A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #BarcaBetis

2019. augusztus 26. - Berbatov

A Barcelona a vendég vezetést követően a második félidő elején elsöpörte a Betis gárdáját, és végül magabiztosan gyűjtött be az első pontjait a spanyol bajnoki idény új kiírásában. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők.

Valverde: "Nagyszerű mérkőzést játszottunk, a korai góljuk ellenére harcoltunk, és vissza tudtunk jönni. Győzni akartunk a Sam Mamésben elszenvedett vereséget követően. Végül diadalmaskodtunk, és az összes játékos remekül teljesített. A mérkőzés magas tempóban zajlott, mindenki eltökélt volt a fordítást illetően. Griezmann napja volt, várták tőle ezt a teljesítményt, és ma válaszolt. Ansu Fatiban megvan a kellő minőség, az edzéseken úgy tűnt segíteni tud nekünk. Magabiztos, gyors és nem fél a párharcoktól. Ha az idősebbeknek nem nézzük a korát, akkor a fiataloknál sem szükséges. Azt hiszem Fati a legfiatalabb debütánsom, mindannyiunkat meglepett. Sok középpályással rendelkezünk. Aleñá multkor kezdett, most a keretben sem volt. Választanom kell. Múlt héten Rakitic játszott, most Busquets kapott lehetőséget. Busquetsszel csak középen számolok. Carlos Pérez is kitűnő meccset tud maga mögött, csakúgy, mint Rafinha, aki a segítségünkre van."

Griezmann: "A Betis ránk ijesztett, de remek meccset játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, élveztük a játékot, remélhetőleg eképpen folytatjuk. Rengeteget fejlődtünk az előző héthez viszonyítva. Amikor sérülések miatt meghatározó játékosok hiányoznak, a csapatnak előre kell lépnie, és ez történt ma. A csapattársaim segítsége nélkül nem szerezhettem volna gólokat. A második gólom? Láttam Messi hogyan csinálja edzésen, próbáltam lemásolni."

Lenglet: "Griezmann gólörömei nem sokat jelentenek számomra, de a góljai és a gólpasszai azzal ellentétben igen. Szükségünk van hozzá hasonló tehetségekre. Ansu Fati számára ideális debütálás volt, jól teljesített abban a néhány percben, és mostantól tanulnia kell a körülötte lévő játékosoktól. Neymar egy kiváló játékos, meglátjuk mi történik."

Jordi Alba: "Ha ilyen módon játszunk, nagyon nehéz minket legyőzni. Tiszta elképzelésekkel, léptünk pályára, tudtuk, hogy mit és hogyan kell tennünk. Griezmann remekül megérti magát mindenkivel, sokat ad nekünk, ma két gólt szerzett. A fiatal játékosoknak meg kell mutatniuk a tehetségüket, ha lehetőséget kapnak. Úgy hisszük Fati nagyszerű jövő előtt áll, de türelmesnek kell maradnunk vele. Ansu érett játékos, 16 évesen én nem voltam képes debütálni. Carles Pérez is kiváló meccset játszott. A keretünk nagyon jó, nincsenek kifejezett kezdőjátékosok, a jobban teljesítők fognak szerepelni. Ez mindenki számára pozitív. Messi nem nézett ki 100%-osnak, nyertünk, de természetesen hiányzott."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1115024864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GYLS 2019.08.26. 13:14:02

Élvezhető meccs volt, mert lendületesek voltunk, mert a játékosok félretéve a felesleges passzokat előre játszottak. Jó volt látni, hogy szinte mindenki mert vállalkozni, azaz nem EGY embertől vártuk a csodát. Na ez fog megváltozni, amikor visszatér Messi. Mert akkor majd neki kell passzolni, Ő pedig majd szervez. Egyből el fog tűnni pl. Perez, Fati vagy éppenséggel Rafinha vállalkozó kedve. Vele majd egy játszik mindenkiért és mindenki játszik egyért. Tegnap mindenki játszott mindenkiért. CSAPAT volt a pályán.

CSAKABARCA 2019.08.26. 13:47:19

Az első forduló után ez ránk fért.
Grizi nem Suarez, hanem Messi feladatkörében jatszott, és több, mint jó teljesítményt nyújtott.
A bemutatkozók is jól játszottak, talán De Jong volt az egyetlen, aki szinten alul teljesített tegnap, de nem is a védőink előtt játszott.
Következik az Osasuna, és ha ezt a játékot átmentjük egy hét mulvára, akkor Messi és Suarez nélkül is hozni kell, akik így tovább pihenhetnek pár napot.
Egy Cleansheet-et meg lehet célozni majd :)

Raven1975 2019.08.26. 14:36:53

Griezmann az első játékos a 21. században, aki az új csapatánál az első hazai mérkőzésen 2 gólt és egy gólpasszt tudott kiosztani.

Raven1975 2019.08.26. 16:52:16

Antoine Griezmann új gólörömét LeBron James ihlette, mert ő is ilyen rituáléval osztja el a talkumot a kezén. :) Mágikusok!
uploads.disquscdn.com/images/33980d672b3b6e07094a237952a09ee6d5208fdc0031fe59230ecf1ba2ff7071.jpg
süti beállítások módosítása