A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Melyik a süllyedő hajó?

2020. szeptember 27. - caaaatalan

La Liga: Barcelona-Villareal.

A 3. játéknapon csapatunk is bekapcsolódik a bajnoki küzdelmekbe, indul a szezon.

Az első ellenfél a valamikor szebb napokat látott Villareal. A sárga tengeralattjáró új edzővel Unai Emeryvel vágott neki az idénynek, eddig egy döntetlen mellett egy sikerrel, ellenfelei az Huesca és az Eibar voltak.

A Barcelona szintén edzőt váltott, a súlyos kudarcot valló Quique Setién helyét Ronald Koeman, a Cruyff éra ikonikus alakja vette át.

Koeman komoly tervekkel kezdett munkának, és a klub is változásokat vizionált, ez persze várható is volt a Bayern München elleni megalázó vereséget követően. Távozott Semedo, Suarez, Vidal és Rakitic is, emellett Koeman Riqui Puig felé is jelezte, hogy nem sok lehetőséget kap majd. Szabadulna a klub Umtititől is, de sajnos a védő továbbra sem egészséges így ez nehéz szülés lesz.

Velünk maradt viszont Dembelé, és visszatért a kölcsönjátékból Coutinho, rájuk számít is a holland mester, kérdés meddig és milyen formát mutatnak majd.

Külön fejezetet érdemel Lionel Messi, aki mindenáron szabadulni akart a nyáron Katalóniából, de a jogászok csatáját a klub nyerte, így az argentín túszként itt ragadt, meglátjuk milyen motovációval úgy, hogy közben barátjától Luis Suareztől szinte ingyen szabadult meg Bartomeu és vezetősége. 

Az a vezetőség, amely komoly bajban van, hiszen a nyáron a Més que una mocio mozgalom bizalmatlansági indítványt kezdeményezett, és az aláírásgyűjtés sikeres volt a sociok körében. Jelenleg a szignók ellenőrzése zajlik, ezt mindenáron nehezíteni kívánják Bartomeuék, hiszen amíg a gyűjtési szakaszban egy világjárvány idején is ragaszkodtak a papír alapú aláírásokhoz, addig most meg azt követelik, hogy minden szelvényt SMS és telefonos formában is erősítsenek meg a pártoló tagok. Nem tudjuk mit titkol elnök úr, de akárhogyan harcol az ideje legkésőbb márciusban lejár.

A Barcelona új formációban játszik, ezt Koeman jelezte is. Magasan támad majd le a csapat, reméljük gyorsulni is fog, és direktebben törekszik a kapu elé érkezésre. Ezek olyan változások, amelyekhez idő kell, arról nem is beszélve, hogy jelenleg nincs tipikus center, így a mai mérkőzés még egyfajta kísérlet lesz.

Kiderül melyik a süllyedő hajó.

Kezdés 21.00-kor, jó szurkolást Mindenkinek!

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr4316216810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barcahub 2020.09.27. 04:25:00

Mit variál ez a majom?? SmS minden tököm. Facebookon ne jelöljenek vissza esetleg? Vagy bökjék meg ott? Jövőre ilyen ez az ember fekete fehérben fog valahol csücsülni.

Nagybarcelona 2020.09.27. 06:56:38

Na már megint csalnak a Realnak. Ne beszèljünk a kiállításról, a büntetőről, ahol a Betis vèdőjèt löktèk el. Az öngólt mièrt adta meg a bíró, amikor Benzema lesen volt, ès előle akart menteni???? Valaki írja már meg legyen szíves.

Bivi76 2020.09.27. 07:13:45

@Nagybarcelona: Úgy néz ki sajnos, az idén is ellenszélben kell játszanunk. A recept egyszerű. A "kiscsapatok" elleni meccseket hozni kell oda-vissza,és a Real - Atletico meccsekből a lehető legjobban kell kijönni pontszámban. Sajnos a királyiakat idén is tolni fogják a bírók. Mondjuk engem egy bajnoki 2. vagy 3.helyezés, és egy BL győzelem nem szomorítana el.

Nagybarcelona 2020.09.27. 07:18:35

@Bivi76: az a problèma, H. a Betis (első a tabellán) hazai pályán elvett volna 2 pontot a Realtol, akik ajándèkba megkapták a bírótól. Nem elèg, H. csalnak a Realnak de felborítják az egèsz bajnokság rendjèt. A bírók nem a Barca ellen, hanem 19 csapat ellen csalnak. Ebből nekem elegem van.

Bivi76 2020.09.27. 07:21:49

@Nagybarcelona: Maximálisan egyetértek Veled, és engem is rettentően bosszant

Nagybarcelona 2020.09.27. 07:36:52

Bemásolom amit az NSO-ra írtam.
Több reálos is kèrdezi, mikor döntött tèvesen a bíró. A kiállítást nem vitatom, más csapatoknál ez test a test elleni küzdelem lett volna. A büntető megint csak adható lett volna, az új szabályok szerint minden kèz büntető, ha a labdát fedező vèdőt nem löktèk volna rá a labdára. Itt a bíró test test elleni küzdelmet ítèlt. Milyen èrdekes, ha akarom így, ha akarom úgy, ès mindíg úgy akarom ha realról van szó. A legnagyobb hibája viszont a bírónak az öngól megadása volt. A vèdő a lesen lèvő Benzema elől akart menteni. Ez egy les szituáció, mindegy, hogy gól, öngól, sèrülès, medvetámadás sül ki belőle. A partjelzőnek emelnie kellett volna a zászlót, ès amit utána jön, az mellèkes. Vagy akarom úgy?

GYLS 2020.09.27. 07:43:03

Milyen süllyedő hajó? A Valverde-Setien duó és a "dicső" 2-8 után szerintem nincs lejjebb. Ha már játékban mást látok idén (harcosság, lendület, nem a foci ölése), előrébb leszünk. A keret pedig még mindig világ legerősebbjei közé tartozik. Ezért pedig az elvárás me, lehet más, minden sorozatban ott lenni a végküzdelemben.

Barc A ti 2020.09.27. 08:13:57

Mintha azt olvastam volna valahol, hogy amíg Setien-el nincs megegyezés, addig Koeman nem ülhet le a kispadra, illetve új igazolású játékos ne játszhat.

Rosszul láttam?

MCMXCIX 2020.09.27. 08:14:51

@barcahub: Nem csücsülni, rabláncon követ törni egy bányában remélem

Bivi76 2020.09.27. 08:31:39

@MCMXCIX: Hát tényleg bízzunk abban, hogy jövő ilyenkor már nem Ő lesz a Barcelona elnöke. Jó lenne sikeres rajtot venni, a fiatal tehetségeinkben nagyon bízom. Kívánom hogy tudjanak élni szezon során a lehetőséggel,tudásukkal, sikeréhségükkel, lendületükkel, motívációjukkal bizonyítsák rátermettségüket!

caaaatalan 2020.09.27. 08:41:04

@GYLS: A süllyedő hajó reméljük a Villareal lesz

GYLS 2020.09.27. 08:47:36

@caaaatalan: Remélem a mai mérkőzés és a majdani visszavágó kivételével a Villareal hajója sem fog elsüllyedni. Nekem szimpatikus csapat.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 09:03:07

Nem úgy működik hogy Bartomeu csettintésére megváltoznak a sok-sok éves hagyományok.. papír alapú aláírásokat kellett összegyűjteni, ami meg is történt.. a meccstől nem várok sokat, így legalább nem csalódok, Messit nem játszatnám, ismerve mi történt vele ezen a "nyáron", szerintem mentálisan nincs olyan állapotban hogy a csapat hasznára tudjon lenni.. így legalább Kúúúman megeheti amit főzött, lássuk mire megy jhv és center nélkül, ilyen középpályával.. nem fog a Villarealnak szurkolni de hazudnék ha nem örülnék Kúman beégésének-megérdemelné

világostobája2.0 2020.09.27. 09:29:15

@DISTANTxTHUNDER: "hazudnék ha nem örülnék Kúman beégésének-megérdemelné"
Na te is egy szép madár vagy!!! Mennyi szar önző embert fújt itt össze a szél :(

caaaatalan 2020.09.27. 09:30:09

@GYLS: a válaszlehetőségek között van az is, hogy egyik sem süllyedő, de az előjelek kétkedésre adnak okot

Robi71 2020.09.27. 09:30:48

@GYLS: Van lejjebb....5 éve folyamatosan.
A 2-8 is csak úgy volt lehetséges, hogy bejutottunk a legjobb 8-ba. :)

Raven1975 2020.09.27. 09:36:37

Carles Puyol véleménye a Real Madrid javára elcsalt bajnoki után: "Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha nyerni akarunk, de ez egy extra motiváció kell hogy legyen a csapatnak." Ahol július közepén befejeződött, ott folytatódik...

Bivi76 2020.09.27. 09:39:40

@caaaatalan: Megkérnélek Téged, ha tényleg zavar a személyem itt a blogon, javasold hogy lépjek le, vagy tilts ki! Azért teszem ezt, mert Te vagy a blog szerkesztője, és Tőled elfogadom a tanácsot, és a szankciót. De az nagyon idegesít, hogy az imént általam melegebb éghajlatra elküldött emberke, aki egy épkézláb mondatot nem tud a Barcelonáról, múltjáról,történelméről, állandóan azt hajtja, hogy egy volt játékosunkat egyfolytában degradáló jelzőkkel illettem. Azt a játékost egyszer vettem a számra, amit nem bánok. Azt viszont nem tagadom, hogy bizonyos játékosok nagyon szúrják a szemem, és trágár jelzőkkel illetem. De az FC Barcelonát mint klubot, soha nem ostoroztam. Ha megkérsz, lépek a blogról. A Te véleményedre adok.

Robi71 2020.09.27. 09:43:29

Cerezo (Atletico elnöke) miután megszerezték Suarez-t:
"Bartomeu is a great president and, in the future, he'll be [considered] one of the great Barcelona presidents," :))))

evooo 2020.09.27. 10:01:48

Ez a hajo tavaly elsullyedt 8-2. Bajnoksag elvesztese, hamar elfelejtettek. Mintha BL gyoztes es bajnok csapatot verne szet a vezetoseg ugy csinaltok. Beszarok.

Messi nem csak azert maradt mert jogilag nem lehetett szerzodest bontani. Olvassatok el vele az intrview-t. Sirt a kisfia, nem akartak menni sehova es Messi nem biztos kiszakitotta volna a csaladjat a gyerekeit a jol megszokott eletukbol. Nekem ugy tunt menet kozben elbizonytalanodott es nagyreszt a csalad miatt. Guardiola is azt mondta neki maradjon. Szoval ez fogoly meg tuszkent van itt ez kamu, ha igy lenne akkor egyszeruen nem jarna edzesre es kesz. Manchesterben sokat esik az eso, Barcelona mas vilag. :D Messi profi jatekos ezert kapja a nem keves fizeteset. 100%-ot fog adni ez az alap nala. Businal mar vannak ketsegeim o ellebecol itt ennyi penzert.

Robi71 2020.09.27. 10:12:38

@DISTANTxTHUNDER:
Messi Suarez távozásáról:
"Megérdemelted volna, hogy ahhoz méltón búcsúztassanak el, ami vagy: a klub történetének egyik legfontosabb játékosa, aki egyénileg és a csapattal is fontos sikereket ért el. Nem pedig így kirúgni, ahogy tették. Őszintén, ezen a ponton már nem lepődök meg semmin”

Koeman válasza:
"Úgy tűnhet, hogy ebben a történetben én vagyok a rosszfiú, ám ez egyáltalán nem így van. NEM AZ ÉN DÖNTÉSEM VOLT SUAREZ ELADÁSA, A KLUB DÖNTÖTT ÍGY".

Kérdés még bárkinek is, hogy Koeman báb vagy sem?

Robi71 2020.09.27. 10:16:35

Nem is értem, hogyan nyilatkozhat ilyen ostobán Koeman...inkább hallgatott volna.

Dr Mouse 2020.09.27. 10:19:28

Szomorúan olvasom soraitokat...
Állítható, hogy "nagy fájdalmat" senkinek nem okozna egy ma esti vereség, - mert TALÁN, AKKOR, lemond a klub vezetése.
Meg kell mondanom, hogy - és ez itt nem ujdonság, - mindannyian tudjuk, hogy ezeknek NINCS BŐR A KÉPÜKÖN! - Nem fognak lemondani...

Dr Mouse 2020.09.27. 10:20:33

@Robi71: Koeman nem egy Wenger, vagy Pellegrini. Ő ennyit tud.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 10:24:30

@világostobája2.0: Koemant nem tudom sajnálni.. eladja a fél keretet, köztük meghatározó játékosokat úgy hogy senkit, SENKIT nem igazol helyükre.. akkor kiszophatja

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 10:27:02

@Robi71: Hogy báb vagy sem, mindegy, de Koeman viszi el a balhét, ahogy azt már a legelején megmondtam.. ez a céklafej megbánja hogy idejött

caaaatalan 2020.09.27. 10:29:18

@Bivi76: Nem tiltok ki senkit.

Ez a blog nem az enyém, hanem Bebatové, én gondozom egy ideje, de az nem jelenti azt, hogy az enyém.

A trágar szavaknak jellemzően van nem trágáe szinonímájuk. Sok játékos van a klub történelmében, akikért én sem lelkesedem, de nem szabad elfelejteni, hogy ahhoz hogy valaki a Barcelona mezében pályára léphessen sok ember döntésének kell megszületnie, így elnök, sportszakmai vezető, edzők. Csupán a játékos felelőssége nem lehet hogy a Barcelonában játszik, azt meg ki ne vállalná futballistaként, hogy itt szerepeljen.

Használjátok a blogot, olvassátok a cikkeket, és beszélgessetek kedvetekre, de ez a terep nem az indulatok levezetésére, mások trágár illetésére, vagy földbe döngölésére való, ahogy ezt egyébként általában sem ajánlom az életben.

4Viktor4 2020.09.27. 10:29:41

@Robi71: Suarez eladása mellett a klub döntött, amelett viszont Koeman, hogy nincs rá szüksége. Ezt Suarez is elmondta.

4Viktor4 2020.09.27. 10:36:44

@Robi71: Ne érts félre nem akarom védeni a vezetőséget, sőt én is azt szeretném minél hamarabb elhúzzák a csíkot. Viszont szerintem Dzarez eladása annak a következménye, hogy Koeman azt mondta nincs ra szükség és akkor a vezetőség gondolom úgy döntött nem tart meg egy ekkora fizetéssel rendelkező játékost.
Azzal egyetértek, hogy Suarez már nem a régi volt sokat lassult és sok támadás elakadt rajta de szerintem nem az ő volt akitől idén meg kellett volna szabadulni.

evooo 2020.09.27. 10:38:15

@Robi71: Szerintem te elsz alomvilagban, ha igy nezed akkor az edzok nagy szazaleka báb. Mindenhol van elnok, sportigazgato, tulajdonos, jatekosmegfigyelok stb stb.
Gondolod van olyan csapat ahol az edzo leirja kik tavoznak es kik erkeznek es az ugy is lesz? Ne vicceljunk mar.
Ott a sorozat Jordanrol pl, Jerry Krause (general manager, jatekosmegfigyelo) ugy hozott jatekosokat nem kerdezte meg Phil Jacksont mit szol hazza.

Dest-et szerintem mar Koeman vetette fel, az peldaul ugy nez ki megvan. Eleve most erkezett hogy lenne az amit o akar? A klubnak voltak tervei sot volt ami mar el volt dontve. (Suarez ezek szerint mar rajta volt a tavozok listajan)

De nezd meg a Moneyball cimu kivalo filmet. Ott egy asztaltarsasag dontotte el kit igazolnak le kit nem, kit kuldenek el. Az edzo ott se volt kb!:) Aztan jott a szemuveges gyerek es az algoritmus alapjan vettek olyan jatekosokat akikre volt penz. Az edzo azt sem tudta kik azok.

Pl Sane gondolt egyet o a Bayernbe akar jatszani kesz, csinalhatott barmit Guardiola Sane fogta magat es elment. Nah ennyi hatasa volt az edzonek az elszerzodesere.
Liverpoolnal sem Klopp dont egyedul vannak jatekosmegfigyelok, elemzok egy csapat ok ajanlanak jatekosokat Klopp figyelmebe es kozosen hoznak dontest. Klopp elso eveben nem sok rahatasa lehetett kik vannak a keretben. De biztos o is megkapta a báb jelzot elso eveben.

4Viktor4 2020.09.27. 10:40:08

@4Viktor4: De úgy tűnik egy játékosért folytatott küzdelemben a Bayernt legyőztük és Dest nálunk folytatja. Ennek kifejezetten örülök.

Robi71 2020.09.27. 10:52:07

@4Viktor4: Azért idéztem, hogy senki se mondja mellébeszélek. Koeman nem azt mondta amit te, de ha beleegyezett, akkor viselje a következményeit. Igaz, úgy könnyú, ha az embert előre tudja, hogy csak nyárig tart a mandátuma, Igaz, meg lehet bukni szezonközben is.

Robi71 2020.09.27. 10:56:46

@4Viktor4: Komolyan akarta a Bayern Dest-et?
Nálunk hiányposzt lett Semedo eladása után...a Bayern-nél világbajnok jobbhátvéd van :)

evooo 2020.09.27. 10:59:11

@Robi71: Belegyezett? Szerinted Barto kerte Koeman beleegyezeset Suarez eladasaba? :D
Szerintem gazdasagi oka volt, Barto elore menekul probalja kikozmetikazni a koltsegvetest. Suarez fizetese pedig erre alkalmasnak latszott, januarban 34 eves, minek fzetne neki ennyi penzt. Koeman azt is mondta ha Suarez megis marad akkor a keret tagja lesz.

világostobája2.0 2020.09.27. 11:00:12

@DISTANTxTHUNDER: most akkor ő igazol vagy barto? Döntsétek már el!!!

világostobája2.0 2020.09.27. 11:02:39

@Dr Mouse: mennyit? Így nulla meccsel a Barca edzőjeként!!

Robi71 2020.09.27. 11:03:38

@evooo: Szóval ha érkezik egy játékos (Dest) akkor az azért van, mert az Koeman akarta. Ha nem (Depay, Wijnaldum, Garcia, Martinez), akkor az azért mert ő nem akarta....legalábbis én ezt olvasom itt a blogon. :) Értem. :)
Sané menni akart és Pep (Barto-val ellentétben) azt mondta, hogy aki menni akar, azt el kell engedni.
Pep, Klopp meg a többi topedzőnek eszébe sem jutott volna, hogy lepaktáljanak Barto-val. Vajon miért? :)

4Viktor4 2020.09.27. 11:04:41

@Robi71: Amikor az edző hívott, már vártam, mert már mondták előtte. El tudom fogadni, ahogyan eleinte is mondtam, volt szerződésem, és továbbra is edzeni akartam. Azt mondtam neki, hogy szeretnék továbbra is edzeni, egészen addig, amíg megoldást találunk a helyzetre.” Szóval igaz, hogy Koeman nem számított rá.
Bayern akarta-e Destet?
Rummenigge: “Múlt héten olvastam, hogy mindenben megegyeztünk. Addig viszont még messze nem jutottunk el. Még nincs egyezség. Az közismert, hogy Hansi szeretne egy backupot Pavard mögé. Hasan dolgozik rajta, de bejelentést még nem tudunk tenni.”

Robi71 2020.09.27. 11:08:42

@evooo: Barto eladta egyetlen centerét, miközben néhány posztra 3-4 játékos van, köztük méregdrágán (magas fizetéssel) éppen általa hozott kutyaütő.
Akkor hogy is van ez a gazdasági döntés? ...és hol marad a sportszakian döntés?
...ne fárassz már megint. :)

Robi71 2020.09.27. 11:11:34

@4Viktor4: "backupot Pavard mögé" :)...ja
Te hogy döntöttél volna Dest helyében?
"backup Pavard mögött"....egy olajozott csúcsgépezetben ....vagy "backup Roberto mögött" egy szétesett társaságba? :)

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 11:13:38

@világostobája2.0: Mindegy, de ő az edző (papíron- vagy még ott sem, mindegy), övé a felelősség

4Viktor4 2020.09.27. 11:19:48

@Robi71: És most az a lényeg, hogy backup lett volna a Bayernben vagy az, hogy egy nagyon tehetséges játékost szerzett meg a Barca elfogadható áron?

4Viktor4 2020.09.27. 11:22:41

@Robi71: A backup posztról meg annyit, hogy előző nyáron Daviest a Bayernben balhátvéd poszton még csak bacupnak sem tartották most pedig az egyik legjobb balhátvédnak tartják a világon. :) De nekünk nem kellett mert kanadai.

világostobája2.0 2020.09.27. 11:24:27

@DISTANTxTHUNDER: de hogy lehet azt várni hogy bukjon/ bukjunk ? Nem értem!!! De vagytok még így páran a blogon(robi, mesemouse stb). Mi motivál ilyenkor titeket? Na jó robi szerelmes messibe, de te pl?

evooo 2020.09.27. 11:26:41

Az a baj ossze vissza hazudgaltok itt ahogy epp kedvetek tartja nelkulozve a tenyeket.

4Viktor4 2020.09.27. 11:28:52

@Robi71: Bayern Munich feel betrayed by Ajax for the signing of Sergiño Dest. The Germans consider that the Dutch club have played dirty to sell the right-back to Barça, when they already had the signing on track. [@tjuanmarti] t.co/evnvMOIXcf

evooo 2020.09.27. 11:32:11

@világostobája2.0: Tavaly buktunk a bajnoksagban a BL-ben ot eve folyamatosan, ez nekik nem eleg vagy annyira megszoktak azt varjak mar az elso bajnokin bukjunk. A legjobb hogy ok a jo szurkolok, Robi aki leszarozta pocegodrozte a klubot, folyamatosan fikazza a jatekosokat. Igaz o Messi szurkolo az mas kategoria.
En szurkolok a csapatnak mindegy ki az edzo ki az elnok, mert a csapat az elso. Az a lenyeg ma este rugjanak vagy harmat es ne kapjanak csak egyet maximum!:D
Koeman-t zsigerbol utalni hogy lehet? A Barcelona jatekosa volt, legenda, nem is ertem az ilyen "szurkolokat".

világostobája2.0 2020.09.27. 11:39:43

@evooo: így van a csapat az első!! Én is alig várom már az esti meccset!! Fiatalos pörgős focit szeretnék!! Elég volt a sétálgatásból!!! Persze azt is tudom hogy nem megy minden egyik pillanatról a másikra!! De az irány jónak tünik! Aztán majd meglátjuk pár hónap múlva! De hogy már most a csapatot edződ szidni és kb ellene szurkolni?

evooo 2020.09.27. 11:42:59

@Robi71: Azt tudtad Griezmann leginkabb centre forward? O nem left winger, kozepen sokkal jobban erzi magat. Annyira sirsz Suarez utan (en is sajnalom de szerintem pont itt volt az ideje hogy tavozzon) meg uristen nincs centre forward. Mellesleg Fati is tud jatszani centre forward pozicioban.

Kertai Dávid 2020.09.27. 11:48:12

@4Viktor4: jajj ne, ezt hagyjuk már, hogy nem kellett mert kanadai, ki hiszi ezt el :D főleg hogy van a csapatunkban egy amerikai Konrad személyében... nagy bullshit ez

FCB551 2020.09.27. 11:59:06

A Barcelona szinte biztosan Sergiño Dest (19) új klubja lesz. Az Ajax forrásai arról számolnak be, hogy a katalánok szombat késő este megállapodtak az amszterdami klubvezetéssel a 20 millió eurós átigazolási díjról és a bónuszokról. Dest így a Vitesse ellen játszotta az utolsó mérkőzését az Ajax színeiben.
A jobbhátvédnek engedélye van Spanyolországba repülni. Ez hétfőn fog megtörténni, egy nappal Ronald Koeman első tétmérkőzése után a Barça kispadján. [De Telegraaf]

LeoMessifcb 2020.09.27. 12:04:57

Csak 8-3 lett a meccs... Dest esete is bizonyítja, hogy nyerhet bármennyit bármelyik csapat, és lehet bármennyire gyenge a két spanyol gigász, majdnem minden futballista a legszívesebben a Real Madridban vagy a Barcelonában futballozna. Ezt mindig ki kell használnunk, ahogy azt is, hogy az Ajaxal milyen kiváló kapcsolatot építettünk ki.

MCMXCIX 2020.09.27. 12:05:28

@FCB551: Végre egy értelmes igazolás

MCMXCIX 2020.09.27. 12:10:50

@MCMXCIX: Remélhetőleg hamarosan bejelentik Eric Garcíát is (már ha tényleg célpont)

kritizator 2020.09.27. 12:11:47

@Bivi76: ja, ha meg kizar, akkor diktatúra van

4Viktor4 2020.09.27. 12:15:43

@MCMXCIX: Állítólag a City megszerezte Ruben Diast a Benficától, így nagyobb esély van arra, hogy elengedik Garciat. Ha Todibot a Fullham elvinne szerintem 100%, hogy jönne Garcia, így még azért kérdéses.

MCMXCIX 2020.09.27. 12:21:45

@4Viktor4: Ígx legyen, bár múltkor igaza volt abban GYLSnek, hogy még én sem ismerem személyesen sem Bartot sem Koemant, szóval HA tényleg célpont akkor jelentsék be amint lehet, a napok órája ketyeg.

MCMXCIX 2020.09.27. 12:24:49

Támadó szerintem már nem fog érkezni (Depay uj mezsszámot kért, Lautaro, hát ha lenne pénz...vele talán előszerződést lehetne kötni, hogy ne menjen a Citybe, mert jövőre hozzuk).

kritizator 2020.09.27. 12:26:29

@evooo: hagyd őket.

Alomvilagban élnek.

MESSI, MESSI, MESSSI.
és kb. ennyi

MCMXCIX 2020.09.27. 12:29:11

@MCMXCIX: Mellesleg jövőre Mbappét úgyis a Real viszi (tegye fel a kezét aki nem igy gondolja), de az lesz is nekik kb 200 millió...szoval mi gondolkodas nélkül menjünk rá Haalandra...Lautaroval, az a duó mikre képes lenne te jó ég

Bivi76 2020.09.27. 12:29:57

@kritizator:Ha kizár tudomásul veszem. Szerinted én vagyok itt a blogon egyedül aki így beszél?

marco100 2020.09.27. 12:34:22

@MCMXCIX: egyikre sincs szükség! Max ha megy valaki Dembi Griezmann Messi hármasból....egyébként szerintem Dembele jobb lesz mint Depay csak me sérüljön le..ha hoznék valakit az Alexander Isak lenne..

4Viktor4 2020.09.27. 12:36:19

@MCMXCIX: Lautaro, Haaland duó alsóhangon 200 millió euró felett lenne ez képtelenség. Az egyikük igen de mindkettő szerintem lehetetlen a Barca számára. És nem is kell szerintem csak az egyik, én továbbra is Lautarot favorizálnám. Haaland szerintem nagyon más stílus de lehet tévedek.

MCMXCIX 2020.09.27. 12:38:19

@marco100: Sajnos sokunknak elkepzelhetetlen, de pont ezaz, sajnos mar nagyon surgosen kell arra készülni, hogy nem lesz mindig Messink aki megoldja amit tud mig 10 babu setalgat...Dembele nem sérül le, persze, én meg megkefélem Scarlett Johanssont, Griezmann...nos valahogy nem bízok benne, hogy nalunk a valos tudasat valaha nyujtani fogja, en értékesitenem inkabb.

MCMXCIX 2020.09.27. 12:39:47

@4Viktor4: A vilag meg mindig egyik legmayobb klubjának keptelenseg 200 millio eurot fizetni ezt te sem gondolod komolyan

MCMXCIX 2020.09.27. 12:43:01

@4Viktor4: Más stílus...miért mi a Barca jelenlegi stílusa? Oldd meg Leo, hajrá?

MCMXCIX 2020.09.27. 12:47:49

@4Viktor4: Meg egyébként Lautaro eleve úgy a leghatekonyabb, ha van mellette egy erősebb testfelepitesu partner (lasd most Lukakuval), ki lenne jobb mint Haaland? Évekre meg lennénk ott elől.

4Viktor4 2020.09.27. 12:48:08

@MCMXCIX: Rendben akkor elnökválasztás után és egy koronavírus után ami hatalmas bevétel csökkenés járt majd jövő nyáron igazolunk alsóhangon 200 millióért 2 játékost. Kérdezem inkább én ugyanazt a kérdést mint te ezt sem gondolhatod komolyan?
Haaland inkább egy igazi erő csatár mint Lewa, szerintem egy tecknikásabb, összjátékban ügyesebb játékos illik hozzánk, mint Suarez és Lautarot ilyennek látom. De igazából Haalandot nem láttam sokszor játszani szóval nyugodtan cáfolj rám ha nem így van.

Robi71 2020.09.27. 12:52:27

@MCMXCIX: Ha a Real Mbappé-t viszi, akkor nekünk a Sancho-Haaland párosra kellene rámozdulni (az összeszokotság miatt kár lenne szétválasztani őket. A Messi-Suarez páros pótlására nem látok jobb opciót. Ha nem jönne össze Haaland, akkor Martinez.
Ha elnökjelölt lennék ezzel kampányolnék. Hogy honnan pénz?...ez szerencsére nem az én problémám. Nyilván nekem lenne jelöltem eladásra is. A Grizi-Cou-Dembi triónak ez az utolsó szezon a bizonyításra.

MCMXCIX 2020.09.27. 12:53:06

@4Viktor4: Mondom, nézd meg Lukakuval mit alkot Lautaro

MCMXCIX 2020.09.27. 12:54:10

@Robi71: Sancho valamelyik PL klubban fog kikötni szerintem, angol is és valamikor mondta is hogy szeretne ott bizonyítani

MCMXCIX 2020.09.27. 12:56:21

Ja és a virus...nem tehet mégegyszer tönkre mindent, legalabbis olyan szinten nem, mert akkor az osszes klub felmondhatja kb az osszes játékosa szerződését.

Robi71 2020.09.27. 12:58:37

@evooo: Azt is olvastam, hogy Koeman akarja Depay-t, Wijnaldum-ot, Garcia-t vagy Martinez-t is.
Akkor most mi van?

Robi71 2020.09.27. 13:02:46

@FCB551: Amúgy ez a Dest egy tehetséges, de ugyanakkor egyszezonos, nyeretlen 19 éves. Nem kellene úgy várni, mit egy megváltót, mert csalódás lesz a vége. :)
Semedo egyik volt a kevés Barto igazolás közül akit kedveltem. Több van benne, mit itt kihoztak belőle (ezzel nem mondtam nagyot). Szerintem ezt bizonyítani fogja a PL-ben is.

4Viktor4 2020.09.27. 13:04:48

@MCMXCIX: A vírushoz annyit, hogy a meccseket most is nézők nélkül játszák és egy jó ideig még így lesz. Ez továbbra is hatalmas pénzkiesés az összes klub számára.

Robi71 2020.09.27. 13:08:40

@evooo: Grizemann center?...Fati is?...vagy tudnak azt is játszani? :)
Pique is tud és jobb is ebben, mint az előbb említett két úriember.
Amúgy Grizi-t én betolnám centerbe a darálóba. Szorgalmas, dolgos...ott legalább hasznát vehetnénk.
Stegen - Roberto (Dest), Pique, Lenglet, Alba, De Jong, Pjanic (Busi) - Dembi (Trincao), Messi (Cou), Fati (Cou) - Grizi (Martin).

4Viktor4 2020.09.27. 13:09:53

@Robi71: Nem messiásként kell rá tekinteni szerintem senki nem úgy tekint rá de egy Semedo és Roberto szintet már 19 éves is megüt és még bőven fejlődhet. Hosszútávú befektetésként kell rá tekinteni, de nyilván ahhoz, hogy fejlődjön sok játékpercre lesz szüksége amit úgy vélem Koemantól meg is fogja kapni.

evooo 2020.09.27. 13:12:55

@Robi71: Lautaro-t joval Koeman elott akarta a Barcelona, Wijnaldum az egyertelmuen Koeman otlete Depay is bar szerintem rajuk semmi szukseg. Garciat megint nem kotnem Koeman-hoz.
Na de most ezzel mi a gond, minden edzonek van kivansaglistaja, ujsagirok irogatnak ami konkretum az Dest, az is vmi, en ennek orulok pl.

4Viktor4 2020.09.27. 13:13:47

@Robi71: Szerintem meg nem szabad a Realhoz igazítani az átigazolásainkat, hiszen akkor az ugyanolyan pánik igazolásokat eredményezhet, mint a Neymar távozása utániak.

sunt 2020.09.27. 13:20:44

Barto logikája ezúttal világos. Csökkenteni kellett az egekbe szökött fizetési listát. Nem küldhet el Barca nevelést, mert akkor elsodorja a közharag. Nem akarja elküldeni a méregdrágán általa igazolt hármakat fillérekért, mert az beismerés. Ki marad? Azok, akiket elküldött és akik közül többre ki is volt rúgva. Ezt megmondta előre az általa szerződtetett új edzőnek. Az meg remélte, hogy Barto hozni fogja azokat, akiket ő kér. Közülük Dest jön - a bajnoki rajt után. A többi (Depay, Garcia + ?) meg okt.5-ig kiderül. Ha Barto Koemant továbbra is folyamatosan átveri, ezt el is fogja mondani a médiának. Elvégre ő nem Setien,Valverde, LE.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 13:36:20

@Robi71: Ez a nyeretlen 19 éves is kenterbe veri Nemecseket, mivel az egyik jhv, a másik pedig ha megszakad sem lesz az soha.. és remélem ha jön Dest akkor Koeman vele számol kezdőnek

Nagybarcelona 2020.09.27. 13:39:23

Rafinha ott van a keretben 12-es számmal. Csak kapott számot? Kiadó a 2,4,9-es mez. Remèlem mèg októberig lesz tulajdonosuk átigazolás által.

GYLS 2020.09.27. 13:45:10

@sunt: Az írásod első részével teljes mértékben egyetértek, csupán azzal egészíteném ki, hogy jelenleg még nem olvastunk arról, hogy csökkentek volna a fizetések. A bérkeretet csökkentette. Ezt viszont kényszer szülte. Kevesebb bevétel, kisebb a 70%-os küszöb.

Mondandót második részét nem tudhatjuk pontosan. Nyilvánosan egyedül az elnök beszélt, konkrétan egy játékosról (Lautaro). De Vele kapcsolatban is elmondta, félbemaradtak a tárgyalások. Koeman pedig senkit nem ígért. Ma már kértem valakitől (sőt előtte már másoktól is), tegyen fel egy ilyen Koeman interjút. Nem lesz ilyen. A felmerült nevek mind-mind a firkászok szüleménye.

FCB551 2020.09.27. 13:57:00

AS szerint megpróbálják leigazolni Depayt

Robi71 2020.09.27. 14:00:25

@DISTANTxTHUNDER: Ha te mondod. Én nem láttam Dest-et játstani...ha igen sem emlekszem rá.

Robi71 2020.09.27. 14:03:27

@sunt: Közharag? Te miről beszélsz? Barcelonában ismeretlen fogalom. Barto azt tesz amit csak akar.

Robi71 2020.09.27. 14:07:55

@4Viktor4: Amikor azt mondtam, hogy a Sancho-Haaland párossal lehetne a legjobban pótolni Messi-Suarez duót....akkor ezt nem a Real igazolási stratégiájához igazítottam. Semmi köze ehhez.
Szerintem árban Mbappé egymaga annyi lesz, mint a dortmundi páros (200+). Vagy-vagy...

evooo 2020.09.27. 14:12:33

@Robi71: Sancho elmondasa szerint a PL-ben akar jatszani, Haaland-ot folyamatosan a Real Madriddal hozzak szoba. Nem latom hogy lesznek ok Barcelona jatekosok. Szerintem sehogy.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 14:25:46

@FCB551: Mármint azt a Depayt aki heteket várt a Barcára de megunta a szerencsétlenkedést és inkább új mezszámot kért a Lyonban? Inkább Garciat meg Destet jelentsék már be, épp elég gáz hogy lejáró szerződésű játékosokat sem tudunk igazolni..

Red Cule 2020.09.27. 14:28:14

@evooo: Szívemből szóltál.

Robi71 2020.09.27. 14:37:00

@evooo: Mbappé után nem marad pénz Haaland-ra.

evooo 2020.09.27. 14:39:37

@Robi71: Remeljuk a legjobbakat!:) Griezmann-t penzze kell tenni hacsak nem lo majd a mostani szezonban vagy 25 golt!:D

Robi71 2020.09.27. 14:40:18

@evooo: Mbappé helyében is a PL-t választanám szakmai szempontból. Ha a parádézás, akkor a Liga.

sunt 2020.09.27. 14:51:32

@GYLS: Ígérről nem beszéltem, csak kap-ról. Abban igazad van, hogy közvetlenül ilyet nem mondott. Két közvetett megnyilatkozása jut eszembe a közelmúltból: egyszer azt mondta, hogy Umtitiről lemond, ha kap helyette mást, egyszer meg a Lautaro - Depay kérdésre úgy válaszolt, hogy okt.5-ig minden lehetséges. Ami meg a firkászok szüleményeit illeti, van ilyen is bőséggel, de egy részüket innen-onnan szivárogtatják nekik. A Wijaldum körüli hírek erősen valószínűsítik, hogy Koeman bedobta a nevét a Clubban, hogy szívesen dolgozna vele. Ugyanez áll Depayra nézve is.

Berbatov 2020.09.27. 15:20:40

Este a SR - Piqué - Lenglet - Alba védelmet meglátva valószínűleg sok szurkolót lever a víz. Szinte hihetetlen, hogy hogy még a Barcelona játékosai....
Roma, Liverpool, Lisszabon...

Mihail84 2020.09.27. 15:32:22

@Robi71: Semedo jó kis védő ez tény de ha több van benne nem egy wolver jelentkezik be érte hanem egy top csapat.

Robi71 2020.09.27. 15:33:28

@Berbatov: Azért én megnézném a támadósort is Messi nélkül. Engem ez az impotens 500 milliós támadósortól ver le a víz.

Robi71 2020.09.27. 15:35:03

@Mihail84: A legjobb bajnokság top10-es csapatát nem becsülném alá. Jó kis portugál különítmeny verődött ott össze. Jó lesz neki.

Robi71 2020.09.27. 15:44:51

@evooo: A Grizi, Cou, Dembi triónak remélem ez lesz az utolsó bizonyítási szezon. Ha nem, akkor pénzé kell tenni őket a nyáron.

4Viktor4 2020.09.27. 15:51:30

@Robi71: Tavaly nyáron egy poszt alatt kifejtettem a véleményem, hogy Griezmann nem illik a Barca rendszerébe te pedig jöttél, hogy ezt az edző megoldja meg, hogy Grizi megéri az árát, mivel ő küzdeni fog, stb. És cinikusan még egy ilyen kérdést is feltettél nekem, hogy majd meglátjuk mit szólok ha itt lesz. Nos én továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy nem illik a rendszerbe. Te mit is szolsz hozzá????

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 16:02:18

@Robi71: Nem tudom mit vársz tőlük, Coutinho és Griezmann elől is kiszedték a centert, aki mögött igazán tudnának alkotni.. így nincs aki megcsinálja nekik a területet, ők meg nem fognak a védőkkel birkózni.. Dembi meg haa mai játékot tudja vállalni és nem sérúl le már felülmúlta az elvárásaim

evooo 2020.09.27. 16:31:02

@DISTANTxTHUNDER: Griezmann pozicioja a centre forward vagy a kozep csatar mogott, de legkevesbe bal szelso.

Kicsi85 2020.09.27. 17:23:51

Nemtudja valaki veletlenul,hogy este a TVGO-n keresztul tudom majd nezni a Spileren a meccset?
Az Angol bajnokiknal megfigyeltem mar,hogy azokat valamiert nem lehet...
Remelem a Spanyolt tudom.

Red Cule 2020.09.27. 17:28:02

Van mit ellesni a Hoffenheimtől!

FCB551 2020.09.27. 17:28:42

De rossz látni Lajost ATM mezben

Balázs37. 2020.09.27. 17:33:52

Azt nyilatkozta Koeman, hogy magasan le fognak támadni, hát ezzel a védelemmel ez kész öngyilkosság szerintem, a komolyabb csapatok simán átszaladnak majd rajtunk.

FCB551 2020.09.27. 17:47:10

Suarez 15 perc alatt Gól + Gólpassz

Robi71 2020.09.27. 17:52:02

@DISTANTxTHUNDER: Ha elhisszük a pletykát, hogy Fati-ért 150 milliós ajánlat érkezett, amit természetesen elutasítottunk :) ....összesen 5!!! (öt) 100+ milliós támadonk van a keretben.
Ez valami csoda, kár hogy az ötből csak egy éri meg az árát. :)

zoldbela 2020.09.27. 17:52:40

@caaaatalan: Nem tiltasz ki senkit? Még a trágárkodókat sem?

Akkor fröcsögjetek tovább, ki van a létszám nélkülem is!

FCB551 2020.09.27. 17:56:10

Idióta Bartomeu dögőlne meg !!!!!!!

Robi71 2020.09.27. 17:57:10

Suarez csókoltatja Barto-t...és néhány fórumozót. :)))

Balázs37. 2020.09.27. 18:00:07

Suarez még egy gól, remélem nekünk is ver egy kettőt, ahogy Coutinho a blben, idióta Bartomeu, miért nem mond le katasztrófa, ami évek óta folyik, de Busi, Braitwhaite, Sergi Roberto, azok maradnak, ez hihetetlen

FCB551 2020.09.27. 18:01:33

@világostobája2.0: Kivel játszottak ? Ezek tavaly 2-0 ra vertek a Barcat ! Itthon meg kínkeservesen rúgtunk 1 gólt

Balázs37. 2020.09.27. 18:02:05

@világostobája2.0: sajnos nem az a lényeg, hanem egy új csapatban, új játékosokkal vágott kettőt

Balázs37. 2020.09.27. 18:03:12

Ki merem jelenteni, hogy az egyik legnagyobb esélyes a bajnoki címre az Atletico

világostobája2.0 2020.09.27. 18:04:56

@FCB551: tavaly? De ám tényleg nem tudtam, de már utánanéztem..Na de akkor az idei atletico ennyivel jobb a tavalyi Barcánál ? ( nyilván hülye kérdés :))

Robi71 2020.09.27. 18:08:07

@világostobája2.0: "Suarez-en akadtak el a Barca támadások"...ja :)))
Nem érte meg az egy éves fizetését, de Cou 50 milliót igen. :)))

világostobája2.0 2020.09.27. 18:08:09

@Balázs37.: tök mindegy.. a mi Barcánk évek óta élvezhetetlen játékot mutatott ...a megújulashoz áldozatok kellenek!!

világostobája2.0 2020.09.27. 18:14:08

@Robi71: a bl-ben Coutinho hatékonyabb :) ( na jó ez picit szemétség :))
Amúgy tudtuk hogy Suarez nem 1-2 gólos lesz , de te szoktad mindani hogy ne ájuljunk el kis csapatok elleni szép játéktól:) tudod az igazi értékmérő meccsek :)
Pl. mit mondasz ha dembi, cou rúg 2 gólt a granadának? Na? :)

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 18:20:32

Hmm, a Koemannak nem kellő Suarez az első meccsén duplázott, az Atletico meg eddig a legmagabiztosabb csapat benyomását kelti.. ha még Cavanit is leigazolnák, BL esélyesek is lennének..

evooo 2020.09.27. 18:20:33

Jol jatszott orulok a goljainak, azert bajnoksagot csak nem nyernek!:D Bar inkabb ok mint a birok altal tolt undorito realmargit.

Nagybarcelona 2020.09.27. 18:21:37

Sok sikert Suareznek az aranycipőhöz. Örök kedvenc.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 18:23:19

@Robi71: 5 100+millios támadó mellett nem aggódom amiért elengedtük a 6.-at, aki új csapatában rögtön duplázott.. Fatit nagyon figyelni fogom, Suarez ma (is) feltette a lécet..

Nagybarcelona 2020.09.27. 18:24:09

@DISTANTxTHUNDER: az Atletinek pont egy ilyen klasszis csatár hiányzott. Bár a vèdelmük sokat gyengült, de ott edző van, ès szinte tökèletes a csapatvèdekezès.

kritizator 2020.09.27. 18:27:14

@4Viktor4: erre nem fogsz választ kapni:(

kritizator 2020.09.27. 18:31:06

@Robi71: csúnyán(bban) beszélsz, mint bivi

Nagybarcelona 2020.09.27. 18:33:04

A válasz Dr Mouse minapi kèrdèsère, mièrt kap Simeone 40 milliós fizetèst: ahogy minket Messi, az Atletit Simeone tette top 10-es csapattá. Nyert bajnokságot, Európa ligát, ès ha nem csalják el a Realnak (Ramos mèteres lesgólja). Száz milliókat hozott az Atletinek, úgy, H. folyamatosan eladják a játèkosokat alóla. Legutóbb eladták Griezmannt 120-èrt, ő igazolt 6-èrt egy jobb csatárt èvekre.

FaramuciX 2020.09.27. 18:34:12

@Robi71: Figyu Robi, Te min C szintű vezető, mit élvezel ebben? Ez már már olyan mint politikusnak vagy papnak lenni. Hírdetni az igét a tömegeknek. Engem ez frusztrál. Nem csak az h van pár görény troll, mert az mindenhol van, sokkal inkább az emberi butasgnak az a foka, amit tapasztalok, a lakáj média bekajálása kapcsán. Kicsit olyan minha az Árpi habolatyolna itt is ...mindent össze vissza, akárcsak a politikában.

kritizator 2020.09.27. 18:35:41

@Nagybarcelona: "Bár a vèdelmük sokat gyengült,"

Bar a miénk volna ilyen "gyenge"

Suarez könnyen lő gólokat az athleticoban a kiváló védekezés mellett

Robi71 2020.09.27. 18:36:21

@4Viktor4: Válaszolok. Cou és Dembi után örültem Grizi leigazolásának. Nem volt nehéz. :)
A legnagyobb baj, hogy az említett két kutyaütő még itt van. Grizi-t most hasznossá lehet tenni Messi előtt takarítani

Bivi76 2020.09.27. 18:37:13

@kritizator: Nem előzhet meg Robi. Nem engedem.

Robi71 2020.09.27. 18:38:04

@Nagybarcelona: Igen, Simeone ott az...ami Messi nálunk.

FCB551 2020.09.27. 18:40:05

Hogy lehet ilyen Nyomorék ember a Barca élén hogy ????? Perez szintű elnök kéne ... Lehetne tőle tanulni

Robi71 2020.09.27. 18:40:27

@FaramuciX: Mondasz valamit. Talán olcsó szórakozásból lecsapom a könnyű labdákat. Értelmes párbeszédet már emberemlékezet óta nem folytattam a blogon. Pedig korábban volt ilyen is.

Robi71 2020.09.27. 18:41:52

@Bivi76: Nem is próbálok. A türelmem végtelen, de van olyan hogy elszakad a cérna nálam is. :)

FCB551 2020.09.27. 18:45:21

Mit látnak Garciaban ? :D Vardy már nem egy 1 x veri meg

Bivi76 2020.09.27. 18:46:59

@Robi71: Nálam nagyon sokszor szakad el a cérna. Amúgy semmi értelme hogy felhúzzam magam, mert változtatni nem tudunk a dolgokon. Csak nagyon fáj, és ezt a legőszintébben írom, ami nálunk történik. A tehetetlenség nagyon rossz érzés, hogy hova süllyed az a klub, amit gyermekkorom óta imádok. Én nagyon bízom hogy jövő nyáron forradalmi változások lesznek.

világostobája2.0 2020.09.27. 18:47:57

@Robi71: +1
Ennyi vagy te :)
De ez tőled komolyan jól esett :)

Bivi76 2020.09.27. 18:50:19

@FCB551: Ezt a kérdést már én is feltettem. Nem szeretnék jelzőket aggasztani rá (caaaatalan és Berbatov iránti tiszteletem miatt), tudnék írni cifra szavakat rá. Házon belül is találnánk jobbat, és az ingyen van.

Nagybarcelona 2020.09.27. 18:58:02

@kritizator: Godin távozásával. Ő szerintem top 3-as vèdő volt abban az időben. Savic ès Felipe de mèg Gimenez is nagyon messze van tőle tudásban. Távozott mèg a vèdelemből: Juanfran, Filipe Luis ès Hernanez is,
egy kezdő vèdősor. Csapatvèdekezèsben nagyon jók. Ez Simeone èrdeme.

GYLS 2020.09.27. 19:06:21

Nem tudom mit akarunk Garciával. Todibo alapból kettő szinttel jobb. Az Inter ellen be is mutatta.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 19:07:08

Nagyon csúnyán elverik ma azokat a csapatokat akik a klasszikus centerük nélkül állnak ki.. nem jó előjelek..

4Viktor4 2020.09.27. 19:15:57

@Robi71: Egyenlőre sokkal nem mutatott Grizi többet mint Coutinho. De annyit főleg nem, hogy megérte volna. Ezekután nondjuk a mindig amit mondasz az bejön duma annyira nem állja meg a helyét tőled úgy vélem :) kiderül mit mutat a jövő szezonban a 3 játékos én veled ellentétben, hogy savaznám őket inkább szurkolok, hogy ebben a szezonban egynél legalább megjön a nagy áttörés. Kiderül mi lesz én nem vagyok akkora jövőbe látó, hogy minden amit mondok az bejön

kritizator 2020.09.27. 19:27:16

@Bivi76: minimum két gólt lőttek róla

De a többiek sem remekeltek

Reméljük csak egyszeri kisiklas volt

GYLS 2020.09.27. 19:27:30

@DISTANTxTHUNDER: Az elit bajnokságok mérkőzésein a nagyobb aránnyal kikapott csapatok közül egyedül a MC állt fel klasszikus center nélkül. Mind a Granada, mind a Bayern CENTERREL állt fel. Több nagyarányú különbséggel megnyert mérkőzés meg mostanáig nem volt.

Robi71 2020.09.27. 19:29:00

@4Viktor4: Grizi-nek sem megy itt a játék, de ő legalább küzd, hajt és ott teszi hasznossá magát ahol tudja. Cou ezzel szemben még ezt sem tette hozzá, csak bedugta a fülét a kritikák előtt. Én ezért nem fizetnék újabb 50 milliót. :)
Az átigazolási piacot nem a PSG robbantotta fel, hanem a Barto Barca-ja.

LeoMessifcb 2020.09.27. 19:31:16

Na ma Suarez és az Atletico mutatott valami olyat, ami nagyon szép volt és eredményes, DE... mi is kezdtünk szezont 7-0ás (lehet 8) kiütéssel a Levante ellen hazai pályán a 2013-14-es szezonban aztán mégis a tavalyival egyenlő mennyiségű trófeát tudtunk felmutatni. Természetesen örülök Suareznek, de nem teszi félelmetes szörnyeteggé az Atleticot, hogy kiütötték a Granadát hazai pályán. Sokkal inkább erőfelmérő lesz a mi meccsünk, illetve a következő pár hét, ahol megláthatjuk ki mennyire tudja stabilan hozni a jó eredményeket.

Matenagy93 2020.09.27. 19:34:06

@FCB551: azt látják benne h nem a mi játékosunk így csak jó lehet. Itt van Tobido a miénk ügyes erre ő menjen el és jojjon helyette más....

Robi71 2020.09.27. 19:35:59

@kritizator: Klasszikus City kisiklás....ultrarizikós játék, középpályára feltolt védelemmel. Hibátlan passzjáték kell ehhez...elég egy rossz helyen eladott labda és egy jól védekező, jól kontrázó csapat büntet, átfutnak a védőkön akik hátrafelé futva nem rendeződnek vissza. Ráadásul ha támadók is kihagynak mindent, akkor ez van. A Leicester, a Pool....tudják ezt.

sunt 2020.09.27. 19:39:32

A vezetőség, az edzők, a játékosok és a szurkolók közös főbűne a labdabirtoklás mániákus első helyre állítása minden mástól függetlenül. Nem csoda, hogy elment mellettünk az egész világ.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 19:49:49

@GYLS: Én a Cityre gondoltam meg a Bayernre, egyik sem a klasszikus centerével állt ki (direkt fogalmaztam így, ez a Bayernnél Lewa, a a Cityben Agüero), mindkét csapat nagy késbe szaladt bele..

Robi71 2020.09.27. 19:54:16

@sunt: meg a szomszéd kutyája amelyik ugat, ha meghallja a kapucsengőt.
A fenét, Az edzőt a vezetők nevezik ki annak függvényében, hogy mit akarnak játszatni a csapattal, ... a játékosok azt játsszák, amit az edző kér tőlük..a szurkolók )élen a sociokkal) pedig asszisztálnak ehhez , ha nem tetszik amit látnak kifejezhetik nemtetszésüket...ráadásul a Barca-nál lehetőség van visszavonni a bizalmat a vezető(k)től.

GYLS 2020.09.27. 19:56:45

@DISTANTxTHUNDER: Klasszikus center vagy első számú center. Nem mindegy. A Bayern pl. egy fiatal centerrel kezdett. A City sérülések miatt valóban anélkül.

Raven1975 2020.09.27. 19:56:48

Kezdőcsapat: Neto - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Busquets, De Jong - Messi, Coutinho, Fati - Griezmann. Hajrá Barça!

Robi71 2020.09.27. 20:00:34

@DISTANTxTHUNDER: A legklasszikusabb példája Girou a 2018-as VB-én. Alapjátékos volt, mindig kezdett de egyetlen gólt sem szerzett (a laikusok szerint nulla volt) és ennek ellenére a Francia válogatott VB-ét nyert. :)

Robi71 2020.09.27. 20:01:59

@Raven1975: A 10 éves unokaöcsém is erre a kezdőre szavazott. Ért a focihoz. :)

FCB551 2020.09.27. 20:08:20

Remélem még 4-5 évig ez lesz a kezdő védelem nem kapnak sok gólt

Robi71 2020.09.27. 20:13:22

@FCB551: 4-5 évig? Harapd el a nyelved@Raven1975: gyorsan. :)

Robi71 2020.09.27. 20:14:36

@Raven1975: Kíváncsi leszek mit játszik ebben a felállásban Messi és Cou.
(az előző nem neked szólt)

FCB551 2020.09.27. 20:20:10

@Robi71: Pique meg 10 évig maradhatna ! Lenglet meg Busquets a jövő

Robi71 2020.09.27. 20:29:04

@FCB551: Komolyra fordítva a szót, akkor max Fati lesz a csapatban,, ha ő is egyáltalán.

LeoMessifcb 2020.09.27. 20:31:36

@Robi71: ha követik az előszezont akkor Cou 10-est, Messi hamis 9-est és Girizi jobbról indul.

Matenagy93 2020.09.27. 20:41:23

@FCB551: na meg Roberto! Nagy potencial van bennuk!

FCB551 2020.09.27. 20:43:22

@Matenagy93: Busquets-Pique-Alba-Roberto van valakinek kérdése ? :D

kritizator 2020.09.27. 20:45:18

@LeoMessifcb: nem kell olyan messze menni az idoben:

Spanyol Bajnokság mérkőzés, 3. forduló - 2018. szeptember 2. 18:30
Helyszín: Camp Nou (Barcelona), 72.900 néző

FC Barcelona
8
Huesca
2

FCB_László 2020.09.27. 20:47:27

Nemhogy nincs cserepadunk , de még kezdő 11 -ünk sincs ....

kritizator 2020.09.27. 20:48:47

@Robi71: tehát akkor jól mondta sunt: mindenki hibás (kivéve a játékosok)

Robi71 2020.09.27. 20:48:59

@LeoMessifcb: "Girizi jobbról indul."...akkor Fari mit játszik?

Robi71 2020.09.27. 20:49:44

@Robi71: Bocs...akkor ez egy Grizi, Cou, Fati - Messi felállás lesz valójában?

kritizator 2020.09.27. 20:50:43

@FCB551: ja, úgyis szuperman, elég neki napi 3 óra alvás

Robi71 2020.09.27. 20:52:17

@kritizator: Sorrendben: 1. Socio 2. Barto 3. edző 4. játékos ...5. Covid :)

Robi71 2020.09.27. 20:58:53

Aubameyang:
“There were several offers, notably from Barca, but also other clubs, ...but my priority was to stay. "

FCB551 2020.09.27. 21:11:12

Busquets 3 eladott labda eddig de jól játszik

BarcaForLife 2020.09.27. 21:13:28

Busquetset mar most lecserelnem

FCB551 2020.09.27. 21:24:47

Busquets 5 eladott labda

King8012 2020.09.27. 21:25:03

@FCB551: de Fati meg lőtt 2 gólt

King8012 2020.09.27. 21:25:48

@King8012: nézzük a dolgok jobb oldalát, ha már végre van

Mihail84 2020.09.27. 21:26:56

Hááát eléggé feltartott kézzel jött ez a Villarreal. :))

Raven1975 2020.09.27. 21:27:07

Rakitic gól, Munir gól és assziszt, nagyon megy ma az ex-Barçásoknak.
Ja, hogy mi is játszunk, eddig tetszetős és így tovább srácok!

King8012 2020.09.27. 21:34:01

Na meg Suarez is vágott 2őt bemutatkozásként

FCB551 2020.09.27. 21:37:49

Coutinho-Fati oldal elég jó

Berbatov 2020.09.27. 21:38:57

Amit Busquets és SR mutat, az tragédia, Pjanic és Dest valszeg hamar a kezdőben találják magukat.

Ansu zseniális. Baromi éretten focizik. Lehet még Messi utódját házon belül találtuk meg?

Barcaaa 2020.09.27. 21:43:08

Eddig egész jó. Messi durcizik még egy picit, de a foci el fogja nyomni ezt az érzését, már ha lesz foci. Fati kurv@ jó, kb miatta nézek meccset mostanában, ha ezt a formáját tudja tartani akkor nem lehet gond. Kíváncsi vagyok megtalálják e coutinho helyét, mert én még mindig hiszem hogy tud ő focizni,mint ahogy alba is (lásd ma),csak kell egy motivátor aki jelen esetben koeman. A szakmai tudása mellett a tekintélye és szigorúsága miatt bennem reményt kelt, aztán majd az idő eldönti. Roberto, busi kuka szerintem. Griezmann pályán van? Ezt a hármast csont nélkül elcserélném a Suarez rakitic semedo hármasra.

FCB551 2020.09.27. 21:44:06

@Berbatov: Egyértelmű szerintem ő lesz Messi utódja

FCB551 2020.09.27. 21:45:13

Griezmann észrevehetetlen kb .... Trincao jöhetne a helyére

Berbatov 2020.09.27. 21:46:51

Emeryt azért sajnálom, jó edző, de neki nincs szerencséje a Barcával. :D

Mihail84 2020.09.27. 21:47:07

Busquets katasztrófa de de jong is szórja a labdákat rendesen. Pedig ennek a két embernek kéne a leglabdabiztosabnak lennie

Barcaaa 2020.09.27. 21:48:06

@FCB551: az a durva, hogy olyan könnyedén hozza az 1-1eket, meg a befejezéseket, mintha kb 28 éves rutinos csatár lenne. Közben 17, elképesztő.

LeoMessifcb 2020.09.27. 21:50:01

@Robi71: az volt... de még milyen, egyenlőre nagyon működik elől a dolog. Busquets és De Jong viszont nincs rendben nagyon sok labdá elszórnak, Robertonál meg talán hasznosabb lenne ha 10-en játszanánk.

King8012 2020.09.27. 21:50:31

Végre egy meccs ahol nem a semmit mondó unalmas labdatologatás megy. Vannak remény keltő elemek. Bár tény a villareal nem állítja a csapatot túl nagy feladat elé. Kezdés ék ez akkor is jó. Csak rosszabb ne legyen

Maestro10 2020.09.27. 21:53:42

Egy 4-0-ás, magabiztos előny tudatában nyugodtan belehetne dobni néhány fiatalt a második félidőben. Puig és Triñcao jöhetne Busquets és Griezmann helyett mondjuk. Visça el Barça!

King8012 2020.09.27. 21:53:43

@LeoMessifcb: de jong számomra is negatív meglepi. Összekaphatná magát. Tudna ennél többet is

GYLS 2020.09.27. 21:57:59

Megvédeném Busit. Ő eddig teljesen más játékhoz volt hozzászokva. Más volt a szerepe Xavi és Iniesta mellett, majd távozásuk után egy mélységi irányító szerepben. Most viszont nincs idő totolyázásra, mert az elsődleges cél az ellenfél kapujának minél hamarabbi elérése. Van olyan rutinos, hogy bele fog jönni.

4Viktor4 2020.09.27. 21:58:03

@Robi71: Arra kérdésre, hogy Fati mit játszik úgy gondolom választ adott ő a pályán neked kommentálni nem kell.

BarcaForLife 2020.09.27. 21:58:53

Busquets, Robi, Grizi 0. Egyoldalasak vagyunk ami nagyon nagy problema...persze most meg nem latszik. Pjanics es Dembele be

Matenagy93 2020.09.27. 21:59:15

@Maestro10: tuti h Pjanic fog jonni.
De en is hoznam Trincaot es Puig - Pedri kozul vkit.

evooo 2020.09.27. 21:59:20

@Maestro10: Busi vedekezo kozeppalyas nem lehet esz nelkul csak ugy cserelgetni. Pjanic johetne a helyere.

Raven1975 2020.09.27. 21:59:40

Egy félidő alatt lerendeztük a 3 pont kérdését, nagyon jól játszunk szerintem, a Villarrealnak esélye sincs, ne álljunk le a második félidőben! Barça, Barça, Baaarça!

LeoMessifcb 2020.09.27. 22:01:30

@BarcaForLife: ne felejtsd el érkezik Dest ő biztosan többet fog adni a jobboldalnak és szerintem Pjanic is idővel átveszi Busi helyét.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 22:02:08

Azt hiszem ilyen félidőre kevesen számítottak, jó eddig a meccs.. a főszerepben Fati, de Coutinho is egyelőre megszolgálja a bizalmat.. Griezmann centerként halvány, Messin nem látni nyomát az elmúlt időszak megpróbáltatásainak..

KJDaniel 2020.09.27. 22:02:15

Nagyon bízom benne, hogy Dest be fog válni (ha sikerül leigazolni persze), mert Roberto katasztrófa.. akkor már inkább legyen ott a KP-n Busi helyett de ezt még a vak is látja, hogy nem védőnek született.

A másik pedig, hogy én nagyon tisztelem Busquets-t az elért eredményei miatt de így, hogy 2 középpályással állunk fel, szerintem Pjanic kellene inkább De Jong mellé már csak a gyorsasága miatt is.

KJDaniel 2020.09.27. 22:05:10

@LeoMessifcb: Milyen jó is lenne ha ezzel a Dest sráccal ki fognánk egy TAA 2.0-t..

KisPindi01 2020.09.27. 22:05:18

Ha Pau Torres nem lő öngólt, akkor Busquets tuti kihagyta volna :D

Mihail84 2020.09.27. 22:10:41

@GYLS: Ez még szerintem nem magyarázza a sorozatban eladott labdáit.

BarcaForLife 2020.09.27. 22:13:20

Grizi 4x beindult ugy h 1 az 1ben vihette volna a labdat....valahogy nem veszik eszre

INCA 2020.09.27. 22:13:58

Ki fogad, hogy Dembi megsérül-e a meccsen?

Barcaaa 2020.09.27. 22:15:07

Milyen buli van amúgy Barcelonában, hogy már 10 perce durrog a tűzijáték?

Mihail84 2020.09.27. 22:15:36

Akit még kiemelném itt az Alba nagyon tömi középre a jobbnál jobb labdákat.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 22:16:29

Megmondja nekem valaki hogy mi a f.szért Griezmann fut vissza állandóan a jobb szélen védekezni amikor ez Roberto feladata lenne?! Használhatatlan sz.r, Dest remélem miharabb feledteti..

Barcaaa 2020.09.27. 22:19:22

@DISTANTxTHUNDER: piquét meg griezmannt meg kell cserélni, piqué úgyis center szeretne lenni

BarcaForLife 2020.09.27. 22:23:37

Csereljunk mar....meg ezt a szoglet beadast a kapusnak felejtsuk mar el

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 22:26:50

Griezmannt am én is észrevettem hogy rengetegszer indulna be jól, csak soha nem veszik észre.. én az ilyen inkompetens csapattársakat szóvá tenném Koemannál hogy erre találjon ki valamit..

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 22:28:12

Coutinhonak szerintem ma szinte nem is volt rossz megoldása, jól játszott

Matenagy93 2020.09.27. 22:32:04

Na De Jong lesz az uj Busquets

Robi71 2020.09.27. 22:33:15

Továbbra is a gyűlölt Alba felfutásai a fő veszélyforrás a támadásunkban.

Robi71 2020.09.27. 22:34:41

@DISTANTxTHUNDER: ezt még hányszor fogod elismételni? :)

Mihail84 2020.09.27. 22:35:14

@DISTANTxTHUNDER: üde színfolt volt ez tény de ennél többet kell mutatnia. De legalább ma néhányszor lehetett hallani a nevét...:))

FCB551 2020.09.27. 22:36:23

Vitte volna inkább vissza Griezmannt az Atletico ...

Matenagy93 2020.09.27. 22:50:03

SR,De Jong, Busquets és Grizi.. a meccs leggyengébb teljesítmény hozzájuk tartozik.
Grizit elkéne passzolni mert semmi értelme hogy itt van és hozni helyére egy 9est.
Dest remelem hogy jon es SR csere lesz. De Jongnak meg ossze kell kapnia magat mert ma nagyon gyenge volt

Mihail84 2020.09.27. 22:56:32

Pjanic nagyon jól szállt be rengeteg labdát szerzett és sokkal labdabiztosabb volt mint a busquets de jong duó. Dembelé elég enervált volt mondjuk nem csodálom 105 millióért érkezett nagy reményekkel és egy 17 éves la masiarol szalajtott lefőzi. :)) Pedri eltünt trincaonak néha voltak jó megmozdulásai. Messi is eléggé enervált volt. Megvoltak a helyzetei de vagy mégegyett tolt rajta amikor nem kellett volna vagy a kapus volt jó helyen.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 23:00:22

Összességében tetszetős volt nyitány, magabiztos győzelem, persze a Villareal nem igazán tesztelte le a csapatot.. az összeszokatlanság látszott, ennyi új játékost nem lesz egyszerű beépíteni, főleg ha azt nézzük hogy még a már meglévő játékosaink közül is van pár beépíteni való (Griezmann, Coutinho, Dembelé).. a friss szerzemények játéka nekem tetszett, főleg Trincao.. kicsit CRes a stílusa, vele érdemes lenne a kezdőben is számolni hosszabb távon.. de hogy mondjak egy negatívumot is: Roberto.. krva gáz a gyerek, én végig néztem, leginkább a tök üres helyét, nem tudom hova kalandozott amikor vissza kellett volna érnie a támadójával.. rendszerint Griezmann védekezett helyette.. Roberto eddig sem volt az a tuti jhv megoldás, de ma minden szinten alul múlta még önmagát is, de lehet ő már tudja hogy jön Dest..

DISTANTxTHUNDER 2020.09.27. 23:02:04

@FCB551: Miért is? Griezmann Roberto helyett védekezett, amikor meg támadott volna, sosem vették észre.. egyikről sem ò tehet

FCB551 2020.09.27. 23:02:57

Griezmannt elkell cserélni vagy adni piac zárása előtt

4Viktor4 2020.09.27. 23:03:17

@Robi71: Igen ma Alba nagyon jól játszott azért az nagyon erős túlzás, hogy ő a fő veszélyforrás de ha ezt a teljesítményt fogja átlagban hozni a szezon során azt hiszem senki nem fogja bánni, hogy itt maradt.
Első félidő egyértelműen Fatiról szólt és Coutinhonak voltak még jó megoldásai na meg Piquet emelném még ki tanári amilyen teljesítményt lehozott hátul.
Másodikban pedig sokat nem játszott Pjanic és Trincao de az ő mozgásuk szerintem üde színfolt volt.
Busquets és SR viszont nem tetszett és de Jong is tud ennél sokkal többet is.

FCB551 2020.09.27. 23:04:15

@DISTANTxTHUNDER: Néha be indult nem passzoltak neki oké ! De szerintem akkor is gyenge meg ugyanúgy a szélén mozog ! Inkább cseréljék el egy csatára vagy adják el

Robi71 2020.09.27. 23:04:16

@Mihail84: Dembi 105 millió? ...140 és még nincs vége.

evooo 2020.09.27. 23:04:32

Grizit gyorsan eladni, szegenyke hiaba akar, fut, kuzd, beindul nem veszik eszre!:) Dest remelem megszabadit Robertotol. Vegul is 10-en jatszottunk nem rossz ez. :D Alba osszekapta magat, remeljuk igy marad. Most nem bunkoskodott!:)

evooo 2020.09.27. 23:05:00

Remelem az itteni ellenszurkolo tabor azert orul nem kaptunk ki.

4Viktor4 2020.09.27. 23:05:02

Na meg Griezmann aki ma még katasztrófa volt. Továbbra is azt tudom mondani nem illik a rendszerbe egyetlen edző sem találja a helyét. Nem is teljesít jól...

evooo 2020.09.27. 23:06:18

@4Viktor4: Robi szeret nagyokat mondani de el kell osztani minimum kettovel!:D

osborne 2020.09.27. 23:06:42

Első félidő elégjó volt, Fati főleg. Grat a győzelemhez.

világostobája2.0 2020.09.27. 23:11:31

Az előjelek pozitívak :) Kíváncsian várom a következő meccset!!!

világostobája2.0 2020.09.27. 23:13:50

@evooo: ja :)
És az feltünt hogy az atletico ( suarez) győzelmének jobban örült?

barcahub 2020.09.27. 23:14:11

@Robi71: ha úgy van ahogy ő mondja akkor oké ti mondjátok meg Suareznek nem én, ilyen egyszerű. Szemtől szemben nem nagymenő Koeman úgy tűnik, csak hárít. Lesznek itt még balhék közte és a játékosok között úgy érzem

Raven1975 2020.09.27. 23:14:44

Meccs utáni statisztikák | understat.com/match/14156
A második félidőben már nem született újabb találat, de a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Koeman győzelemmel debütált tétmeccsen, mint ahogy Pedri, Trincão és Pjanic is ezt tette. Bárhonnan nézzük, kezdésként több, mint bíztató. Szép volt srácok! Visça el Barça!

Mihail84 2020.09.27. 23:15:50

Negatívumok 4-0 ide vagy oda azért a vilaarealnak is megvoltak a helyzeteik nem is kevés. Más kérdés hogy sokszor elügyetlenkedték. Védekezésben egy jobb csapat ellen ez kevés lesz.

Robi71 2020.09.27. 23:16:38

@világostobája2.0: hát nem titkolom, hogy szurkolok Lajosnak.

Mihail84 2020.09.27. 23:25:54

És az sem elhanyagolandó tény hogy kellett a 4 nullához a vendégek szellős védekezése is. Ne bízzuk el magunkat, nem lett még itt megmérettetve a Barca. Na meg hazai pályán tudtjuk hogy szokta hozni az eredményt a csapat. Az idegenbeli meccsekre leszek nagyon kíváncsi.

Matenagy93 2020.09.27. 23:27:12

@Mihail84: a védekezésünk sztem is gyatra, főleg úgy h Busi meg De Jong rengeteg labdat elszórtak és labdaszerzésben sem voltak a toppon.
Nálam Pjanic-De Jong lenne a kezdő de a hollandnak össze kell kapnia magát.
Pique-Lenglet párossal meg az a baj h mindkettő lassú. Araujo/Tobido kettősből vmeiket idén bekéne építeni. Illetve SR helyén Dest megváltás lesz.

evooo 2020.09.27. 23:30:26

@Robi71: Dembelenek akkor ennyi volt az ara, volt penz a PSG-s araboktol, hire sem volt a virus miatti nehezebb idoknek, mit ragodsz ezen? Ma nem lattam rossz megmozdulasat, eleg labdabiztos, jo helyre passzolt, raadasul kurva gyors. Szerintem ma 50%-on ment kb. Tulelte hogy ra leptek a labara, szerintem ez csodalatos! :D
Vagy Coutinho volt 140? Mar nem emlekszem ki mennyibe kerult csak hogy 100+ volt mindketto. Coutinho is jol jatszott mi a bajod? :D

evooo 2020.09.27. 23:32:26

Ugy erzem te most ellenszurkolsz alig varod szarul jatszon Coutinho/Dembele kettos.

Matenagy93 2020.09.27. 23:36:06

@evooo: itt a legnagyobb baj sztem sem Dembele mert ő fiatal fejlődhet az alap jó arról nem tehet h mennyiert igazolták le.
Coutinhonak vannak jó meccsei remelem idén végre magához tér, na de Grizi..a legrosszabb kozuluk sajnos..semmi ertelme h itt van tényleg -1 ember se nem 9es se nem szélső és nem is irányító. Elkene passzolni vhogy

4Viktor4 2020.09.27. 23:45:53

@evooo: ez pontosan így van robi már nem egyszer elmondta már csak Messi miatt van itt. Jobban örülne ha a Barca most csődtömegként játszott volna, mivel ő ezt mondja itt nonstop. Egyértelmű ezért sem tud örülni egy győzelemnek mert ő nem ezt mondta ugye.... pedig amit ő mond az mimdig bejön mint tudjuk

marco100 2020.09.28. 00:01:20

@evooo: én is pont ezt akartam írni de már nem méltatom annyira se....hónapok óta ugyanazt hajtogatja! Lemerem fogadni nézi a meccset és azt várja h Cou és Dembi hibázzon utána meg tudjon ide kommentelni b ő megmondta a tutit...ez már szánalmas! Egyébként Dembele arra a kevés időre amire beállt úgy hogy már leült a meccs szerintem egész jó volt sőt ő Fatitól aokkal sokkal jobban megzavarja a védelmet! Persze grat Fatinak a teljesítményéhez de nálam Dembele jobb! Pjanic nálam kezdene ahogy Trincao is Grizi helyett és még annyi h Puignak kellene Cou cseréjének lenni Pedri meg mehetne le a b- be vagy kölcsönbe...és remélem jön Dest Roberto helyére! Középhátvédnek Upamecanot hoznám h ott is erősek legyünk! Elől megválnék Grizitől és Bretvéttől és elhoznám Alexander Isakot

barcahub 2020.09.28. 00:56:39

Látatlanban is gratulálok a csapatnak. Sajnos nem látta a meccset de feltétlenül vissza fogom nézni. A rossz akaróknak annyit hogy 1-1 óriási égés után mindannyian megtaláltuk a jót az egészben, eltakarodik a vezetőség, de csúnyán szólva mind pofára estünk kezdve Rómától. Komolyan azt hiszitiek hogy egy rossz rajt után bárki is önként feláll itt? Sokan hisznek meg a mesében.

barcahub 2020.09.28. 01:00:17

Suareznek nagyon örülök. Az elejétől kezdve mondogatom még ennyi fizetésért is megtartottam volna ha kell 30 percekre. Az ő akarata, elszántsága aranyat ért volna. Azt hiszem GYLS írta és egyet kell értenem vele. Ez a keret még mindig az elitbe tartozik de csak papíron. Megfelelően használva világ verők lennénk még mindig. Kezdve az idősekkel, megfelelő rotálással óriási pluszt tudnának adni, nem rongyosra járatva, főleg Luis, persze akkor is lenne aki már így is kilógna. Ez kortól, motivációtól sok mindentől függhet.
Lásd Aguero, David Silva. Milyen elit szintet hoznak, megfelelő cserével, vagy már ők voltak a cserék? Aguerora értve főleg.
Minden az elképzelésen múlik.

barcahub 2020.09.28. 01:27:49

A Villareal jó matchup nekünk, ezt láttuk tavaly is Setien alatt és tudjuk mi lett a vége. Örüljünk de óvatosan!

Márton Pál 2020.09.28. 02:02:19

Erre mondják,hogy a csúcson kell abbahagyni?Egy bizonyos illetővel itt több,mint egy éve vitázok,ő hajtogatta,hatalmas csalódás lesz Fati.Én elejétől fogva láttam benne,extraklasszis lehet.Remélem magára ismer az illető :D tudom,ha Ansu rúgna egy szezonban 150 gólt,akkor is csak a Messi imádat lenne,és akkor is az lenne,hogy várjunk vele,mert itt 1-2 ember képtelen belátni,ha a másiknak van igaza :)de valljuk be őszintén:Fati lehet az új Messink,ezt ma is bizonyította és fogja még sokszor.Lajos nélkül és egy....hogy is mondjam,pályán lévő,de harmatgyenge Messivel azért ez nem rossz :) ezt szajkózom mióta,FIATALOK-FIATALOK-FIATALOK :) lesz ez még jobb is és az az érzésem,hogy pont ezért,mert mindenki előre elásta ezt a szezont,Dembi és Cou is bele fog lendülni :) de Grízestészta igazán elmehetne már :) szép volt fiúk,így tovább,VISCA EL BARCA :)

Márton Pál 2020.09.28. 02:07:29

Tisztelem,imádom Messit,de utána is van és lesz is élet.....:) én néha 1-2 meccsre ki is venném a csapatból.Jön az első vagyis második erőpróba.Celta..idegenben.És Fati volt ma a császár,nem más :) de igen,lesz még itt Dembi és Cou is és remélem még Messi is :)

katalan2 2020.09.28. 05:01:59

@Márton Pál: Már miért kéne kivenni a csapatból??? Ne haragudj, de ez hülyeség. Messi köré kell a csapatot építeni. Ha ezt a holland nem teszi meg, nem sokáig lesz edzö. Látszik, hogy nem így csinálja, így trófea s lesz. Messi el nem lehet úgy bánni, my by a többiekkel. Koeman olyan, mint Martino. Rá is fog fizetni.

katalan2 2020.09.28. 05:10:45

Több támogatáa kell Messinek a kapu elött, mert alig van szabad területe. Hol van Messi gólja?

kritizator 2020.09.28. 06:25:50

A tizinél arra gondoltam, Messi átadhatná a rúgást Fatinak.

Talán övé lett volna a La Liga legfiatalabb mesterhármasa:) (Mindjárt utána nézek.Ü
Vélemény?

kritizator 2020.09.28. 06:27:14

@kritizator: Na meg is van:

"Raúlt, aki 1995 októberében lőtt mesterhármast a Ferencvárosnak.

Raúl 18 évesen és 113 naposan tette ezt.
"

Fatinak még van 113+ napja. Talán meglesz.

világostobája2.0 2020.09.28. 06:51:56

@katalan2: itt:
www.youtube.com/watch?v=NKlIaRijG3Y

amúgy a lényeg hogy nyertünk és a játék sem volt unalmas :)

sunt 2020.09.28. 07:13:22

Tetszerr Neto, Piqué, Alba,Pjanic,Fati és Trincao. Bizonyította tehetségét Pedri is.

Robi71 2020.09.28. 07:47:40

@Márton Pál: A meccs embere Alba volt. Tudom, hogy ez néhánynak nehéz elfogadni, de ez a valóság.

világostobája2.0 2020.09.28. 07:52:26

@Robi71: Az előző meccsen meg Coutinho :)

Zeli39 2020.09.28. 07:56:41

@Robi71: Coutinhót azóta köpködöd amióta leigazoltuk ,,,még akkor is folytattad mikor kölcsönadtuk .Most,hogy a helyére került várható a csapat meghatározó és hasznos tagja lesz,,mi lesz a koncepció tovább fogod basztatni vagy marad a másik nagy kedvenced Dembele -???

FCB551 2020.09.28. 08:00:13

15 perc alatt Pjanic elég jó labdákat adott remélem kezdő lesz

Robi71 2020.09.28. 08:01:16

@evooo: Dembi-nek nem ennyi volt a piaci!!!ára, ahogy Cou-nak sem...mi fújtuk fel mesterségesen. Ezzel szemben Neymar és Mbappé (utólag is bizonyította) valós árak voltak. Mi rúgtúk fel a piacot, nem a PSG...akiknek mind sportszakmai, mind marketing szempontból szükségük volt ezekre az igazolásokra...nekünk erre nem volt szükség. Barto hangzatos, túlárazott igazolásokkal próbálta felhívni magára a figyelmet. A fizetett árak felét kellett volna ajánlani és utána kiszállni, ha nem megy.
Cou-tól és Dembi-től nem várok többet, mint elkezdeni (3 év után) a valós képességük és piaci értékük (kb. 40 millió) szinten játszani. Igen, nem túloztam, ha figyelembe vesszük, hogy Salah vagy Mané 40 millióba kerültek és most extraklasszis szintet hoznak.
Cou halvérű mamlasz...kétlem, hogy egy helyett kettőt fog ugrani...most is azt hozta, amit a kölcsönadása előtt...Dembi a sérülékenysége mellett buta, mint a s@gg. Ezen márpedig nem lehet segíteni. De egy ilyen elbírhat a csapat (lásd Vinicius).

Zeli39 2020.09.28. 08:07:03

@FCB551: Stegen--Sergi Roberto--Pique--Lenglet--Alba--Pjanic--De Jong--Fati--Coutinho--Griezmann--Messi lesz az alapkezdő

GYLS 2020.09.28. 08:09:10

Tegnapi nap tanulságai:
1. Szégyen, hogy magukat BARCA-SZURKOLÓNAK nevezők jobban szurkoltak a volt játékosainknak, illetve várták, hogy ne nyerjünk, hogy Koeman vereséggel kezdjen. Felírtam magamnak a neveket.
2. Érdekes és mosolyogtató volt olvasni, hogy az ATM egy fantasztikus Granadának rúgott egy hatost, mi meg egy harmatgyenge Villareálnak. Az előző szezont a Villareal az 5., a Granada a 7. helyen végezte. Kettős mérce?
3. Griezmann nem CSAK Roberto helyett védekezik, hanem Messi helyett is. Mindezt CENTERKÉNT!!!
4. Dembele nagyon óvatosan játszik. Vajon meddig fog tartani?
5. Kíváncsi leszek, hogy ha nem dől el olyan hamar egy mérkőzés mint tegnap, meddig bírnánk az első félidőben diktált iramot.
6. Csak így tovább FIATALOK!

Robi71 2020.09.28. 08:12:02

@FCB551: Pjanic jobb focista, mint Arthur...ez minden valamennyire hozzáértő tudta. Barto ezzel jót húzott. A 25 éves Pjanic-t nem adta volna a Juve Arthur-ért cserébe.

kritizator 2020.09.28. 08:33:24

@Robi71: szerintem is (bár tavaly a pokolba kívántam)

A whoscored szerint meg Fati.
És még Messi is jó volt szerintük, szerintem meg kedvetlenül (magához képest rosszul) játszott.

kritizator 2020.09.28. 08:34:23

@FCB551: többet csinált mint busi egész meccsen

Mondjuk busi játékát nem volt nehez felülmúlni

KJDaniel 2020.09.28. 08:40:19

Ansu Fati could not be chosen as the 'Man of The Match' because he's underage and the sponsors are a beer company (Budweiser)

Elképesztő..pedig mennyire megérdemelte volna.

GYLS 2020.09.28. 08:43:11

Passzpontosság és eladott labdák:
Roberto 91% és 5
Pique 95 és 4
Lenglet 92 és 5
Alba 86 és 12
Busuets 87 és 9
deJong 89 és 9
Messi 89 és 7
Coutinho 91 és 6
Fati 83 és 8
Griezmann 81 és 5

Alba: sokat ment fel, a legtöbbször ért labdába, rengeteg beadással. Ezért a magas szám.
Hátvédek: a kevés labdaeladás elvárt.
Védekező középpályások: jó lenne a felére csökkenteni, főleg a saját kapu előttieket kiküszöbölni.
Támadók: aki szervez és vállalkozik, center esetében a darálóban van, a tegnapi számok elmennek.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.28. 09:10:16

@KJDaniel: Én azt hittem azért nem Fati a MOTM mert lecserélték.. szerintem is neki járt volna az a cím, a 4 gólunkból 3ban benne volt, és végig veszélyesen játszott

világostobája2.0 2020.09.28. 09:20:46

@KJDaniel: Gyanús is volt hogy Albát választották. Fati bőven jobb volt! De Alba sem volt rossz...

evooo 2020.09.28. 09:28:32

@GYLS: Minden ponttal egyetertek! :)

Eminusz 2020.09.28. 09:36:50

Ez igen! Bizakodó vagyok! :) Nem az eredmény miatt! Nekem a második félidőben látottak is tetszettek, pedig az 0-0 lett. :) Én eddig is pozitívan álltam hozzá a Koeman féle reformokhoz.. Suarez eladásán sem voltam úgy kiakadva, mint mások.. Mert úgy érzem, jó irányba megy el a csapat! Persze vannak negatívumok bőven, de ezeken lehet változtatni! :)
Első és legégetőbb probléma a JHV poszt! Roberto szegény olyan szerény képességekkel van megáldva, hogy bárki, de túlzás nélkül BÁRKI jobb lenne a helyén! Nagyon remélem, hogy a Destről szóló pletykák igazak és érkezik, mert nagyon kell! Ha már csak egy igazolásunk lesz, az ő legyen mindenképp!!! Ha nem sikerül, akkor sem vágnék neki Robertoval a szezonnak! Már most hoznám Emersont! Vagy a harmadik opció nálam Diogo Dalot! De Sergino Dest legyen a prioritás!
Aztán ott van Alba.. Háát én nagyot néztem, mikor kiírták, hogy a meccs embere.... Annyira egysíkú a játéka, hogy az valami elképesztő... Megindul a szélen, kiugratják, ő pedig vakon beadja... Ennyi... Védekezésben viszont nulla, semmit nem tesz hozzá... Estupinan játéka sokkal jobban tetszett a másik oldalon (ha jól emlékszem, még nyár elején felmerült a neve a klubnál, mint Alba-alternatíva..) Mondjuk ebben a rendszerben, hogy többen tömörülnek a 16-oson belül támadásnál, még működőképes is lehet ez az Alba-féle játékstílus.. Meglátjuk.
Aztán a legnagyobb csalódás a számomra sokakkal ellentétben nem Griezmann, hanem De Jong... :/ Komolyan most már kezdem azt érezni, hogy az Ajaxban volt egy jól sikerült éve (mint abban az évben mindenkinek az Ajaxnál) és fel lett kapva, de amúgy semmi extra.... Hajt, gyors, de hihetetlenül pontatlan, rengeteg labdát elad és nem tud védekezni! Pedig egy VKP-től ezek alap elvárások! Nem is tudom, milyen poszton lenne ő jó, talán befejező csatárként, ahol nem kell passzolnia és védekeznie.... Biztos vagyok benne, hogy most ezzel sokan nem fogtok egyetérteni, de sajnos én ezt látom... :/
Busquets játékával tegnap szerintem nem volt gond. Bárcsak mindig így játszana.. Egy szavunk nem lehetne! De erre már rájöttünk, ezekre a "kisebb" meccsekre ő tökéletes, viszont komoly meccseken hatalmas rizikó az ő játszatása!
Aztán ott a Messi és Griezmann probléma.. Nem véletlenül írom így.. Véleményem szerint kioltják egymást... Úgy mint Messi és Dybala az argentin válogatottban.. Egyszerűen nem lehet őket együtt játszatni! Messiről tudjuk, hogy a világ legjobbja, így nyílván magasabban van a mérce, de Griezmannról itt sokan úgy írnak, mintha egy középszerű játékos lenne, pedig nem ez a helyzet! Ő egy világklasszis játékos, sőt továbbmegyek, a világ egyik legjobbja! Nem balszélső és nem is csatár! Jobb szélső támadóként kezdte, majd középre került, a 9-es mögé... Kire igaz még ugyanez?? Messire! Ez a baj! Ugyanaz a posztjuk! Egy az egyben! Tegnap is sokszor láthattuk mindkettőjüket a jobb szélen, amit nagyban köszönhetünk Robertonak... Messi nem védekezik, rendben, megszokhattuk, de az a baj, hogy Roberto sem, így a jobb oldal teljesen átjáróház! Griezmann volt az, aki rengetegszer feltűnt ott! Épp ezért nem értem, hogy miért nem Griezmann játszik a jobb szélen és Messi csatárként! Sokkal jobban működne szerintem, valamint egy JHV érkezése is nagy hatással lesz Griezmann játékára!
Ennyit a negatívumokról, térjünk rá a pozitívumokra! Ahogy eddig is gondoltam, jó ez a belső védő páros! A középpályás védekezés hiánya és a szélső védők alkalmatlansága miatt tűnhetett úgy, hogy Piqué és Lenglet nem tudnak védekezni, pedig nem ez a helyzet! Piquét nem is említem, hiszen tudom, hogy az ő képességeit még mindig elismerik, de Lenglet miért is olyan rossz védő?? Sosem értettem egyet ezzel a kijelentéssel! Sokan Pau Torresért kampányoltak, hogy Lenglet helyére érkezhetne, hát láthattuk a különbséget tegnap este! Clément klasszisokkal jobb játékos! Nálam ő az egyik alappillére az új Barcelonának!
Pozitívumként említeném még meg Pjanicot.. Sokan itt azt a kérdést feszegetik, hogy ő vagy Busquets... Hát az eddig látottak alapján Pjanic ÉS Busquets!
Aztán kiemelném még Coutinhot ott középen! Remélem tudja hozni ezt a szintet hosszú távon... Trincao játéka is tetszik, Pedri viszont nem sokat mutatott, de ő még nagyon fiatal!
Dembelétől nem vagyok elájulva, de persze sokat kihagyott... Viszont számomra egyértelmű, hogy Ansu Fati sokkal jobb nála! Fati a Barcelona jövője, ez biztos! Remélem ehhez tartják magukat a klubnál és megkapja a folyamatos játéklehetőséget! Nemcsak a góljai miatt... elég megnézni a mozgását akár labda nélkül! Egyértelműen látszik, hogy egy zseni a srác! Minek ide Depay? Meg Dembele?? Remélem elviszik még idén!

Visca el Barca!!!

evooo 2020.09.28. 09:45:13

@Robi71: NEM mi fujtuk fel, gondolod Barto odatelefonalt Dortmundba tele vagyunk penzzel, az arabok adtak Neymarert tudjatok, adunk irrealis osszeget Dembeleert mit szoltok? Teljesen logikus, nem, ennyire Barto sem hulye, szorult helyzetben volt es gondolta megoldja minden aron. Ez termeszetesen hiba volt.

Az arakat a Dortmund es a Liverpool fujta fel, nyilvan mert tudataban voltak mennyiert adtuk el Neymart. Miert ne tettek volna? Van felesleges 222 milliotok?
Barto a sajat erdeket nezte gondolta ezzel a ket igazolassal bebiztositja magat mint elnok, szociok csendben lesznek hiszen potolta Neymart.
En is ugy gondolom, mar le is irtam nem egyszer, nem lett volna szabad senkiert 100+ milliot adni. Inkabb ultunk volna a penzen, ha lattak volna nem lehet minket atbaszni lementek volna az arak. Vehettunk volna jatekost 50-60 maximum 80 millioert.

Man City-t baszogatjak mennyit kolt de nagyon ritkan mennek 50-60 millio fole/jatekos.
Liverpool magasabb osszegeket kolt egy igazolasra mint a Man City.

Egyebkent ha nem vasarol Barto akkor meg az lett volna a baj, te is mindig a potlasokat hianyolod. En inkabb megoldottam volna a Barecelona B-bol de nem hagytam volna megszopasson a Liverpool meg a Dortmund.

julio alberto 2020.09.28. 09:47:58

Jár a taps a fiúknak a tegnapi előadásért.Úgy hiszem valamelyest gyorsult a csapat játéka és a letámadásnak is voltak nyomai a mérkőzésen.Fati és Coutinho voltak tegnap akik a legjobbak a mérkőzésen,de a többiekre sem lehet panasz.Nálam Neto 6-Sergi Roberto 5,Pique,6,Lenglet 6,Alba 6-de Jong 6,Busquets 5-Messi 6,Coutinho 7,Fati 8-Griezmann 5 a tegnapi osztályzatok,a cserék nem sokat tettek a játékhoz.R.Koeman 7,csak így tovább végre valami szakma is látható volt a csapat játékában,Luis Enrique óta először.

evooo 2020.09.28. 09:57:12

@Eminusz: En is Messit tennem kozepcsatarnak, mivel most mar egyaltalan nem fut nem vedekezik. Ott elsetalgathat es tenyleg csak akkor kellene futnia amikor kell, es rughatna a golokat. Grizi szerintem is nagyon sokat dolgozik ezt sokan nem veszik eszre, voltak beindulasai is de senki nem passzolt neki. Vhogy nincs szerencseje. :) Messi plane nem latja a palyan bar tegnap egyaltalan nem lattam Messin lenne kedve jatszani, remelem beindul majd o is. de Jong nem olyan rossz voltak hibai de voltak okos labdai is, Busi ugyanez o is hibazgatott de voltak jo meglatasai is. Pjanic intelligens jatekos oket forgatni kell. Dest nagyon kell nem kerdes Robertoval szerintem csak tobben vagyunk. (10-en jatszunk gyakorlatilag)
Albarol ugyanez a velemenyem mint neked ezt egy jobb kepessegu csapat ugy kihasznalja ahogy csak kell.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.28. 10:27:59

@Robi71: Arthur is lehetett volna bőven olyan játékos mint Pjanic (vagy még olyanabb), csak őt fel kellett volna építeni, ami sem Valverdének sem Szotyiennek nem ment.. mondjuk ha megnézed, a két zsenink alatt még a kész szupersztárok is csak vegetáltak.. én még mindig azt gondolom hogy hiba volt Arthurt eladni, főleg elcserélni egy 30+ éves játékosra akiben max 1-2 szezon van, de ha csak ekkora távokban akarunk gondolkodni.. :)

Robi71 2020.09.28. 10:46:03

@evooo: Akkor miert nem szálltunk ki nyáron 80 milliónál Cou esetében (ez nagyon a max volt nála) és tértünk vissza 160 millióval télen???
80-nál ki kellett volna szállni és más alternatíva után nézni.
Dembi esetében dettó. Tucatnyi jobb opció volt, elég ha csak a csapattársára Auba-ra gondolunk. Fele áron kelt el.

Robi71 2020.09.28. 10:51:40

@evooo: Ami a marketinget illeti...úgy néz ki sztárolás szempontjából nem mindegy, hogy 30-ért vagy 130-ért igazolsz le egy játékost.
Anno Raiola felajánlotta fillérekért Pogba-t a Real-nak...Perez erre csak annyit mondott "hozd vissza, ha majd 100 milliót fog érne.
Elvitte a Juve fillérekért es 100+ millióért adta vissza később a MU-nak. :)

evooo 2020.09.28. 11:09:59

@Robi71: Igy van, 80 millio nem fajt volna annyira!:) Nem ertem egyebkent, nyilvan nem a klub erdekeit neztek, legalabbis nem elsosorban. Kivancsi vagyok lesz-e egyaltalan barmilyen ugye Bartonak amikor lelep.

Egyebkent Dembeleben en meg mindig remenykedem!:D Szurkolok neki, vannak adottsagai, tegnap ovatosan jatszott de voltak ugyes megmozdulasai szerintem.

Robi71 2020.09.28. 11:32:27

@evooo: A PSG nagyot húzott a két igazolással. Neymar ára nem volt kérdéses, Mbappé-ban volt rizikó nyilván, de már akkor látszott, hogy üstökós a srac.
Nekünk ez nem jött be, részben azért mert túl nagy rizikót vállaltunk be velük ár/érték arányban...részben, mert a legrosszabb forgatókónyv szerint alakultak a dolgok velük. Ráadásul a marketing értékük sem volt magas és a szereplésük nem is javított ezen.
Eddig minden idők két legrosszabb igazolása...amin remélem tudnak kozmetikázni valamit. Szerintem ez lesz az utolsó szezonjuk erre.
Dembi ráadásul az utolsó évében lép a nyáron. Vagy hosszabbítunk vele vagy eladjuk annyiért amennyiért.

4Viktor4 2020.09.28. 11:35:29

@Balázs37.: Robi nem fogja ezt belátni akkor ismét nem mondhatná el magáról, hogy egy jövőbe látó ember és ő amit mond az minden beigazolódik. Csak a régi játékosok lehetnek a húzó emberek a fiatalok nem tanuld már meg nem hiszem el...

DISTANTxTHUNDER 2020.09.28. 11:47:49

A City csak így, a semmiből bedobott egy 70 milliós védő igazolást Dias személyében a Benficától.. fura hogy ők sem mentek rá az Upamecano, Süyüncü kettős valamelyikére, lehet nem lett volna annyi pénz amiért eladták volna nekik.. ez megmagyarázza azt hogy miért nem foglalkoztunk velük komolyabban mi sem

Kertai Dávid 2020.09.28. 11:50:19

eddig azt hittem hogy mindenképp kell egy center, de a tegnapit látva nem vagyok benne biztos... ez gyakorlatilag egy 4-2-4 volt, nem vagyok benne biztos, hogy nagy szükség van oda egy csatárra... teljesen jól megoldja azt 4 akármilyen támadó, egy csatár még lehet lassítana is a játékon

Les Corts 2020.09.28. 11:58:51

@Robi71: Budweisera a díj szponzora és kiskorúként nem Fatinak adták.Te sem gondolod komolyan,hogy két gól,tizenegyes kiharcolása nem elég a meccs embere címre.
Inkább ecseteld,hogy Messi ilyen rúgótechnikával,hogy tud ilyen gyenge tizenegyest lőni.Most szerencsére bement.Valószínű fejbe nincs ott.

Dr Mouse 2020.09.28. 13:06:05

@Les Corts: Messi rosszul rúgta a 11-est?

Robi71 2020.09.28. 13:12:14

@DISTANTxTHUNDER: Az Aleti Gimenez-ért, a Napoli Koulibaly-ért dobort vissza 80-90 milliós ajánlatot a City-től.

Robi71 2020.09.28. 13:14:15

@Kertai Dávid: Kell center, hidd el. Ne egy nyílt, őszinte naív focit játszó Villareal-ból indulj ki. Itt nem kellett megbontani a védelmet, nyilt az mint a tavirózsa.

világostobája2.0 2020.09.28. 13:21:55

@Dr Mouse: gyengén..
De csak barto miatt :)

FaramuciX 2020.09.28. 13:49:51

Micsoda meglepetés Umtiti a nyakunkon maradt. Van elég tökös gyerek ez a Ronald, hogy felrakja a lelátóra, és btw elküldje a B csapatba. Persze az kockázatos. Még a végén szabadon igazolhatóvá válna ha megszegünk valamilyen szerződést.

Bolha10 2020.09.28. 14:07:09

Egész jól játszottunk. Fati....le a kalappal. Nincs megijedve, csinálja a cseleket, megy bele, gólokat is lő....mindezt úgy, h nincs 18!

Bolha10 2020.09.28. 14:12:56

@Bolha10: Messi utódnak kikiáltani teljes tévút , inkább egy Eto’o-ra hajaz. És nemcsak a bőrszíne miatt. :) Már ha minden olyan ütemben halad vele, ahogy kell... Meglátjuk. Biztató. Lehet kellett az a 40milliós kivásárlási ár. :)

Mihail84 2020.09.28. 14:23:08

@Eminusz: Te melyik meccset nézted? :)) Albát nem véletlenül választották a meccs emberének több pontos beadása is volt csak a társakon múlott hogy nem ment be. Ezen kívűl rendre megakasztotta az oldalán az ellenfél támadásait. Businak az első 10 perc alatt 6 eladott labdája volt ( és még utánna ki tudja mennyi) és csak a szerencsén múlott hogy nem kaptunk gólt belőle.

Bolha10 2020.09.28. 14:27:22

Mégvalami a hétvégére: Hoffenheim>Barca. Méghozzá 8 góllal. :)))

Mihail84 2020.09.28. 14:28:52

@GYLS: pffff felírtad magadnak a neveket?? És mit csinálsz vele kitörlöd?? Mert max csak annyira jó. Ne menjünk már vissza az óvodába.

Bolha10 2020.09.28. 14:34:56

Jó lett volna ha a Real nem mákolja be a Betis meccset, már előttük lennénk úgy, h kevesebbet játszottunk :)

benedict 2020.09.28. 14:36:10

Mikor jelentik már be a Dest gyereket?? Elvileg ma ír alá, de semmi hír róla. Fabri Roman se ír semmit

Bolha10 2020.09.28. 14:37:19

Fati volt a legjobb, nem kérdés. Agilis volt, rúgott két gólt, kiharcolt egy tizit(neki kellett volna rúgnia), mindezt úgy, h nincs 18. Ez az ő napja volt.

Bolha10 2020.09.28. 14:37:48

@benedict: lehet csak pletyka volt.

Matenagy93 2020.09.28. 15:00:15

@Kertai Dávid: kéne egy 9es de aki jo osszjatekban es befejezésben is. Csak akkor Grizivel mi lesz? Messi lehetne még hamis 9es de Grizi jobb szélről se jó illetve 9es pocizioba se.
Nálam igy nézne ki :
De Jong-Pjanic
Coutinho
Dembele Messi Fati
Ha meg jön egy 9es azzal Coutinho esik ki Messi venné át a helyét.

GYLS 2020.09.28. 15:03:20

@Mihail84: Azért írtam fel magamnak, hogy ha majd ugyanezek a nevek hozsannázni fognak, hogy bezzeg Ők, meg hogy náluk nagyobb Barca drukker nincs a világon, akkor eszükbe juttassam, mit írtak 2020. szeptember 27.-én.

Ami pedig a másik hozzászólásodat illeti, Busi a mérkőzésen összesen 9 labdát adott el. Tehát 10 perc alatt ahogyan írod 6-ot (valóban ennyi volt, vagy csak túlzol?), majd a következő 68-ban 3-at. Szóval az a KITUDJA MENNYI (túlzol?), csak 3. Ezzel ellentétben viszont a legtöbb eladott labdája épp a mérkőzés legjobbjának megválasztott Albának volt (12). A magas szám oka pedig az, hogy épp a beadásai nem mentek mindig társhoz. De még ez is elfogadható, mert inkább elől hibázzon, mint hátul. Mindezt CSAK a KONKRÉT számok miatt írtam.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.28. 15:12:52

@FaramuciX: Ha el tudjuk hozni még Garciát akkor fel lehet küldeni Umtitit ahova akarjuk.. így most megint csak 2 kh van a keretben.. tegnap mondta a kommentátor hogy Zinchenkora is rámenne a Barca még.. nekem különben tetszik ez az irány, kész játékosok helyett inkább igéretes félkészeket veszünk akikből aztán lehet építkezni

Robi71 2020.09.28. 15:13:41

@GYLS: Nekem konkrétan herótom van attól, ha valakit a passzpontossággal minősítenek. "Ne vállakoz nehéz passzal, szabadulj a labdától minél gyorsabbak a hozzád leközelebb levő csapattársad bevonásával."
Ez még egy, khv-től vagy vkp-tól is kevés.

Mihail84 2020.09.28. 15:16:37

@GYLS: egy szűrönek 9 eladott labda borzasztóan magas főleg úgy hogy ezek a passzok nem is előre hanem oldalra és hátra mentek. Alba labdái meg azért ilyen magasak mert beadások voltak azok zömmel. És beadásoknál természetes hogy 5 ember gyürűjében nem mindig emberhez megy a labda. Ennyi erővel a szögleteket amit kifejelnek is eladott labdának kéne minősíteni. Szerinted melyik a nehezebb egy embernek tisztán oldalra vagy hátra passzolni 3 méteren belül, vagy 5 ember gyürűjében 15 méter távolságban pontosan beadni. De hát az a bizonyos kettős mérce.

Mihail84 2020.09.28. 15:18:31

@Mihail84: És ha most eszükbe juttatod, azzal elérsz bármit is??

GYLS 2020.09.28. 15:27:37

@Mihail84: Látom, Te is csak azt veszed ki az írásomból, amit akarsz. Íme egy másik mondat tőlem:

"De még ez is elfogadható, mert inkább elől hibázzon, mint hátul."

és délelőtt 8.43-kor:

"Védekező középpályások: jó lenne a felére csökkenteni, főleg a saját kapu előttieket kiküszöbölni."

Szóval semmi újat nem írtál felém, amiről én nem írtam ma.

FaramuciX 2020.09.28. 15:52:45

Center nagyon kellene. Nem egy kiszuperált darab. Esetleg Aduriz? Talán Barto még meg tudná győzni.

Mihail84 2020.09.28. 16:07:28

@GYLS: " inkább elöl hibázzon mint hátul" szerintem ez Alba részéről nem hiba. Úgyhogy nem értem a mondatodat. Ahhoz képest hogy egy szélső hátvédnek átlagban mennyi beadását rúgják ki és mennyi megy emberhez, a legjobb mutatókat hozta.

barcahub 2020.09.28. 16:12:32

@DISTANTxTHUNDER: én is olvastam ezt, de csak kölcsönbe. Ezt kéne csinálni sok esetben. Kölcsön venni, vételi opcióval, ha nem válik be mehet vissza. Nincs kockázat

evooo 2020.09.28. 16:52:43

@Robi71: Ezert van a kulcs passz meg ki tudja mit neznek meg az elemzok, nem csak azt nezik passzolsz, hanem a minoseget is ugymond.

Robi71 2020.09.28. 17:11:04

@FaramuciX: Cavani gondolom hasonló pénzért jönne, mint Suarez ment.

Dr Mouse 2020.09.28. 17:59:05

@GYLS: Na akkor engem is felírhatsz a Barca "ellenségei" közé.
Felírhatsz, mert nekem is szúrja a szemem, ha egy tehetséges 17 éves srác lő két gólt, akkor többen erre úgy reagálnak, hogy MEGVAN MESSI UTÓDJA!

Ha véletlenül elsült volna Griezmann lába és ő lőtt volna két gólt talán az jött volna abból, hogy MEGVAN SUAREZ UTÓDA?

Talán nem kéne átesni a másik oldalára...

GYLS 2020.09.28. 18:10:22

@Dr Mouse: Keress olyan írást tőlem, amikor Fatit Messi, Griezmannt pedig Suarez utódnak tituláltam. Nem fogsz. De várom.

Dr Mouse 2020.09.28. 18:19:00

@GYLS: Értem. Szóval magadra vetted...

GYLS 2020.09.28. 18:27:28

@Dr Mouse: Mivel nekem címezted, talán a Pápára vegyem?

kritizator 2020.09.28. 18:27:44

@Dr Mouse: öreg! Értő olvasás. Ezt írta ;

"Szégyen, hogy magukat BARCA-SZURKOLÓNAK nevezők jobban szurkoltak a volt játékosainknak, illetve várták, hogy ne nyerjünk, hogy Koeman vereséggel kezdjen. Felírtam magamnak a neveket."

Hol van itt Fati meg Messi????

Mihail84 2020.09.28. 18:52:09

@julio alberto: Coutinhot a legjobbnak titulálni ezen a mérkőzésen finoman szólva is erős. De hát tudjuk brazil... Kettős mérce... Nincs új a nap alatt. :))

barca44 2020.09.28. 18:59:45

@g44brielsmith: Matek rendben van?.Kérdés. Ha ilyen sokat láttad Destet és Aaronst játszani, elmagyaráznád nekünk, mi a különbség kettejük között, mármint szakmailag?. Egyébként érdekes meglátásaid vannak csapatépités területén.

Robi71 2020.09.28. 19:46:29

@GYLS: Nem írt olyant @Dr Mouse: hogy te mondtad volna ezeket! :)
Arra ellenben én is kíváncsi lennék, hogy kik "várták, hogy ne nyerjünk"?
Olyan volt, aki nem kedveli Koeman-t és várja hogy idő előtt megbukjon. Ezt én sem értem....csak újabb báb követné, mivel Barto marad márciusig, hisz korlátlan úr aki bármit megtehet büntetlenül. A sociók mindent elnéztek eddig is neki.
Hogy vannak olyanok is, akik jobban szurkolnak a volt játékosoknak, mint annak, hogy a csapat nyerjen?...ilyenről nem hallottam. Hogy van aki szurkol nekik?...na ná. Én is szurkolok nekik, különösen most Suarez-nek (a klub történelmének harmadik legeredményesebb góllövőjének Messi és Cesar után...Kubala előtt!!!) , aki megalázó módon lett eltávolítva.

Robi71 2020.09.28. 19:54:46

Ruben Dias (Benfica) a City játékosa 70 millióért....ellenkező irányban mozgott Otamendi 16 millióért.
Most már nincs akadálya annak, hogy leigazoljuk Garcia-t, a hírek szerint 18 millióért. :)

FaramuciX 2020.09.28. 19:57:41

@Robi71: Ne jöjjön se Cavani, se Dzeko. Ha olyan barmok voltunk, hogy elzavartuk Lajost.

Robi71 2020.09.28. 20:01:29

@FaramuciX: Szerintem nem is áll szándékukban Suarez-t pótolni. Hol találsz ilyen kaliberű centert 23 millióért? :) (ennyi volt az éves fizuja)

Mihail84 2020.09.28. 20:07:20

@FaramuciX: az már csak hab lenne a tortán. Elzavarunk egy 33 éves suarezt és vennénk a helyére egy 33 éves Cavanit. Én azon tuti besírnék. Dzekorol meg ne is beszéljünk láttam a legutóbbi meccsét és azon csodálkoztam hogy nem juve mezt visel....:D

sunt 2020.09.28. 20:58:31

@g44brielsmith: Nekem is provléma - boha nem láttam őket - hogy ha Desttel ilyen elhúzódó cirkus van, miért nem lehetett inkább Aaronsra váltani.
Én a tegnapi csapatjátékban nem láttam, hogy ebbe miért kellene egy kimondott center. Persze azt se láttam, hogy mire kell Griz. Ha nem hozzák Depayt, lehet, hogy Trincao is hamarosan kiszorítja.

marco100 2020.09.28. 22:08:01

@Robi71: vannak....az sem változik hogy hónapok óta 2 játékos a témád! Mi lenne ha túl tennéd magad ezen? Iratkozz be valami csoportos terápiára...majdnem minden emberrel előfordul hogy elkésik bármilyen oka is lehet rá..attól h 105 milliot fizettek érte még ugyan olyan ember mint bárki

Robi71 2020.09.28. 22:13:50

@marco100: 140...eddig. :)
"ugyan olyan ember mint bárki"...de azért vannak kivételek is. :)

sunt 2020.09.28. 22:15:52

@Robi71: Lehet spekulálni, hogy Dembi magatartási problémái így alakultak volna-e, ha nincs a hosszú sérülése, de ez utólag már mindegy. Ahogy a skriblerek írják, most már ő nem akar kölcsönbe menni. Turan fertőzőnek bizonyult. (Bár Neymarnak sérülés nélkül is vannak magatartási problémái, sőt azokat átragasztotta Arthurra is) Szerintem Cou nem volt melléfogás, csak túl volt árazva és Messiék nem szerették. A melléfogás Griz volt.

Robi71 2020.09.28. 22:19:44

@marco100: A fő témám Barto...mert ő a gyökér(ok). :)
A két játékos csak okozat.

marco100 2020.09.28. 22:23:04

@Robi71: te tudod talán miért késett? Mert ha azt mondod hogy tudod h azért mert aludt egy nagyot vagy a kedvenc sorozatát nézte és nem volt hajlandó felállni a tv elől akkor igazat adok neked. De ne harapj már rá mindenre ami Dembelével vagy Coutinhoval történik...és mond már meg pontosan 140 milla eddig te honnan tudod ezt is? Én most nem merem biztosra állítani de asszem 140 a max amit fizetünk érte és annak a feltétele még biztosan nem telejesült...

Matenagy93 2020.09.28. 22:25:14

Dest-el kapcsolatban van vmi hir? Nagyon a hétfőt tolták mint bejelentés .

Robi71 2020.09.28. 22:25:22

@sunt: " Cou nem volt melléfogás, csak túl volt árazva és Messiék nem szerették"...ez jó! :)
Mindkettő (C&D) melléfogás volt....Grizi-vel csak fokozta Barto a szakmaiatlanságát. Még szerencse, hogy elfogyott a pénze, mert ha nem most is érkezett volna egy Armani zakó. :)

Robi71 2020.09.28. 22:28:49

@marco100: 140...eddig. Ha jól tudom, már csak BL-t kell nyerjünk vele és befizetjük az utolsó részletet is. Adja Isten. :)
www.transfermarkt.co.uk/ousmane-dembele/profil/spieler/288230

marco100 2020.09.28. 22:48:22

@Robi71: én tisztán emlékszem meilőtt még idejött Grizeman vitáztam veled ...akkor még nagyon állítittad hogy Griezmann nagy fogás lesz ...és tudom b most tagadni fogod de ez így volt

kritizator 2020.09.28. 22:57:49

@marco100: hagyd, hadd beszélje ki:(

Robi71 2020.09.28. 23:00:19

@marco100: Az nem mondtam, hogy nagy fogás lesz...de tény Cou és Dembi után örültem neki. :)
Center, center mögött és szélsőként is bevethető.--papíron. Igazából ő egy kontrajátékos...és az ék mögött érzi jól magát (Atleti, válogatott). De ez a rendszer áll a legmesszebb a miénktől. Nálunk reménytelennek tűnik ő (is).

kritizator 2020.09.28. 23:00:56

@marco100: nagyapám mindig azt mondta:

"soha ne veszekedj egy disznóval, mert osszekoszolod magad és a disznó még jól is érzi magat"

marco100 2020.09.28. 23:14:44

@Robi71: Klopp az egyik legjobb edző...ő szerette volna Dembit most. Dembele jó játékos csak nem jókor érkezett ide! Elmemt Neymar...vele akarták "pótolni" közbe edző váltás jött Valverde...meggyőződésem hogy ő amortizálta le teljesen a csapatot a hülye taktikájával meg azzal hogy nem tudta kit hova rakjon és mikor...a kudarcaival stb még lehetne sorolni! Leamartizálta a játékosokat! Szemmel lehetett látni a visszaesést! Közbe Dembele folyamatosan megsérült amkt aztán Valverde elintézett mégjobnan amikor sérülés után siettette a visszatérését! Valverde hibája Cou rossz teljesítménye is...kirakta bal szélsőnek! Szóval szerintem várjuk meg ezt a évet aztán meglátjuk ki mit ér...Griezmannal kapcsolatban annyi h jó játékos de nem nálunk..el kellett volna adni és hozni valakit de ha nem akk sincs gond...Trincao szerintem nagyon jó lesz csak Koeman ne baxxx el

evooo 2020.09.28. 23:18:01

Dembele 105 + 40 volt a plusz 40 nem tudom mikor es hogyan ervenyesul?

marco100 2020.09.28. 23:29:01

@evooo: meccsek száma bajnoki arany bl győzelem aranylabda...ezekből adódik össze azt hiszem

Matenagy93 2020.09.29. 00:31:20

@marco100: szerintem a Dembele Liverpool téma kacsa volt.
Illetve nem húznék minden rossz döntést Valverde nyakaba Dembivel kapcsolatban ehhez kell egy orvosi stáb is amit BArto szepen lecserelt es jottek is a sérulesek. Egy olyan szakember távozott aki rengeteg ideje erositette az orvosi stabunkat de Barto kiturta es hozott helyette mast.
Valverde abban volt hibas hogy gyengek voltak az edzések ezt Malcom is lenyilatkozta eligazolt es egybol megsérült mert jott a terheles ami itt hianyzott.

Mihail84 2020.09.29. 01:54:54

@Robi71: Griezmann a válogatottban csak szenvedett. Ezt jól mutatja a legutóbbi vb-s lebőgése is ahol szintén eljátszotta a láthatatlan embert.

világostobája2.0 2020.09.29. 06:10:36

@Robi71: vannak :(
Azt hallottad, hogy egy 17 éves srác lett vasárnap a meccs embere? 2 gól egy kiharcolt büntető !!! Nem semmi..

julio alberto 2020.09.29. 07:19:29

@Mihail84: Az hogy agyatlan vagy nyilvánvaló,de még a számok olvasása sem megy...jaj,de inkább hagyjuk nekem új hogy a 7 nagyobb mint a 8.

Robi71 2020.09.29. 07:35:47

@Mihail84: A francia válogatottnál Deschamp összerakott egy rendszert, amiben mindenkinek magvan a szerepe...vany aki alázattal szenved és van aki lubickol benne. De a végeredmény számit. Örömfocival ritkán lehet nyerni.

sunt 2020.09.29. 09:38:43

Garcia igazolása a City jó vagy rosszindulatán múlik. Depayból csak akkor lehet valami, ha csere lesz Untitivel. Hogy a kabátujjból az utolsó pillanatban kihúznak-e eddig nem szereplő nevet, azt nem tudni. Ahogy azt se, hogy az elküldeni akartakból kényszerből kit tartanak meg, vagy inkább ingyen kölcsönadják.

GYLS 2020.09.29. 10:02:06

@sunt: Az idei átigazolási szezont nagyban befolyásolja a vírus okozta szűkös pénzügyi lehetőségek. Egyedül az angoloknál van valami tőke, de ők is óvatosak. Ráadásul most még kölcsönbe adni is nagyon nehéz (talán ha mi álljuk a távozó fizetését).De erre nekünk sincs elég forrás. Ahogyan írod, leginkább a csere jöhet számításba (oda-vissza kisebb összeggel kiegészítve). Depay és Umtiti esetében viszont a Lyonnak miért pont egy védő kelljen, amikor épp ott vannak kevesen, ahonnan elhoznánk egy játékost, a támadóknál.

Dr Mouse 2020.09.29. 10:09:06

Ha valakit esetleg érdekelne Suarez pályafutása, ajánlom szíves figyelmébe az alábbi érdekes cikket:
www.origo.hu/sport/futball/20200928-luis-suarez-groningen-ajax-liverpool-barcelona-atletico-madrid-palyafutas.html

Tartok tőle, hogy Lajos még fog nekünk is gólokat rúgni....:(

Raven1975 2020.09.29. 10:20:52

Koemannál nincs szabadnap. A mester mindennap edzést tart mivel a csapat a héten még két mérkőzést játszik. Csütörtökön a Celta Vigo ellen idegenben, vasárnap pedig a Sevilla ellen hazai pályán lépnek pályára kedvenceink.

evooo 2020.09.29. 10:30:03

@Matenagy93: Ebbe annyira belekotnek az orvost most kuldtek el, serulesek viszont evek ota vannak. Lehet pont ezert kuldtek el.

evooo 2020.09.29. 10:35:23

Thiago man leserult Liverpoolban! Szoval lehet ezek a serulesek nehany jatekosnal csak ugy jonnek. Sem az orvos sem a jatekos nem tehet rola.

Eminusz 2020.09.29. 10:51:07

Nem tudom, milyen igazolást vártok még?? Garcia?? Depay?? Egy csatár?? Szerintem mind tök fölösleges... Belső védő nem kell, a Piqué-Lenglet párost úgy is ritkán kell rotálni, amikor meg mégis, arra Araujo tökéletes lesz! Ja meg tudtommal Todibo is itt van még...
Depay meg akármilyen másik támadó is teljesen fölösleges szerintem... Messi, Griezmann, Fati, Coutinho, Dembele, Trincao, Pedri, Braithwaite, Rafinha ez 9 támadó! Ebből még távozó is kell, hogy legyen (Rafinha, esetleg Pedri kölcsön..) Plusz ott van még De La Fuente, aki az előszezonban jól teljesített! Ha úgy van, őt is be lehet vetni akármikor... Bőven megvagyunk! Ami égetően fontos most szerintem az 2 szélső védő! Jobbra Dest, Emerson, Dalot vagy Aarons, balra Cucurella, Zinchenko vagy Estupinan. Ez a 2 hiányposzt! Prioritást élveznek, ennyi!

evooo 2020.09.29. 10:52:35

@Dr Mouse: Harap a fiu! :D behugyozas mar nem is emlekeztem mindegyikre! :D :D

világostobája2.0 2020.09.29. 10:54:57

@Dr Mouse: rúgjon!!! De azért mi nyerjünk :)

Robi71 2020.09.29. 10:55:26

@GYLS: Umtiti ingyen sem kell a Lyon-nak. Umtiti pedig hülye lenne szerződést bontani...évi 10 milliós fizetes mellett. Marad és kitőlti a szerződését. Amúgy sem alkalmas már profi futbalra. Kiszámítod mennyit bukunk rajta is?

sunt 2020.09.29. 11:17:44

@GYLS: Tőlük jött, francia válogatott.

Robi71 2020.09.29. 11:21:20

@Eminusz: Nincs jobb balhátvéd a piacon, mint Alba. De ezt te is tudod, csak...
Jobbhátvéd kell, jönni is fog.

FCB551 2020.09.29. 11:24:34

Fati-Messi-Trincao hármast megnéznék a Celta ellen

Eminusz 2020.09.29. 11:29:26

@Robi71: Nem fejezted be a mondatot. :)
Sosem szerettem Albát és mindig is úgy gondoltam, hogy az egyik gyengepontja a csapatnak. Ezt továbbra is így gondolom.

kritizator 2020.09.29. 11:44:44

@Eminusz: Befejezem:

De ezt te is tudod, csak...

kikaptunk a juvetől, rómától, liverpooltól, bayerntől.

Így, ebben a sorrendben.

KJDaniel 2020.09.29. 11:59:05

..és bizony lehet tovább fokozni!

Dembélé 15 percet késett az edzésről, a megérkezése pillanatában éppen telefonnal a kezében ült a volán mögött, nem tűnt úgy, hogy kapkodna..

(Koeman elvárja mindenkitől, hogy az edzés előtt 1 órával megjelenjen, ez ma 10:00 lett volna, Dembit 10:15-kor kaptak lencsevégre a kocsijában telefonozva..:))

BarcaForLife 2020.09.29. 12:38:02

@KJDaniel: es mi van ha epp Koemannal beszelt h itt vagyok csak dugo volt?

Aerion 2020.09.29. 12:43:34

@Robi71: Suarez klublegenda, és meggyőződésen, hogy Lajos és a klub útjai még találkozni fognak egymással, ezzel együtt a klub az első, nem egy játékos, akárkiről is van szó. Ha választanom kellene a klub és Messi között, a klubot választanám, és ugyanezt tenném, ha Suarez és a klub között kellene választanom, ahogy akkor is, ha kettőjük lenne az egyik és a klub a másikon. Ebből a szempontból abszolút nem érdekel, ki és mi vezeti a klubot, mert a klub az első. Mindig. Mindenkor. Bármilyen helyzetben.

A klub vezetése változni fog, és ez a változás elvezethet mélyrehatóbb fejleményekig is, ami a klub érdeke.

Dr Mouse 2020.09.29. 12:50:20

@KJDaniel: ...Csak hangosan gondolkodom...
Koeman elvárja a pontosságot, erre Dembelé sz@rik rá.
Nem jellemző a Barcára, de mondjuk megbüntetik 20 ezer euróra. Akkor mi van?
Akkor is marad egy vafgon pénze!

Aerion 2020.09.29. 12:52:49

Ami Suarezt illeti, 34-ik életévét tölti, és most egy olyan csapatban van, ami 11 játékossal védekezésre épít, Suarez érkeztével ez 10 lesz. Ugyanis Suarez Suarez marad, nem fog védekezni, talán megpróbálja, néha majd sikerül is, de nem fog védekezni, ezt nyilván Simeone is tudja, így Suarezre akkor fog számítani, amikor a védekezés szempontjait felülírja valamilyen kényszer, vagy már tökmindegy. Ez utóbbi játszott szerepet a Granada ellen, egy térdre kényszerített csapat ellen az utolsó percekben szerzett két gólt. Talán nem állok távol a valóságtól, ha predesztinálom, ez nem lesz mindig így. Korántsem.

Suarez fog gólokat szerezni, talán a klubunk ellen is, ahogy Figo, vagy a fenomén, de Suarez klubja sosem lesz ATM.

Erről jut eszembe, az ATM elnöke szerint tudjátok Barto milyen elnöke a klubnak?

onefootball.com/en/news/bartomeu-will-be-remembered-as-one-of-barcelonas-greatest-presidents-atletico-madrid-counterpart-claims-31162807

Hát ilyen!

Mihail84 2020.09.29. 12:57:42

@julio alberto: Alberto és segédnickje újra színre lép. Egymást körbeudvarolják aztán megdícséri saját magát, és már jól indul a napja. XD

Robi71 2020.09.29. 13:06:22

@Aerion: Én helyedben nem félteném az Atletico-t. Simeone tudja mi a teendője Suarez-el. Tökéletes párosítás.

Mihail84 2020.09.29. 13:07:01

@julio alberto: Ha nálad a számok a mérvadóak és nálad fati és Coutinho volt a legjobb akkor hogy lehetett Alba a meccs embere. Erre válaszolj te matemágus a segédnickedel együtt. :)))

Robi71 2020.09.29. 13:11:22

@Dr Mouse: Messi-nek a nyilatkozatai alapján Koeman-nak azzonnal szólnia kellett volna Barto-nak, hogy bontsák fel a szerződését. Sőt, ezt Barto-nak enélkül is meg kellett volna tennie. De ő egy ripacs és Koeman egy csicska.

Robi71 2020.09.29. 13:14:36

@Aerion: Ezt Cerezo azután mondta, hogy ingyen megszerezték Suarez-t. Ha ehhez még hozzáteszem Grizi kivásárlásat és Villa filléres leigazolását, akkor tiszta a kép, nem? :)))
De ugyanezt elmondhatná a Pool vagy a BVB elnöke is. Barto megalapozta a sikereiket. :)))

Raven1975 2020.09.29. 13:23:06

Leo Messi csatlakozott Carles Rexach-hoz és Xavi Hernándezhez, így már három olyan Barça játékos van, aki 17 bajnoki idényben öltötte magára a csapat mezét!

Eminusz 2020.09.29. 13:43:35

Állítólag a Porto bejelentkezett Puigért. Nem lenne rossz kölcsöncsapat Riquinek. :) Viszont azt is olvastam, hogy annak ellenére, hogy Koeman nem tud megfelelő játékidőt biztosítani a számára, Riqui maradni akar és meg akar küzdeni a helyéért. Szimpatikus hozzáállás. :)

julio alberto 2020.09.29. 14:08:39

@Mihail84: Már megint agyatlan vagy nem újdonság,ha eddig nem tetted kezdj el megtanulni olvasni.Ha ez egyszer menni fog,talán nem fogsz ilyen zagyvaságokat írni folyamatosan.

julio alberto 2020.09.29. 14:15:22

@Mihail84: Az informatika nehéz történet főleg egy olyan agyatlannak mint te vagy...Így viszont csak kinevetetted magad,de ez veled kapcsolatban nem újdonság.

Bivi76 2020.09.29. 14:37:27

@Robi71: Megkérlek arra, hogy a klub történelmének legjobb középhátvédét ne nevezd csicskának! Köszönöm!

Balázs37. 2020.09.29. 14:40:31

Nem azt írták, hogy hétfőn hivatalos lehet Dest? Hol van? Nem találnak ki az El Prat reptérről?

Robi71 2020.09.29. 14:41:27

@Bivi76: Ha edzőként az, akkor hogy nevezzem? :)

Robi71 2020.09.29. 14:42:26

@Eminusz: Remélem a B-ben nem kell küzdenie a helyéért. Csak nem...

Bivi76 2020.09.29. 14:47:56

@Robi71: Ő egy végtelenül szimpatikus ember, nem mellesleg óriási futballista volt. Nekem az első kedvenceim egyike, mióta Barcelona szurkoló vagyok. (Sztoicskov, Laudrup, Romario, Koeman) Nem Bakero, Begiristain, Zubizarreta, Nadal, Sergi, Ferrer, stb. Ők sem voltak rosszak, de azt a Barcát a 4 világklasszis(nem spanyol) repítette.

BarcaForLife 2020.09.29. 15:05:03

@Robi71: miert csicska? Mert kibaszta Suarezt? De az se o volt. Lenyilatkozta. Messi meg nem az ő kezebe van. Őt Klopp se tudta volna kitennni. Olyan beszolasaid vannak neha mint egy altalanos iskolas felnotasnak. Jokat mulatok rajtad kavezas kozben. Pedig szerintem szorult beled inteligencia. Azert odaallitanalak Koeman ele h ezt mond meg neki. De elsetalna melletted

kritizator 2020.09.29. 15:09:05

@Mihail84: Fati nem lehetett a sorgyar miatt:)

kritizator 2020.09.29. 15:09:49

@Bivi76: te meg az ő kedvenceit szólod le:)

Aerion 2020.09.29. 15:11:16

@Robi71: Igen, ezért aztán majd úgy vonul be Bartomeu a labdarúgás történetébe, mint a világ egyik legnagyobb klubjának egyik legnagyobb elnöke.

Aerion 2020.09.29. 15:14:12

@Robi71: Nem kétlem, hogy tudja, én még az eszköz (Suarez) hatékonyságában se kételkedem, de a teherbírásában igen. És akkor is ezt tenném, ha a most is klub kötelékébe tartozna.

Balázs37. 2020.09.29. 15:18:56

Nem azt írták, hogy hétfőn hivatalos lehet Dest? Hol van? Nem találnak ki az el

Bivi76 2020.09.29. 15:40:50

@kritizator: Az Ő kedvencei nagyon messze vannak Koeman tudásától. Kivéve Messi és Suarez.

Robi71 2020.09.29. 15:41:41

@BarcaForLife: Klopp nem vállalta el volna Barto kezéből az alamizsnát csak azért, hogy az ő nótáját fújja. Barto-nak csak csicskái lehetnek...ő nem tür meg igazi karaktereket maga mellett/alatt.

Robi71 2020.09.29. 15:44:16

@Bivi76: Honnan tudod kik az én kedvenceim?

jani888 2020.09.29. 15:54:57

@Eminusz: Valóba szimpatikus ,de nem biztos,hogy célszerű. A folyamatos játéklehetőség ( nem a harmadosztályban ) alighanem jobb megoldás lenne...

Robi71 2020.09.29. 16:26:36

@Aerion: Suarez 40 évesen, az utolsó 20 percben beállva is többet tudna hozzátenni a játékhoz, mint a DCG trió bármelyik tagja. Mert ha a kondi fogy, a tudás megmarad.

Robi71 2020.09.29. 16:37:28

@Bivi76: A másnapos Dinho is jobb lenne, mint a DCG bármelyik tagja, nem? Jól mondom? :)

BarcaForLife 2020.09.29. 16:43:20

@Robi71: ezt te nem tudhatod. Nem bizonyitja semmi. En is tudok kitalalni dolgokat meg velemenyeket alkotni de attol meg az nem igaz. Koeman pont nem egy "csicska" jellem. Egybol megvaltoztatta a formaciot amit meg senki nem mert megcsinalni. Ugye Valdes probalta -nem is a nagycsapatnal- es egybol lapatra tettek. Nem minden fekete feher. Messit en is elengedtem volna de nem ingyen. Hiaba az lett volna a szep meg a jo de ez egy kokemeny uzlet. Ami Messi felett is all. Meg egy 100-200 millios ajanlat se lett volna eleg mert Messi sokkal tobbet hoz annal. Havonta jarok Barcelonaba es gondolom-remelem- te is jartal mar ott. Mindenhol Messi van. Mindenki Messi mezbe jarkal. Minden Messi. Egy jatekos nem allhat a klub felett de Messi tobb annal. Nem csak a legjobb jatekosat vesztette volna el a Barca hanem sokkal tobbet. Ezt majd akkor erezzuk ha tenymeg nem lesz itt. Lecsicskazni embereket eleg alacsony dolog foleg h alig volt meg itt. Ha olyan lesz mint az elodei en kerek toled elnezest eloszor. De ez nem fog megtortenni szerintem. Az a baj h Barto, Cou es Dembelemen kivul SEMMI mast nem tudsz mondani. Tenyleg ugy erzi az ember h te inkabb bukast akarsz csak h mondhasd h igazad van. Te a sajat egodat teszed a csapat fole aminek allitolag szurkolsz. Ez nem egy igazi szurkolo magatartasa.

FaramuciX 2020.09.29. 17:09:52

Szerintem Lautaro jöhetett volna, ha elmegy Cou, esetleg Dembi. Sajnos Dembi még Counál is kevesebbett ér, mert agyhalott.
Depay még kéne, mert ő legalább erős felépítésű. Nálam Grizi maradna, mert jól védekezik, és egyedül ő tudná Messit posztját átvenni. Sajnos Cou erre nem képes. Persze Grizi is csak részben.
Fatit nem lehet erőltetni. Ügyes, de még nincs rajta teher.
Semmi hír Rafinharól, Tobidoról, Firporól és Észvészről. Umtiti tuti ránkrohad.

FaramuciX 2020.09.29. 17:14:12

Cou szinte biztosan nem tudja hozni a tőle elvárt szintet. Sajnos túl sokba került, a fizuja miatt nem tudunk kiszállni az üzletből. Dembe, Umtiti ua. Rajtuk rágódni már a múlt. Jelenleg vannak a nagy megfáradt öregek és a reményteljes fiatalok.
A közép az középszer: Umtiti, Cou, Grizi, Lenglet, Észvész, Rafi, Firpo, SergiRobi - Stegen kivétel. Ez a legnagyobb baj. Nem az öregekkel van itt a baj kérem.

Dr Mouse 2020.09.29. 17:16:17

Én, - mint egyszerű szurkoló, - úgy képzelem el, hogy egy játékost akkor engedek el a Csapattól, ha van nála jobb!
Sejtem a választ... mintha Barto mondaná: MAGAS VOLT A FIZETÉSE!
Tessék mondani, azt a magas fizetést nem az elnökség adta neki?
Ha a Real - meg még több klub - tudott fizetést csökkenteni, a Barca miért nem teszi?

Bivi76 2020.09.29. 17:24:59

@Robi71: Szerintem Te azt nagyon jól tudod, hogy én mindig Griezmann ellenes voltam. Egyszerűen gyenge játékosnak tartom. A játék semmilyen elemében nem rendelkezik extra képességgel. Én továbbra is Dembelé mellett kiállok, szerintem nagyon jó képességű játékos. Benne megvan az a plussz, ami képessé teszi váratlan húzásokra, a játék ritmusának megváltoztatására. Coutinho szerintem szintén remek képességű focista. Ronaldinho? Szerintem a 2006-os Bernabeu tape mindent elárul.

Robi71 2020.09.29. 17:27:54

@BarcaForLife: Elnézést ha rosszul fogalmaztam. Nem csicska... szolgalelkű, parancsvégrehajtó...vagy nem tudom, korábban Valverde vagy Setien kapcsán jónéhány cifra jelző elhagzott itt a blogon. Lehet válogatni.
Messi-t el kellett volna engedni és ahogy a többi saját nevelést, aki 1X évet leszolgált a klubnál...INGYEN. Megalázó ezek után pénzt kérni értük.

Robi71 2020.09.29. 17:28:44

@FaramuciX: +1. Csak a szokásos egyetértés.

Robi71 2020.09.29. 17:31:20

@Bivi76: Nem a kérdésre válaszoltál. :)
Arról, hogy Cou és Dembi bevonulnak a klub történelemkönyvébe...nincs kétségem. :)))

Bivi76 2020.09.29. 17:39:02

@Robi71: Coutinho koránál fogva már nem, Dembelének még van esélye. Minden képessége megvan hozzá. Én szurkolok Neki!

Força Barça! 2020.09.29. 17:39:16

A mai edzés képek formájában: www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/photos/1847955/training-session-29092020

Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Aleñá, Dembélé, Rafinha, Pedri, Braithwaite, Ansu Fati, Riqui Puig, Konrad, Araújo és Mingo vettek csak részt a mai tréningen, a csapat többi tagja pihenőnapot kapott.

BarcaForLife 2020.09.29. 17:51:05

@Robi71: a vilag nem igy mukodik. Te mint felsovezeto tudhatnad. Csak azert mert valaki jol dolgozott vagy a legjobban nem fognak mashogy banni vele. Amit kap ezert az az extramagas fizetes. Azt Messi is megkapja. Ez nem egy mese hanem a valos elet. Ha tetszik ha nem. De mondom csak ervekkel tamaszd ala h Koeman miert csicska. Ne csak melle beszelj.

GYLS 2020.09.29. 18:01:49

Az, hogy egy edző milyen, még csak nem is igazán az eredmények jellemzik, hanem az, amit a pályán látunk.
Engem nem érdekel, hogy Barto mit kényszerít vagy nem kényszerít az edzőkre, hogy együtt vagy külön döntenek egyes játékosok sorsáról (jön, megy), hogy ki dönt felállásról, stílusról, hanem az, amit a pályán látok.
Azaz küzdő játékosokat, hajtós és gólratörő játékot várok. Ami az utóbbi években nem volt. Már LE-nél sem. Mert Ő felküldte a csapatot, hogy az MSN oldja meg. Valverde és Setien meg inkább volt a játékosok bábja, mint az elnöké. Én ebben várok változást. És már látok is. A letámadás visszatértében. Említettem, a 2014-2015-ös 100 %-hoz viszonyítva az előző évben 17 % volt. Ehhez a játékhoz pedig lendületes, fizikailag felkészített játékosok kellenek. Koeman erre törekszik. Vége a langyos edzéseknek,a többnapos pihiknek. Munka, munka és munka.

kritizator 2020.09.29. 18:28:42

@Bivi76: azért biztos van egy-kettő, aki odafer a dobogóra

Tudod izlesek és pofonok

Robi71 2020.09.29. 18:32:07

@GYLS: Egy meccs után? Nem semmi. :)

Nagybarcelona 2020.09.29. 18:54:48

@GYLS: èn is a minap olvastam a city vèdőiről. 400 millió az kegyetlen sok pènz, ès nem látom mèg csak annyira sem jónak a vèdelmüket, mint a miènket. Laporte jó vèdő, de nagyon sokat sèrült, Walker, aki kb Semedo szintjèn van. A többi bukás, mint ahogy szerintem Ruben is az lesz. Nálunk a csapatvèdekezèssel volt baj, Koemannál változást látok pozitív irányba.

kritizator 2020.09.29. 19:02:06

@GYLS: nocsak, nocsak

Nem csak barto szerzeményei sülnek be?

Bartonal még érthető : ő nem szakember

Rivaldo2000 2020.09.29. 19:45:16

Sajtóhírek szerint Dembele 50-60millio euroért a Manchester Unitedhez igazol,jelen pillanatban is folynak a tárgyalások. Én nem bánnám

Robi71 2020.09.29. 19:53:59

@Rivaldo2000: Ugyan ez a MU 150 milliót ajánlott Fati-ért, miközben sokallták Sancho 120 milliós árát. Úgy néz ki, hogy a lakájmédia őket használja fel kamu hírek gyártására. :)
Valójában nekik egy centerre van szükségük---Lukaku távozása után.

Robi71 2020.09.29. 20:03:03

Emlékszem hányan láttak pozitív változásokat már Setien első edzése után. Az első meccs után BL győzelemről ábrándoztak. És láttuk mi lett belőle. :)
Nálam a bajnokság elvesztése nagyobb kudarc volt, mint a BL. Egy emberemlékezet óta nem látott rémgyenge Real ellen buktunk, miközben a BL-ben a Bayern elleni bukás borítékolható volt, max az eredményen lehetett volna kozmetikázik egy jobb játékkal.
Hasonlóan látom most is egy még gyengébb Real elleni...egy tovább, de kevésbé gyengült (Messi maradásának köszönhetően) Barca esetleges kudarcot.

MCMXCIX 2020.09.29. 20:17:07

Elnézést, mindenkinek nem tudok válaszolni. Így csak pár dolog:
Baromeu (megszokhattatok, nem eliras) szidasa olyan minthogy a Nap felkel, mindenkinek csak egy +1
Depay, inkabb most mar ne, egy evet kibirunk (akar ne nyerjunk semmit nem erdekel) es jovore viszont min. Lautaro (vagy Haaland vagy nagyot almodva mindkettő (eladva Dembélét, Griezmannt, Umtitit, Coutinhot (bar ot megkovetem annyibol hogy legutobb jol jatszott, lassuk a folytatast))). Mindkettő távozása esetén szélre meg jöhetnének, es kb készek lennénk akár Messi nélkül is versenykepesek lenni.
Eric García, remelem ot meg idén bejelentik (hosszú tav miatt, oke egy evig meg lehet bizni Piquében, de majdnem dix hogy maximum utolsó top éve), mellé en amugy is hoznek egy Upamecanot es meglennenk ott sok evre.

FaramuciX 2020.09.29. 20:18:49

@Robi71: Fati esetében még hihető is lenne. Nem mindenbe látunk bele. A Félixért adtak 120 milliót. akkor egy olyan őrült csapat, mint a MU, esetleg másik PL csapat, miért ne. A srác, még nagyon tehetségesnek látszik, kérdés, mikor kezdi nyomasztani a megfelelés terhe.

Ha véletlenül még is elpasszolnánk Dembelét, akkor két legyet ütnék egycsapásra, és inkább hoznám Lautárót, Firpot beszámítva. Persze nem Firpo + 70-80-ért.
Depay persze azért lehet érdekes, mert akciós áron jöhetne. Nem is értem a MU miért ne őt vinné inkább :)

Mihail84 2020.09.29. 20:21:09

@julio alberto: Albi Albi a kérdésre nem válaszolsz megint terelsz és sunyulsz de mit várjak egy olyan véglénytől akinél még a cipőfűzőnek is több esze van

Les Corts 2020.09.29. 20:21:17

@Robi71: Csak éppen Iniesta és Xavi sem a pénzzel kitömött olajosokhoz ment.Az ingyenes elengedés ha jól tudom nem Európai klubra vonatkozott Messi esetében.Feleslegesen futod a köröket.

Mihail84 2020.09.29. 20:25:24

@világostobája2.0: Én azt pontosan tudtam hogy fati nem lehetett mivel kiskorú. De neked Alberto 2 megint szövegértelmezési gondjaid vannak. Mert Albi azaz te azt mondtad hogy nála a számok szerint fati és Coutinho volt a legjobb. De kérdem én akkor ha fati nem lehetett akkor coutinhonak kellett volna a meccs emberének lenni de ehelyett mégis Alba lett. Szövegértés kisfiam szövegértés. :)))

Robi71 2020.09.29. 20:38:05

Diego Simeone:
"Luis Suárezben megtaláltam, amire szükségünk van ebben a klubban: lelkesedés és a vágy, hogy itt lehessen. Suárez érkezése arra ösztönöz minket, hogy klubként és csapatként is tovább növekedjünk. Korábban is beszélgettünk vele, mielőtt Barcelonába ment volna, de akkor más utat választott, és hat sikeres évet tudhat maga mögött."

Aerion 2020.09.29. 20:39:08

@Robi71: 40 évesen? Az kizárt. Már évek óta nem képes nemhogy végig játszani, egy fél meccset se lejátszani teljes terhelés mellett, és alig múlt 30 éves. 40 évesen ilyen folyamatos terhelés mellett szerintem már menni se tudna, mint Batistuta. Szóval ne túlozzunk. Azzal egyetértek, hogy 2020 őszén mondjuk 20 percre többet ér, mint décégé trió bármely tagja, de egy meccs nem 20 percből áll, és k.rva drága csere lenne, másrészt meg ki tudja mit hoz a holnap? Én bizakodó vagyok, összességében még a décégé trió kapcsán is, kivéve a trió dé tagját. Ő nem fog változni, legalábbis nálunk biztos nem.

Robi71 2020.09.29. 20:53:38

@Les Corts: "Xavi sem a pénzzel kitömött olajosokhoz ment"? :)

GYLS 2020.09.29. 20:54:26

TerStegen:
"Az edzők személyében komoly változás történt, mint ahogy az általuk képviselt munkafelfogásban is. Most sokkal szigorúbbak a követelmények, és több minden meg is változott Koeman érkezése óta. Úgy gondolom, hogy ehhez mindannyiunknak alkalmazkodnunk kell, és ezzel a fajta hozzáállással biztosított az, hogy sikeresek legyünk."
Úgy tűnik, nem csak én látom "rosszul"!!!

Aerion 2020.09.29. 21:01:29

@Robi71: Hát igen 6 éve 28 volt, most meg 34, ez a profi labdarúgásban fényévekben mérhető csillagászati távoság. Ezernyi kilométer van azóta a lábában. De mi mást mondhatna Simeone? Kiváló játékost igazoltak, ez igaz, de nem 90 percre, csak mondjuk 20-ra, ingyen, ez nyilvánvalóan ebben a szegmensben jó üzlet, de a fizetése nincs ingyen, szóval hogy ez valóban megéri-e majd nekik, azzal szerintem várjuk meg az idény második felét, 2021 április-májusát, és ne az első néhány meccs alapján mondjunk ítéletet, szeptemberben.

Robi71 2020.09.29. 21:01:48

@Balázs37.: Állítólag ma este 10-kör érkezik.

Robi71 2020.09.29. 21:03:43

@Aerion: Szerintem 2-3 meccs kezdő...egy meccs szünet. Különösen a fontos meccsekre fogja pihentetni.

Robi71 2020.09.29. 21:07:36

@Aerion: Félix játszani fog játszani párban a Suarez - Costa (Cavani) páros egyikével.
Jó lenne nem csak a válogatottban együtt látni Suarez-t Cavani-val, ...szuper lenne.

sunt 2020.09.29. 21:43:46

Zárás előtt mindig sok a váratlan hír - nem tudni, mit lehet komolyan venni. Ami Dembit illeti, egészen más a kölcsön, mint az árengedményes eladás, Az utóbbiban van rezon. Főleg Koeman szemszögéből, akinek csak egy éve van, ezért nem ér rá magbízhatatlan játékosokkal foglalkozni.

Les Corts 2020.09.29. 21:48:38

@Robi71: Rivális klubon volt a hangsúly.

DISTANTxTHUNDER 2020.09.29. 21:51:36

Mi a helyzet Destel és Garciával? Nem jönnek? Még őket sem tudjuk leigazolni?

Les Corts 2020.09.29. 21:52:09

@GYLS: Újabb alátámasztás,hogy csak lötyögés ment az edzésen.Nem kell csodálkozni az elmaradt eredményeken.

Kicsi85 2020.09.29. 22:02:23

@DISTANTxTHUNDER: Legutolso infonak en azt olvastam,hogy Dest ma este 10kor erkezhet meg Barcelonaba, de ez volt mar hetfo is,szoval hiszem ha latom

DISTANTxTHUNDER 2020.09.29. 22:07:07

@Kicsi85: Tehát akkor már 6 perce leigazoltuk, értem :)

FCB551 2020.09.29. 22:55:57

Dest megérkezett Barcelonába

Kicsi85 2020.09.29. 22:56:43

@FCB551: Enis pont most neztem,vegre

Maestro10 2020.09.29. 23:02:46

Remélem ősszel láthatunk egy Ferencváros - Barcelona rangadót itt a Groupamában. :)

Balázs37. 2020.09.29. 23:13:26

Gratulálok a Fradinak, fantasztikus

Matenagy93 2020.09.29. 23:18:51

@DISTANTxTHUNDER: Garcia remelem nem is jön. Azt a szintet Tobido is hozza vagy lehet h még jobbat is

Kicsi85 2020.09.29. 23:38:43

@Matenagy93: Todibot nagyon nem akarjak megtartani a klubnal,nemtudom, hogy miert, itt a blogon rengetegen azt mondjak,hogy hu de jo, en szemelyszerint nem nagyon lattam jatszani.
De ha oly jo,akkor a Barca miert nem akarja megtartani?
Egyebkent most valami B-s gyereket is felhivtak,belso vedot,mert tetszett az edzoi stabnak.

Mihail84 2020.09.29. 23:41:17

@világostobája2.0: De te legalább nálam is betegebb vagy. :))

mark6666 2020.09.29. 23:44:09

La Liga gazdasági állapotáról sokkoló adat, hogy az élvonalban csak a Barcelona, az Atlético Madrid, a Sevilla, a Villarreal, a Getafe és Granada költött többet, mint a Matheus Pereira, Gustavo Maia, Moussa Ndiayé hármasért 12.5 millió eurót adó Barcelona B...

Mihail84 2020.09.29. 23:45:12

@világostobája2.0: Aki egy egyszerű szöveget nem tud értelmezni a másik alteregója meg ha érvekkel a sarokba szorítják elkezd sunyulni és terelni. Nálam kimeríti az elmebetegség fogalmát.

