A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Junior: "Meg akarom nehezíteni Jordi Alba életét"

2019. augusztus 22. - Berbatov

Junior Firpoval a Sport napilap készített interjút, a tovább mögött részleteket olvashattok belőle. A Barcelona új szerzeménye beszélt a közösségi médiában megjelent, Lionel Messire nézve nem túl hízelgő bejegyzéseiről, az adaptációjáról és a Jordi Albával folytatott versenyről.

Abbahagytad a közösségi média használatát az érkezésed óta?

"Nem. Amikor egy ilyen jelentőségű klubhoz érkezel, felhasználják ellened, de nem állok meg."

Messivel keresztezték az útjaitok egymást?

"Természetesen. Minden nap látom az öltözőben. Tudom, hogy a régi Twitter bejegyzéseim miatt kérdezed, de az már a múlt, nem szeretnék nagy ügyet csinálni belőle."

Leo mérges volt miattuk?

"Nem hiszem, hogy ő tud róluk. Gyermek voltam, aki a Betis akadémiáján nevelkedett, úgy gondolom Messit nem érdekli." 

Fiatalkori hiba volt, mint Dembélé esetében?

"Csupán rövid ideje tartózkodom itt, nem beszéltem sokat Ousmanéval, de egy fenomenális embernek tűnik. Általánosságban véve az öltöző közel áll egymáshoz. Mindenki üdvözölt engem a klubban. Ousmane legtöbbször a francia srácokkal van, egymás között beszélgetnek, még nem volt lehetőségem jobban megismerni őt."

Az emberek sokat beszélnek a Messivel kapcsolatos tweetjeidről, de például Guardiolát sokat dicsérted. 

"Pep a világ legjobb edzője. Az ő Barcája volt a csúcs, remélhetőleg a jelenlegi még attól is jobb lesz, az azt jelentené, hogy a jó úton haladunk, de Pep csapata volt a történelem legjobbja."

Hogyan alkalmazkodsz a Barca életéhez? Griezmann azt mondta, hogy kétszer kapott kötényt az első edzésen...

"Ő szerencsésebb volt nálam! Én hármat kaptam az első alkalommal. Minden más, a játékosok kiválóak, őszintén szólva nagyszerű érzés mellettük edzeni."

Mit kért tőled Valverde?

"Támadásban semmi olyasmit, amit ne tudnék már. Azt mondta mindennel rendelkezem, ne aggódjak. Védekezésben a szélső hátvédek feladataira hívta fel a figyelmet. Vigyázni kell a gólszerzései lehetőségekkel, be kell zárni a területeket, és a nyomás..."

Az edződ a Betis B-nél azt mondta, hogy tudsz játszani a védelem közepén is.

"A debütálásom évében a szezon első felét középhátvédként teljesítettem. Az edző látta, hogy képes vagyok elvégezni a dolgom abban a pozícióban, de mondtam neki, hogy nem élvezem a szerepemet. A szélső hátvéd többet találkozik a labdával, és én szeretem a lehető legtöbbet birtokolni azt."

Felkészültél a helyettesítő szerepre, amely kevesebb játékpercet jelent a Jordi Albával történő verseny során?

"Senki sem akar csere lenni. Tudom, Jordi előttem van, ő a világ legjobb balhátvédje. Hosszú ideje a legmagasabb szinten játszik. Tudom kivel versenyzem. Nem könyvelhetem el magamban, hogy nem játszom. A legfontosabb, hogy a lehető leggyorsabban felvegyem a ritmust, majd jól teljesítsek. Aztán meglátjuk, talán kezdő leszek, talán nem."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr5115019976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berbatov 2019.08.22. 15:49:47

"Messi mindkét lábát eltörném egy rúgással."
"Messi egy kis faszkalap."
"Magasról teszek rá, ha az a kis szar patkány Messi megsérül. Remélem meghal, és nem szerez több gólt hahaha."

Nem szeretném a feszültséget kelteni, de ezekről a tweetekről szól a cikk, 15 évesen írta ki a világhálóra. Állítólag a barátja tette Junior nevében. :)

LeoMessifcb 2019.08.22. 16:03:36

@Berbatov: hát igen. Nem történt az olyan régen. Remélem tényleg úgy megváltozott ahogy állítja, mert ezek a tweetek egy idióta embertől származhatnak csak, bárkiről is írja. Egyenlőre nem bizonyított, de nincs is felé ellenszenv a szurkolók részéről. A pályán bizonyítsa, hogy hasznos tagja a csapatnak és akkor minden rendben lesz.

Kertai Dávid 2019.08.22. 18:25:12

@Berbatov: hát nekem ezekkel a megnyilvánulásaival nagyon nem lett szimpi... ja és ha Messinek ez a tudomására jut, akkor leshet mikor fogja tudni Albat kiszorítani, mert a kulcs az, hogy Messi és Alba nagyon jól megértik egymást... szóval ezek után nem tudom mennyi kedve lesz Messinek őt keresni a labdával...

egyébként ez a Dembeles twitteres poszt mi volt amire céloz a kérdező?

Raven1975 2019.08.22. 20:23:42

Isten éltessen Júnior Firpo és játékpercekben gazdag szezonokat!

Rivaldo2000 2019.08.22. 21:17:55

@Berbatov: Le sem igazolta volna ez miatt. Megy a duma hogy nem ő írta, persze. Milyen ember az aki más halálát kívánja akár vicc akár nem vicc... És vajon mennyivel lett más ember azóta, gyanítom semmivel, csak tudja esetleg hogy nem szabad kiirni. Hol van már az az idő hogy nézzük a leigazolandó játékos jellemét is. Grimaldo cucu vagy miranda is ülne a padon, ráadásul ingyen, és meggebedne hogy bizonyítson

MagicBarca 2019.08.23. 00:11:14

@Berbatov: ez kb olyan,mintha Ramost igazoltuk volna le.No comment.Remélem változik a kiscsávó megítélése.Apropó megítélés.Úgy néz ki,hogy hétvégén Grízes bizonyíthat,hogy megfelelő társ nélkül mire megy :D ha igazak a kacsák,se Dembi,Se Lajos,se Messi........mélygödör,vizesárok szindróma :D

Robi71 2019.08.23. 04:33:45

@MagicBarca: A mostani Ramos-t igen....de a 23 éves Ramos-t bármikor aláírnám. :)

Sörenzen 2019.08.23. 08:04:05

@Berbatov: Egy 15 éves fiúnak már felelnie kell a tetteiért! Hogy kivánhatja más halálát?

Robi71 2019.08.23. 08:26:20

@Sörenzen: Úgy hogy ostoba. Gondolom nagy Real fan volt akkoriban. :)

Sörenzen 2019.08.24. 08:53:02

@Robi71: Ha igaz, amit olvastam. Sanchez a PL legjobban kereső játékosa.
Pedig nálunk lehetett látni, hogy dél-amerikai létére elég közepes labdakezeléssel rendelkezik.

Raven1975 2019.08.24. 09:57:01

"Ha most kezded a pályafutásodat és a következő 15 szezon mindegyikében szerzel 40 gólt, az még mindig 71-el kevesebb lesz, mint Messié." [skybet]
süti beállítások módosítása