A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #LevanteBarca

2018. december 17. - Berbatov

A Tegnapi estén a Barcelona könnyed győzelmet aratott Messi vezetésével a spanyol bajnokság 16. fordulójában, lássuk hogyan értékelték a találkozót a főszereplők. 

Valverde: "Nehéz mérkőzés volt, erősen kezdett az ellenfél. Nelson kiválása miatt változtatnunk kellett a felállásunkon. Akadtak lehetőségei a Levantének, de az első gólunk után megváltozott a meccs képe. Lépésről-lépésre sikerült a csapatnak erősebbé válnia a pályán. Boldog vagyok, hogy nyertünk abban a stadionban, ahol a tavalyi szezonban 5 gólt kaptunk...Messiről már nem tudok mit mondani, róla kérdeznek a legtöbbször. De nem tudok minden egyes alkalommal valami mást mondani róla, a csapatunk része, és élveznünk kell a játékát."

Piqué: "Mostanában jobb futballt játszunk, több gólt szerzünk, és kevesebbet kapunk. Suárez és Messi már 25 gólt szerzett? Igen, velem együtt az 28...(nevet) Ők a legjobb duó a világon. Dembélét támogatnunk kell, jó meccset játszott, segített a csapatnak védekezésben. Most már a Celta Vigóra és a karácsonyra koncentrálunk. Nagyon élvezem, hogy sokat játszom. Ha nem így lesz, majd elmegyek."

Rakitic: "Tudtuk, hogy egy kemény ellenfél a Levante. Az első 20 percben a meccs irányítását kellett megszereznünk. A második gólunk után már nyílt mérkőzés kerekedett, könnyebb volt betalálnunk az üres területek miatt. Reméljük Messi és Suárez nem hagyja abba a góllövést. Mi próbálunk nekik segíteni gólpasszokkal és szerzett labdákkal. Jól érzem magam, majd az ünnepek alatt pihenek. Egy focista mindig a pályán szeretne lenni." 

Busquets: Senki nem vonja kétségbe, hogy Messi a világ legjobb játékosa. De a legfontosabb élvezni a játékát, és nem az egyéni elismeréseken rágódni."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr3614493946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása