A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Várható kezdőcsapatok #AlavésBarca

A Sport, a Mundo Deportivo, a Marca, illetve az AS előrejelzése

2020. október 31. - Berbatov

kepernyofelvetel_2.png

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2216265512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihail1981. 2020.11.02. 09:30:51

@julio alberto: Az irammal semmi gond nem volt. Megint saját magadnak mondasz ellent. Mert az iramot az általad veteránnak hívott játékosok is bírták. Na jó talán busit kivéve. A helyzet kihasználással volt a gond. Mert rengeteg helyzetünk volt. Gyakorlatilag oda szögeztük az ellenfelet a kapuhoz. Más kérdés hogy ennyi helyzetet nem tudtunk kihasználni.

KisPindi01 2020.11.02. 09:58:25

@tormab12: +1
Mint ha olvasnál a fejemben. :)

Nem fűztem hozzá Koeman-hoz nagy reményeket. Persze, ennyi fiataltól nem lehet elvárni a csodát, de folyamatosan ugyan azt tolja csak... más taktikát nem ismer? Erőlteti, aztán VAR-ozik. Persze, iszonyú rosszul ítélnek a Barça javára, de ne ez legyen már az állandó válasza. A mostani meccs első félidejét ellazsálták, második félidőre rákapcsoltam. 5 meccset meg lehetett volna nyerni ennyi helyzetből, de most semmi sem akar összejönni... hát ha majd a jövőben a sors visszadja, netán a BL-ben egy kis szerencsével. Most szerintem idén a BL is kiegyenlítettebb lesz. A Bayern-en kívül nagyon nem.is tudok esélyes csapatot mondani.

sunt 2020.11.02. 10:12:46

Magával a csapattal három nagy probléma van. Az egyik, hogy nem olyan a focija, hogy agresszivitásban, test test elleni küzdelemben felvehetné a versenyt az ellenfelekkel, akiket a mai bírói felfogás segít. A másik, hogy a legtöbben nincsenek góllövésre kondicionálva és inkább a náluk jobb helyzetben lévő társat keresik. A harmadik: Messi. Be kéne látni, hogy van helye a csapatban, de végleg nem alkalmas arra, hogy a csapat vezére legyen. Talán az utóbbi két probléma össze is függ.

evooo 2020.11.02. 10:43:11

Az a jo, itt jobban tudjak Pep mit miert mond mint sajat maga!:D
Ha nem akar visszajonni hat ne jojjon, nekem fura hogy jobban erzi magat Manchesterben lelke rajta. BL-t azota sem tudott nyerni pedig en szurkoltam neki (amikor a Barcelona mar nem volt versenyben), BL gyoztes csapatot vett at Munchenben nem sikerult, nelkule megcsinaltak. A citynel tenyleg azt igazol akit akar megsem sikerul. Egyaltalan nem garantalt visszajonne abbol siker lenne. De jobb edzonek tartom Koemannal ez nem kerdes es szivesen latnam a Barcelona kispadjan de folyamatosan azt mondja nem lesz a Barcelona edzoje.
Szoval ennyit a multidezesrol, szep volt jo volt de a jelenre es a jovore kell koncentralni, azokkal akik itt vannak es segiteni akarnak. Ez pedig jelenleg Koeman es a csapata. Neki pedig abbol kell foznie amit kapott, gyakrolatilag Dest-en kivul mindenki adott volt a csapatban. Suarezrol sem o dontott, vele a piszkos reszet inteztette el Barto. Azt is mondta ha marad Suarez akkor szamol vele. Lehet szidni, okoskodni de nem olyan konnyu ezt a csapatot most osszerakni en is probaltam!:D Vannak posztok amik telitettek es vannak amik hianyosak. Errol nem o tehet, ha mar itt lenne egy eve es o alakitana a keretet akkor lehet rafogni a dolgokat. Mint pl Pep evek ota a Man City-nel van ez mar teljesen az o felelossege. Koeman mennyi ideje is van itt? Mennyi hatasa volt a jelenlegi keret kialakitasara? Koeman is pontosan tudja a hianyposztokat nyilatkozott is rola, erre itt ugy okoskodnak egyesek mintha Koeman hulye lenne.
Meglatjuk ki lesz az uj elnok, en meghuznam Xavit edzonek (Puyol-t is hivnam mindenkepp), addig meg Koeman csinalja a dolgat, jatszanak a fiatalok gyujtsek a tapasztalatot a bajnoksagban, BL-ben egyarant. Szerintem nem realis egy ilyen fiatalitas soran azonnal elvarni bajnokok legyunk, persze hab lenne a tortan.

Robi71 2020.11.02. 10:47:54

@GYLS: Azokat feltételeket, amit egy PL topcsapat biztosít (elsósorban nem az anyagira gondolok, hanem az alkotói szabadságra) a Barca nem tudja...de inkább nem akarja. :(
Barto alatt legalábbis ez nem volt meg. Ezen kell változtatnia az új vezetóségnek. Laporta idejében ez csodálatosan működött. Ezért szoktam mondani, hogy azóta az egész klubot kicserélték...a mostanit csak FCB-nek gúnyolják. :(

Força Barça! 2020.11.02. 10:49:36

Diario Sport információi szerint a Barça januárban 8 millió eurós ajánlatot készül benyújtani a Manchester Citynek Eric García játékjogáért. Ronald Koeman nem szeretné megvárni a nyári átigazolási időszakot (amikor ingyen lehetne elhozni), már télen szeretné szerződtetni. Garcíának továbbra is eltökélt szándéka, hogy a Barça játékosa legyen, tehát rajta nem fog múlni semmi.

Robi71 2020.11.02. 10:55:53

@evooo: Azt, hogy mit gondol ezzel kapcsolatban Pep emlékezned kellene a tisztogatásra amit a Rosell-Barto klán elkezdett azonnal, ahogy átvették a hatalmat. Laporta összes emberét...Soriano-tól Begiristain-on keresztül az utolsó ifiedzői szisztematikusan elűzték a klubtól.
Pep a távozásakor elmondta, hogy ide vissza nem!

Robi71 2020.11.02. 11:00:56

@evooo: Ha mind igaz, amit mondasz Koeman-nak nem lett volna szabad elfogadnia Barto piszkos ajánlatát. Már ha van önbecsülése. De az elmondásod alapján nincs neki.

Robi71 2020.11.02. 11:11:14

@sunt: Egyetlen szurkoló sem kritizálhaja Messi-t vagy barmrlyik másik játékost, akit a vezetőség erőszakkal tart a klubnál. Milyen jogon???
Ha az edző úgy íteli meg, hogy nem megfelelő a hozzáállása, akkor hagyja ki a meccskeretből. Pont. Ennyi....

Robi71 2020.11.02. 11:16:10

@evooo: Ez a keret (így hiányosan is) sokkal jobb a Real-énal. Megbocsájthatatlan, ha Koeman nem nyeri meg a bajnokságot....ahogy Setien-nek is az volt.
Jelenleg nem csak a pontgyűjtés nem megy, hanem a játékunk is tanácstalan.

BarcaForLife 2020.11.02. 11:23:07

@Robi71: semmi piszkos ajanlat nem volt. Te mirol beszelsz? Osszetehetjuk a kezunket h valaki elvallalta es nem megint egy tehenpasztor. A jatek ha tetszik ha nem jobb. Sokkal fiatalabb a csapat. Az eredmenyeknek nem most kell jonnie. Azt is lefogadnam h egy olyan Barcahoz kozeli ember mint Koeman talan tudta valahol h nem Barto lesz az elnok. Talan ezert is vallalta el? Ez lehet egy hulye felteves de pont annyira mint amiket te mondasz h ő egy csicska aki piszkos ajanlatokat foged el. Amiket mondasz te szemtol szembe is meg merned mondani? Itteni blogozoknak meg Koemannak? Most kinek a "csicskaja" Koeman? Meltatod Guardiolat de mikor ő azt mondja h Koeman jo ide az azert van mert uriember? Mindent ugy kiforgatsz h neked legyen jo? Engem ez nem zavar mert ugy latom teged se h tobben megmondjak ezt neked. Ahogy korabban elmondtam mondasz okos dolgokat de maskor meg ugy viselkedsz(nem az vagy, ugy viselkedsz) mint egy buta nagykepu kocsog. Pedig hiszem h nem vagy az csak igy jon le.

BarcaForLife 2020.11.02. 11:29:35

@Robi71: nezzuk. Courtois -Stegen(talan Stegen)
Dest -Carvajal (Destet meg nem latjuk, Robertot kenterbe veri Carvajal)
Ramos jobb mint Pique
Varane -Lenglet ...szerinted?
Alba-Marcelo/Mendy ???
Busquets -Case megintcsak...szerinted?
De Jong - Modric
Pedri- Valverde
Fati -Vinicius egyertelmu Fati
Benzema -Grizi szerinted?
Dembele/Trincao- Hazard.?????

Messi egyertelmuen mindenkinel jobb.

Akkor meg Cou-Kroos
Mennyivel vagyunk mi jobbak h SZEGYEN elveszteni a bajnoksagot egy birok altal nyomott Real ellen???

Robi71 2020.11.02. 11:40:05

@BarcaForLife: Olvasd el evooo írását. Olyan dolgokat ír amiről az jön le, hogy Koeman-nak köze sem volt a ketet kialakításahoz. Ilyen feltételek mellett egy valamirevaló edző nem ír alá.

Robi71 2020.11.02. 11:46:24

@BarcaForLife: A múlt bajnokságot egy elhamatrkodott edzóváltás miatt buktuk el. Ha a mostanit is elbukjuk, akkor az egy gyenge edző kinevezésének "köszönhetjük"
A Real kerete jobb, mint a mi keretünk?...ezt először hallom. Ilyen még a Real szurkolóktól sem hallottam.

