A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Marcelo Bechler: Coutinho nem gondolkozik a távozáson

2019. április 02. - Berbatov

A brazil újságíró (aki anno kirobbantotta a Neymar sztorit) twitteren osztotta meg a középpályás közeli informátorára hivatkozva a friss hírt. A Sport mai számában Coutinho lehetséges kérőivel foglalkozott, erre reflektált Bechler. 

Az újságíró szerint Coutinho nem elmélkedik a váltáson, csak a barcelonai fejlődésén dolgozik. Trófeákat nyerni igazolt a katalán városba. A játékos tisztában van vele, hogy a futballban előfordulnak hullámvölgyek. 

Valverde inkább támadónak látja Coutinhót, mert vele a középpályán a csapat kiegyensúlyozatlan, és több gólt szenved el az együttes. Speciális esetekben és bizonyos játékszituációkban szükség lesz rá, ezt már megértette vele az edző. Coutinho igyekszik a támadó szerepkörhöz alkalmazkodni. Gyorsaság nélkül próbál döntő tényező lenni, zárt védelmek ellen fejlődni, a tizenhatoson belüli hatékonyságát növelni. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1514734401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunt 2019.04.02. 16:50:49

Tény, hogy hozzá hasonló zsánerű játékos leigazolási terveiről nem szólnak a pletykák. De a nyár még messze van - sok minden változhat.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.02. 17:20:44

Köszi Berbatov! Ezzel azt hiszem le is zártuk ezt a történetet.. persze hogy Coutinhonak esze ágában sincs távozni, amikor trófeákat nyerni jött, amiből már is több van neki mint korábbi pályafutása alatt összesen.. Valverde is csak azért erőlteti a balszélen mert tudja hogy egy hozzá hasonló klasszis képes megbirkózni a feladattal.. az már érdekesebb hogy fog együtt játszani 4 támadó hogy senki ne maradjon ki..

Berbatov 2019.04.02. 17:22:29

Mundo szerint a következő brainstorming a vezetőség köreiben az átigazolásokkal kapcsolatosan az MU elleni párharc után történik meg. De Ligt, Jovic, az esetleges távozók addig várnak.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.02. 17:27:53

@Berbatov: Jovic ára állítólag már olyan magas hogy a Barca lemond róla.. különben most épp a Real van hozzá közelebb, ott már megvolt az első kontakt is a játékos ügynökével

Berbatov 2019.04.02. 17:33:18

@DISTANTxTHUNDER: A Real csak rákérdezett, ők Pjanic megszerzéséről beszéltek legfőképpen. Állítólag még mindig a Barca van előtérben, de a Frankfurt kivár, nem sieti el az eladását, mert folyamatosan növekszik az értéke. Ez a legutolsó hitelesnek mondható hír. Mestre (alelnök) is megerősítette, most a szezon hajrája van terítéken. Nem várható sok újdonság a következő hetekben.

Raven1975 2019.04.02. 17:52:10

Várjuk a world class (10/10) üzemmódot Coutinho. :)
süti beállítások módosítása