A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Barca minden követ megmozgat De Ligtért

2018. november 17. - Berbatov

Az FC Barcelona sport részlege egy középhátvéd leigazolását szorgalmazza '19 nyarán. A prioritás Matthijs De Ligt.

A Barcelona egy ideje folyamatosan figyeli a fiatal holland teljesítményét. Részletesen kielemezve a védő teljesítményét, előnyeit, hátrányait, a klub a szerződtetése mellett szavazott. A 19 éves középső védő már kulcsember az Ajax és Ronald Koeman holland válogatottjában is. Illeszkedik a Barca profiljához, és a lassacskán 32 éves Gerard Piqué méltó helyettese lehet. Az igazolás nem Piqué nyugdíjazását jelentené rövidtávon, hanem a középső védelem jobb oldalának a megerősítését. 

A Leiderdopben született holland az idei szezonban egy kisebb sérüléssel bajlódott szeptember végén, ezt leszámítva stabil játékosa az Ajaxnak, 2142 percet töltött a pályán 25 mérkőzésen. A Barcelonának gyorsan kell cselekednie, mert Európa topklubjai lesben állnak, hatalmas a konkurencia De Ligt aláírásáért. Értékét a Transfermarkt 50 millió euróra becsüli. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr5514378163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RAJDEN 2018.11.17. 18:38:34

De Jongal együtt hozzni kell

Maestro10 2018.11.17. 19:16:32

De Ligt nagyszerű vétel lenne, méltó utódja lehet majd Piquének pár év múlva.

Robi71 2018.11.17. 21:18:05

Nem kell minden követ megmozgatni De Ligt-ért, elég a Barca hívó szava és letenni a 80 milliót (jelenleg itt tart a licit). Ugyan ez a helyzet De Jong esetében (70 millió). Talán ha "csomagban" hoznánk el őket még egy kis kedvezményt is kaphatunk :) és talán így, hogy együtt játszhatnak (+Cillessen) továbbra is, még inkább kedvet ad nekik, hogy ide igazoljanak.
süti beállítások módosítása