A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Carlos Puig: "A fiamnak a földön kell maradnia"

2018. december 06. - Berbatov

Riqui Puig a tegnapi Király-kupa mérkőzésen gólpasszal debütált a felnőtt csapatban, a találkozó után az édesapja nyilatkozott a médiának.

"Barcelona szurkolóként leírhatatlan érzés a fiadat ebben a klubban játszani látni. Richard megérdemli, keményen harcolt, hogy idáig elérjen. De a legnehezebb része még hátravan, meg kell ragadnia az első csapatban. Tegnap egy álom vált valóra."

"Richardnak 2 lábbal a földön kell állnia, alázatos fiú, de most nem szabad túlságosan a középpontba helyezni őt. Én is csak azért beszélek ma, mert boldogak vagyunk a debütálása miatt. Nem szeretek a médiában sokat nyilatkozni, mert mi, szülők is elronthatunk dolgokat. Békén hagyjuk Richardot. Lesznek olyan napok, amikor nem teljesít jól, és kritizálják majd őt, fel kell készülnünk mindenre."

"Azt szeretném, hogy tartsa továbbra is a kapcsolatot a testvéreivel, éljen, játsszon tovább a Barca B-ben. Igen, tehetséges, ez nyilvánvaló. Ugyanakkor látnunk kell hogyan alakul, mert ez a legnehezebb."

"A világ legjobb klubjában játszik, a történelem legjobb játékosának az oldalán. Messi a futball mestere. Richard kihasználja a helyzetet. Ez megtiszteltetés."

"Azt mondták, hogy Pep Segura el akarta távolítani Richardot Barcelonából. Ez totális hülyeség. Segura hisz Riquiben, és megvédi őt. Csak köszönettel tartozunk neki." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr3214445510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messirium 2018.12.07. 08:10:08

Szó elszáll, írás meg árad!

Raven1975 2018.12.07. 11:32:17

Egy-két évet lehúz a B-ben, aztán simán felnőttcsapat.

Maestro10 2018.12.07. 15:30:49

Puig van akkora tehetség, hogy már most az első keret tagja legyen, egy valamibe tudok belekötni vele kapcsolatban, az pedig a fizikum, de ez simán javítható. Hajtson tovább ugyanilyen lelkesedéssel, ill. önbizalommal, és akkor meglesz a gyümölcse a befektetett munkának, ebben biztos vagyok. :)
süti beállítások módosítása