A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Barcelona optimista Todiboval kapcsolatban

2018. december 30. - Berbatov

Jean-Clair Todibo jelenleg Párizsban tartózkodik, hogy meghozza a döntését a jövőjével kapcsolatban. 

A Barca türelmesen várja a január elsejét, hogy a kiszemeltjeivel hivatalosan tárgyalhasson. Két lejáró szerződésű játékos került a klub célkeresztjébe, Todibo és Rabiot. Todibo a mai napon ünnepli a 19. születésnapját, és a francia fővárosban tartózkodik jelenleg. Todibot a Toulouse elszeparálta az első keretétől, mert nem hajlandó meghosszabbítani a szerződését a középső védő. A tartalékcsapatba száműzték, mérkőzéseket nem játszhat a fiatal francia. Todibo mihamarabb szeretné elhagyni a jelenlegi klubját, és a Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelonánál optimizmus uralkodik a megszerzésével kapcsolatban. Egy hét gondolkodási időt kért Todibo, a Barca mellett a Juventus, a Napoli, a Leipzig, a Schalke és a Lyon érdeklődik utána. 

A Toulouse már szerződtette Todibo helyettesét a 26 esztendős Gen Shojit a Kashima Antlerstől 3 millió euró ellenében.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr7514522732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter11 2018.12.30. 10:04:20

Nem tudom ki, hogy van vele, de ha leigazoljuk, akkor járna mindkét fél a alegjobban ha kölcsön is adnánk azonnal valahova. Egyszerűen nem látom azt a meccset, amikor Valverde berakná őt a kezdőbe. Odaadhatnánk a Gironának, vagy az Eibarnak, és fél év alatt meg is szokná a Laligát.
Egyébként én egy "új Minát" vélek gondolni személyében.

Kertai Dávid 2018.12.30. 10:45:07

egyébként egy kérdés ami régóta zavar... Mi ezt miért nem tudtuk megtenni Dani Alvessel? 1 éve volt hátra a szerződésből, a hálátlanja meg nem volt hajlandó hosszabbítani, aztán elmenni sem még amíg pénzt kaphattunk volna érte... legalább egy évet hosszabbíthatott volna hogy kapjunk érte valamennyit, de neeem... aztán amikor maradt és tudtuk hogy ingyen fog elmenni, miért nem voltunk hajlandóak a tarcsik közé tenni? PSG meg a Toulouse meg tudja tenni, mi meg beálltunk papucsnak... Tiszteltem Alvest amíg jól jatszott, de az utolsó éveiben már csak bohóckodott, szarabb beadásai voltak mint Semedonak, hibát hibára halmozott, de mi mindig kiálltunk mellette, játszattuk! És aztán megtette velünk ezt a patkányságot hogy megvárja míg lejár a szerződése és lelép, mi meg nem voltunk hajlandóak kitenni a csapatból, bolondot csinált belőlünk... Most biztos sokan megvédik majd Alvest, tudom mert én is csíptem, de ez óriási kreténség volt tőle, meg tőlünk is hogy képesek voltunk még így is játszatni

Kertai Dávid 2018.12.30. 10:51:10

@Kertai Dávid: hozzáteszem tudom hogy előtte hosszabbított a fifa büntink miatt ami lehet mondani hogy jófejség volt tőle, de számomra inkább elvárás

PeppyRapier 2018.12.30. 12:03:19

@Kertai Dávid: Én azzal nem értek egyet, hogy valakit csak azért száműznek a keretből, mert máshol képzeli el a jövőjét, és nem akar hosszabbítani. Ez van most Rabio-val is, és ezek szerint Tadibo-val is. Az más téma, ha nem jár edzésre, vagy sztrájkol, de ezekre ilyenkor nincs szükség, hiszen a saját kezükben a sorsuk, ergo csak azért tiltják el őket, mert váltani akarnak. Ez borzalmas.

Alves-el sincs igazad. A pályán remekül teljesített, és ha kell a lábát törte volna, csak hogy utolsó emberként mentsen. Erre ezt azzal jutalmaztad volna, hogy fél évre kinyírod a karrierjét, csak azért mert 8 év után váltani akart? WTF? Miközben a FIFA embargó miatt, még maradt is egy évet, hogy ne hagyja sz*rban a csapatot. Ez szerintem borzalmas gondolkodás, akár hisztizett Alves, akár nem. (mellesleg abban simán lehetett igaza, hogy a klub nem becsülte meg őt)

kritizator 2018.12.30. 12:17:14

@Kertai Dávid: miért nem voltunk hajlandóak a tarcsik közé tenni

ezt nem értem: mért kellene?

- bosszúból?
- ne árulja el a taktikát az ellenfélnek???
- vagy mért???

Kertai Dávid 2018.12.30. 12:25:44

@PeppyRapier: megmondom őszintén igen, én azok után hogy az utolsó pillanatban közölte hogy megy simán megtettem volna vele! Ezek a brazilok elég önző emberek (tisztelet a kivételnek), lásd Neymar is... inkább magukkal foglalkoznak, az nem érdekli őket hogy a klub mi mindent megtett értük... ez hálátlanság! Mondom, kedveltem Alvest, de ez akkor sem volt fair dolog tőle hogy így itthagyjon minket, a világ legjobb klubbját ugyebár... Iniesta valahogy egyenesebben csinálta a dolgot, de Alves simán hosszabbíthatott volna plusz 1 évre, nem tudom mitől félt... hogy majd senki sem akarja elvinni ha fizetni kell érte? kétlem... ez egy önös érdek volt a részéről, mint ahogy 1 év után a juventusbol is dobbantott a zsoldosokhoz... tényleg nem akarom bántani, de nálam a Neymar-Alves duó elásta magát, pláne hogy még ő biztatta Neymart hogy hagyjon el minket :) nem is akarok jobban belemenni,mert megértem azt is amit te írtál, csak én egyszerűen nem csípem az ilyen hálátlan embereket

Kertai Dávid 2018.12.30. 12:31:12

@kritizator: mert nem ezt érdemelte a klubb... a világ legjobb csapatát hagyja el, azt nem kétlem hogy pl Neymar sunyibb módon csinálta, de azér Alves sem panaszkodhat e téren... vagy talán ezt érdemelte a vezetőség, meg az edző aki folyton játszatta, hogy év végén ingyen távozzon? lehetett volna ennek tisztább módját is választani, mondjuk hogy ha már menni akar mi is jól járjunk ne csak ő...

Kertai Dávid 2018.12.30. 12:35:15

@kritizator: de most komolyan, ha egy játékos nem akar maradni, még hosszabbítani sem hajlandó, jól kibaszik a klubjával (pl Rabiot akiért kaphattak volna 50 misit is, így meg ingyen megy), az szerintem megérdemeli a padot... ha ennyire nem akar maradni és csak a saját érdekeit nézi hova játszon? megérdemelné?

2018.12.30. 12:45:43

@PeppyRapier: Alves védekezése egy rakás szar volt az utolsó 1,5 évében ,,,mikor Rakitic idejött a legtöbb energiája épp Alves hibáinak korrigálása volt ,,,Alves megzsarolta a klubvezetést és az utolsó szerződése csak számára volt kedvező de volt az arcán bőr,hogy azt mondhassa nem volt megbecsülve :-)

Kertai Dávid 2018.12.30. 13:00:52

@zeli39: jól rémlik akkor, ezt már nem mertem leírni hátha rosszul emlékszem :) akkor látom nem csak nekem volt sok amit csinált

DISTANTxTHUNDER 2018.12.30. 14:51:04

Tobido rohadjon meg ahol most van, ide De Ligt kell..

Robi71 2018.12.30. 14:58:06

@Kertai Dávid: A büdös életben nem lesz többet olyan jobbhátvédünk, mint Alves. :(
Amúgy én mélységesen nem értek egyet ilyen magunkról sokat képzelő suttyó fiatal játékosok mentalitásával, akik mindent felrúgva maguk mögött, hálátlan kutya módjára távoznak kenyéradó (netán nevelő!!!) klubjaiktól. Ezektől hogyan lehet később hűséget...alázatot...bajtársiasságot elvárni???? Mi a garancia, hogy nem szúrnak hátba éppen amikor a legkevésbé várod tőlük???

Raven1975 2018.12.30. 14:59:58

A csapat európai játékosai ma megkezdték a felkészülést.

Umtiti is visszatért Barcelonába, a 'sport' értesülései szerint az orvosi stáb nem bizakodó a vizsgálatok után, elkerülhetetlennek tartják a műtétet.

Robi71 2018.12.30. 15:22:50

@Raven1975: Umtiti helyzete kezd hasonlítani a Vermaelen-éhez, amikor leigazoltuk. :(

Sörenzen 2018.12.30. 16:48:31

@Kertai Dávid: Most, hogy így teleírtad az oldalt van egy-két egyszerű kérdésem Hozzád: Van munkahelyed? Volt már egynél több állásod? Mert ha volt már egy állásod, miért hagytad ott? Ha otthagytad, miért nem voltál "hálás" az első munkahelyedhez?
Miért mentél egy másik helyre? Csak nem a több fizetésért? Csak nem?!
Légyszíves és tanuld meg, hogy - régi magyar mondás szerint - mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
Te bevallásod szerint Alvest a világ egyik legjobb szélső hátvédjének tartottad. Lehet, hogy igazad is volt. De, - mert elhagyta szeretett csapatunkat, kiátkozod?
Nem értelek.

Raven1975 2018.12.30. 17:39:45

Ousmane Dembélé (a tékozló fiú) idei góljai.
www.fcbarcelona.com/en/videos/953507/all-of-dembeles-goals-from-2018 Messi után jelenleg Ő az a Barça játékos akitől várom a mágiát, hogy valami olyat csinál, amire rámondhatom: Hűha! Nagy potenciál van benne, reméljük sok örömöt ad még nekünk!

Barcaa 2018.12.30. 19:10:43

@Kertai Dávid: Azért hosszabbítson hogy utána a PSG ne adja el? Tudjuk jól milyenek az ilyen olajos cégek által finanszírozott klubok, nekik nem pénz 50 millió euró.
Verrattiról is kerek perec megmondták, hogy verheti akárhova magát, nem fogják eladni. Ugyanez Marquinhossal is, és még nem egy ilyen eset van.

Ha egy Barcából el akar menni egy játékos akkor elengedik, ha a PSG-ből egy jó játékos el akar menni, akkor csak azért sem engedik el, hogy ne erősítse az ellenfelet.
Ha most egy Neymar kiverné a balhét, akkor dönthet hogy vagy megy a lelátóra, vagy pedig észhez tér és nem sztrájkol, mert nekik nagyobb presztízs a megtartása.
Tiszta rablánc, ha hosszabbít akkor mi garantálja hogy nem röhög a vezetőség az arcába hogy" fiam most hosszabbítottál, miért engednénk el?"

Barcaa 2018.12.30. 19:12:02

Alves meg 33 éves múlt amikor elment, egy 33 éves játékosért mennyit kellett volna kérni?

Ráadásul azóta is borzasztóan hiányzik a csapatba a játéka, Messivel eszméletlen jól össze tudott játszani.

Robi71 2018.12.30. 19:22:17

@Barcaa: Veratti és Marquinhos sohasem akartak elmenni a PSG-től.
süti beállítások módosítása