BarcaForLife 2020.11.02. 11:53:29

@Robi71: nem ezt mondtam. Kerdeztem h akiket en ott ossszehasonlitok...szerinted ki a jobb a bizonyos posztokon? Es miert?

Kivancsi vagyok a velemenyedre

Robi71 2020.11.02. 11:57:12

@BarcaForLife: Nézd, már hozzászoktam ahhoz, hogy kezdetben egyedül vagyok a véleményemmel....aztán idóvel egyre többen csatlakoznak hozzám....gyakran olyanok is, akik korábban nem értették miről beszélek vagy gondolkodás nélkül lehurrogtak. Elmondják ugyanazt, de úgy tesznek, mintha ők maguk találták volna fel a spanyolviaszt. :)
Így volt ez Barto-vak kapcsolatban is.
De ha csak mostanába olvasod a fórumot...egyte többen vélekednek hozzám hasonlóan Koeman edzői kvalításairól, Suarez rltávolításáról vagy a belső védő igazolásának hiányáról.
De nincs gondom ezzel...bírom a meggondolatlan kritikát, jobb később rájönni higy igazam volt egy kérdésben, mint soha...vagy be nem ismerni, még akkor sem amikir már evidens. :)

Robi71 2020.11.02. 12:00:46

@BarcaForLife: Ramos, Modric és Benzama cipeli a Real-t. Neked melyik kellene a Barca-ba?...mert nekem egyik sem.
Papiron jobb a keretünk, de a pályán még sem. Szerinted ez miétt van? ...számomra egyértelműen az edző hibája....hacsak a játékosok nem a megbuktatására hajtanak.

BarcaForLife 2020.11.02. 12:02:05

@Robi71: Ez egy ketoldalu kerdes. Nem volt "koze" hozza mivel nem volt keret h nagyon tudjon valtoztatni. Destet hozta ami egyertelmu pozitivum.

Volt koze hozza megpedig ugy h a meglevo embereket o kevergeti amit valjuk be meg is tett ami valakinek tetszik valakinek nem. Puig,Pedri peldaul. Megcserelte a felallast. Szerintem eddig ő all a legtavolabb a "csicska" kifejezestol.

BarcaForLife 2020.11.02. 12:04:57

@Robi71: ket dolog!

1: szerinted neked mindenbe igazad van? Mert azt te se gondolhatod komolyan.

2: leirtam posztonkent. Ne 3 embert ragadj ki. Mond el h szerinted posztonkent hol vagyunk jobbak es miert? Tenyleg kivancsi vagyok.

Nem azt mondom h nem vagyunk jobbak de nekem megvan errol a vekemenyem. Kivancsi vagyok a tiedre. Minket ki cipel? Mert Messi nem bagyon azon kivuk talan Fati?

Putaj 2020.11.02. 12:33:17

@GYLS: Elő tudjàk keresni vagy èn adjam meg Ralf Rangnick telfonszàmát? ;))

Mihail1981. 2020.11.02. 12:56:26

@BarcaForLife: Én még azt is eltudom képzelni hogy Messi ezt direkt csinálja. Megmondom miért. Ha látványosan beleszarna az egészbe a szurkolók biztos hogy megtalálnák hogy "hogy milyen Barca ikon ez hogy a saját csapatát le se szarja" és inkább eljátsza hogy akar de nem megy neki csak hogy késöbb tudjon dobbantani.

katalan2 2020.11.02. 13:01:19

@Mihail1981.: Nem hiszem, hogy direkt csinálja. Lelkileg nincs jó passzban, mert megviselte, ami a klubnál van.

Robi71 2020.11.02. 13:41:29

@BarcaForLife: Suarez-t ki engedte el?...nem ő, hanem a feje fölött döntöttek így?.Elfogadta, hogy cenret nélkül vág neki a szezonnak?
..belső védőt miért nem igazoltunk?...ezt is a feje fölött döntötték el? Belement így is?
...Messi menni akar, de mem engrdték el. Ebbe sem volt beleszólása?...mert én nem akarnék olyan játékossal dolgozni, aki nem akar maradni és akinek nagyobb szava van a klubnál bárki másnál.
...elfogadta minedezt mikozben néhány poszton olyan szinten telítettség van, hogyy csak feszültséget szül?
Miről beszélünk???
Fogalmazzak szebben? Kishitű!!!...ez így jobb?
Még ha ennek ellenére monden működne és a játék őt ihazolná, de nem....

