A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Hivatalos kezdőcsapat #BarcaValencia

2019. február 02. - Berbatov

Ernesto Valverde a mai napon a Ter Stegen - Semedo, Piqué, Vermaelen, Sergi Roberto - Vidal, Rakitic, Aleñá - Messi, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. 

Kispad: Iñaki Peña, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Arthur, Malcom és Boateng

TV: 18:30, Spíler 2 

Stream: https://www.neostreamz.net/game/barcelona-vs-valencia/

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9214604052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barc A ti 2019.02.03. 08:12:27

SR-t egyetlen top csapat edzője nem tenné be a keretébe, legközelebb kapus poszton fogják szerepeltetni, annyira univerzális.

GYLS 2019.02.03. 08:50:08

Nem értek egyet több pesszimista társammal sem. Messze még a bajnokság vége, a riválisaink is fognak pontokat veszíteni (lsd, már Sevilla). Sőt még mi is.

Nem értek egyet egyes játékosok megitélésével sem. Vermaelen semmivel sem nyújtott rosszabbul mint pl. Pique. Sergi Robertot lehet hibáztatni a róla befújt 11-es miatt, de a tőle idegen balhátvéd posztról benne volt az általunk rugott 2 kapufában. Nem Ő tehet arról, hogy nincs Albának cseréje. És még egy dolog vele kapcsolatban: Ha a középplálya jobboldalán Alena, közepén Rakitic játszott, akkor a baloldalon Vidalnak kellett volna biztosítania. Nos Vidal minden ponját megjárta a pályának, csak Roberto felfutásai során nem biztosított.

Rotáció és cserék: Sokan azzal jönnek, milyen erős a keret. Akkor meg mi a gond. Egyedül az, hogy mindenkinek megvannak a maga saját kedvencei, és ha az kimarad, akkor már nulla is az edző. Alena lecserélését én sem értettem, hiszen épp Ő volt az, aki a kezdeti bizonytalanságai után Messi mellett valami szint vitt a játékba (sajnos a helyére beállt Arthur ma messze volt a szerdai teljesítményétől). Alba kellett a 2. félidőre, de igy is tudott pihenni, hiszen csak 45 percet játszott. Coutinhon látszott hogy fáradt, az Ő lecserélése is elfogadható. Hogy miért nem korábban? És mi van ha megsérül valaki? Akkor meg az a baj, hogy korán használta ki a cserelehetőségeket?

A foci egy rendkívül összetett csapatsportág, ezért mindenkinek lehet igaza is, és nem is. Egyet viszont nem tudhatunk, mi volt az öltözőben a mérkőzés előtt illetve a félidőben. pl. Lhet, hogy a cserék eleve meg voltak beszélve.

2019.02.03. 08:59:13

@GYLS: És azért a Valencia nem egy Leganes ,,harcoltunk küzdöttünk ez most ennyire volt elég annyira sok negatív dolgot nem is olvastam jól van ez így

faramuci69 2019.02.03. 09:32:06

@sunt: te totál hülye vagy, menj valami reálos oldalra ripacskodni zel-Busquets mániás haveroddal

Kertai Dávid 2019.02.03. 09:46:14

@GYLS: egyet értek Robertoval kapcsolatban... és én még mindig állítom hogy az nem ért tizit, ilyet minden meccsen megcsinálnak Suarezzel, de főleg Coutinhoval, mégsem kapunk érte tizit... 2 kapufát rúgott így is a gyerek, szóval nem őt kell hibáztatni hogy hátul nem nyújtja azt amit sokan elvárnának tőle, hanem mondjuk Mirandát mert nem lehet rá számítani, meg Semedot hogy nulla támadásban és ezért Robertot kell ott is erőltetni..
Alenaval is igazad van, szerintem nagyon jól mozog a srác, egyértelműen Messi mellett ő mozgott a leginkább a jobb oldalon... és nem is rosszul :) vannak pontatlanságok, de ebben még javulhat

DISTANTxTHUNDER 2019.02.03. 10:40:20

@Kertai Dávid: Robertot senki nem bántja szerintem (pontosabban nem őt kell bántani), hanem azt a címeres vadbarmot aki betette bhv posztra.. felejtsük már el hogy egy játékos minden poszton tud játszani, ilyen nincs.. Valverde is a rögeszméibe fog belebukni, hogy inkább játszatja Robertot teljesen idegen poszton mintsem pl Mirandát.. vagy ha annyira kell csere bhv akkor miért nem azt kért januárban? Mert láthatóan csere 9es nélkül remekül megvan, hisz Boateng tegnap sem zavart sok vizet.. felesleges hiszti volt ez is.. a másik pedig ami kifejezetten zavar hogy a középlályáról szerintem ha valakit mozdíthatatlanná kellene tenni az Arthur, erre szinte mindig ő a rotálás áldozata.. nélküle meg szétesik a középpályánk

