A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Ansu és Lenglet távozóban

2023. augusztus 31. - Youaintmjbaby

Ansu Fati és Clement Lenglet a Premier Leagueben folytatja kölcsönben.

ansu-fati-ante-el-mallorca3.jpg

 

Egybehangozó sajtó értesülések szerint a Barcelona megegyezett a Brighton & Hove Albionnal Ansu Fati egy éves kölcsön szerződéséről. Fati megszerzésében komoly szerepe volt az angolok olasz edzőjének, Roberto De Zerbinek, aki telefonon beszélgetett a fiatal spanyol támadóval. A hírek szerint a Brightonnak nem lesz opciója Fati megvásárlására 2024 nyarán és fizetésének 70-75%-át állják majd.

Clement Lenglet is új csapatot talált. A 28 esztendős francia védő tavalyi, Tottenhamnél töltött kölcsönjátéka után visszatér Angliába, méghozzá az Aston Villához. Fabrizio Romano információi alapján a birminghami csapat 70-75%-át állja majd Lenglet fizetésének és nincs vásárlási opciójuk.

Pletykák keringenek még Eric Garcia esetleges átigazolásáról is, spanyol értesülések szerint a Girona szeretné megszerezni Ericet, de egyelőre konkrétumok nem kerültek felszínre.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr5418204505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása