A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Koundé is kihagyja a Classicot, Yamal rendben lesz

2023. október 09. - Youaintmjbaby

Ma elvégezték a hivatalos teszteket Jules Koundénál és Lamine Yamalnál, akik a Granada elleni bajnokin sérültek meg.

kounde-y-yamal-lesionados-990x557.jpg

Koundé előre láthatólag 5 hetet fog kihagyni, MCL (mediális kötőszalag) ficam a hivatalos diagnózis. Ezzel biztossá vált, hogy az Araujo-Christensen párosra hárul a védelem stabilizálása feladat az elkövetkezendő időszakban, így a Real Madrid elleni rangadón is. Egyes információk szerint Xavi elgondolkodik a nyáron érkezett Mikayil Faye felhívásán a B csapatból, adott helyzetben kisegíteni a hátsó alakzatot.

Yamal esete teljesen más, csípő hajlítóizom sérülést diagnosztizáltak nála, és valószínűleg a válogatott szünet alatt felépül. A hétvégén újabb La Liga rekordot megdöntő fiatal szélső elutazik végül Luis de la Fuente csapatával és a spanyol szövetség orvosai segítik majd felépülését. 

A Classicora várhatóan felépülhet még Pedri és Raphinha, de Lewandowski, De Jong és Koundé nagy valószínűséggel kihagyják a Klasszikust. 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr3418231315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FRANCIBARCA 2023.10.09. 22:37:17

Mi van itt ! ? Meccsenként , PEDRIT leszámítva sérülés miatt hetekre elveszítjük meccsenként negyedik alkalommal egy-egy meghatározó játékosunkat ! Erőnlét ?, Fizikális túlterheltség, mentális kimerültség ? Csapágyasra járatás (pl. F.De Jong) ? Mi az ördög ez ? Középszerűnek is alig nevezhető csapatok múlnak felül erőnlétileg, mentálisan és lepnek meg bennünket taktikailag ! ? ? ?

Raven1975 2023.10.10. 13:40:29

Én nem szoktam gyorsan temetni a csapatot, de most a válogatott meccsek alatt jó lenne, ha nem szednének össze a fiúk újabb sérüléseket.
süti beállítások módosítása