Mihail84 2020.09.29. 23:49:27

@világostobája2.0: most őszintén valaki a számok alapján azt mondja hogy fati és Coutinho volt a legjobb ergo ha fati nem is coutinhonak kellett volna a meccs emberének lennie de mégis Alba lett az. Akkor a számok hazudnak?? Vagy Albertonak saját számrendszere van. XD És te egy ilyen embert próbálsz védeni.....Szánalmas!!!

világostobája2.0 2020.09.30. 06:28:02

@Mihail84: értem amit írsz és van benne logika és elismerem nem voltam eléggé körültekintő (ilyet is lehet bár itt nem divat :))de nem tudom miért ne láthatná julio jobbnak Coutinhot mint Albát és miért kell ezen kiborulnod...mindenesetre elsősorban azok alapján amit nekem írogatsz (julio alterego? stb) és ahogy nekiugrasz alberto minden posztjának tartom magam a diagnózishoz.. ( Nyilván személyes oka van..kb úgy viselkedsz vele mint egy sértett szerelmes )

GYLS 2020.09.30. 06:51:46

@mark6666: Szerintem a PL kivételével a többi országban is szűkösek voltak az anyagi lehetőségek. De még ott is óvatosak voltak.
A Getafe kivételével épp azok a csapatok költöttek valamicskét, akik nemzetközi szinten is jelen lesznek. Befektettek valamicskét, ami épp az UEFA-tól majd visszajön.
A Real pedig idén elsősorban azért nem mozog a piacon, mert az előző esztendőben -222.5 millán álltak meg. No meg Őket is érinti a vírus okozta kiesés.
A Barca-B a KLUB költségvetésében EGY tétel. Úgy szerepel, utánpótlás csapatok kiadása, azaz a teljes korosztály ide tartozik. A B-csapatnál - ha jól tudom - az a kitétel, hogy az eladások és vételek között 5 milla mínusz lehet (mint a nagycsapatnál a -100 milla). Jelenleg ez alatt vagyunk.

julio alberto 2020.09.30. 07:08:19

@Mihail84: Agyatlan,kapd elő a Messi posztert,vagy Albi szerelmed fotóját aztán jöhet a Gréczi módszer.

julio alberto 2020.09.30. 07:13:10

@világostobája2.0: Valami Albit emleget folyamatosan...gondolom egyoldalú reménytelen szerelem lehet.Beteg a csóka nem kicsit.

julio alberto 2020.09.30. 07:16:12

@világostobája2.0: Tudod a volt DK-s fazon...aki felvette illetve lefotózta magát félreérthetetlen módon.

sunt 2020.09.30. 07:55:54

@mark6666: A Barca B kb. ugyanennyit ki is árúsított. És közben ellátja az A-t is kispadosokkal. Valahogy így kell gazdálkodni.

kritizator 2020.09.30. 08:10:26

@világostobája2.0: én is ezt akartam kérdezni, mert lusta vagyok rakeresni.

Más, hasonló : ki az a Nemecsek és miért?

kritizator 2020.09.30. 08:11:56

@julio alberto: ja, azt hittem valami szihologus, minta a Frajd, vagy Ransburg.

világostobája2.0 2020.09.30. 08:21:24

@julio alberto: jaaa...én is azt hittem ez valami komolyabb dolog :)

világostobája2.0 2020.09.30. 08:23:06

@julio alberto: jajj -- az albi nál szerintem rád gondol..

Eminusz 2020.09.30. 08:55:35

Néhány friss hír:
- Dest kedden este megérkezett Barcelonába! 22:30-kor landolt a gépe, szerdán átesik a szükséges orvosi vizsgálatokon, csütörtökön leigazolják és pénteken kerülhet sor a bemutatására!
- A Cat Radio értesülései szerint Ronald Koeman kiadta Ousmane Dembele útját! Állítólag nem győzte meg a holland szakembert az eddig mutatottak alapján (saját vélemény: a múltkori késése azonnali száműzést vont maga után..?), valamint az eladása lehet a kulcs Memphis Depay leigazolásához!
Korábban a Manchester Unieted érdeklődéséről szóltak a hírek, de a klub cáfolta azokat. Ugyanakkor Dembele maradni szeretne Barcelonában, hogy kiharcolja a kezdő tagságot.
- A Barcelona nem tart igényt Jean-Claire Todibo szolgálataira és a hírek szerint Todibo is távozni akar. Meg is határozták az árát: 25 millió Euroért vihetik. Felmerült az újabb kölcsön lehetősége is, ha nem találnának vevőt, de jelenleg úgy néz ki, hogy a Napoli és a Rennes is hajlandó lenne kifizetni ezt az összeget.

KJDaniel 2020.09.30. 09:27:53

@Eminusz: Dembélé csak ne akarjon már semmit itt, 3 éve táppénzen van egy normális meccse nem volt és még van képe késni az edzésről?
Ha bárki ad érte egy eurót is, már vihetik, Depay 1000x profibb lesz akármilyen magatartasbéli problémái voltak, ehhez az élősködöhöz képest kutyafüle lesz..

DISTANTxTHUNDER 2020.09.30. 09:32:58

@Eminusz: Nem hiszem, hogy a múltkori késése miatt lett kiadva az útja, hanem mert használhatatlan.. állandóan sérült, ehhez pedig elég bicskanyitogató a mindenbe bele sz.rós hozzáállása.. semmi szükség rá, a helyére jöhet Depay, vagy egyáltalán nem is kell több szélső.. Fatival és Trincaoval le van fedve mindkét oldal.. Dest volt a kulcsigazolás

Robi71 2020.09.30. 09:34:45

@KJDaniel: Nettó 12 millió a fizetése. Bonyolult.

világostobája2.0 2020.09.30. 09:58:58

Dembele ha megy akkor az azért lesz mert itt van nekünk Fati, a saját nevelés az "új remény" az "új Messi" meg nem tudom mit írtak még rá a napokban ! A srácnak pedig (szerintem is) játszani kell nem csücsülhet a padon! Ahogyan Dembele sem! Szóval az lesz a legjobb mindenkinek ha elmegy a Manchesterbe! Amúgy meg legyünk hálásak neki az orvosoknak kinek kinek ízlése szerint, mert ha anno Dembi berobban lehet Fati simán elkallódik ! Milyen apró dolgokon múlik egy karrier..

Robi71 2020.09.30. 10:13:33

@világostobája2.0: Dembélé kétlábas, így jobbszélsőt is játszhatna konkurencia nélkül (Messi nem szélső). Isten adott neki...de nem tud élni vele. :(
A többiek: Fati, Trincao, Cou vagy Depay...mind balszélsők.

Eminusz 2020.09.30. 10:16:33

@Robi71: Trincao jobb szélső, Coutinho támadó középpályás. :)

KJDaniel 2020.09.30. 10:32:09

@Robi71: Igen sajnos, ráadásul már csak néhány napunk lenne rá.
Dest volt véleményem szerint a legfontosabb igazolás, illetve Garcia kellene még ha ennyire nem számítanak Todibora.. talán most Dias leigazolásával könnyebben elengedik Pepék.

Robi71 2020.09.30. 10:42:18

@Eminusz: Valóban jobbszélső (ballábas) a tm szerint is.
Érdekes kérdés ez...a klasszikus szélsők, akiktől a beadások érkeznek nyilván azon a szélen játszanak, amelyik oldalon van a jobbik lábuk :)....ellenben a modern football-ban ez megszünőben van és befele cselező ellentétes lábú szélsők működnek...a beadásokért a felfutó szélső védők a felelősök.
Cou jobblábas, azért ha tkp akkor is a pálya baloldalán játszik. A masik terület a Messi-é.

Robi71 2020.09.30. 10:50:37

@Eminusz: Számomra még mindig kérdés milyen felállás volt a Villareal ellen. Valaki azt mondta, hogy center nélküli 424. Én is efele hajlok.

Mihail84 2020.09.30. 10:56:31

@világostobája2.0: Bocsi én annyit mondtam hogy Coutinhot a legjobbnak tartani ezen a meccsen kicsit erős. Ebbe te hol látsz neki ugrást vagy bármi mást. Ez a poszt meg szerintem arra való hogy megosszuk egymás véleményét. Ez a véglény erre neki állt személyeskedni. Mert szerintem nem bírja elviselni hogy az imádott brazíliai ellen rosszat mondjanak. Coutinhot meg a legjobbnak tartani a meccsen nem kicsit elfogultság...örülök hogy letetted a doktorit hogy emberekről állítasz fel diagnózist. Biztos sokat tanultál érte. :))

Mihail84 2020.09.30. 11:04:30

@julio alberto: Albi Albi a kérdésemre most se válszolsz. De ezen mért is lepődök meg. Valahányszor érvekkel a sarokba szorítanak elkezdesz személyeskedni terelni és sunyulni. A kérdésre sose válaszolsz. Mert ahogy elnézem nem tudsz. Csak azt nem értem minek jársz ide valahányszor megpróbálod a saját magad kitalált szellemi fölényedet itt megmutatni (ami persze nincs) mindig le leszel oltva mint az éjjeli lámpa. És amikor erre rájösz mint egy óvodás elkezdesz személyeskedni. De szerinted én vagyok a beteg. :)) Nem kicsit van eltorzúlva az "én képed". De hát ez is egy élet. Ilyennek is kell lenni

Eminusz 2020.09.30. 11:21:26

@Robi71: Én is affelé hajlok... Én Messi pozícióját nem tudtam kivenni... Szerintem neki nincs is, teljesen szabadon mozoghat... Inkább azt mondanám, hogy ez egy 4-2-3 + Messi volt :D

sunt 2020.09.30. 11:31:52

@Eminusz: Lehet, hogy ez a pláne. Az ellenfél se tudja, mikor mit fog csinálni és ezért őriznie kell, így a többiekre kevesebb figyelem jut. Messi meg pillanarnyi meglátásaival és rúgótechnikájával lecsap minden adódó alkalomra.

mark6666 2020.09.30. 11:34:53

@KJDaniel: Szerintem ő eladhatatlan kategória. Bele kellene menni egy drasztikus fizetéscsökkentésbe hogy egyáltalán kölcsön vegyék. Hangoztatja hogy maradni akar és küzdeni a csapatba kerülésért, de ahhoz máshogy kéne hozzáállnia a dolgokhoz. Nagyon félő hogy rádöbben arra hogy máshol ki kéne hajtania magát és harmad ennyit keresne.. inkább kiüli az éveit és felmarkolja a zsugát.

Robi71 2020.09.30. 11:42:34

@Eminusz: Igen. Pontosabban 4213.

Aerion 2020.09.30. 12:28:47

@Eminusz: Szerintem is ez áll a legközelebb a valósághoz azzal a különbséggel, hogy Messi jellemzően nem a 3-as előtt, hanem mögötte volt, így : (1) 4-2-Messi-3 volt a felállás.

kritizator 2020.09.30. 12:28:49

@Robi71: "Érdekes kérdés ez...a klasszikus szélsők, akiktől a beadások érkeznek nyilván azon a szélen játszanak, amelyik oldalon van a jobbik lábuk :)....ellenben a modern football-ban ez megszünőben van és befele cselező ellentétes lábú szélsők működnek"

Én még anno úgy tanultam a (70-es, 80-as években), amint az első részben írod. Hogy ez azóta megváltozott? Nem tudtam, úgy látszik nem figyelem eléggé a futball fejlődését:(

OFF:
Czibor nyilatkozta, hogy Sebes Gusztáv az 54-es VB-döntőn haszontalannak ítélte meg az ő balszélső játékát és áttette a jobboldalra.

Akkor ezek szerint Sebes forradalmár volt: kár, hogy nem jött be és kikaptunk:(

ON

de ez titeket fiatalokat úgy sem érdekel:(

Dr Mouse 2020.09.30. 12:43:12

@kritizator: Sebes egyébként sok érdekes dolgot mondott még.
Többek között azt is, hogy ha egy játékos megvalósítja egy edző elképzeléseit, - vagyis tökéletesen beilleszkedik egy játékrendbe, - akkor az máshol már nehezen alkalmazható. (mármint a játékos.)
Nekem például mindig ez ugrik be, amikor Griezmannt látom fel és alá rohangálni a pályán, különösebb eredmény nélkül.

Les Corts 2020.09.30. 13:00:34

@KJDaniel: Egy szuperkupát csak eldöntött.
www.youtube.com/watch?v=j7Wakq_gZrM
Nehogy túlsztárolják Fatit,még csak gyerek,ennek megfelelően kell helyet találni neki a keretben.Bojan sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,pedig szépen indult.

világostobája2.0 2020.09.30. 13:13:07

@Les Corts: igen sajna ez is benne van a pakliban...

julio alberto 2020.09.30. 13:15:43

@Mihail84: Te agyatlan,melyik volt az a mérkőzés ahol Coutinhot hoztam ki legjobbként?Mire vársz választ?A szellemi főlényt bárki érvényesítheti veled szemben,mert te egy analfabéta vagy,nem ismered a betűket számokat sem.

Robi71 2020.09.30. 13:35:19

@kritizator: Amikor at mondtam "modern" nem a tegnapra gondoltam. :)
Nálam a modern foci a holland totális futballal kezdődött.
Korábban nem volt jellemző, hogy a szélsők felfutottak a szögletzászlóig. Mostanra ez már általanos, így a szélső támadók inkább ellentétes lábuak...így befele cselezve kapura is veszélyesek tudnak lenni.

FaramuciX 2020.09.30. 13:46:17

Sajnos Umtiti és Dembélé is rajtunk élősködik. Nem értem, hogy nem lehet egy-egy ilyen késés után megbüntetni egy-két havi fizetésére. Talán akkor elmenne a kedve. Sajnos a csávó teljesen agyhalott. Meg lennék lepve, ha valaha kap újabb komoly szerződést. Megy a lecsóba, és onnan neki nem lesz visszaút.
Tudomásul kell végre venni, hogy a szorgalom, koncentrációs képesség, javulni akarás, etc... ugyan olyan képesség elemek mint cselezni tudás, térlátás. Persze van amelyik az átlagnál futball specifikusabb, de ettől még ha valamelyik hiányzik egy-egy játékosnál, az magas szinten erősen szenved. Persze ha van egy szorgalmas de béna, vagy ügyes de lusta, akkor az ügyesnek adnak pár esélyt. Dembélé esetében is ez valószínű. Sajnos több, nem kifejezetten labdarúgó specifikus, de a labdarúgáshoz elengedhetetlen képessége totális csőd. meg csak szimplán rokkant nyugdíjas, akivel meg egyoldalúan kellene szerződést módosítani, hogy legalább a fizetését ne nekünk kelljen állni.

Robi71 2020.09.30. 13:49:20

Kíváncsi leszek erre a Dest-re, hogy mennyivel lesz jobb, mint Semedo vagy Emerson (10 millióért). Képes lesz a védekezés mellett úgy támogatni a támadásokat, mint Alba. Alves-t meg sem említem...
Ha annyit tud, mint a honfitársa Davies, akkor... :)

Robi71 2020.09.30. 13:50:46

@Robi71: bocs, Davies kanadai :)

Raven1975 2020.09.30. 14:02:08

Meccskeret a holnap esti Celta Vigo elleni idegenbeli bajnoki meccsre.
uploads.disquscdn.com/images/6db157d6de4c5f11f18a8b949b5cc43ae78e2656c8f4a586ea73da8156caceb7.jpg
Kimaradt Ter Stegen és Firpo sérülés miatt, ill. Todibo, Rafinha és Samuel Umtiti edzői döntés okán. A Barça B-ből Iñaki Peña, Riqui Puig, Ronald Araújo, Santiago Ramos Mingo, Konrad de la Fuente és Arnau Tenas került be a keretbe.

KJDaniel 2020.09.30. 14:46:00

Hazard újabb 4 hétre kiesett sérülés miatt, arról nem is beszélve, hogy ismét túlsúllyal érkezett a szezon nyitányára..nem vagyok én olyan biztos abban, hogy mi jártunk rosszabbul.

Grizi legalább hajt, küzd és ha mással nem is de a kiemelkedő védekező teljesítményével mindenképp felhívja magára a figyelmet. Én továbbra is bízom benne és szurkolok neki, hogy idén kiszakadjon az a gólzsák..:)

Robi71 2020.09.30. 14:53:29

@KJDaniel: Hazard úgy néz ki levezetni jött a Real-ba. Beteljesítette az álmát. :)

Robi71 2020.09.30. 14:54:43

@Raven1975: Akik edzői döntés miatt maradtak ki...egyértemű, hogy új klub után kell nézniük.

evooo 2020.09.30. 15:03:15

@FaramuciX: 2x kell kesnie tobb mint 20 percet egy honapon belul akkor bunthetheto.

FaramuciX 2020.09.30. 15:41:09

@evooo: akkor álljanak már be egy kukásautóval az utcájába. Nem értem ezeket a katalánokat, miért nem szivatják meg egy kicsit a csávót.

marco100 2020.09.30. 17:33:35

@FaramuciX: akárhogy számolom a tényleged edzés előtt 45 percel megjelent! Így az edzésről 1 másodpercet sem hiányzott....Koeman nem véletlen találta ki hogy 1 órával hamarabb menjenek. Valószínű ezért is nincs felkapva annyira a dolog csak itt a a mi híres blogunkon :) lassan a legtöbb ember itt már nem is barca szurkoló!

Aerion 2020.09.30. 17:38:10

@Robi71: Néztem az RM Betis elleni meccsét. A tízmilliós Emerson már a meccs elején besárgult, pontatlan passzok, elvesztett párharcok jellemezték, pedig jó fizikumú, állóképes és jellemzően gyors, de több meccs alapján mégis azt kell mondanom, nem nagyon gondolkodik a pályán, nem passzol üres emberhez, ha az a pálya túloldalán van, mintha nem látna el odáig, és ez most is így volt.

A második félidő se kezdődött jobban, lefutotta a 33 éves Benzema és mentési igyekezetében öngólt vétett, aztán vagy 20 perccel később a nem túl acélos Jovics ellen vesztett párharcot utolsó emberként a 16-os vonalánál, aztán kint hagyva 10 társát mehetett zuhanyozni. Persze margitnak még így kellett némi bírói 'segíccsék' a diadalhoz.

világostobája2.0 2020.09.30. 17:39:54

@FaramuciX: rajta kivül álló ok lenne, azért nincs bünti! De ám nyugi tárgyalnak a Uniteddel , menni fog!

kritizator 2020.09.30. 17:43:33

@Dr Mouse: ezt nem hallottam Sebestol, de azt gondolom egy "szuper" képességű játékos mindenhol tud játszani, csak ilyenekbol kevés van.

Aerion 2020.09.30. 17:44:17

Ez a Hazard egy vicc. Griezmann legalább 'tömegben ott van', nem lebecsülve a mezőnymunkát.

kritizator 2020.09.30. 17:46:05

@Robi71: a holland totális futball egy pettyet később volt 54-nél

Dr Mouse 2020.09.30. 18:13:33

@kritizator: Érdekes dolog amit írsz. Hogy egy "szuper képességű játékos mindenhol tud játszani..."
Ez magyarul azt jelenti, hogy valaki olyan alkalmazkodó képes, - intelligens, - hogy hamar beilleszkedik egy számára új közösségbe.
Szerintem ez egy ritka adottság! - Suarez ilyen lehet, mert Hollandiában, Angliában és Spanyolországban is megtalálta a helyét, jóllehet az Ajax, a Liwerpool és a Barca is egészen más stílust képvisel. Henry saját bevallása szerint több mint egy év alatt szokott bele a Barcába.
A valaha volt legjobb magyar edző Guttmann Béla megint mást képviselt. Ő azt vallotta, hogy max 3 évig maradjon egy csapatnál az edző. (Ez talán fel menti Guardiolát?)

Robi71 2020.09.30. 19:10:39

@kritizator: Nekem címezted ezt a jelzőt (tőled elismerést) ??? ...miután megpróbálok emberi hangon kommunikálni egy ilyen mélyproli ostoba paraszttal, mint amilyen te vagy?
Azt mondtam, hogy honnan számítom én (a szakértők jelentős részével együtt) a modern (totális) labdarúgást. Ez nem zárja ki bizonyos elemek (mint amiről te is beszélsz) korábbi megjelenését.

Robi71 2020.09.30. 19:13:50

@marco100: Megvan a megoldás. Koeman Dembi-t szándékosan egy órával korábbra rendeli be edzésre.

sunt 2020.09.30. 19:16:35

@Dr Mouse: Guttmannál az Ujpestben pl. Laborcz balbekk volt, noha Szolnokon még centert játszott...

Dr Mouse 2020.09.30. 19:36:37

@sunt: Guttmann olyanokat művelt, amit ma el se tudunk képzelni.
Mikor másodszor is BL-t (akkor BEK-et) nyert a Benficával, akkor a játékosai mind kaptak +prémiumot. Mikor ezt a klub elnökétől ő is kérte, akkor az azzal válaszolt, hogy neki az nincs a szerződésében.
Erre Guttman csak annyit mondott, hogy - "...addig ne nyerjen európai kupát a Benfica, amíg neki nem fizetik ki a +prémiumot," s azzal felmondott a portugál klúbnál.
Azóta több évtized telt el és a Benfica 8(nyolc!) alkalommal játszott európai kupadöntőt.
Mindegyiket elveszítette!
Portugáliában ezt a GUTTMANN átoknak nevezik.

Vagy két éve a Benfica elnökségéből többen Bécsben jártak. A lelkükre kötötték otthon, hogy feltétlenül menjenek el a bécsi temetőbe, ott keressék meg Guttmann sírját és próbáljanak azért imádkozni, hogy az elhunyt edző, - valahogy - levegye ezt az "átkot" a csapatukról.
Biztos, hogy megtették, de valahogy ez mind a mai napig még nem működik...:D)

4Viktor4 2020.09.30. 20:16:42

@Robi71: És 19 évesen már a 23 éves Alba vagy a 25 éves Dani Alves szintjét várod tőle? Ilyen idős korban kerültek a barcaba a két legenda :)

Robi71 2020.09.30. 20:24:03

@4Viktor4: Első körben "hogy mennyivel lesz jobb, mint Semedo vagy Emerson (10 millióért)"...utána "képes lesz a védekezés mellett úgy támogatni a támadásokat, mint Alba. Alves-t meg sem említem...". Az gondoltam érthető vagyok.
De az nem baj, ha a hasonló korú Davies-hez mérem...még akkor is ha másik szélen játszik? ...vagy igen?

FaramuciX 2020.09.30. 20:26:18

@Robi71: Te elhiszed hogy a MU vinné 50-ért ezt a pojácát? Ő meg ezen lamenál? Senki sincs aki helyre tegye a kiscsávót, és megmutassa neki a helyes irányt?

FaramuciX 2020.09.30. 20:29:12

Úgy tűnik, hogy sem Emerson, sem Garcia nem váltják meg a világot. Ennek a Zhichenko gyereknek sem örülnék, bár nagy kísértés elpasszolni Firpot. Miért nem hozunk egy volt Barcás balbekket? Esetleg a spanyol válogatott Gayat. Lampard nem teszi lapatra Alonsot? Ő szerintem tökre illene a Barcába.

GYLS 2020.09.30. 20:30:41

A labda rúgása nevű játékot már I. e a 3. évezredben Kínában feltalálták, amelynek első szabálykönyvét kb. I. e. 200 körül fogalmazták meg először. Tehát ha nagyot akarok mondani, akkor ettől datálódik a totalitás foci is. Elvégre akkor is csapatok küzdöttek egymás ellen.

FaramuciX 2020.09.30. 20:31:49

@Robi71: most miért méred a Davishez? Valszeg ő más szintet képvisel. Már annak is örülnék ha egy Adriano, Van Bronchorst, Sergi (Barujan) szintet megütne :)

Robi71 2020.09.30. 20:40:50

@FaramuciX: Senki sem vinné pénzért (nemhogy 50m). Talán kölcsönben tesztelni kivásárlási opcióval...azt is úgy, hogy mi álljuk a 12m-os bérét.
Van olyan klubvezető Barto-n kívül (de szerintem már ő sem), hogy lesz még belőle valami?

Robi71 2020.09.30. 20:42:02

@GYLS: Ez jó! Végre vicces vagy! :)

Robi71 2020.09.30. 20:43:58

@FaramuciX: Fölég úgy, hogy nekünk felajánlották Davies-t...de nem kellett 10 m-ért. Egy év alatt megváltotta a világot a Bayern-nél?
Vajon nekünk miért nem sikerül még véletlenül sem egy ilyen csoda??? :)

4Viktor4 2020.09.30. 20:50:48

@Robi71: Hát Semedo szintjét szerintem már 19 évesen is hozni fogja. Én egy kérdést tettem fel nem azt mondtam nem mérheted máshoz. Meglátjuk mit tud ha beválik akkor kurva nagyot nyerünk vele ha nem 20 millió körül amennyiért (sajtóhírek szerint) elhozzjk simán eltudjuk passzolni a jövőben, de én jnkább az első verzióban bízok. Remélem nem gond, hogy szurkolok egy fiatal játékosnak aki a Barcába kerül... vagy igen???

Robi71 2020.09.30. 21:01:56

@4Viktor4: Dehogy. reméljük akkorát robban, mint Davies. Igaz, elég kicsi az esélye, hogy jövőre mindent megnyer a Barca.

4Viktor4 2020.09.30. 21:08:36

@Robi71: Arra én sem látok sok esélyt, hogy triplázunk de egyszer már mondtam én erre az idényre egy duplázással (bajnokság és kupa) már elégedett lennék, főleg ha ilyen fiatal éy tehetséges játékosok jönnek akik sokat tennének ennek elérésében. (Magyarul beválnának) Nekem Trincao, Ansu Fati nagyon tetszik. Pedri számomra még kérdőjel, Phigot sajnos annyira nem favorizálja Koeman, pedig Seiten alatti pár meccsen szerintem jól tolta. Dest játéka is tetszik főleg azért mert így abban bízok nem csak bal szélünk lesz a támadásban is hasznos. Dest szereti a támadásokat támogatni így egy olyan nagy probléma is megoldódhat vele ami már évek óta fenn áll, hogy nincs jobb oldalunk azáltal, hogy Messi beljebb húzódik.

4Viktor4 2020.09.30. 21:09:28

@4Viktor4: Puig* bocsánat telóról pötyögök

Les Corts 2020.09.30. 21:11:01

Hoppá Atleti pontvesztés a nyeretlen Huesca vendégeként.Suarezzel a fedélzeten.

Robi71 2020.09.30. 21:22:46

@BarcaForLife: Az elmúlt 5 év talán egyetlen sikertörténete a Fati-é lehet. De ne kiáltsuk el...

Robi71 2020.09.30. 21:27:38

Neymar 34.6 millióval tartozik a spanyol adóhatóságnak.

Matenagy93 2020.09.30. 21:36:32

@Robi71:
Azért elég sok tehetség van csak használni is kéne őket.
Puig,Araujo, Kondrád, Emerson,Pedri, Trincao
Nem olyan rossz alap ez szerintem.
Sőt én Tobidot is tehetségesnek tartom és nem értem ezt a Garcias témát. Semmi extra a srác szerintem. És kiváncsi vagyok Monchura is hogy teljesít kölcsönben.

Robi71 2020.09.30. 21:46:53

@Matenagy93: Ránk is fér, mivel az elmúlt években csak öregedő klasszisokban és sikertelen igazolásokban volt részünk.

FaramuciX 2020.09.30. 21:51:37

jaja, rajtunk rohad ő is és Titi is.

barcahub 2020.09.30. 22:09:24

Döbbenet az Atalanta. Ott folytatják ahol abbahagyták

BarcaForLife 2020.09.30. 23:02:23

De rossz ez a Real te jo eg

osborne 2020.09.30. 23:14:57

@BarcaForLife: Azok de sajna nyernek.

Ezért js kell nyernie a Barcának holnap.

kritizator 2020.10.01. 05:35:33

@Robi71: szegény :)

Gyűjtsünk neki.

kritizator 2020.10.01. 07:55:30

@Les Corts: Ja, Suarez.

twitter.com/Rohandinho_/status/1311362693345894400/photo/1

Talán nem is baj, hogy eladtuk.

Minden második meccsen jó lesz, meg minden másodikon rossz lesz.

Mint itt. Aztán felváltva, hol dícsőítettük, hol a pokolba kívántuk.

Cserének 20 percre jó lett volna.

sunt 2020.10.01. 08:40:44

A konkurensek se erősek. Viszont egy Barca aranyhoz az kellene, hogy bármilyen villámok csapkodjanak is a Club körül, a csapat támogatása sérthetetlen legyen. Ne klikkfüggő és ne hiperkritikus. Ez viszont szinte reménytelen - és érv mindig akad mindenféle fikázásra. Akár évtizedekre visszamenően, ha épp nincs friss hús. De az is persze mindig akad.

Robi71 2020.10.01. 09:11:25

@sunt: A Real rémgyenge...de ezzel ők is tisztában vannak. Nem fognak lebecsülni senkit és csúszni-mászni fognak minden pontérr. Így vitték el az előző bajnoki címet is.
Ehhez kell nekünk is igazódni, ha nem akarunk hoppon maradni megint!!!

Robi71 2020.10.01. 09:14:00

@kritizator: Térjünk vissza erre a Suarez kérdésre majd a szezon közepe felé, amikor pontos kép lesz arról, hogy hogyan muzsikál a támadó szekciónk

világostobája2.0 2020.10.01. 09:22:33

@Robi71: de Koemanról már ítélkezhetünk?

Eminusz 2020.10.01. 09:37:28

@4Viktor4: Egyetértek abban, hogy egy bajnokság-kupa arany már boldoggá tenne, de annyival kiegészíteném, hogy a BL-ben is TISZTES SZEREPLÉST várok! Nem 4-0-ákat, meg 8-2-ket! Hanem mondjuk egy szép menetelést, aztán egy erős csapat elleni tisztességes oda-visszavágót, ahol max 1-2 góllal vagy idegenben lőtt gólokkal esünk ki! És ahol emelt fővel vonulhatnak le a pályáról a fiúk és mi szurkolók is büszkék lehetünk rájuk! Istenem, de rég volt már ilyen... :(

Robi71 2020.10.01. 09:48:56

@világostobája2.0: Igen. Előjelek már most vannak és az ő esetében elég lesz megvárni az átigazolási időszak utolsó napját. Meglesz a végleges keret addig.

Robi71 2020.10.01. 09:52:06

@Eminusz: Ahhoz legalább el kell jutni a BL negyeddöntőkig. Nem tudom melyik jobb...kapni egy 4-est a Pool-tól az elődöntő visszavágóján...vagy kiesni már a csoportköben hajszállal lemaradva a második helyről.

Robi71 2020.10.01. 09:55:32

@Eminusz: Ha jól tudom ma lesz a BL csoportkör sorsolás és a második kalapba kerültünk "köszönet" annak, hogy elbuktuk a bajnoki címet. Ahogy elnézem vannak a 3. kalapban olyan lehetséges ellenfelek, akik veszélyesek lehetnek.

világostobája2.0 2020.10.01. 09:58:26

@Robi71: azért remélem nem az ő hibája lesz ha nem tudjuk elpasszolni Dembit és nem lesz pénz mondjuk Depayre!

Eminusz 2020.10.01. 10:01:00

@Robi71: Rosszul tetted fel a kérdést. Nem "melyik a jobb", hanem "melyik a rosszabb".. :)
És hogy reagáljak is, ennek semmi köze ahhoz, amit én írtam! Pont erre gondoltam, hogy ha össze is kerülünk egy Liverpool szintű ellenféllel, tisztességes küzdelmet várok el! Miért haragszunk a fiúkra a 4-3-mas kiesés miatt?? Mert 3-0-ról bukták el! Ha mondjuk az első meccs 2-2 lett volna, majd a visszavágón kikapunk 2-1-re, senkinek nem lett volna egy szava sem, pedig ugyanúgy 4-3 lett volna az összesítés! :) Csakhát 4-3 és 4-3 között néha van különbség.. :)

Eminusz 2020.10.01. 10:04:06

@Robi71: Valóban.. Főleg az Inter-Atalanta-Leipzig hármas erős.. :)

Robi71 2020.10.01. 10:06:23

@világostobája2.0: Nem. Ellenben ha életképes center nélkül és csak két kezdő szintű belső védővel vágunk neki a szezonnak...abban igen.

Robi71 2020.10.01. 10:12:27

@Eminusz: Azt hiszem azzal nem mondok nagyot, hogy már nem tartozunk a BL szűk elitjébe. Tartok tőle, hogy most is benne van a zakó lehetősége egy Pool-tól vagy Bayern-től még annak ellenére is, ha megpróbálunk tisztességesen ellenállni. Nem lettünk jobbak, mint a tavaly vagy előtte voltunk. 5 éve folyamatos a visszaesés.

világostobája2.0 2020.10.01. 10:15:11

@Robi71: Házon belül kire gondolsz? Mert pénz nélkül máshogy nem fog menni!!!

sunt 2020.10.01. 10:20:27

@Robi71: Így van. Persze egy magyar honlap nem befolyásolja az öltöző hangulatát, de rossz rá gondolni, hogyan hatna rájuk az itteni folyamatos kéjelgő pocskondiázás.

GYLS 2020.10.01. 10:20:33

Dembele: Most nem adnám el. Maximum kölcsönbe. Egy sérülésmentes év, megfelelő mennyiségű játékperc, és az értéke 80-100 milla lenne. Aztán az új vezetőség majd eldönti, mi legyen Vele az utolsó éve előtt (2022. június 30-ig van szerződése). Ha Depay-árt távoznia kellene valakinek, akkor az a Griezmann-Coutinho duo valamelyike lenne, vagy akár a Rafinha-Braithwaite duó értékesítése is elég kellene hogy legyen. És még ott van az Umtiti-Todibó duó is. Csak hát egyre kevesebb az idő.

BL-sorsolás: Teljesen mindegy, hogy az első vagy a második kalapban vagyunk. Így is és úgy is összejöhet egy elfogadható és egy nagyon kemény csoport. pl. Pool-Barca-Inter-Mönchengladbach VAGY Zenit-Barca-Olympiakos-Midtjylland.

világostobája2.0 2020.10.01. 10:25:07

@GYLS: Dembire van max kereslet, a pénz meg nagyon hiányzik most! Aztán persze lehet megbánjuk. Amúgy szívem szerint én sem adnám el.

FaramuciX 2020.10.01. 10:26:45

@GYLS: 80-100? "Hány éves vagy te királyfi? És még hiszel a mesékben?"

GYLS 2020.10.01. 10:38:41

@FaramuciX: Itt kezdődik a különbség köztem és Közted. Én minden egyes játékosunknak drukkolok, hogy ne sérüljön le, hogy a csapat hasznára legyen. Dembelénél pedig ha ez összejönne, akkor ez nem mese, hanem a valóság lenne. És még akkor is ennek szurkolnák, ha most kölcsönbe menne. Mert ha ezt pl. a MU-ban érné el, akkor az a Barcának is jó kiindulási alap lenne 2021. nyarára (mégis van potenciál benne, több pénzt is lehetne kérni érte). Szóval az "mesém" az, hogy legyen egészséges Dembele! Te pedig szurkolj az ellenkezőnek, ha ez jobban tetszik a Te álomvilágodnak!

GYLS 2020.10.01. 10:39:57

@GYLS: helyesbítés: Szóval az én "mesém" az, ....

Robi71 2020.10.01. 11:04:07

@világostobája2.0: Martin, mint center és ... Araujo, Todibo, Umtiti hármasból kettő, mint belső védő?...nem túl biztató.
Pique hosszútávú kiesése nem kis problémát okozhat.

Bolha10 2020.10.01. 12:29:05

@GYLS: “Egy sérülésmentes év, megfelelő mennyiségű játékperc, és az értéke 80-100 milla lenne. “
Azt kifelejtetted, h “igen jó játék”. Mert így erre a kettőre nem fognak 80-100 millát adni. Ahhoz azért parádét kell nyújtania, h ennyire feltornázzák az árát. És igen, ez valóban “meseszerűnek” tűnik. :) Főleg egy új klubban, új országban. Még talán Barcelonában. Arra 5!%-kal nagyobb az esély. De akkor meg nem adnánk el. Szerintem.

Bolha10 2020.10.01. 12:31:23

De az álmok néha valóra válnak :)

GYLS 2020.10.01. 12:52:00

@Bolha10: Én nem álmodom, KÍVÁNOM, hogy Dembele egészséges és sikeres legyen! Az "álom" szót nem én írtam le először. Dembelénél nem kérdéses, ha játszani fog, lesznek remek megmozdulásai és mérkőzései. Eddig Messi mellett Ő volt (amikor játszott), aki egy az egyben bárkit megvert. Fatival és Trincaoval most bővült a lista. Ráadásul Dembelét mindegy melyik szélre teszed, mindkét lábát tudja használni. Itt vagy a MU-ban, lényegtelen. 56-ról 80-ra felvinni az árát pedig nem nehéz feltornázni. Pláne az angol elitnél. Csak legyen egészséges!

Bolha10 2020.10.01. 13:00:07

@GYLS: miért, most adna vki 56-ot érte??? Szerintem nincs ennyi az ára most.

Bolha10 2020.10.01. 13:03:01

@GYLS: hát én meg azt kívánom, itt a Barcaban legyen jó és egeszseges!! 1:1-ben nagyon jó tud lenni, csak mellé sokkal több rettenetes megmozdulása van. Sokkal több. De ez a Barca játék rendszere miatt (IS!) lehet, neki ez nem biztos, h annyira fekszik. Ki tudja, talán Koemannal változhat a játék rendszer is, ami épp válhat Dembi javára is! Én kívánom neki is meg magunknak is.

kritizator 2020.10.01. 13:43:31

@Bolha10: transferen ennyi, aztán a valóságban???

KJDaniel 2020.10.01. 13:51:31

Hivatalos: Sergino Dest a Barcelona játékosa!
A 2-es mezszámot kapta.

Bolha10 2020.10.01. 13:54:15

@kritizator: hát ez az. Az nagyritkán találkozik a valósággal.

DISTANTxTHUNDER 2020.10.01. 14:01:23

@KJDaniel: Na, akkor ez azt jelenti hogy Dest lesz az alap jhv Nemecsek meg kúszhat vissza a padra, ahol sok kárt nem okoz :)

Bolha10 2020.10.01. 14:02:50

@DISTANTxTHUNDER: azért volt neki jópár jó meccse! Nem jhv, az tény.

FaramuciX 2020.10.01. 14:05:16

@GYLS: Nem kell kostolgatnod, főleg nem kell olyan feltételezésekbe bocsájtkoznod velem kapcsolatba, amiről fogalmad sincs. Én is drukkolok Dembélének, hiszen az a Barcanak is jó lenne. Ettől még nem ringatom magam abban a hiú elképzelésekben, hogy Dembeléből valaha a Barcelonában lesz éőkézláb játékos.Ezért gondolom úgy, hogy alapvetően egy parazita, aki ha valóban vannak kérői (amit sajna kötve hiszek), akkor húzzon innen amíg lehet. Nem tudom érted-e a különbséget? Erre jön még rá, hogy sajnos Dembélé teljesítménye kihat Barto megítélésére is. Bartonak pedig egy kicsit sem drukkolok, de te ezt úgy sem érted, hiszen az eredmény kimutatás elfogadható.

KJDaniel 2020.10.01. 14:06:22

5 éves szerződést kötött, 21+5 millió euróba került és 400 milliós kivásárlási árát kapott a friss szerzemény.:)

kritizator 2020.10.01. 14:13:32

@DISTANTxTHUNDER: no, megvagy.
Mért Nemecsek a neve?

GYLS 2020.10.01. 14:16:16

@FaramuciX: Én Veled kapcsolatban feltételezésbe bocsátkozom? Nem! Én Veled kapcsolatban CSAK KIJELENTŐ módban írtam. Ami feltételes módban volt, az Dembele. HA egészséges és játszik....., HA most kölcsönbe menne, .... HA ezt pl. a MU-ban érné el, ....

FaramuciX 2020.10.01. 14:19:41

@GYLS: "Itt kezdődik a különbség köztem és Közted. Én minden egyes játékosunknak drukkolok, hogy ne sérüljön le, hogy a csapat hasznára legyen" ... Te pedig szurkolj az ellenkezőnek, ha ez jobban tetszik a Te álomvilágodnak!" - Ezt nem tudom, hogy értelmezed.

GYLS 2020.10.01. 14:20:28

@FaramuciX: Ami pedig nem kijelentő módban van, az felszólító. Mert Veled ellentétben én még a legnagyobb ellenfelünk (Real) játékosainak sem kívánnék sérülést, nemhogy a sajátjainkkal szemben (Dembele sérülésmentessége) ellendrukkolnék.

FaramuciX 2020.10.01. 14:24:19

@GYLS: Szerintem itt és most fogd vissza magad. Én sem így fogalmazok: "veled szemben, én nem nyalikázom Barto popóját és nem zavarnám el Messit, mint ahogyan azt tettük Lajossal"

GYLS 2020.10.01. 14:26:06

@kritizator: Ne foglalkozz vele!

nemecsek, azaz NEMECSEK egy POZITÍV alak volt. Tudod, általános iskolás színt.

GYLS 2020.10.01. 14:30:03

@FaramuciX: Fenyegetőzünk? Miben is fogjam vissza magam? Én popózom vagy Te? Mikor akartam "elzavarni" Messit? Kérem azt az írásomat! Megnyugtatlak, ilyet nem találsz. Mert maximum azt írtam, ha menni akar, menjen. A kettő nem ugyanaz!

Robi71 2020.10.01. 14:50:29

@GYLS: A "nemecsek" itt nem pozitív kontextusban szokott elhangzani. Ahogy az "Anulu" vagy "Péntek" sem, pedig kedves fiatalembereket ismerhettünk meg bennük.

Robi71 2020.10.01. 14:53:22

@FaramuciX: Aki Lajos eltávolításának módját!!! nem nehezményezi...annak jelentősen megkérdőjelezhető az értékrendje, jelleme.

FaramuciX 2020.10.01. 15:08:49

@GYLS: Te nem tudsz szöveget értelmezni. Ferdítesz folyamatosan. Folyamatosan te követsz el verbális agressziót. Max kevésbé veszed érte.

Robi71 2020.10.01. 15:18:11

Áll a bál Garcia körül és Rafinha-t ajánljuk cserébe...a City nyilván nem kér belőle. Ennyire csórók vagyunk?

FaramuciX 2020.10.01. 15:29:14

@Robi71: nem csórók, csak megfontoltak és kökemény tárgyalók. Lautaroért is 15 millát ajánlottunk csak. Legalább ne szórjuk a pénzt.

Balázs37. 2020.10.01. 15:47:14

A Barcelona mellett a Bayern lehet a második olyan csapat, amelyik 6 kupát nyer egy éven belül, már csak a klub vb cím hiányzik nekik hozzá

DISTANTxTHUNDER 2020.10.01. 15:57:54

@kritizator: Mittomén, volt itt egy forumozó aki mindenkire hülye neveket aggatott, de valahogy Robertora illik a Nemecsek.. mindkettő elég csóri gyerek :)

barcahub 2020.10.01. 16:01:21

Dest igazolás kisebb részlete:

Fontos említeni még, hogy Dest ára azért emelkedik 20 millióról 21 millió euróra, mert a klub vezetése haladékot kért a fizetés kapcsán. Az Ajax belement ebbe, hogy az összeg nagy részét jövő nyáron kelljen csak kifizetni, de cserébe 1 millió euróval többet is kér fixen a Barcelonától. Azt az összeget már a következő klubvezetésnek kell majd előteremtenie.

Még jó hogy most kaptunk 30 milliót Semedoért.

GYLS 2020.10.01. 16:07:12

@FaramuciX: Ki is kezdte a személyeskedést (királyfi), csupán azért, mert azt írtam, Dembele legyen egészséges és sikeres. Írja nekem a Te "popsi nyalásodhoz" hasonló kijelentést tőlem! No meg várom a Messire vonatkozó írásomat is. Ha nem lesz, akkor ki is az, aki ferdít, vagy nem tud értelmezni? Hajrá!

Nagybarcelona 2020.10.01. 16:13:28

@barcahub: pontosan ezen gondolkodtam, vajon kire tettèk fèlre a pènzt? Garciára se akarnak 10-től többet adni. Èn nem hiszem el, H. nincs pènz. Alig van pár nap az átigazolási szezonból...

MCMXCIX 2020.10.01. 16:26:55

@Nagybarcelona: Ki tudja itt is mennyi az a 25 (alairasi bonusz? Hacsak nem egy Barca-fan gyerekkora ota, jelenleg mi vesz valakit arra, hogy MINKET valasszon a Bayern helyett? Hmm...)

MCMXCIX 2020.10.01. 16:28:48

Meg 15 millioert Lautaro, valaki irta is erre a tökéletes valaszt, akkor jo hogy nem mar 20ert Mbappé...ember legyen az aki kibogozza pontosan ezeket a szerződéseket, foleg nalunk, pereskedunk is miattuk folyamatosan

GYLS 2020.10.01. 16:30:50

@Nagybarcelona: Pedig NINCS pénz.
1 Már az ázigazolási időszak előtt elköltöttünk előre 103 millát az idei költségvetésből.
2. 300 millával kevesebb bevéte la 2020-2021-es költségvetési évre.
3. A fenti miatt 140 millával kell a bérkeretet csökkenteni (FFP miatt). Eddig kb. 80 körül járunk (Rakitic, Vidal, Suarez).
4. Minimális a mozgás a piacon. A pénzügyi helyzet miatt még kölcsönbe sem kelendőek a játékosok, pláne a magas bérrel rendelkezők. Mert másokat is kötelez az FFP, mind a költségvetési oldalt, mind az eladási-vételi arányt, mind a bérkeretet tekintve.

MCMXCIX 2020.10.01. 16:33:32

De egyébként végre egy értelmes igazolás, csodálkozom is hogy ilyen is kitelik Bartotól

MCMXCIX 2020.10.01. 16:35:35

@GYLS: Minimalisnak minimális, de valoban, most kaptunk 30at Semedoert, Garcíára nincs egy 10es?

GYLS 2020.10.01. 16:42:23

@MCMXCIX: Arthuért kapott pénzt is az előző szezonra könyvelték el (a hírek alapján). Ki tudja, hogy a Semedőért kapott összeget a kiadások során melyik alfejezetnél adják ki. pl. Lehet, hogy ebből fizetik ki a szeptember havi béreket.

Nagybarcelona 2020.10.01. 16:50:32

@GYLS: most nem èrtek veled egyet. +500-n állunk a transfermarkt szerint (Dest rèszletre èrkezett, szóval ez így tèves). Egy Leeds 100 milliót költött ebben az átigazolási szezonban. Nekik pl. miből van pènzük?

Robi71 2020.10.01. 16:52:34

@MCMXCIX: Jó kérdés, hogy Dest miért minket választott...amennyiben tényleg a Bayern is komolyan gondolta.
Pénz?, gyengébb konkuencia?...kellemesebb város?
Mert egész biztosan nem a jelenlegi trófeanyerési esélyek. Állítólag Koeman-al sem ápol különösen jó viszonyt, miután nem sikerült meggyőzni, hogy a holland válogatottat válassza.

Nagybarcelona 2020.10.01. 16:54:02

@GYLS: ha Semedo árából fizetnèk a bèreket nem tartanánk meg Griezmannt ès Coutinhot, akik kb. 80 millióba fognak egy èv alatt kerülni.

FaramuciX 2020.10.01. 16:57:39

@GYLS: Nem azt írtad. Ne kamuzz. Azt írtad hogy ellentptben velem, ... Ez a ferdítés, de ha nem érted, akkor inkább hagyjuk. Látom inkább a azámok embere vagy és nem a szavaké. Bocs ez is kicsit félrevezető. Logisztikus, könyvelő?? A számok embere lehetne matematikus is, az meg nem vagy, egy kicsit sem, ugye?

GYLS 2020.10.01. 17:00:07

@Nagybarcelona: +500 000 euró. Mire is elég? Anglia nagyban eltér a LaLigatól. Ott a feljutó és kieső csapatok is annyit kapnak a közvetitési jogokért, hogy több spanyol középcsapat vígan el lenne vele egy évig.

GYLS 2020.10.01. 17:09:52

@FaramuciX: Jelzők és Messi távozása. Erre várom a válaszodat! Dembeléért való drukkolásomnak mi köze a számokhoz és a matematikához, leginkább a foglalkozásomhoz, az iskolai végzettségemhez? Ne terelj. JELZŐK és MESSI TÁVOZÁSA! Erre koncentrálj.

GYLS 2020.10.01. 17:14:28

@Nagybarcelona: PÉLDÁNAK írtam. Pár blogtársunk elképzelésével ellentétben nem vagyok az elnök belső embere. Jós pedig nem vagyok, így konkrétat nem tudok Neked írni. Ezért írtam, hogy például.

Nagybarcelona 2020.10.01. 17:23:34

@GYLS: sokszor egyetèrtünk, de most a pènz kèrdèsèben nem. Szerintem meg fogja kapni egy új csatár a 9-s mezt mèg ebben az átigazolási szezonban.

GYLS 2020.10.01. 17:29:44

@Nagybarcelona: Igazad van, lehet igazolni. Akár még pénz nélkül is. Legfeljebb majd jövő júniusban megint lesz egy Arthur-Pjanics cseréhez hasonló. Igaz, ez már az új vezetőség problémája lesz. Az FFP-nek való megfelelés úgy is csak a költségvetési év lezárta után lesz vizsgálva.

Bolha10 2020.10.01. 18:22:31

Barca Juve Dinamo Kijev, FRADI

kritizator 2020.10.01. 19:00:20

@DISTANTxTHUNDER: aha, de azért ne kövessük más hülyeségeit,

Les Corts 2020.10.01. 19:29:21

@kritizator: Talán az egész keretnél fizetéscsökkentést kellett volna szorgalmazni.Így maradhatott volna és méltón búcsúztathatták volna el.

Mihail84 2020.10.02. 00:39:23

@julio alberto: nyugalom Nagypapi megint tubarózsa méretű lesz az aranyered itt a nagy erölködésben...:))

Messidombja 2020.10.02. 02:40:44

pitizátony : nemecsek, szegénydó,csokilé,ripacsoiki,dejó,kókuszmajom,balettos,kutnyitó,ratyipics..... Értendő!?

Messidombja 2020.10.02. 02:46:59

ripacspiki,busi...ma véletlenül jól tolták! nemecsek,kútnyitó(hallod!, a meccs mederje!),dejó ,balettos ....NEM Barca DNS ! Úgy néz ki, hogy csokilét megveszik az albionok(puncshoz..) Idén meglesz a Gámper..!

kritizator 2020.10.02. 06:58:14

@Messidombja: hát nem:(

te tuti troll vagy

evooo 2020.10.02. 13:43:34

@világostobája2.0: Robinal enyhen szolva mukodik a kettos merce. :D Koeman alatt meg egy meccset nem jatszott a csapat de Barto csicskaja, nem jo edzo. Coutinho szar Dembele szar fiatalok nincsenek a La Masia szar. Alig varta elbukjuk az elso meccset. :(
süti beállítások módosítása