonára egy nehéz kihívás vár Madridban.

Az otthon mindig végtelenül szívós Rayo Vallecano erősebb kezdés után a 10. helyen áll a spanyol bajnokságban, és bár legutóbb kikaptak a Gironától, előtte nyolc meccsen át nem találtak legyőzőre.

A Barca háza tájékán a szokásokhoz híven folyamatosan pörögnek az események. Gavi elvesztése, Frenkie visszatérése, Roque januári érkezése körüli pletykák mind-mind körül lengték a csapatot. Xaviék az elmúlt két bajnoki találkozójukat kínkeservesen nyerték meg, de ennek köszönhetően tapadnak a Girona-Real Madrid első kettősre.

Xavi nyilatkozata

a meccsről: "A Vallecas egy nagyon nehéz terep. Az elmúlt években nem sikerült elhoznunk innen a három pontot. Most viszont több játékosunk is teljesen egészséges és megpróbálunk nyerni."

Gaviról: "Elmondtam neki, hogy amikor én szenvedtem el ugyanezt a sérülést, jobb játékossá váltam általa, mert elkezdtem jobban odafigyelni minden részletre, profibban viselkedtem. A legfontosabb dolog, hogy felépüljön és újra 100%-os állapotban lépjen pályára."

Gavin kívül lesz még egy nagyon fontos hiányzója a mesternek, Ter Stegen hátfájdalmak miatt nem tudja vállalni a mai találkozót, így Inaki Pena kapja meg a lehetőséget. A másik oldalon csak Alvaro Garcia hiányzik majd, aki eltiltását tölti.

Számunkra egészen különleges és szívmelengető, hogy Áron Yaakobishvili személyében egy magyar származású,  17 esztendős kapus is helyett kapott az FC Barcelona felnőtt keretében. Senkinek nem kell bemutatni a magyarok és az FC Barcelona kapcsolatát a futball történelme során, jó látni, hogy újra felfedezhető országunk zászlaja a katalánok felnőtt játékosai között. Ne kívánjunk Inaki Penának semmi rosszat, de valamilyen békés módon szép lenne, ha bemutatkozhatna Áron a Barcában.

2023.11.25., La Liga 14. forduló: Rayo Vallecano - FC Barcelona

Tv: Spíler 2

 

Visca el Barca!

 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr4718267019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs37. 2023.11.25. 15:05:36

Langyos szar, híg fos az egész, Xavi huzzon a....

Robi71 2023.11.26. 14:16:46

Rip Terry Venables. :(

Celestial1 2023.11.27. 10:11:28

www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/la-liga/20231125-xavi-mi-a-legnagyobb-gond-a-laliga-es-a-szuperkupa-megnyerese-csokkentette-a-mentalitasunkat/
"Hogyan változhat meg a csapat mentalitása?

„A bajnokság és a Szuperkupa megnyerésének ténye csökkentette a mentalitásunkat, és ezt nem engedhetjük meg magunknak. "

szerintem Xavival valami baj van fejben..mi ez a marhaság már bocs...

FRANCIBARCA 2023.11.27. 22:05:49

Valóban nagy lehet a baj Xavinál, ha a mentalitásbeli problémát a játékosaiban keresi, miközben ŐMAGA meccsről meccsre nem képes megfelelő taktikát kidolgozni jóval szerényebb képességű csapatok ellen sem ! A játékos keret jó de hiába ha a szakács a jó alapanyagból sem képes 'ehetőt ' főzni !
süti beállítások módosítása