A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Együttműködés a Culé Sarok bloggal

2024. január 30. - Youaintmjbaby

Új oldal: Culé Sarok (blog.hu)

Kedves Barcelona szurkolók, blogtársak!

Ahogyan ti is végig követtétek az ősz folyamán tettem egy kísérletet a blog újraélesztésére, hiszen korábban nagyon szerettem azt a Barcás életet, eszmecseréket, ami itt zajlott. Sajnos időm nem engedte, hogy megfelelő minőségben tudjam vinni a blogot, így az elmúlt két hónapban újra elmaradtak a cikkek. Mosolyogva figyeltem, hogy ettől függetlenül ti folytattátok a beszélgetéseket és életben tartottátok a Barcanoticiast. 

A cél továbbra is az, hogy megmaradjon a magyar FC Barcelona blog közösség, és megfelelő minőségben érkezzenek a cikkek, hírek, ezért kötöttünk együttműködést a Culé Sarok (blog.hu) oldallal, ahol egy kisebb csapattal fogunk együtt dolgozni. Titeket is arra bíztatlak csatlakozzatok a közösséghez, töltsük meg élettel a blogot.

Ott találkozunk! 

Visca el Barca & Visca Catalunya!

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr3818314885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása