A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Barcelona nem hallgat meg ajánlatokat Semedóért

2019. május 15. - Berbatov

A madridi Marca újságban napvilágot láttak olyan jellegű hírek, hogy a Barca pénzzé tenné Nélson Semedót ezen a nyáron, de a Mundo Deportivo belső információi szerint erről szó sincs. 

A klub biztos benne, hogy a nyári átigazolási időszakban ajánlatokat kap majd a portugál válogatott játékosért, ugyanakkor a Barcelonának nincs értékesítési szándéka vele kapcsolatban, csak a 100 millió eurós kivásárlási árán mozdítható Semedo. 

A katalánok belsős emberei egyértelművé tették, hogy a szélsővédő kulcsfigurája a 2019/2020-as terveknek, egyik klubbal sem ülnek le tárgyalni. "Nem akarjuk eladni Semedót" -állítják a Mundo Deportivo forrásai. A portugál helyzete független Ernesto Valverde jövőjétől. 

A jobbhátvéd pozíciójához kapcsolódó további hír még, hogy Moussa Wagué nem folytatja a B csapatban, nyáron az edző döntése nyomán vagy felkerül az első csapat keretébe, vagy a következő idényt kölcsönjátékosként tölti egy első osztályú klubnál.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr3314828288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berbatov 2019.05.15. 14:48:37

twitter.com/EvertonNewsFeed/status/1128365650475474944

Lucas Digne lett az Evertonban az év játékosa cím büszke tulajdonosa. Grat neki, mindig örülök, ha a volt barcások sikeresek. :)

Eminusz 2019.05.15. 15:16:29

Off: Amennyiben Griezmann erkezik, ugy Paulo Dybala helyettesitheti ot az Atleticoban.

sunt 2019.05.15. 15:43:00

Akkor miért nem mi hozzuk Dybalat Griz helyett? Sokkal többet ét.

2019.05.15. 15:53:08

@sunt: Me annyira tetszett a tavalyi videója hogy csatár mellett a média osztályon is számítotok rá :D

sunt 2019.05.15. 16:29:06

Semedot biztosan eladná a Barca, ha 60-at vagy pláne többet kínálnának érte, mert van Wagué és Emerson. De potya összegért nyilván nem, mert nincs útban itt senkinek.

Robi71 2019.05.15. 16:34:19

@Eminusz: Átalakul az Atletico is. Simeone Icardi-t is akarja.

Nagybarcelona 2019.05.15. 16:57:31

@Berbatov: sajnos az ő jó szereplèse az Evertonban is pèlda arra, hogy nálunk valaki valamit nagyon rosszul csinál. (Digne, Alcacer, Gomes). Ezèrt írtam már többször, nem biztos, H. Van jogunk a vezetősèget bírálni, gazdaságilag stabil a klub, èrkeznek hozzánk a tehetsèges fiatalok, de valahogy nem sikerül maradandót alkotniuk nálunk. (Amellett, H. Èn sem kedvelem őket túlságosan, de Laporta előtt mèg ez sem volt). Mèg most is azt èrzem, H. Az edzőinkkel van a baj. (Enrique legalább próbált változtatni) Hibáztathatjuk a vezetèst, H. Ők döntenek az átigazolásokról, de mi a hátteret nem látjuk (Griezmann esete, de pl. Lehet H. Hazardnál is próbálkoztak, de ő gondolom nem jönne ide) illetve vitatkozhatunk rajta, ki a nagyobb szakèrtő átigazolások terèn, a szakmai stáb, vagy Valverde. Azt veszem èszre, H. Nálunk sokkal nagyobb a türelem a játèkosok ès az edzők felè mint más csapatoknál. Azt remèlem, H. Valverde felè elfogyott a türelem, ès tudunk egy olyan edzőt idecsábítani, aki emel a játèkunk színvonalán. Lehet bármilyen klasszis keretünk, ha az edzőnk közèpszerű.

Robi71 2019.05.15. 17:14:11

@Nagybarcelona: Digne-t láttam remekül játszani a PSG-ben és a Roma-ban is. Alba mögött nem sok esélye volt (ráadásul erősen visszafogták a játékát). Most ő az Everton "Alba"-ja. Jó döntés volt az leadása és annak is örülök, hogy összejött neki. Megérdemli.
Alacacer-el hasonló a helyzet. Suarez mögött nem sok esélye volt. Még Luis-nál is ügyetlenebb a kombinatív játékban. Tipikus befejező csatár. Ilyen nem való ide. Nála kíváncsi leszek a második szezonjára.
Gomes klasszikus box-to-box középpályás. Kevésbé ügyes a kombinatív játékban, de fáradhatatlanul zakatol le-és fel a pályán. Ő is jó helyen van.

Coutinho-ért vagy Dembélé-ért annyit fizettünk amennyit senki más nem lett volna hajlandó kiadni. Azért vannak itt, mert őket akartuk. Lehet, hogy volt aki visszautasított, de rajtuk kívül is lett volna még 3-4 jelölt. Felesleges mosdatni Bartomeu-ékat. Amióta ők vannak a klub élén annyit költöttünk (ha nem többet), amennyit a két sejk a City-nél vagy a PSG-nél. Ők topcsapatot építettek a semmiből, nekünk ez idő alatt 3-4 pótlást kellett volna megoldani. De ez sem sikerült.

GYLS 2019.05.15. 17:15:39

@Nagybarcelona: A Barcánál a szélső hátvédektől elvárt (kötelező ) a támadások segítése. Digne ebben nem volt hatékony. Az Evertonban viszont inkább a védekezés került előtérbe, és ebben viszont jó. Más bajnokság, de valamit mutat, hogy Alba minden második mérkőzésen van benne egy-egy gólban, addig Digne ezen mutatója, minden negyedik mérkőzésen.
Albának a teljesítményét az előrejáték emeli előtérbe, ha a védekezés lenne a prioritás, nem biztos, hogy jobb lenne Dignél.
Viszont az utóbbi években egyre inkább szükség volt a szélsőhátvédek felfutásaira, mert a középpályáról eltünt a kerativitás. Sajnos nagy változást nem várok ezen a téren.

Robi71 2019.05.15. 17:18:25

"Matthijs de Ligt ( 19 years old) is NOT as close to Barça today as he was a month ago."
www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20190515/462254818593/de-ligt-le-da-vueltas-a-su-decision.html

2019.05.15. 17:30:40

Simán lehet most újratervezés van nálatok és Ligt pénzt gyorsan Grizire fordítjátok.

Nagybarcelona 2019.05.15. 17:31:34

@GYLS: igaz amit írsz, de ha így nèzzük, ha Digne játszik a Liverpool ellen, akkor továbbjutunk. Az az igazság, H. Ennyi pènzèrt elpazaroltuk, mert az edző nem volt kèpes megfelelőkèppen rotálni. Alba felfutásait az edzőnek kellene koordinálnia. A Liverpool elleni meccs szünetèben írtam is, H. Nem tudja fegyelmezni a játèkosait Valverde, mikor Pique (nem őt fikázom) csatárnak kèpzelte magát, de írhatnám, H. Alba is mièrt kèpzeli magát csatárnak, vagy mièrt csak Messinek tud passzolni. Az a baj, H. Az edzőnk nem elèg karakteres, a játèkosok (règiek) a fejère nőttek. (Pèlda erre, H. Kik támogatják a maradását). Az az èrdekes, H. Semedo fegyelmezetten visszazár, Alba nem mindig. A csapatunk nem bírja elviselni Roberto ès Alba egyszerre való szerepeltetèsèt, mindkèt szèlső vèdő fegyelmezetlen, a legnagyobb problèma, H. Lenglet nem tudja úgy zárni a területet mint Pique, Rakiticből meg pont annyi hiányzik, ami 2015-ben megvolt, mikor Alves helyett vèdekezett. Hányszor idegesített én fel magam a szezonban, mikor Rakitic, vagy Vidal Roberto mögött vèdekezett.

GYLS 2019.05.15. 17:40:06

@Nagybarcelona: Mindennel egyetértek. Rakitic mellé viszont odatenném Busquets-et is. Ezért utaltam arra, hogy a középpályások hathatós előrejátékának hiányában kezdtünk el jobban építeni a szélsőhátvédekre. És hiába távozik Rakitic, Busi marad aki továbbra is összeszedi hátul a labdákat és egyuttal gátolja/lassitja is a gyors előrejátékot.

Nagybarcelona 2019.05.15. 18:00:47

@Robi71: Gomesel ès Digne-el kapcsolatban egyet èrtünk, Alcacerrel nem. Mièrt kellett elpazarolni annyi pènzèrt, mikor Suareznek sokszor nem ment a játèk, a BL-ben rúgott 1 gólját Alcacer is felülmúlta volna, erre nèzhettük Boatenget. Ráadásul Suarez egèsz èvben sèrülten játszott. Coutinhot eladnám, Dembelèt megtartanám. Ha Valverde marad az edző ès tènyleg jön Griezmann, a bal szèlre fogja száműzni (más taktikát nem ismer), aztán Albával fogják zavarni egymást, aztán jövőre ilyenkor lehet Griezmannt is elzavarnád(nk). Alba játèka mellett ha ennyit szerepel elől mindenki szenvedni fog, mert elveszik egymástól a területet, (Neymar utolsó èvèben is ez látszott) mikor jobb szèlső játèk meg egèsz èvben nem volt Messi közèpre vonásával. (Fèloldalas el.rt taktika ez, már írtam) Dembele ezèrt volt jobb a jobb oldalon, ès ezèrt lett volna a helye Coutinho a közèppályán, mert Alba játszott bal szèlsőt. (Alba nagyon jó játèkos, de az ő sikeres szezonja rányomta a bèlyegèt a bal szèlsőkère Messivel való kapcsolata miatt, ès mikor a legjobban kellett volna, a Liverpool ellen, Alba is csődöt mondott) Nem a játèkosokat hibáztatom, hanem az edzőt. Ha Coutinho játszott, a kp-n kellett volna játszatnia más felállással (41212), mikor Dembele,a szèlső játèkot erősítve a jobb szèlen. Ha hagyta Albát felfutkosni, Vidalt kellett volna az oldalára tenni, aki helyette visszazár (írtam is, H. Vidalt játszanám a BL-ben Arthur helyett), Semedo szerepeltetèsèvel meg Rakitic lèphetett volna feljebb. Mindig oda jutok, H. Valverde tehet a csúfos kiesèsről, de ha marad, háromszor csak nem lehet belelèpni ugyanabba a folyóba...

Nagybarcelona 2019.05.15. 18:11:11

@GYLS: Busquetset megtartanám, saját nevelès, valamint ő vagy jó volt, vagy katasztrófa, fokozatosan kellene háttèrbe szorulnia. Már sokszor írtam, feljebb tolnám egy sorral (Xavi helyère), mert labdát tartani ès osztogatni nagyon jól tud, szerintem a gólpasszok is megjönnènek, (előre jobb lenne mint Arthur, de vèdekezèsben is)de a vèdekező kp-s pozíciót már nem rá bíznám. (De Jong)

Spacedyevest 2019.05.15. 18:15:03

Sajnos akárhányszor bele lehet lépni ugyanabba a folyóba, főleg ha valaki nem látja.
Valverde egyszerűen nem alkalmas ekkora feladatra.

Barca30 2019.05.15. 18:28:14

@Spacedyevest: Igazad van egy komoly edzö kellene legsürgösebben.Gatyába rázná a bandát,felpörgetné a játékot.

tormab12 2019.05.15. 18:52:20

Szerintem megőrült nálatok a vezetés. Inkább De Ligt, mint Griezmann. Bár ezt csak külsősként mondom. Marktól, mint Juvéstól szeretném megkérdezni, hogy ha választhatna inkább Dybalát hagyná a csapatukba vagy Griezmannt venné a helyére. Előre is köszi! Nagyon kívámcsi vagyok mit gondolsz erröl.

DISTANTxTHUNDER 2019.05.15. 20:03:10

Valami nem stimmel De Ligt körül, már rég be kellett volna jelenteni.. nem csoda hogy egyből megjelent a média pánikot kelteni.. Griezmann öccse pedig posztolt egy Neymaros képet amit szinte azonnal törölt, sokan ezt is annak tudják be hogy Griezmann a PSGnél folytatja.. bármi is folyik a háttérben, nem lenne jó ha a Barca két szék között a pad alá esne

Bivi76 2019.05.15. 20:15:20

@DISTANTxTHUNDER: Nehogy De Ligt a Real Madridnál kössön ki! A mai világban már minden előfordulhat.

DISTANTxTHUNDER 2019.05.15. 20:21:33

@Bivi76: A Realtól nem tartok, a Juventustól és a Liverpooltól már inkább

Les Corts 2019.05.15. 20:27:59

BL zakó különösebben nem izgatta a katalánokat,viszont az Atletico ellen egyértelműen jelezték a szurkolók,hogy nem kérnek Griezmannból.

2019.05.15. 20:40:51

@Bivi76: Realtól nem tartanék. Ramos + Varane személyében van 2 olyan védőjük ami 1 nem védekezős top csapatnak bőven elég.(+ vettek már 50 misiért valami ifjú brazil védőt a benficától) A kiadásaikat előre fogják koncentrálni. Ligt ügyében Angliából lesznek riválisaitok.

sunt 2019.05.15. 20:50:03

@Bivi76: Vagy hatalmi harc folyik a Clubnál a színfalak mögött, vagy hülye döntést hoztak, hogy mindennel kivárják a kupadöntőt - míg mások meg lépnek.

Bivi76 2019.05.15. 20:57:01

@sunt: Most olvastam, hogy az Ajaxos David Nerest, a fiatal brazil támadót 50 millió euróért már lehet hogy eladná a holland csapat. Nem azért mert brazil játékos fan vagyok, de elgondolkodtató lehet, hogy a 29 éves Griezmann jó választás lenne e 120 millióért. Ez csak az én véleményem.

2019.05.15. 23:04:24

@DISTANTxTHUNDER: ma volt utolsó bajnoki, legkésőbb Pénteken bejelentik nyugi

Robi71 2019.05.16. 04:44:03

@Nagybarcelona: Valahányszor Alcacer játszott szánalmas volt mennyire nem megy neki az összjáték. Csak állt és várta a labdát. Mi nem ilyen centerrel játsszunk, korábban sem volt ilyen. Ha nézel BVB meccset ott is ez van, de ott ilyen rendszerben játszanak...a centernek nincs más dolga, mint várni a labdát és bevágni a kapuba (lehetőleg minél eredményesebben). Nem tudom te hogy vagy ezzel, de nekem ő nem hiányzik. Én "varázslókat" szeretek látni a Barca támadó sorában (Messi, Eto'o, Henry, Neymar, Villa, Ronaldo, Romario, Ronaldinho...). Mást várok Suarez pótlására. :)

Robi71 2019.05.16. 04:45:35

@Bivi76: A Real benne van a pakliban. Jól érzed. :) Ramos sem lesz fiatalabb.

Robi71 2019.05.16. 04:58:54

@Nagybarcelona: Ahogy mondtam korábban is Bartomeu fiatalítási programja csődöt mondott. Az általa idecsődített játékosok jelentős része alkalmatlan mind fizikailag, mint fejben ezen a szinten focizni. Én lennék a legboldogabb ember, ha most csak a kiöregedett játékosok pótlásával kellene foglalkozni. De nem....az nemrég igazolt fiatal játékosok egy részét is el kell zavarni, mert nem lehet jövő építeni rájuk.
Vermaelen, Umtiti, Denis, Rafinha, Coutinho, Malcom, Dembélé, Arthur...nagyjából ebben sorrendben el is lehet kezdeni. Max 1-2 éven belül le kell zavarni ezt a folyamatot. És jöhet a "Reset"...De Jong, De Ligt és így tovább.
Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhetnek a harmincasok (Rakitic, Busi, Pique, Suarez, Alba, Messi)...de hozzájuk még az idény nyáron nem nyúlnék, mindenféleképpen az első csomaggal kezdeném.
Drasztikus és határozott lépéseket kell tenni még mielőtt nem késő....akár ezzel, akár egy másik menedzsmenttel. A totojázás ideje lejárt...ha így folytatjuk elrohan mellettünk az elit.

sunt 2019.05.16. 05:32:28

@Bivi76: Biztos nem jó választás Griz. De én nem értem, hogy egyáltalán mi folyik itt.

Robi71 2019.05.16. 05:59:12

@sunt: Ha Grizi nem jó választás....akkor mit mondjunk ez elmúlt évek (maradjunk csak az elmúlt 2 évnél) igazolásaihoz?
A vezetőség csak kozmetikál....mint mindig amikor "szar van a pitében".
"Nem sikerül Grizi-t elhozni amikor Neymar távozott, nem sikerült a tavaly....akkor most megmutatjuk, hogy mégis megszerezzük"....és a culék elalélnak megint.

sunt 2019.05.16. 06:10:59

@Robi71: Nem mindenkivel kapcsolatban értünk egyet, de hozzáteszem, hogy a vezetőség igazol Valverde megérdezése nélkül (?), viszont abba már nem szól bele, hogy az edző hogy tesz tönkre új igazolásokat. És az orvosi stábban se megy urána, hogy mi az oka a sok tartós sérülésnek.

Robi71 2019.05.16. 06:27:13

@sunt: " az edző hogy tesz tönkre új igazolásokat"? kit tett tönkre?
Meglep, hogy a "seggnyalók" között nincsen ott Coutinho, Dembi vagy Arthur. Több játéklehetőséget kaptak, mint amennyit megérdemeltek volna a mutatott játékuk alapján.
Vermaelen és Umtiti úgy jöttek ide, hogy krónikus térdproblémákkal küszködtek. Dembélé izomzata gyenge ehhez a terheléshez (ez ifi korában alakul ki), Arthur fizikailag nem bír csak egy félidőt...és többször lesérül séta közben. Hol itt a probléma az orvosi stábbal?

Robi71 2019.05.16. 06:29:19

@sunt: " vezetőség igazol Valverde megkérdezése nélkül?"....ez nem újdonság. Ez van amióta a Rosell-Bartomeu klán átvette a vezetést. Ez volt Martino, Lucho és Valverde esetében is...és ez lesz a következő esetében is, ameddig ez a klán uralkodik (reméljük "csak" 2021-ig)

sunt 2019.05.16. 06:59:48

Ha azért választották az edzőt, mert az hagy beleszóéni, akkor miért engedik keménykedni az akaratukkal szemben?

sunt 2019.05.16. 07:06:47

@Robi71: Dembivel nem bántak megfelelően az első sérülése óta. Hogy persze mi van az életvitelbeli pletykákkal, azt nem tudjuk. Arthur terhelését se építették fel. Malcom és Todibo esetében meg nyilvánvaló a sértődött Valverde bosszúja.

Robi71 2019.05.16. 07:18:20

@sunt: Valverde nem keménykedik. Annak ellenére, hogy akarata ellenére hoznak játékosokat...szót fogad és mindent megtesz ezek beépítésére. Még többet is.
Coutinho 53!!! meccsen lépett eddig pályára....nem is értem.
Dembélé 42!!! meccsen, annak ellenére hogy sérülésből-sérülésbe esik.
Arthur 43!!! meccsen....sohasem túlterhelve, mindig lecserélte ha a fáradság jelei mutatkoztak nála.
Ennyit a három "hímes tojásról". Ezért is mondtam, hogy örülhetnek Valverde-nek. Klopp vagy Pep nem bíbelődött volna ennyit velük. Igaz, nekik nem is Bartomeu dirigál.

Robi71 2019.05.16. 07:20:56

@sunt: Malcom-al mit kezdjen, amikor itt volt már neki Cou és Dembi? Miért igazoltuk le egyáltalán? Neked van ötleted?
Todibo-val semmi gond nem volt...ő is max harmadik csere. De ingyen jött. Remélem megy kölcsönbe valahova ahol játszani is fog.

kritizator 2019.05.16. 07:53:38

@Robi71: Malcom-ot a repülőgépről szedték le:(

Robi71 2019.05.16. 08:14:44

@mark666: A Real a Hazard, Eriksen, Pogba hármasra hajt. Ebből az első kettő már kosárban, ha minden igaz. Pogba-ért a MU minimum 150 milliót kér....ott meg még a licit (esetleges játékosbevonással). megkörnyékezték Kanté-t is...de ez már sok lenne még nekik is. :)
Valószínű távozók: Bale, James, Isco, Modric és Kroos.
A következő szezonra valami ilyesmit akarnak:
Courtois - Carvajal (Odriozola), Ramos (Militao), Varane, Marcelo (Regulion) - Casemiro, Eriksen, Pogba - Hazard (Asensio), Benzema, Vasquez

marco100 2019.05.16. 08:52:24

@Robi71: Valverdenek több mint jó keretet adtak... Nem kell ez a hülyeség hogy "abból főzött amilye volt" mert az egyik legerosebb keret az övé jelenleg! Egy sokkal gyengébb kerettel is lehet jó focit játszani csak kell hozzá egy kis szakmai értelem.. Hozzateszem a Bilbaoban jobb volt Valverde mint itt mert ott csapatra épített inkább itt meg csak Messi re akár..! Azt mondod Valverde mindenkinek megadta a lehetőséget ezért jobb is mint Pep mert ő nem "bibelodott" volna velük.. Szerintem Pep jobban hozzanyult a fiatalokhoz is! De nézzük a tényeket Suarez volt hogy hónapokig szarul játszott..meg sem rakta padra! Semedo sokkal jobb mint Roberto fontos meccseken mégis Roberto kezd! Robertot kipróbálta vagy 4 különböző poszton! Busi egész évben gyenge mégis többet játszott mint amit "megérdemelt"! Kíváncsi lennék arra is hogy Lenglet akkor is megkapta volna a lehetőséget ha Umtiti nem serul meg? Szerintem Nem! És most öt is zavarna elfele mert nem tudott volna teljesíteni azon a pár meccsen! Aztán Cou.. Az zavar h ő sokat játszott de a többi persze nem(Suarez, Busi, Raki, Róbert) de persze Cout belekenyszeitette bal szélső posztba mert nem volt senki más aki alkalmasabb lett volna nála jelenleg erre a posztra! Mert igazából ő egy támadó kozeppalyas és ne gyere azzal hogy ki lett próbálva ott is! Mert az hogy a meccsnek e vege felé visszavonta öt oda Valverde az nem kipróbálás hanem kibaszas! Kezdőként meg max 1-2 meccset ha ott kezdett meg év elején! Dembele fejben sajna tényleg nincs ott meg... De azt hiszem egy jó edző egy jó mentor is! Neki kellett volna többször beszélnie vele és segítenie öt! Arthurra ugyan ez a helyzet.. Bár szerintem benne jelenleg tényleg ennyi van! Viszont ott van Alena akin látszik h akar és jó is lehetne mégis kevesebb lehetőséget kapott! Malcomrol ne is beszéljünk! És még a végére Cillessen... Bármelyik meccsen vedhetne mert alkalmas rá mégis csak a kupa maradt neki... Szerintem havi 1 meccs belefer volna a ligabol is neki! Amikor Stegen épp Bl-ben is szerepet kap! Szar a vezetőség az igaz én is várom h eltakarodjanak de a legnagyobb szar az Valverde akibe most sincs gerinc hogy magától felalljon!

2019.05.16. 09:04:03

@tormab12: Az a gond hogy Grizi és Dybala más játékosok. Egyikük klasszikus csatár, másikuk kb az olcsó ember Messije (jó nagy általánosítás de csak hogy a pozíciójukat belőhessük) Dybala jól indult, berobbant..de azóta szerintem nem hogy nem fejlődött, egyenesen visszafele lépked. Nagyon kinyírta Ronci érkezése. Kb ugyanazt tolja mint a realban. Rá van kiépítve minden, őt kell keresni. Ezt egy szervező, eddig szabadabb kezet kapó játékos nem tudja lereagálni. Grizi így ebbe a rendszerbe jobban illene, de kb egymás sarkát taposnák Ronaldoval.. (meg hát 2 dudás 1 csárdában)
Ha Ronci nem Ronci lenne (ego, ráépülő taktika..stb) akkor Grizit mondanám, mert a mostani direktebb csatáros játékba jobb lenne. Dybala a jelenlegi rendszerben fuldoklik. Nagyon jót tenne neki egy elmenetel, de jelenleg még túl van árazva. (de ha nem most, akkor jövőre szinte biztos hogy dobbant)

Nálatok amíg Messi ott van én nem látom Dybala helyét (kb mint az argentin válogatottban)..de ebben a felállásban, lassú, tötyögős támadás építésben Grizi gyors-rohanós játékát se érezném hasznosnak. (nektek Suarez féle lesipuskás 16oson belüli támadó kéne)

2019.05.16. 09:06:09

@Robi71: Ramos kb mozdíthatatlan még. Vettek már egy ifjú brazil középhátvédet 50 misiért. Lightnek nincs helye és nem is az a fő prioritás most náluk (megjegyzem nálatok se az lenne.. )

Robi71 2019.05.16. 09:28:40

@marco100: A keret jelenleg kiöregedett klasszisokból, topszinten alkalmatlan fiatalokból áll....és Messi-ből áll. Ha ez neked ez "az egyik legerősebb keret"...akkor áldásom rád. :)
Ha úgy lenne, ahogy te mondod Coutinho-ért, Dembélé-ért és Malcom-ért sorban kellene állniuk az vevőknek. Érdekes módon egy sincs. Nemhogy Pep vagy Kloop...senki sem. :( Így aggódhat Bartomeu, hogy honnan lesz pénz De Ligt és Griezmann szerződtetésére.
Roberto a csapat "üdvöskéje", a 4. számú csapatkapitány....vele pedálozik Bartomeu, hogy a saját nevelés márpedig "él"...igaz, hogy még anno Pep hozta fel a B-ből. :(
Lenglet valóban nem játszana, ha a világbajnok Umtiti nem gyengélkedne. Senki sem tette volna ki a csapatból...egy Lenglet kedvéért. Gondolom ez érthető.
Coutinho játszott mindent...balszélsőt, támadó középpályást, játszott Messi-vel egy csapatban, játszott Messi nélkül, játszott Dembélé-vel egyszerre....de semmi változás. Mindig szürkén, legtöbbször észrevétlenül. Ezért kiérdemelte a "Fantom" becenevet.
Alena vagy Malcom mikor játszanak...ha a csere-cseréje?
Cillessen-el kapcsolatban hamar felejtesz. Pedig nem olyan rég volt a Bravo-Stegen "párharc". Akkor Stegen volt hasonló helyzetben, mint most Cillessen. Akkor ő választás elé állította a vezetőséget: ő vagy Bravo. És ő nyert (nem is volt kérdés...10 év különbség közöttük). Ha most Cillessen is feltenné a kérdést a vezetőségnek: én vagy Stegen, szerinted mi lenne a válasz? Vagy Stegen-nek feltennéd a kérdést, hogy kapjon-e több játéklehetőséget Cillessen...mi lenne a válasz? Cillessen nem csere-kapus kategória, eddig sem értettem miért fogadta el ezt a státusz. Egyértelműen ennél többet érdemel.

tormab12 2019.05.16. 09:29:56

Köszi Mark a választ kíváncsi voltam. Az igazság az, hogy nem szurkolok semelyik csapatnak, sem a Barcának, sem másnak. Csak élvezem a jó focit, és szerintem ehhez egy jó Juve és Barca igenis kellene.

marco100 2019.05.16. 09:31:03

@Robi71: szerintem add be a jelentkezésed elnöknek! Te tényleg mindent tudsz! Magabiztosan...mondtam már neked pedig az az ember aki azt hiszi mindent tud az buta

Robi71 2019.05.16. 09:39:27

@marco100: Miért álljon fel magától Valverde? Mikor szokott ez megtörténni?
1. Elveszti az öltöző bizalmát
2. Elveszti a vezetőség bizalmát (nem tud megfelelni az elvárásoknak)
3. Nem kapja meg a szükséges erősítést az elképzelései kivitelezéséhez (igazolások, eladások, stb.).
...hirtelen ennyi jutott eszembe.

Robi71 2019.05.16. 09:40:21

@marco100: te elmondtad a te véleményed, én elmondtam az enyémet. Ennyi...

Robi71 2019.05.16. 09:44:05

@mark666: Hát ez az. Szerinted nálunk mi lenne a prioritás?

Berbatov 2019.05.16. 09:55:16

@Robi71: Miért álljon fel? Mert kétszer szégyent hozott a címerre például. A Barcelona legkínosabb BL buktáihoz asszisztált. Ja és mert nézhetetlen futballt játszat, köze nincs a klub filozófiájához. Nem tudja kihozni a játékosokból a maximumot, és még folytathatnánk...

Robi71 2019.05.16. 09:58:48

@mark666: Nem a Juve választotta CR-t, hanem CR a Juve-t. :) És itt a hiba.
A Juve-nak nem lett volna szabad feláldozni mindazt amit eddig éveken keresztül felépített egy CR kedvéért. Nem egy "nagyokat álmodó" újgazdag klubja.
Ja...mert elhozza a BL nektek. :) Azt sem értem, most miért nem váltok meg tőle? Mert majd jövőre tuti összejön? ...a 35 éves CR-el?
Helyette holtvágányra tettétek a fél csapatot (Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Cancelo)...mindenkit akiben volt egy kis kreativitás és fantázia. Helyette lett egy "CR és csicskásai" társaság. A kreatív, látványos fociból lett egy egysíkú nézhetetlen erőfoci. Nyilván a szurkolókat megértettem az elején, hogy jön a "fél-isten, aki elhozza a régen várt BL győzelemét", de most?

Robi71 2019.05.16. 10:04:14

@Berbatov: Ha ez így van, ahogy te mondod ("kétszer szégyent hozott a címerre", "legkínosabb BL buktáihoz asszisztált", "nézhetetlen futballt játszat", "köze nincs a klub filozófiájához" vagy "Nem tudja kihozni a játékosokból a maximumot")
... akkor miért nem rúgta ki a vezetőség?
Vagy miért aggódsz, hogy a szezon végeztével nem fogják kirúgni?

2019.05.16. 10:12:31

@Robi71: Szerintem egy Barcelonának bőven elég egy átlagos-közepes védelem. (ami már kb megvan). Nektek támadnotok kell. Nem védőket kell venni piszok drágán hogy elkerüljétek a gólokat. Nektek meg kell szórnotok az ellenfeleiteket. Valahányszor kiakartatok valamit védekezni mindig felsültetek. Nem arra vagytok kitalálva (az kb az atletico madrid) Előre és középpályára költenék én idén nyáron nálatok. Utána meg majd elkezdenék agyalni hogy Messi után milyen hadrend váltás következzen és ahhoz nézni embereket. De most támadó társak kellenek Messinek erre a kb 2 szezonjára amíg ilyen szinten tudja tolni. Aki besült azt lecserélni szívbaj nélkül. Nem adni még neki időt, mert azok mind Messi utolsó éveit veszik el. Kb all int kell tolnotok. Messi után úgyis lesz egy visszaesésetek (talán nem akkora mint most a realnál de lesz)

Az idő ellenetek dolgozik. A bayern-juve építi újjá magát. A PSGnek is 1x kijön a lépés. A reál is magára fog találni. Az angolok most is bitang erősek, de még erősebbek lesznek és nem csak 2 hanem 4 bika csapatot fognak adni a BL-be. Ez így legalább 8 rivális néhány éven belül akikkel ki-ki meccseket fogtok vívni a kieséses szakaszban (a roma féle "meglepetésekbe" most bele se megyek) Ezek mind egybe fognak esni kb azzal az időszakkal amikor Messi elkezd hanyatlani (tudom lehet mondani ő ufo, de attól még jobb felkészülni rá hogy az idő rá is vonatkozik)
Szóval a ti visszaesésetek nagyon egybe fog esni más csapatok feltámadásával.

Csúnyán mondva ha BL-t akartok nyerni akkor kb az elkövetkezendő 5 éves ciklust nézve a legtöbb sanszotok jövőre, max még az utána lévő évben van. (de szerintem ennyire könnyű mint idén nem lesz még1x. Lyon-Mu sorsolással eljutni az elődöntőig...)

Berbatov 2019.05.16. 10:12:34

@Robi71: Ezek tények, meg vitatkozni sem lehet velük. Nem haval kezdődnek a kijelentések. Bartomeut kérdezed, hogy miért nem rúgják ki. Ő az elnök, nem én. Gondolom vannak okai, max az én szememben elfogadhatatlanok. Ők némileg más szemüvegen keresztül értékelik Valverdét, mint egy szurkoló.

GoalGero 2019.05.16. 10:14:47

@Robi71: mert fogalmatlan a vezetőség.
Igenis jó keretet kapott.Arthur első szezonja szerintem megfelelő. Semedo is.Cou Dembi gyenge .En speciel nem is láttam bennük annyit mint mások

Robi71 2019.05.16. 10:22:14

@mark666: Hatalma vagy!!! :) Minden szavaddal egyetértek. Remélem ezt elolvassa minden fórumozó kolléga.
"De most támadó társak kellenek Messinek erre a kb 2 szezonjára amíg ilyen szinten tudja tolni. Aki besült azt lecserélni szívbaj nélkül. Nem adni még neki időt, mert azok mind Messi utolsó éveit veszik el!!!! Kb all int kell tolnotok. Messi után úgyis lesz egy visszaesésetek".
....A szívemből beszélsz. Köszönöm Neked! :)

2019.05.16. 10:23:45

@Robi71: pénz-pénz-pénz. Az olasz liga és a juve parkoló pályán volt. Most meg majd akkora média figyelmet kap mint a spanyol liga. Még 1 max 2 szezont itt lebzsel, kiszivattyúzza a csapat is amit lehet aztán pápá. A bajnokság megvan simán, míg a BL-re nélküle (és vele) sincs sansz.. a védelem is kiöregedett.. 1-2 szezon így, közben indul az újjáépítés.

Robi71 2019.05.16. 10:26:15

@Berbatov: Kirúgni egy edzőt mert nem felel meg a szurkolóknak???....akkor egy évben 5 edzőt rúgnánk ki. :)))
Ilyen csak egy 3. világbeli klubnál szokott megtörténni. :)

2019.05.16. 10:29:07

@Robi71: a reál is 3-nál jár már idén :D

Robi71 2019.05.16. 10:33:03

@mark666: Ha nem haragszol, az iménti hozzászólásodat elmentem és időnként idézni foglak a fórumon, ha újra elérkeznetek látom a pillanatot. Egy "külső szemlélődő" véleménye a klub jelenlegi helyzetéről. :)

Robi71 2019.05.16. 10:36:20

@mark666: Csak kettőt rúgtak ki. Az első várható volt. A másodikat "beáldozták", hogy visszajöhessen a régi "megmentő". :)
Forgatókönyv á lá Perez keresztapa módra. :)

il Moro 2019.05.16. 10:37:41

@mark666: Gondolom az "Aki besült azt lecserélni szívbaj nélkül. Nem adni még neki időt, mert azok mind Messi utolsó éveit veszik el." mondatodat nemcsak a Robi71 szavaival élve "alkalmatlan fiatalok"-ra értetted, hanem a "kiöregedett klasszisok"-ra is?

Robi71 2019.05.16. 10:39:21

@mark666: Úgy néz ki, hogy a nagy-múltú dicső klubok szurkolói mind egyformák. :)

Robi71 2019.05.16. 10:42:43

@il Moro: Messi-nek négy támadó társa van: Suarez, Coutinho, Dembélé és Malcom. Vajon ki(k)re gondolhatott ezek közül?

2019.05.16. 10:44:58

@il Moro: Ha valaki all int tol akkor all int tol. Nincs kecmec hogy most valaki fiatal vagy öreg. Ha nem teljesít megfelelően akkor cserélni kell, mert minden gépezet csak annyira erős amennyire a leggyengébb láncszeme. (de all in hátránya hogy csak 1-2 szezonon át lehet pörgetni..utána újjáépítés kell. Emiatt ritkán szokták meglépni, mert ritka hogy 1 generáció vagy valami miatt ketyegjen egy egész csapat órája. De Messi van akkora hatással 1 csapat játékára hogy én a helyetekben rámennék.. de a bibi hogy Busi, Saerez (és talán Piqé, de ő kevésbé hullámzó) túl nagy név hogy kispadra tegyétek.. de ugyanígy Coutinho-Dembele is túl drága volt és túl sokat keres hogy meglépje a vezetőség. Szerintem ha 1 max 2 embert lecseréltek, kicsit toldozgattok azt nekivágtok az új szezonnak a régi edzővel és játék szisztémával)

il Moro 2019.05.16. 10:48:53

@Robi71: Pont emiatt kérdeztem rá, mert te csak utóbbi hármat raknád ki, én viszont úgy értelmeztem mark666 szavait, hogy nála Suarezre sem az érinthetetlen kategória.

marco100 2019.05.16. 10:50:10

@Robi71: írtam ha lenne benne gerinc felallna! Anélkül h elkudkik! Tudod mit jelent ez igaz? Nem szeretném neked elmagyarazni pontosan mert nekem nincs annyi időm mint neked! És miaz h nem kapott megfelelő keretet? Bilbaoban jobb kerete volt? Nem! Mégis jobban ment ott neki... Itt tényleg klasszis kerete van de mégis szart sem ér! A vezetőség meg nem küldi el.. Úgy tűnik neked hogy azok az emberek sport szakmailag bármiben is jól döntenek?

il Moro 2019.05.16. 10:52:11

@Robi71: Nálunk szerintem (de lehet hogy tévedek) még nagyobb a szurkolói nyomás, mint más dicsőséges múltú kluboknál, mivel a szurkolók nagy része már nem emlékszik azon időszakokra, mikor évekig nem nyertünk semmit vagy akkor még nem volt Barca szurkoló.

Robi71 2019.05.16. 10:52:30

@il Moro: Ha megkérdeznéd Messi-t, hogy ki tartsunk meg közülük, szerinted kinek a nevét mondaná?
Azzal teljesen egyetértek, hogy "senki sem érintethetetlen".

Robi71 2019.05.16. 10:55:24

@il Moro: Biza. Végeztünk mi még nem is olyan régen az a 6. helyen is a bajnokságban (2003). Na jó...nem most volt. :)

Robi71 2019.05.16. 10:58:22

@marco100: Ha Bartomeu azt mondja neki, hogy folytassa....akkor ő álljon fel és mondja azt, hogy "nem főnök, mert nekem van gerincem!"? Jól értettem?

marco100 2019.05.16. 11:04:16

@Robi71: aha így működik az az ember akiben van egy kis szegyenerzet! Hányszor nyilatkozta ő maga is hogy tanultak a hibákból stb... Más lenne a helyzet ha egyébként a csapat jól játszana.. Lehengerloek lennénk mint pl a City... Akkor ne álljon fel mert egyébként jól megy a csapatnak. De így álljon fel és húzzon a Picsaba

DISTANTxTHUNDER 2019.05.16. 11:09:41

@Robi71: Tudtam hogy nem vagy Barca szurkoló, csak egy Messi fanboy a sok közül.. aki így örül, szinte remeg a gondolatra hogy a Barca vissza fog esni Messi után, az nem hogy nem Barca szurkoló, de Barca hater.. mondjuk eddig is ki lehetett olvasni az írásaidból hogy kb semmi közöd ehhez a klubhoz Messin kívül..

Robi71 2019.05.16. 11:17:59

@marco100: Megnéznélek téged mit tennél a helyében.

2019.05.16. 11:22:09

@marco100: Euro milliókat keres. Érzi ő hogy nem megy ahogy kellene, de esze ágában sincs lemondani. Megvárja hogy kirugják és akkor ki kell fizetniük. A bibi hogy lassan letudjátok íziben az egész átigazolási időszakot, szóval sanszosabb hogy maradni fog.

marco100 2019.05.16. 11:35:41

@Robi71: meg nézhetnel :) én ha valamit tudom hogy szarul csinálok nem hoskodok... De ki milyen ember... Mindenki magából indul ki! Te azért szereted ennyire Valverdet ezek szerint! Nagyon bölcsnek érzed magad pedig pár hónapja még magabiztos voltál benne hogy ez a csapat nagyon jó és még nyerjük a bl-t is.. A Pool nem ellenfél stb.. Én ellentétben veled egész évben azt mondtam hogy ez nagyon gyenge teljesítmény és ha megkapjuk a Poolt atszaladnak rajtunk! Fura hogy igazam volt veled szemben... Meg én sem hiszem el! Mert mindenki tudja rólad hogy te vagy itt a mindent tudó

LDzsi 2019.05.16. 11:37:20

@DISTANTxTHUNDER: én amiatt se fogok bánkódni. Legalább a szurkolók közül is kikopnak az ilyenek. Akinek meg a szíve a Barcáért dobog, az akkor is a csapat mellett lesz... (mondom ezt úgy hogy én is a Pep-érában csatlakoztam be, előtte nem volt kedvenc csapatom)

Robi71 2019.05.16. 11:38:46

@mark666: Nem tudhatod milyen egyezség van közte és Bartomeu között.
Ha maradni fog, akkor annak meg lesz az oka...megfelel Bartomeu-nak.
Ha megy, akkor az azért lesz mert a "kígyó" Bartomeu vele fogja elvitetni a balhét...és minden maradhat változatlan. Kíváncsi leszek.

Spacedyevest 2019.05.16. 11:48:13

Nem kellene összemosni a kettőt.
1. Valverde rengeteg rossz döntést hozott az idényben + nem volt benne kellő tűz.
2. A csapat egy része sem szerepelt jól, szegény Alba is pont a kritikus meccsen betlizett. De több játékos sem hozta az elvárt szintet.

Ezért kéne a nagytakarítás, de az nem megy hipp-hopp, főleg ha nem jönnek ajánlatok.
Edzőt elküldeni mindig egyszerűbb, de szerintem most jogos is.

Robi71 2019.05.16. 11:51:36

@marco100: Elégedett voltam én a csapattal? Már évek óta mondom, hogy nincs ez rendben. Én voltam a harmadik Messilona és Franyó után. :)

Robi71 2019.05.16. 11:52:54

@marco100: nem tudom te mivel foglalkozom, de gyanítom nem voltál topcsapat vezetőedzője hogy el tudd dönteni mit tennél Valverde helyében. :)

marco100 2019.05.16. 11:59:38

@Robi71: akkor ezt csak egy edzo tudja eldonteni? Értem! Egyre okosabb vagy! Bizonyítod folyamatosan! Nekem nagyon egyértelmű a dolog.. Van egy üzleti oldala és egy emberi... De biztos ebben is neked van igazad!

Robi71 2019.05.16. 12:09:41

Az Atleti Felipe-vel (Porto) pótolja a távozó Godin-t. 25 millióba került.

Robi71 2019.05.16. 12:12:41

@marco100: Nem lehet, hogy Griezmann esetleges érkezésétől fellelkesülve döntött úgy, hogy maradni szeretne? Régi vágya teljesülne ezzel.

marco100 2019.05.16. 12:44:36

@Robi71: jövőre is ugyan olyan szar lesz akárkit is kap meg...

DISTANTxTHUNDER 2019.05.16. 12:45:17

@Robi71: "@mark666: Hatalma vagy!!! :) Minden szavaddal egyetértek. Remélem ezt elolvassa minden fórumozó kolléga.
"De most támadó társak kellenek Messinek erre a kb 2 szezonjára amíg ilyen szinten tudja tolni. Aki besült azt lecserélni szívbaj nélkül. Nem adni még neki időt, mert azok mind Messi utolsó éveit veszik el!!!! Kb all int kell tolnotok. Messi után úgyis lesz egy visszaesésetek".
....A szívemből beszélsz. Köszönöm Neked! :)"
Ilyen szöveg nem jöhet egy Barca szurkoló szívéből.. mark666 nem az, ezt tudjuk, de te sem :)

Bivi76 2019.05.16. 13:13:19

@DISTANTxTHUNDER: Szomorú lennék, ha egy 19 éves De Ligt leigazolása, egy 29 éves Griezmann végett hiúsulna meg. Mármint az anyagi részre értem. A francia sehol nem lesz már 4 év múlva, mikor a holland még csak 23, és lesz előtte még 8-10 sikeres év. Remélem ésszel gondolkodnak vezetőink, ha már pénzügyileg korlátozottak a lehetőségeink. Hajrá Barca!

LDzsi 2019.05.16. 13:37:30

@DISTANTxTHUNDER: igen, amiről mark666 ír az inkább a Messi-központú út, nem pedig csapatközpontú :)

Raven1975 2019.05.16. 16:01:24

Nagyon remélem, hogy semmilyen licitháborúba nem megyünk bele. Le van téve Griezmann elé egy f@sza fizetés, egy nagyon f@sza projekt, és egy kezdőpozíció. Ha itt akar játszani, el fogja fogadni.

Raven1975 2019.05.16. 19:46:26

Helyes! Semedo gyors és technikás nagyon jó szélső védő. :)
süti beállítások módosítása