faramuci69 2019.02.03. 11:08:15

Igen, csak ha Suarez leserulne, akkor ki lenne az a barom, aki nem igazolt csere csatárt? Szerintetek Valverde miért nem Mirandat szerepeltette? Levante meccs megvan? Sajnos a focit nem gépek játszák, hanem emberek. Busquets, Umtiti és Dembele is hiányzott. Ráadásul a 6:1 kivett a csapatból. Most ennyi jött össze. Ennek ellenére a realt verjuk csak ki a kupaból. Persze mérsékelten rotáció mellett. Sajnos ma is Messi mentett meg minket, ha az első gólja előtti tizihez nem is volt sok köze, max miatta fújta be. Hiszen másképp meg kellet volna adnia a gólját. :)
Amíg ennyire Messi függő a csapat, figyelembe kell vennünk, hogy Vaverdenek is meg van kotve a keze. Eddig egyedül Dembi tudott váratlant húzni, ha Messi nem játszott. Cou még mindig csak relatíve jó, az eddigi önmagához képest. Fásultabb volt a csapat, a bíró is kicsit furcsán fújt. Ez van, gyerünk előre, de a rotáció fontos!!

faramuci69 2019.02.03. 11:09:33

Az hogy Albanak nincs megfelelő cseréje, az talán Valverde hibája?

Ühüm 2019.02.03. 11:20:38

No Busquets, no party!

Kertai Dávid 2019.02.03. 11:24:02

@DISTANTxTHUNDER: Arthurral is csak az a baja szerintem hogy súlytalan előre... tényleg jól teszi a dolgát, stabilan játszik stb, de egy szarul kinéző meccsen ahol hátrányból kell felállnunk még nem bizonyította hogy ő az aki majd tömni fogja a támadóinkat a forintos labdákkal... számomra még mindig sokkal színesebb játékos mint Rakitic, de az biztos hogy az előre passzokban még Rakitic a jobb (lásd tegnap is).. szerintem ennyi lehet az oka, mint ahogy a Semedo-Roberto kérdésben is ezért dönt Roberto mellett

Nagybarcelona 2019.02.03. 11:27:11

@faramuci69: úgy gondolom, hogy igen, biztosan nem szabadult volna meg a csapat Cucurellától, ès Dignetől, ha az edző nem bólint rá. Akik Valverde ellen vannak nem kedvelik a vezetősèget sem, akik vèdik, azoknak mindenről a vezetősèg tehet, Valverde semmiről, kèrdeznèm ezektől az emberektől, akkor azt is elhiszik, hogy Messi mindenhol az edzô ès ő dönti el kit igazoljanak/játszassanak?

Kertai Dávid 2019.02.03. 11:31:42

amugy nem értem mi ez a Cucu őrület most... nyáron rengetegen írtatok hogy milyen szar volt a felkészülési meccseken, és hogy Miranda jobb, most meg mindenki őt akarja?! jól játszik az Eibarban, de ott nem védő!! ha kell nekünk majd 4-4-2-re egy szélső középpályás akkor érteném, de honnan veszitek hogy Alba cseréjének jó lenne? arról nem is beszélve hogy ellenünk még Roberto(!) is leszedte a pályáról

Nagybarcelona 2019.02.03. 11:34:43

Robi írásaival kapcsolatban, van igazság is, de nemcsak a vezetèsünk, ès mi örülhetünk annak, hogy Messi mèg aktív, hanem a mindenkori edzői is, H. Góljaival elfelejtett azok hibáit. Szerződtethetnènk vègre egy igazi edzőt. Kèrdezitek kit? Pl Bielsa úgy nèz ki vègre felkutatja az elátkozott Leeds United-et. :)

2019.02.03. 11:53:23

@Ühüm: a bajnokságban 16 pontot vesztettünk 14 pontot Busquetsel 2 pontot nélküle :-)Mondjuk rosszabbul nem játszott volna ha tegnap a pályán van mint Vidal

2019.02.03. 12:10:44

@Kertai Dávid: Valenciaban Alba szintén előrébb jatszott, szóval ez ne legyen kifogás arra hogy ne hozzuk vissza. Mirandaval semmi baj nincs azon kívül hogy valverde mintha elfelejtett volna egy rossz meccs után (pedig egy tottenham ellen jól játszott azt már mindenki elfelejtette).

Ühüm 2019.02.03. 12:13:36

Ezt így sosem szabad számolni. Ennyi erővel mondhatod azt is, hogy 16 pontot vesztettünk Messivel, Suarezzel, Dembelevel a pályán.

2019.02.03. 12:20:33

@Ühüm: tegnap ez a csapat játszott úgy ahogy ,,szerintem jól ,,,persze voltak hibák talán a tegnapi meccs volt a legnehezebb a bajnokságban eddig .Busquets játéka szerintem nem befolyásolta volna az eredményt úgy gondolom ha viszont Lenglet és Alba kezdő ők viszont lehetséges ,,de ez mind fikció ...

Robi71 2019.02.03. 12:21:03

@Nagybarcelona: Ameddig "még aktív Messi" szívesen lennék én is a Barca edzője. :)
A Messi nélküli Barca-ra fel lehet készülni, ki lehet dolgozni ellen-taktikákat...de ha ő a pályán van a terv bármikor borulhat. Nemcsak hogy a legjobb, hanem jobbá teszi a csapattársait is és megkönnyíti mindenki dolgát azzal, hogy magára vonja az ellenfél figyelmét.
A legjobban Murinho fogalmazta meg 2015 májusában (még a BL elődöntők alkalmával...később megnyertük az utolsó ilyen trófeánkat):
"Van kétsége valakinek afelől, hogy a Manchester City BL-t nyerne Messivel a csapatában? És az Arsenal? És a Manchester United? És a Chelsea? Nem gondoljátok? Én igen”
“Mindig, amikor Messi ellen játszok, órákon át tanulmányozom a játékot. Valamikor meg tudtuk állítani, de többnyire nem lehetett. Guardiola kétszer is döntőbe jutott vele, valószínűleg most Luis Enrique is finálén irányíthatja a csapatot. Ha mondjuk egy nap egy bizonyos Anthony (Robi71:) lesz az edző, ő is eléri ezt. Amikor a csapatokat tanulmányozzuk, figyelembe kell venni, hogy Messi egy különleges klasszis”

Robi71 2019.02.03. 12:35:50

Jó volt nézni a tegnap Alena játékát...mondhatom semmivel sem volt rosszabb, mint Coutinho-é. Azt már nem tudom, hogy ez bók Alena-nak vagy kritika Cou-nak (inkább az utóbbi). Cou mezőnymunkája rendben van, látszik rajta az alázat...csakhogy gondolom nem ezért hoztuk, hanem a "váratlan húzásokért", amire csak egy klasszis képes. Ez ami igazán aggasztó, nem látunk egyáltalán ilyeneket tőle. Most már az a kérdés is felmerül vele kapcsolatban, hogy egyáltalán képes ő az extrára. Mert ha nem, akkor csak egy lesz a csapatba kerülésért küzdő játékosok közül, akik közül egyesek saját nevelésűek , mások fillérekbe kerültek hozzá képest... és akkor felesleges luxus őt megtartani.

2019.02.03. 12:47:05

@Robi71: Ha néztél Barca B meccseket ez elmúlt 2 évben akkor tudnád a választ,hogy igen képes ,,,Ha tudnának belőle egy box to box játékost faragni nagy erősség lenne a csapatnak a védekezésben kellene fejlődnie

Robi71 2019.02.03. 12:51:08

@zeli39: Valamit félreérttettél....Cou-ról beszéltem. Alena-val minden rendben, biztató a szereplése. Reméljük ütemszerűen fejlődik majd.

2019.02.03. 12:53:46

@Robi71: tehát a kérdést Coutinhora értetted,hogy képes-e extrára ?:-)

Robi71 2019.02.03. 12:57:39

@zeli39: Ja. Az elmúlt egy évben nem láttam tőle ilyent.

sunt 2019.02.03. 13:20:32

Couval a probléma lényegét abban látom, hogy az edző nem tudta kitalálni a szerepét a csapatban a teljesen kötetlenül játszó Messi mellett. Ha reméljük, hogy Messinek még van nálunk 2-3 éve, akkor egy jó ajánlat esetén talán el kéne adni és később keresni egy másik játékmestert. (Vagy Puigból kinevelni?)

Balázs37. 2019.02.03. 13:43:03

@osborne: nem a Sevillat kell figyelni, hanem a Madridiakat!!!

Robi71 2019.02.03. 14:08:43

@sunt: Láttuk őt már szélsőként és középpályásként is, láttuk Messi-vel és nélküle is...ennek ellenére semmi olyan nem mutatott, amire egy erős középszer ne lenne képes. Talán megtiltotta neki Valverde, hogy villantson valamit az állítolagos tudásából? ...nem hiszem.

Berbatov 2019.02.03. 14:33:26

Bocs skacok, ma semmi időm, elmaradnak a posztok...

rtghfb 2019.02.03. 14:43:41

@Robi71: Tavasszal jól játszott és jó számokat is produkált. Az őszi sérülése óta ennyire gyenge.

katalan2 2019.02.03. 14:50:54

Coutinho még nem épült be a csapatba. Nem érzi sem ő a többieket, sem a többiek őt.

Robi71 2019.02.03. 15:03:31

@rtghfb: Én nem azt mondtam, higy rosszul játszik...csak semmi extra. Momentuma, megmozdulása sincs, amikor bizonyítaná, hogy zseni.

sunt 2019.02.03. 15:29:09

@Robi71: Nekem az számít, amit a brazil válogatottban láttam tőle.

julio alberto 2019.02.03. 16:19:42

Robi bácsi leugrott az imaszőnyegéről és újra formába lendült a szokásos hülyeségeivel jóslataival és a legendás brazil gyűlöletével.Nincs ezzel baj,elvégre vérbeli gauchó szurkoló azok meg már csak ilyenek.Hogy mennyire hozzáértő az öreg szaki jól mutatja hogy rendszerint telibe találja ki milyen karriert fút be,ki mennyire rendelkezik az általa elképzelt DNS-el..Közelmúlt nagy jóslatai mind bejöttek...megmondta hogy Dembelé sosem lesz barca szint,Arthur a gyenge brazil bajnokságból képtelen lesz a barca játékához hozzátenni mint ahogy az is bejött neki a Paulinho milyen leégés lesz a Barcelona számára főleg hogy a Kínai bajnokságból érkezik.Persze még a más csapatok által leigazolt brazil játékosokról is tudja hogy milyen égés lesz nekik az öreg kontinensen,Vinicius Junior például azóta is a Real Madrid B nyomja hétről hétre ahogy jósolta...Most Coutinho a fő műsorszám nála,ha nem jön be majd hallgat nagyokat ahogy ez már tőle megszokott.

Robi71 2019.02.03. 16:37:43

@sunt: Nekem meg az számít, amit a Barca-ban látok tőle. Nem a játékidő hiánya vagy a poszt amin játszik akafályozza megmutatni képességeit. ßőt, még Messi jelenléte sem...hiányában meg inkább elveszett.

julio alberto 2019.02.03. 16:44:26

A tegnapi Valencia mérkőzést ma megnézve kb az kaptam amit vártam tőle.A csapatban sok a 30+éves játékos,pont ezért képtelenség elvárni azt hogy 3 naponta gálázzanak a fiúk.Tegnap is pont ez történt.A biológia már csak ilyen.Úgy hiszem a középpályán nem szabad hogy megtörténjen az hogy Arthur és Busquets egyszerre ne játszanak,ez bizony Varverde sara remélem többet ezt meg lépi meg.Nyártól azt hiszem de Jong lesz az akinek érkeztével ez a probléma is meg fog oldódni.De addig egyiküknek mindig kezdeni kell(ene)mert a középpályán nincs aki megtartsa és elosztja a labdákat,így viszont nagyon nehéz a mai labdarúgásba eredményes középpályás játékról beszélni.Vesztett a csapat 2 pontot,de ez nem tragédia.A lényeg az lenne hogy Ernestó úr megfelelően forgassa a keret játékosait annak érdekében hogy a keret tagjai az idény hátralévő részében fittek legyenek a csapat meg versenybe tudjon maradni minden sorozatba.Ez e jelenlegi Barcelona keret erre tökéletesen alkalmas a többi már a szakvezetés felelőssége.Ami fontos...nyáron kell egy balhátvéd és a center igazolás,mert ott azért látok hiányosságokat.

Robi71 2019.02.03. 16:46:37

@julio alberto: Semmi btazil gyülölet, sem gaucho elfogultság beszél belölem. Ez csak a te agyszüleményed, mint mindig. Amit Dembiről állítottam az most is helytálló. Arthur iránti kérdőjel mindenki fejében megfordult amikor leigazoltuk egyenesen a brazil bajnokságból...aminek te vragy a szakértője. Nem véletlen, hogy minden tízedik jóslatod jó ha egy bevállik, de az is csak részben. Vinicius, mi?...már csak ő hiányozna még. :)

Balázs37. 2019.02.03. 16:57:47

Messziről tudni vmit? Megsérült?

julio alberto 2019.02.03. 17:04:10

Robi bácsi már megint a szokásos....de ha már itt tartunk melyik Barcelonába érkező brazil játékossal lőttem lőttem mellé?Vinicius meg mint mondtam teli találat volt a részedről....elég a nyári jóslataidat visszaolvasni.Azóta is a Real B nyomja,ahogy azt te előre megmondtad.Hiába na az a gyenge brazil bajnokság már csak ilyen.Vinicius Juniror,Eder Militao mind mind nagyot bukott ideát....

Bivi76 2019.02.03. 17:14:43

@julio alberto: Vinicius Junior villog a Real Madridban. Minden negmozdulásán látszik, hogy zseni a srác. Óriásit fogott vele a Madrid, rengeteg kellemetlenséget fog még nekünk okozni az elkövetkezendő években!

Peter11 2019.02.03. 17:18:37

@Balázs37.: Elvileg nincs komoly baj, és bevethető lesz a Real ellen, de a klub nem bánja, ha nem játszik, elég lesz a visszavágón.

Balázs37. 2019.02.03. 17:28:34

@Peter11: kösz, még az a szerencse

julio alberto 2019.02.03. 17:32:24

@Bivi76: Leírtam neked is a nyáron mit gondolok Arthur,Vinicius és még pár tavaly még a brazil bajnokságban szereplő tehetségekről.

Bivi76 2019.02.03. 17:37:19

@julio alberto: Akit kölcsönvett a Barca B. a Sao Paulóból, Gabriel Novaes, róla mi a véleményed? Remélem a jobbhátvéd Emerson is beválik. Igaz később csatlakozik hozzánk, de én örülök az ilyen igazolásoknak.

Sörenzen 2019.02.03. 18:07:21

Bingó! Győzött a Betis az AM ellen!
Így azért egy fokkal jobb a tegnapi meccsünk.

jani888 2019.02.03. 18:10:14

@Sörenzen: Most sajnálhatjuk igazán az elveszített két pontot...

Robi71 2019.02.03. 18:19:13

@Bivi76: Vinicius zseni?...ha Dembi gyengébb kiadásban az, akkor legyen. :)

2019.02.03. 18:22:00

@julio alberto: Ja leírtad azt is hogy Morata lesz a következő Raul.

Balázs37. 2019.02.03. 18:24:32

Na kikapott az Atletico, még nőt is az előnyünk, kell is, mert Bilbaoban nagyon nem lesz egyszerű, mindig nehezen megy ott. Jobb lenne ha 8 pont lenne az előny, de ne legyek telhetetlen

Robi71 2019.02.03. 18:29:58

@julio alberto: papa...jobb ha visszamész a boszorkánykonyhádba és tovább szórod az átkokat Messi irányában. :)
Mikor lőttél mellé a Barca-ba érkező brazilokkal vagy úgy általában? Általában szinte mindig Neymar óta. Az egyetlen aki említésre méltó az Jesus, akit Agüero oktat a City-ben. Ebben nincs semmi megalázó...az évtized egyik legjobb centerétől csak tanulni lehet.
Ami a Barca-t illeti el kell ismerni, hogy helyes volt a meglátásod Coutinho-val kapcsolatban, amikor mi mindannyian (engem is beleérte) hatalmas lelkesedéssel fogadtuk az érkezését.
Arthur játéka biztató, az alapok rendben vannak...most már lassan csak az a kérdés, hogy mikor lesz alapkezdő és mire lesz képes a sorozatterhelés alatt. Na meg az előrejáték, amiben még jócskán van mit fejlődni.

Bivi76 2019.02.03. 18:30:54

@Robi71: Majd meglátod! Bárcsak ne legyen igazam! Tartok a sráctól!

Robi71 2019.02.03. 18:31:32

@ntibi67: Neymar óta legalább 20 zsenijelöltje volt.

Robi71 2019.02.03. 18:35:11

@Bivi76: Nem kell. Egy valamirevaló védő pillanatok alatt helyretesz egy ilyen "táncoslábú" fiút. Semedo (vagy Roberto) keresztbe lenyelik a srácot. Ha mégsem, akkor kereshetünk új jobbhátvédet.

Bivi76 2019.02.03. 18:44:18

@Robi71: :-) Szeretném hogy így legyen!

Bivi76 2019.02.03. 18:45:22

@Robi71: Mármint azt szeretném hogy ne tudjon ficánkolni, és tegyék helyre! :-)

julio alberto 2019.02.03. 19:11:48

@ntibi67: A nyugdíjas Robi bácsi után szabadon.....Nem tudtam hogy Alvaro brazil nemzetiségű játékos,tudniillik fentebb a szambásokról volt szó.De visszatérve a gondolat menetedhez most is az a véleményen jelenleg Morata e legjobb spanyol center.Való igaz pályafutása nagy tévedése az angol bajnokság volt,de a seleccion az egy más pálya.Akár hogy is a 2016 EB óta pár centert kipróbáltak a spanyol kapitányok de nem igazán jött sem Diego Costa,sem Rodrigo és Alcacer sem.Biztos vagyok benne hogy a matracosoknál újraépíti magát és végre elérheti azt a szintet ami tudása alapján megilleti őt.De a témára majd visszatérünk úgy május vége felé meg látjuk hogy igazam volt-e vele kapcsolatba.

julio alberto 2019.02.03. 19:25:11

@Robi71: Nyugdíjas Robi bácsi,hülyeségeket nyomod itt folyamatosan...fentebb kérdeztem valamit még nem jött a válasz.Bújsz megint jó szokásodhoz híven mások mögé.Majd 50 éves embertől ez kissé gyerekesnek tűnik számomra.A te klasszis jelölteid viszont mintha megtorpantak volna mostanában.Most akkor mi van az Isco,Marco Asensio duóval?A jövő nagy zseni jelöltjeivel a Dybala,Pogba kettőssel.Mert pár hónapja ezen játékosokról áradoztál itt éjjel-nappal.Hát játékos megfigyelőnek ne jelentkezz egyik klubhoz sem,ez a rész nem igazán a te területed

julio alberto 2019.02.03. 19:31:42

@Bivi76: Pont mint a Strasbourg edzője...tehát ha valaki jól tolja akkor annak törjük el a lábát ne ficánkoljon.Robi bácsitól ez érthető mert gauchó szurkoló,de te.....

van még! 2019.02.03. 19:32:31

Jól nyomták Pep fiai (3-1).....!

Robi71 2019.02.03. 19:33:20

@julio alberto: Milyen kérdés? "melyik Barcelonába érkező brazil játékossal lőttem lőttem mellé?"...erre gondolsz?
Válaszoltam rá. Nem lőttél mellé sem Cou, sem Arthur esetében.

Robi71 2019.02.03. 19:34:28

@van még!: Aguero mesterhármas....@julio alberto: ha esetleg nem követted. :)

Bivi76 2019.02.03. 19:35:14

@julio alberto: Én nem mondtam hogy törjék el a lábát, csak "vegyék le a pályáról". Amúgy én imádom a penge brazilokat, és nagyon sajnálom Malcomot, hogy alig kap lehetőséget.

2019.02.03. 19:36:30

@julio alberto: Te és Robi is azt hiszitek magatokról hogy tévedhetetlenek vagytok.Hiszen rendszeresen használjátok azt a kifejezést,hogy “ebben biztos vagyok”.Ha meg ellentmondásba keveredtek a saját véleményetekel akkor jön a mellébeszélés.

Robi71 2019.02.03. 19:36:40

@julio alberto: "törjük el a lábát "....Isten őrizz. Ilyent csak László Csaba kérhet, a kedvenc csapatod edzője.

julio alberto 2019.02.03. 19:44:01

@Robi71: Kedvenc csapatom edzője úgy hiszem Szerhij Rebrov...bár mehetne a jó büdös pi@sába mielőbb,az ukrán is.

Robi71 2019.02.03. 19:51:18

@julio alberto: Pogba zseni...a MU játékmestere. Most, hogy már nem buszoznak megmutatja mire képes. Dybala hasonlóképpen....de ha Allegri inkább a 34 éves CR-re építi a jövőt, akkor lépnie kell a nyáron.
Isco és Asensio is parkolópályára kerültek. Pedig 2 évvel korábban úgy nézett ki, hogy a Real-nál lesz élet a BBC után is (Isco, Asensio, James, Morata, Vasquez...szenzációsan játszottak)...de Perez papa szétszedte őket (örömünkre) és most kezdheti újra Vinicius-al és Rodrygo-val. Hajrá...
Még most is sajnálom, hogy ők ketten fillérekért nem lettek Barca játékosok. Különösen Isco, aki nekünk lett teremtve...a csiki-csuki játék nagymestere lehetett volna. Remélem a nyártól mindketten továbbállnak és megmutatják mire képesek.
A következő tinisztár jelöltjeim: Sancho és De Ligt.

julio alberto 2019.02.03. 19:51:36

@Robi71: Pont lesza@om a Manhester City csapatát,sosem szoktam nézni őket,csak ha LFC csapatával meccsel.Agüero az meg ki?

Robi71 2019.02.03. 19:56:24

@ntibi67: "“ebben biztos vagyok”?...Messi esetében igen. :) Viccet félretéve jó lenne, ha megemlítenél 1-2 esetet amikor ez a kifejezést használtam. Nem másért, csak kíváncsi lennék, hogy tévedtem-e. :)

Robi71 2019.02.03. 19:57:46

@julio alberto: Lehet nem tudod, hogy ki ő...de a nevét velem ellentétben helyesen írtad le. :)

van még! 2019.02.03. 19:58:46

@Robi71: Pont ezt hangsúlyozom ...jó meccs, jó játék ,kun hattrick ,... : )

van még! 2019.02.03. 19:59:39

@van még!: sorry Robi..nem neked ment..!

julio alberto 2019.02.03. 20:08:20

@Robi71: De Ligt?Nézd meg a múltheti Feyenoord-Ajax 6-2 mérkőzést,lehet utána átértékeled a dolgokat.Én az Ajax csapatától egy játékost szerződtetnék de Jong után.A neve pedig Tagliafico.Ami a jövő sztárjait illeti,nos nálam Mbappé és Vinicius a két befutó.De ami ennél jobban érdekel az az hogy Arthur és de Jong hová fogják vezetni a jövő Barcáját.

van még! 2019.02.03. 20:08:43

Pep,Sarri,Carlo,Cholo,Ürge,....jó edzők ,Válferde meg parancsot teljesít!

van még! 2019.02.03. 20:11:49

Sokan használják "itt" a csoki kifejezést! Ki így ,ki úgy(sz@r,f@s,negró,dembi,kókusz...) ! : )

julio alberto 2019.02.03. 20:18:52

@Robi71: Agüero egy örök reménység...mint gyerekoromban volt a DVTK-s Vitelki.Egy hurka gyurka Icardi sokkal jobb játékos nála és még csak 26 éves.