Robi71 2020.11.02. 13:47:44

@BarcaForLife: Minden poszton jobbak vagyunk a Real-nál...ŕáadásul a támadószekciónk messze a legértékesebb a világon.
Álmomba sem gondoltam volna, hogy a Real CR eladása után még fog bajnokságot nyerni velünk szemben még Messi-vel a sorainkban.
Nem véletlenül mondtam, hogy a bajnokság elvedztése nagxobb csalódás volt, mint a BL bukás.

evooo 2020.11.02. 13:56:44

Minden poszton jobbak vagyunk a Realnal ez mindent elmond! Oriasi! :D:D

Força Barça! 2020.11.02. 13:59:35

73 éves korában elhunyt Toni Bruins Slot. Nyugodjék békében!
www.fcbarcelona.com/en/news/1884999/rip-tonny-bruins-slot

BarcaForLife 2020.11.02. 14:00:55

@Robi71: szerinted Pique jobb mint Ramos? Roberto mint Carvajal? Stb. Hat ebben az esetben ne beszeljunk errol tobbet

BarcaForLife 2020.11.02. 14:01:33

@evooo: ez tenyleg meleg beszolas volt h mindenhol jobbak vagyunk

BarcaForLife 2020.11.02. 14:06:23

@Robi71: szerintem az uzleti es belpolitikai reszhez vannak jo hozzaszolasaid de magat a sportot nem nagyon erted. Tobb poszton is jobb sajnos a Real nalunk. Az egyik legfobb a vezer poszt(Ramos) ami nekunk nincs.

evooo 2020.11.02. 14:16:00

Robi ugy csinal mintha Koeman vezetne a klubot evek ota, az meg hogy elvallalta ilyen korulmenyek kozott annak csak orulhetunk, Setien elott oten mondtak nemet a Barcelona kispadjara. Koeman bevallalta mert tenni akart, mi is tudjuk hogy nem egy tobbszoros BL gyoztes edzorol van szo, ezek tenyek. De klub legenda, kotodik a klubhoz a jatekosok tisztelik. Nyilvan nem egy Klopp de belole is csak egy van jelenleg mashol dolgozik.

En Xavi-t tudom elkepzelni a jatekintelligenciaja alapjan lehet belole jo edzo. Tovabba a tisztelettel nala sem lehet gond o is klublegenda. Mint fentebb is irtam a kozepsovedo hianyat mindenki tudja (Koeman beszelt is rola) Robi ugy csinal mintha vmi oriasi felfedezest tett volna. Koemanon mulik Garcia mar a keretben van, Depay is stb mindenki tudja kiket szeretett volna. Legalabb Dest sikerult. Bizzunk benne Umtit felepul aztan hatha nem serul le legalabb Garcia erkezeseig. De mint sehol, nalunk sem az edzoe a vegso dontes mivel nem az edzo utalja a jatekosok arat. Ha meg ilyen konnyen feladna egy edzo hogy nem teljesul minden amit elgondol, akkor nem vallalja el a munkat, akkor uresek lennenek a padok.

Robi71 2020.11.02. 14:20:09

@BarcaForLife: Szóval az akarod mondani, hogy a Real kerete jobb és ezért nyerik a bajnokságot. :)
Nekem az úgy hangzik, hogy egyesek (pld te is) már most mosdatni akarják Koeman-t egy edetleges kudarc edetén.

BarcaForLife 2020.11.02. 14:20:19

@evooo: ez igy van. Azt a tobbeves amokfutast amit Barto csinalt se Koeman se Klopp nem hozza helyre honapok alatt. A legjobb opcio Koeman volt es mi is vele jartunk a legjobban. Itt ebben az evben ugy kell felfogni h semmit nem nyerunk. Ha igen az bonusz. De ha mar letesszuk a kovetkezo 5-10ev alapkoveit mar jo.

BarcaForLife 2020.11.02. 14:23:40

@Robi71: nem vagy jo szovegertesbe pedig 2x-3x leirtam fentebb. En nem mondtam h jobbak. Toled kerdeztem te meg azt mondtad mindenhol jobbak vagyunk ami hozzanemertesre vall mert a hulye is latja h vannak posztok ahol jobbak. Sot az Atletico is jobb tobb poszton. EZ NEM AZT JELENTI H MINDENHOL. Nem vagyunk annyival jobbak a Realnal h toronymagasan nyerjunk mint regen. A birok munkassaga meg azt a kis elonyunket is elveszi ami van.

benedict 2020.11.02. 14:24:29

@BarcaForLife: szerintem engedd el mert érdemi választ nem fogsz kapni. Viszont mellébeszélést annál inkább.

Robi71 2020.11.02. 14:27:14

@evooo: Hogy elvállalta ilyen körülmények között csak örülhetünk???...ez komoly???
Ezért rart itt a klub, ezért tehetett meg mindent Barto, mert ilyen szurlolói vannak.
Ha igazi legenda es tényleg tenni akar a klubért...és nem csak a pénz és a hírnév érdekli, akkor ilyek körülmények között nem vállalja...hanem ő maga szabja meg, hogy az adott lehetőségek mellett mire tart ígényt és nem legitimálja a klublegenda státuszával Barto galád rezsimét. No comment. :(

BarcaForLife 2020.11.02. 14:30:22

@benedict: en csak probalkozom de tenyleg nem megy. Csak vessuk ossze Piquet(akit szererek) es Ramost. Ramos gyorsabb, jobban fejel, golerzekeny, vezer es kelloen csibesz. Ez az egyik legfontosabb poszt amugy

Robi71 2020.11.02. 14:31:36

@BarcaForLife: Szóval a bírók miatt vesztünk el egy 38 fordulós bajnokságot?....ez egyre jobb :)
De jobb a keretünk éx jobb az efzőnk. Azt hiszem mindent értek. :)

BarcaForLife 2020.11.02. 14:32:25

@Robi71: de akkor ha mindenkinek olyan magas ertekei vannak mint neked akkor ures lenne a kispad. Neked tenyleg senki se jo? Egy pozitiv dolgot nem mondasz a klubbal kapcsolatba. A Barca nem letezne ha olyan szurkoloi lennenek mint te

Robi71 2020.11.02. 14:32:59

@benedict: Választ?...mire?....Koeman mentegetésére?...na ne viccelj te is. :)

BarcaForLife 2020.11.02. 14:36:01

@Robi71: te tenyleg nem vagy tiszta. Ossze vissza beszelsz es nem erted amit leirnak. Azt mondtam h azt a kis elonyunket vettek el a birok ami lett volna. Leirom egyszwrubben. Szwribtem realis esetbe 4-6pontot verhetnenk a Madridra. Ekozben a birok kb 9-12 pontot elcsalnak nekik. Erted mar?

Robi71 2020.11.02. 14:36:27

@BarcaForLife: Pozitívumot? A jelen helyzetben?....talán 1-2 fiazal, akikre talán lehet majd csapatot építeni. Hogy mikortól és milyent?...könnyebbet.

Robi71 2020.11.02. 14:38:40

@BarcaForLife: Azt megszámoltad, hogy hány pontot kaptunk MI ajándékba a biíróktól a múlt szezonban?

BarcaForLife 2020.11.02. 14:38:46

@Robi71 Koemant 2 honap utan nem kell mentegetni es nincs is miert.

Mihail1981. 2020.11.02. 14:39:24

@BarcaForLife: Ramos nem csibész hanem egy favágó barom. A kettő nem ugyanaz. A barcában lenne egy ilyen favágó már tuti a meccsek feléről kisárgázták volna. Ramos még azért lehet a pályán mert a real-ban játszik.

BarcaForLife 2020.11.02. 14:40:27

@Robi71: hat ha azt mondod h minket ugyanugy tamogatnak mint a Realt akkor nezd vissza peldaul az elmult 5 fordulot. Vagy az utolso 10et az elmult evben. Csak azert h megnyerj egy vitat ne mondj hulyesegeket legyszi.

BarcaForLife 2020.11.02. 14:41:45

@Mihail1981.: Ramos lehet h csinal gusztustalan dolgokat de nagyon jo kozephatved. Ezt nem lehet nem eszrevenni. Amugy gyulolom de nem vagyok vak. Csak a fejesgoljai fele lenne meg nekunk Piquetol

Robi71 2020.11.02. 14:45:25

@BarcaForLife: Én nem vagyok tiszta?....de, csak nem vagyok álszent. Előbb nézzünk szét a saját udvarunkban és csak utána a szomszédnál.

BarcaForLife 2020.11.02. 14:49:49

@Robi71: szoval ugyanannyi pontot csaltak el nekunk mint a Realnak es minden jatekosunk jobb az oveknel? Ezt mondod? (A jatekosokat konkretan mondtad. A birokrs meg utalsz)

Robi71 2020.11.02. 14:49:51

@Mihail1981.: Ramos ha nem a Real-ba játszana és nem védenék a bírók, akkor fele ennyire sem lenne "jó". Vagy folyamatosan kiállítva lenne vagy kénytelen lenne a sportsuerűség hatátain belül maradni fele ennyire hatékonyan játszva.

GYLS 2020.11.02. 14:52:27

A Transfermarkt alapján a Barca és Real keretének piaci értéke szinte azonos. Ha kiveszem a Barcából az 5, nem a nagycsapathoz tartozó játékost (Pena, Tenas, Mingo, Mingueza, Konrad), akkor 24-24 játékosra vonatkozóan a Realé 855, a Barcáé 854.5 milla. Viszont tőlünk csak 32, a Realtól viszont 107.5 millát érő játékosok vannak kölcsönben.

Ha a kezdő csapatokat nézem a Real erősebb és egységesebb. Carvajal, Ramos, Varane,, Casemiro jobb mint Roberto, Pique, Lenglet, Busquets,.illetve Kroos bármelyik harmadik középpályásunknál jobb. Courtois és TerStegen, Valverde és deJong illetve Marcelo és Alba közül nem tudnák választani, mindegyikre lehetne pozitív és negatív dolgot mondani, kinek mi az erőssége és a gyengéje, ezért nálam azonosak. Marad a támadó szekció. Itt viszont mindkét csapatnál rengeteg variáció lehet, pláne ha még a támadó középpályásokat is ideveszem. Egyedül Messit lehet kiemelni. A másik kettő helyen szereplőt nehéz lenne megkülönböztetni. Ha Grizi a center, annak ellenére hogy értékesebb, Benzema azon a poszton meghatározóbb és stabilabb. És marad a 3. támadó poszt. Legyek elfogult, Fati hasznosabb mint az állandóan sérült Hazard. Összesen a 11 poszt közül igazából csak Messi és Fati jobb, van 3 azonos és 6, ahol a Realnál jobb játékos található.

BarcaForLife 2020.11.02. 14:53:19

@Robi71: most meg azt mondod h Ramos csak azert ilyen "jo" mert a Relaba jatszik es ott vedik. Nekunk melyik jatekosunkat vedik igy akkor? Hat sajat magadnak mondasz igy ellent. Mert vszinu azert nem kap pirosakat mert a birok tamogatjak nem?

Robi71 2020.11.02. 14:57:07

@BarcaForLife: Határozottan mondom....az előző bajnokságot Setien miatt...a jelenlegit (ha igen) akkor azt Koeman miatt fogjuk bukni....bírói ténykedés ide vagy oda. Ezzel a kerettel simán a Real előtt kell végezni. De ha még a hazai Classico-t is elbukjuk, akkor miről beszélünk.

GYLS 2020.11.02. 14:59:36

Ibrahimovic: "Engem nem zavar a nyomás. Megmondtam a csapattársaimnak is, ne foglalkozzanak a nyomással, azt majd én intézem. Nekik csak harcolni és hinni kell!' Na ilyen nincs Nekünk!

BarcaForLife 2020.11.02. 15:02:13

@Robi71: milyen kerettel? Hat Gyls is levezette h ugyanannyit erunk pintosan. Fentebb en mondtam h szerintem max egy picivel vagyunk jobbak amit a birok athidalnak a szar dontesekkel. Te erre azt mondtad h nekunk is fujnak a birok de Ramos nem jo jatekos csak vedik a birok. Azert nem kap pirosakat ami ugye segiti a Realt mert egyszerubb 10 mint 11 emberrel. Ezzel azt tamasztottad ala amit mondtam es amivel te nem ertesz 1et. Azt meg magyarazd meg h mitol jobb a keretunk? Ugy osszevetve. Mert jatekosonkent azt mondtad mindenki jobb ami zagyvasag. Ezt barkinek igy kimondod es kirohog. A Barcasok is.

BarcaForLife 2020.11.02. 15:03:38

@Robi71: en meg hatarozottan azt mondom h a bajnoksagot az olyan helyzetkihasznalas miatt mint az alavesi is siman bukhatjuk.

Robi71 2020.11.02. 15:05:01

@BarcaForLife: A mi játékosaink is gxakorolhatnának nyomász a bírókra....de csak Messi él vele olykor. De könyörgöm, ne bírózzunk ameddig ennél sokkal nagyobb problémáink vannak.

kritizator 2020.11.02. 15:05:45

@BarcaForLife: Barca nem letezne ha olyan szurkoloi lennenek mint te

Ez nem igaz, csak 10 évenként kicserelődnének

BarcaForLife 2020.11.02. 15:05:51

@Robi71: de szerintem hagyjuk mert te soha nem birod azt mondani h tevedtel mert ugye azt hiszed sose tevedsz. Azzal meg nem lehet mit kezdeni

kritizator 2020.11.02. 15:07:40

@Mihail1981.: van is vagy 26 pirosa, bár kb 40-et érdemelt volna

BarcaForLife 2020.11.02. 15:10:21

@Robi71: varj meg van egy beugratos kerdesem: ha minden jatekosunk jobb mint a Realé akkor Cou es Dembele is az??

Robi71 2020.11.02. 15:51:17

@kritizator: Nem. A jó Barca szurkoló anyázza a Real-t, hibáztatja a bírókat és helyesel mindent ami a klub házatáján történik...mert ha nem, akkor csak álszurkoló. :)

BarcaForLife 2020.11.02. 15:57:45

@Robi71: dehogy. Egy normalis Barca szurkolo tamogatja szurkolotarsait vagy normalisan vitatkozik veluk eszervekkel de nem helyezi magat mindenki fole mintha az elnolsegi kar tagja lenne vagy pedig tarstulajdonos

Robi71 2020.11.02. 15:59:29

@BarcaForLife: A Real legdrágább játékosa Hazard volt. Azt hiszem ezzel választ adtam a Cou és Dembi kérdésre. A Real nem engedhette meg magának ezt a luxust.
Csak a támadószekciónk többe került, mint a Real kerete. Ha ehhez hozzátedzem a lakájmédia híredzteléseit miszerint a MU 150 milliót Fati-ért, a Leicester 60 milliót ajánlott Trincao-ért (ő a "legolcsóbb" támadónk), akkor teljes a kép. Az, hogy kifog rajtunk egy Getafe vagy Alaves....csak véletlen kisíklás. :)

Robi71 2020.11.02. 16:03:24

@BarcaForLife: Amit te mondasz, az elvtárs. :)

BarcaForLife 2020.11.02. 16:04:36

@Robi71: h kerukne a tamadoszekcionk tobbe mint a Real kerete?

Robi71 2020.11.02. 16:07:01

@BarcaForLife: Észérvek? Tőlem csak azokat kapsz. Neked a gyerekes elfogultságod mellett ezek istenkáromlások. :)

Robi71 2020.11.02. 16:09:36

@BarcaForLife: Cou 160, Dembi 145, Griezmann 125....Fati 150, Trincao 60, Messi 700.

BarcaForLife 2020.11.02. 16:13:27

@Robi71: te nagyon keversz valamit. Messi hol 700? Fati hol 150? Vagy mirol beszelsz most. Messi 100milliot er, Fati 80. Ne kivasarlasi arakat nezz vagy h ki mit mondott hanem a tenyeket. UGYANANNYIT ER A KERETUNK MINT A REALE. SOT NEKIK 70 MILLIOVAL TOBB VAN KOLCSONADVA.

GYLS 2020.11.02. 16:14:46

@BarcaForLife: Van olyan, akivel úgy érdemes vitázni, mint egy verébbel sakkozni.Ugyanis a veréb rászáll a táblára, odapiszkít, ledönti a bábukat, majd a végén boldogan ugrál, hogy Ő nyert. Szóval nem érdemes!

BarcaForLife 2020.11.02. 16:15:07

@Robi71: gyerekes elfogultsag? Hat ossze vissza hablatyolsz es a sajat szavadat utod a msikkal. Okyanokat beszelsz h a mi tamadoszekcionk annyi mint a Real kerete meg Messi 700 millio. Na ez a gyerekes elfogultsag es naivsag. Az eszervektol ez fenyevnyire van

BarcaForLife 2020.11.02. 16:17:13

@GYLS: nekem ez szorakoztato mikor valaki sajat magaba gabalyodik bele. Itt az elmult 20 uzenetvaltasba ezt tobbszor megtette de renduletlenul megy tovabb es mondja es mondja. Mar ott tartunk h Messi 700 millio. Hol lesz ennek a vege? En orommel varom.

Robi71 2020.11.02. 16:25:32

@BarcaForLife: Én az hallottam, hogy Messi ára 700 millió. Biztos csak pletkyka. :)

GYLS 2020.11.02. 16:32:52

@BarcaForLife: Valverde (Real) kivásárlási ára 750 milla. CR kivásárlási ára 1 milliárd volt, elkelt 117 milláért.

Robi71 2020.11.02. 16:36:10

@BarcaForLife: Én összegabalyodva?
Most már egyre inkább azt hiszem, hogy a jelenlegi helyzetért a leginkább a szurkolók a hibásak....és szegény Barto csak áldozat, mivel senki szem szólt neki, hogy ez így nem lesz jó. Most sem értem miért állt félre, hisz a szurkolók...kb. 10% kivételével kitartottak mellette. Jók az igazolások, jók a fiatalok, jó az edző, maradt Messi is ....a 30%-os bércsökkentést is elfogadták a játékosok. Tényleg, miért mondott le?

Robi71 2020.11.02. 16:38:24

@GYLS: Messi-t miért nem adtuk oda a kivásárlasi ár10%-áért?...mint CR-t a Real?

Robi71 2020.11.02. 16:43:50

@GYLS: Én nem kivásátlási árakról beszélek....hanem reális piaci árról (Dembi 145, Cou 160, Grizi 125 és konkrét ajánlatokról (Fati 150, Trincao 60). Ez összesen 630. Messi valós piaci értéke mennyi lehet? 200?
A Real keretének ösdzértéke 850 (hiszek neked). Akkor most mi van?

BarcaForLife 2020.11.02. 16:44:24

@Robi71: az h mit hallottal az egy dolog. Te beszelsz eszervekrol kozbe meg dobalozol kovasarlasi arakkal meg pletykakkal. Es ebbe belecsempeszed az "eszerv" szot. Egy a lenyeg. A keretunk ugyanannyit er es kb ugyanannyira versenykepes mint a Reale. Szoval nem szegyen elbukbi ugy egy bajnoksagot.h a birok is "vedik"(te mondtad) a jatekosaikat es segitenek nekik tobbet mint nekunk. A szegyen a 8-2 volt. Tortenelmileg is. Vesztwttunk mar bajnoksagot elotte de bl odontot igy meg soha

BarcaForLife 2020.11.02. 16:46:44

@Robi71: milyen realis piaci ar a 700 millio meg a 150 Fatiert. Leirtam en is es GYLS is a REALIS , VALODI piaci arakat. Te dobalozol itt ezekkel a hulye szamokkal es meg meg is magyarazod. Alkor Valverde igyanannyit er mint Messi. Neki is ugyanannyi a kovasarlasi ara nem?

világostobája2.0 2020.11.02. 16:48:33

@BarcaForLife: tényleg szórakoztató bár néha már-már félelmetes :)

GYLS 2020.11.02. 16:57:47

@BarcaForLife: Sajnos ma nincs több időm. Remélem valaki felteszi a két klub játékosainak Transdermarkt szerinti JELENGI értékeket (a keretek összértéket megírtam, 855 és 854,4 milla), illetve a kivásárlási árakat. A Barca jelenlegi legértékesebb játékosa Messi, 100 millával, kivásárlási ára 700 milla. A Real legértékesebb játékosa Courtois 75 millával, a legmagasabb kivásárlási árral pedig Benzema rendelkezik, 1 milliárddal. És van egy harmadik szempont, kiért mennyit adnak valójában.

BarcaForLife 2020.11.02. 16:59:07

Olyanokat mond neha mintha a Muller Cecilia fia lenne

Robi71 2020.11.02. 17:06:58

@BarcaForLife: Az álomvilágban élő szurkolók miatt jutott ide a klub, nem Barto miatt. Barto csak a következménye a socios rendszer hibájának. Ok-okozat.
Ez a socios rendszer átka...olyan, mint a demokrácia, ahol sagymosott zavazók döntenek.
Ha egy dúsgazdag ember tenné bele a pénzt, neki nem lenne mindegy hova folyik.

BarcaForLife 2020.11.02. 17:14:35

@Robi71: van tobb klub ahol gazdag tulaj van es egyre lejjebb csusznak.
Szoval ez nem csak a szurkolok hibaja.

De.persze Bartoval kapcsolatba egyet ertunk. Arrol nem lesz vita kozottunk

Robi71 2020.11.02. 17:19:20

@BarcaForLife: Barto-t ki tartotta mostanig hatalmon?...egy tulajdonos?

BarcaForLife 2020.11.02. 17:28:19

@Robi71: nem erted mit mondok megint. Arra utaltam h amikor egy dusgazdag ember pumpalja bele a penzet egy klubba akkor is lehet hanyatlas. Ugye?

Robi71 2020.11.02. 17:40:11

@BarcaForLife: Ha rosszul csinálja vagy rossz emberekben bizik meg.
De a közpénz mindig hanyagul, nagyvonalúan, felelőtlenül van elköltve....vagy siman csak ellopva. Lásd Barca.

Mihail1981. 2020.11.03. 10:14:27

@Robi71: szerintem jobb ha befejezed. Bármennyire is próbálsz javítani a saját helyzeteden sajnos csak rontasz. Ebből már nem jöhetsz ki jól. :))

Robi71 2020.11.03. 11:01:16

@Mihail1981.: Miből? Abból ha megmondom gáz ettől a gyengus Real-al szemben újra bajnoki címet vrdzíteni?
Ha ez megtörténik, akkor ahogy a múlt szezonban is, most is az edző miatt lesz!!!

Mihail1981. 2020.11.03. 11:11:27

@Robi71: Szerintem ne tedd az olajat a tűzre mert önmagad paródiájává válsz. Hacsak már nem vagy az. :)

GYLS 2020.11.04. 08:41:17

A Joaquin nyilatkozathoz:
Egy játékosnak is meglehet a véleménye az edzőjéről. Rengeteg ilyenről lehet és lehetett olvasni. Még a "legnagyobb" edzőnkről is, Guardioláról. Íme kettő játékos:

Ibra: "Töketlen vagy, összeszarod magad Mourinho előtt, menj a pokolba - ezeket és még cifrább dolgokat üvöltöttem neki. Nem ő volt a legrosszabb vezetőedző, akivel dolgoztam, de az biztos, hogy ő volt a legéretlenebb, ami a problémamegoldást illeti.”

Yaya Toure: "Még vitázni sem lehet vele, mert annyira merev, nem enged a más véleménynek. Soha nem fogják bevallani, de tudok olyan játékosokról, akik megutálták őt, mert folyamatosan manipulál és játszik az emberekkel. Pep szereti, hogy hatalma van, olyan játékosokat akar, akik engedelmesek és »a kezét  nyalogatják. Egy büszke személyiség, aki azokkal akart sikeres lenni, akiket ő maga választott ki, és nem azokkal, akiket még mások hoztak. Barcelonánál nem ő volt a zseni, egyszerűen csak elég intelligens volt ahhoz, hogy Cruyff módszereit átvegye és alkalmazza. Aztán a Bayern Münchennél és a Manchester Citynél is megpróbálta ugyanezeket a mintákat megteremteni, ehhez azonban két dolog mindenképp szükséges: a saját emberei és játékosai, valamint az, hogy szinte korlátlan források álljanak a rendelkezésére. Ez az, ami egy Crystal Palace-nál vagy egy Watfordnál nem működne.”

Most lehet mondani, sértődésből mondják mindezt. És akkor miért mondja Joaquin? Remélem, nincs kettős mérce!

világostobája2.0 2020.11.04. 08:47:39

@GYLS: " Barcelonánál nem ő volt a zseni, egyszerűen csak elég intelligens volt ahhoz, hogy Cruyff módszereit átvegye és alkalmazza" Valahol olvastam hogy igazából Tito volt az ész kettőjük közül mikor a Barcánál együtt dolgoztak...Pep Barca utáni munkássága ezt valahol vissza is igazolja...
Joaquin részéről ezt valami pszichológiai hadviselésnek vélem ...de eléggé tiszteletlen ...
süti beállítások módosítása