A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Messi begyűjtötte az ötödik Aranycipőjét

2018. december 18. - Berbatov

Lionel Messi, a Barcelona csillaga a mai napon a Marca rendezvényén személyesen átvette az 5. Aranycipőjét. Az előző szezonban 34 bajnoki találattal ismét elhódította a rangos elismerést. 

"Arról álmodtam, hogy profi és sikeres leszek, de minden képzeletemet felülmúlta végül, imádom a labdarúgást, élvezem a munkát és a világ legjobb klubjáért tett erőfeszítéseimet a világ legjobb csapattársai oldalán."

"Hála Istennek jól érzem magam lelkileg és fizikailag, az elkövetkező években oda kell figyelnem magamra annak érdekében, hogy minden hasonlóan folytatódjon tovább."

"A Lyon ellen megfelelően fel kell készülnünk, itt van Umtiti és néhány francia játékos, illetve Malcom, aki szintén játszott Franciaországban, referenciával rendelkezünk. A Lyon bonyolult ellenfél, egyenlő félként küzdött a Manchester City ellenében, és február közepéig még rengeteg idő telik el, nem tudhatjuk milyen állapotban lesznek a csapatok." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr8614498514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messirium 2018.12.18. 23:23:11

Bravó! Jár a taps a Messiásnak (fiúnak)! ; ) Idő előtti szenteste?
süti beállítások módosítása