Mihail84 2019.02.03. 20:22:12

@julio alberto: Nem is tudom talán te mondtad gabigolról hogy mekkora játékos lesz, meg jesusrol hogy ő lesz a következő Neymar... Na meg a híres " Coutinho nem jön a barcába ebben biztos vagyok" mondásodrol ne is beszéljek....No meg tavaly elött felsoroltál itt vagy fél tucat brazil csodatinit hogy mekkorát fognak dobbantani.... Azt látom még most is a nevüktől visszhangos a sajtó....
Albi barátom megint a saját kardodba dőlsz...Talán vissza kéne menni a neymart istenítő poszteredhez és kiimádkozni neki jövőre egy aranylabdát mert hogy idén sem ő kapja az tuti.....:DDDD

Robi71 2019.02.03. 20:25:46

@julio alberto: Mbappé már nem "befutó" :)...ezért sem említettem a nevét. Sancho a nagy "felfedezettem"...benne sokat látok.
De Light-al és de Jong-al már óvatosabban bánnék. Mindketten a Barca utánpótlásához hasonló rendszerből jönnek. Az Ajax-nál is a kicsik ugyanabban a rendszerben játszanak, mint a nagyok...ergo semmilyen alkalmazkodási nehézségben sem ütköztek, Nagy kérdés hogyan birkóznak meg a váltással, ha kiesnek a fészekből.
Ugyanakkor az is kell látni, hogy a holland bajnokság gyengus...a PSV - Alax-Feyenoord hármast leszámítva NB1-es szintet képvisel.
Ettől függetlenül ott lehet bennük a spiritusz, ami kell ahhoz, hogy klasszisok legyenek valamikor.

Robi71 2019.02.03. 20:30:02

@julio alberto: Icardi valóban remek center, de még ugrani kell egy szintet, ahhoz hogy Kun kategória legyen. Mind az Atleti, mind a City más szintet képvisel, mint az Inter. De legyen igazad és egy napon Kun előtt emlegessük.

julio alberto 2019.02.03. 20:34:57

@Robi71: Mbappé....nos láttam őt és a PSG csapatát a múlt héten a Stade Rennes ellen....van hová fejlődnie és még sokat kell tanulnia.Nekem akkor és ott Cavani tűnt a legjobbnak.Neymar nélkül sz@rba lesznek a M.U ellen.

Raven1975 2019.02.03. 20:38:41

Ivan Rakitić ügynöke, Arturo Canales elmondása szerint annak az esélye, hogy a horvát középpályás idén nyáron távozik a Barçából egyenlő a nullával.

julio alberto 2019.02.03. 20:38:55

@Robi71: Batistuta óta nem volt olyan centere Argentínának mint Icardi.Nem véletlen íram itt pár napja...Icardi vagy Gabriel Jesus...a másik posztra meg Alex Sandro és ki van rakva a Barcelona mozaik.

DISTANTxTHUNDER 2019.02.03. 20:39:33

@Robi71: Na persze, Pogba a MUban zseni, Dybala is zseni a Juveban, Coutinho és Dembele persze nem azok.. De Ligt is tinisztár, csak nehogy a Barca igazolja le, mert akkor egyből le fogod húzni..

Robi71 2019.02.03. 20:40:21

@julio alberto: Nyilván, hogy van hova fejlődnie 20 évesen.:).
A PSG-nek egyértelműen problémai lesznek Neymar nélkül a mostani felszabadult, Pogba által remekül irányított MU ellen. Neymar nélkül a PSG olyan, mint Messi nélkül a Barca.

julio alberto 2019.02.03. 20:43:12

@Mihail84: Pihenj holnap a műhelybe fittnek kell lenned....

Robi71 2019.02.03. 20:46:39

@julio alberto: Batigol nekem is nagy kedvencem volt...a legjobb klasszikus 9-es akit valaha láttam.
Icardi és Sandro remek igazolások lennének, csakhogy nem cserének jönnének ...így egyhamar nem számítok velük.

julio alberto 2019.02.03. 20:48:01

@DISTANTxTHUNDER: Coutinho benne van a világ legjobb játékosa közt..ez nem kérdés.De az sem hogy Dembelé is egy nagyszerű játékos aki ha így folytatja klasszis játékossá válhat.

Robi71 2019.02.03. 20:50:39

@DISTANTxTHUNDER: Pogba-t és Dybala-t csak ezért említettem, mert Alberto szerint nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. De Ligt-ról (ha figyelsz) pedig azt mondtam, hogy Sancho mellet az új szenzáció lehet.

julio alberto 2019.02.03. 20:51:27

@Robi71: Lehet sokan hörögni fognak most de őszinte leszek....Icardi már jobb mint a 32 éves Suarez.Alba is már harminc,nem a jövő embere.

DISTANTxTHUNDER 2019.02.03. 21:04:03

@Robi71: Pedig tulajdonképp mi volt pl Pogbával? Solskjaer érkezéséig minden MU szurkolo el akarta volna adni, és aki lázta Pogbat Mourinho alatt az meg is érti, most meg hirtelen a MU legjobb játékosa lett? Dybala egészen Crig a Juventus vezére volt, idén az elmúlt evekhez képes eltűnt.. ezzel csak arra akartam célozni, hogy Coutinho semmivel nem rosszabb játekos mint a Poolban volt.. lehet az edző hibája, vagy lehet hogy csak nem tud Messi mellett kibontakozni (lásd Juve), de attól ő még klasszis

Mihail84 2019.02.03. 21:06:26

@julio alberto: Holnap szabadnapos vagyok....szóval ezt is benézted albi.... Ellenben veled.... Te csörömpölsz itt meg pörögsz mint a búgócsiga órák hosszat... Pedig már kezdtünk itt több fórumozó társammal együtt örülni hogy végre megszabadultunk tőled... De úgy látszik csak a szokásos "brazil körutadról" tértél vissza. :DDD

julio alberto 2019.02.03. 21:10:11

@Mihail84: De hátha......ja készenlétet még nem bírnak rád?

Frenkie82 2019.02.03. 21:19:45

Drága Jó Istenem... Mi megy itt még mindig...

Robi71 2019.02.03. 22:42:19

@julio alberto: Te el tudod képzelni, hogy nyáron lapátra kerül Suarez és Alba? Na látod...kb ennyi az esélye Icardi és Sandro érkezésének.

Maestro10 2019.02.03. 22:48:05

@julio alberto: @Robi71: Nem értem ezt az Alex Sandro-s dolgot, hisz csak 1,5-2 évvel fiatalabb mint Alba, és a tudása is jóval elmarad Jordi-étól.

Robi71 2019.02.03. 22:55:59

@DISTANTxTHUNDER: Amióta kib@szták Murinho-t a MU-tól az egész csapat fellélegzett...Pogba-val az élen. Mou-val semmit sem játszott a MU, buszoztak még a kiscsapatok ellen is....miközben a világ egyik legjobb (ha nem a...) támadószekciójával rendelkeznek: Rashford, Martial, Lingard, Lukaku, Sanchez, Pogba, Mata...
Solskjaer ugyanazt tette mint anno Zidane a Real-al. Elengedte a gyeplőt és azt játszat a csapattal amire a keret a legalkalmasabb...támadófocit 4231-es szerkezetben.
A Juve mindent feltett az idén a BL megnyerésére....és erre CR-t tartják garanciának...ergo az egész csapatjátékot alávetik. Nézhetetlen egygólos győzelmeket aratnak legtöbbször a hajrában...és ennek az összes kreatív játékos issza a levét, nem csak Dybala. Nagyon remélem nem fog összejönni nekik. Csak egy dolgot szeretnék ha nem mi nyerjük a BL-t....csak a Juve ne...
Coutinho Messi hiányában még jobban szenved...mert ha úgy van, ahogy te mondod éppen ilyenkor kellene villognia. Ha ez így megy a szezon végéig, akkor biza el kell gondolkodni hogyan tovább, vele vagy nélküle...

Robi71 2019.02.03. 22:58:54

@Maestro10: Csak Alberto kedvéért hagytam rá...nem akartam ezért is vitázni vele. De az tény, hogy balhátvédet kell igazolni nyáron (kíváncsi leszek Bilbao-ban is Roberto kezd)

Mihail84 2019.02.03. 23:01:30

@julio alberto: maximum bíznak nem bírnak.... De az én cégemnél nincs olyan hogy készenlét... De tudod ez itt egy Barcelona fórum itt a fociról meg a játékosokról írunk hozzászólást nem arról hogy ki hol dolgozik. Ha ilyen kérdéseid vannak javaslom neked hogy ezt egy másik fórumon tedd meg ....:DDD amúgy se hiányzol ide.....:DD

DISTANTxTHUNDER 2019.02.03. 23:14:24

@Robi71: A MU is jobban járt hogy inkább az edzőtől szabadult meg mint Pogbától, hátha a Barca is jobban fog járni :) Ezt a Setient megnézném a Barcával, jó kis támadó focit játszat, a Barcához is inkább ez illik.. nem nagy szám ő sem, de Valverdénél jobb lehet, ha edzőváltás lesz a nyáron (mert ez is bennevan), Setien vagy Wenger jöjjön :)

Robi71 2019.02.04. 08:27:42

@DISTANTxTHUNDER: Ott teljesen más volt a helyzet. A játékosok "fellázadtak" az edző ellen. Nálunk szó sincs ilyesmiről...sőt.
süti beállítások módosítása