A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Őrültek háza Granadában

2023. október 08. - Youaintmjbaby

Az FC Barcelona 2-2-es döntetlent játszott a Granada vendégeként a spanyol bajnokság 9. fordulójában.

f78tnitxkaaoe6.jpeg

A hazaiak gyakorlatilag három helyzetet dolgoztak ki egész mérkőzésen. Kettőből gólt szereztek Bryan Zaragoza csodás egyéni megoldásai következtében, a harmadiknál a fiatal spanyol kapufára lőtt. A Barca Lamine Yamal révén szépített az első félidő hosszabbításában, amivel Yamal a La Liga történetének legfiatalabb gólszerzője lett 16 évesen és 87 naposan.

Majd helyzetek sorát dolgozta ki és hagyta ki a második játékrészben a Barca. Kihagyta Ferran, kihagyta Araujo, de a csereként beállt Sergi Roberto már eredményes volt. Vitatott szituáció után (amiből nem volt hiány a meccsen), Baldé centerezett, amire robbant a csapatkapitány. A hosszabbításban Félix meg is nyerte volna a meccset, de Ferran egy picit előrébb tartózkodott a beadásnál és mozgásával zavarta a kapust.

Értékes pontot mentett, de értékes két pontot vesztett a Barcelona, újabb felemás mérkőzés. 21 pontjával harmadik a tabellán a Xavi-legénység, de a 19 pontos Atleti egy találkozóval kevesebbet játszott. Most jön a két hetes válogatott szünet, utána a folytatás.

A folyamatos hátrányból futballozást le kell vetkőznie a csapatnak, ha bajnokságot szeretnének nyerni, mert Mallorcán, otthon a Vigo ellen és most is saját maguknak nehezítették meg a találkozót. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr7418230577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs37. 2023.10.08. 23:48:41

Lamine nem egyenlített!

Raven1975 2023.10.09. 00:09:17

Ezzel a játékfelfogással, már nem először sülünk fel. A lassú támadás szervezéssel betömörítjük az ellenfelet. Aztán panaszkodunk, hogy a felállt védelem ellen nehéz. Ráadásul a helyzetek is kimaradtak, de továbbra is veretlenül a spanyol bajnokságban! Amúgy az xG 0.61 - 3.00 [understat.com]. Jóççakát!
süti beállítások módosítása