A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Rodrigo is feliratkozott a csatárlistára

2019. március 14. - Berbatov

A Mundo Deportivo információi szerint Maxi Gómezt elvetette a vezetőség, ellenben a Valencia spanyol válogatott támadóját kedveli a technikai stáb. 

Rodrigo Moreno más típusú játékos Suárezhez viszonyítva, a spanyol egy sokoldalú, mozgékony támadóként jellemezhető. 2022-ig köti szerződés a Turia-parti egyesülethez, amely egy 120 millió eurós kivásárlási záradékot foglal magában. A Valenciának azonban bevételeket szükséges produkálnia a nyár folyamán, ha nem végeznek Bajnokok Ligája kvalifikációt jelentő pozícióban, s jelenleg a legpiacképesebb játékosaiknak Soler és Rodrigo számít. A 28 esztendős spanyol válogatottat a Real Madrid szerette volna a soraiban tudni tavaly nyáron, de nem sikerült nekik dűlőre jutni a Valencia csapatával. Rodrigo becsült értéke a Transfermarkt szerint 30 millió euró, valószínűleg csak jóval magasabb átigazolási díj ellenében hajlandó a Valencia megválni tőle. 

Maxi Gómezt nem látja elég jónak a Barcelona. A 22 éves uruguayi csatár kiesni látszik a jelöltek köréből. A spanyol bajnokságban 9 találatnál álló Celta Vigo játékos a Barca technikai részlege szerint jelenleg nem éri meg a befektetést egy topklub számára. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1914688698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagybarcelona 2019.03.14. 19:40:48

Remèlem ez egy vicc. Nem rossz játèkos, de nem is fiatal, ès drága is.

Kertai Dávid 2019.03.14. 19:42:25

arra a pár meccsre jó lehet amin Suarezt pihentetni akarjuk, de hosszú távon... 28 éves tehát sokkal előrébb nem lennénk, és szerintem erősen túlhypeolt játékos... de cserének oké, annak Alcacer is jó volt

hokihari 2019.03.14. 20:16:48

Mai vilagban Siman ellehet focizni 35 eves korig.28 eves egyaltalan nem öreg. Hogy hogyan focizik azt nem tudom.Tadic az ajaxban 31 eves es super. Ha veszel jatekost es 3-4 evig jo Akkor mar megerte a befektetest. Az idö alatt jönnek ujabb jatekosok es lehet cserelni. Mint Henry ,Villa , peldaul itt nalunk.

Berbatov 2019.03.14. 21:16:20

Fú, Jovic igazi Suárezes gólt szerzett al előbb, remélem őt fogjuk leigazolni.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.14. 21:16:34

Örülök neki hogy Gomezt nem latja elég jónak a Barca.. en sem :) Rodrigo is kb ilyen komolysággal kezelhető pletyka, 120 millió euroert nincs az a hülye aki megvenné, plusz a Valenciával az utóbbi időben rendre megégtünk.. aki hosszabb távon megoldást jelenthet 9es posztra az Jovic, de akár azt sem tartom kizártnak hogy egy sajat nevelés robban majd be.. mivel nem mostanában lesz El Pistolero nyugdijaztatása.. én inkább Sanchot várom mint támadó (ezt is mantrazom hátha bejön :))

Berbatov 2019.03.14. 21:23:25

Hoppá, Abidal, Segura és Planes élőben, a San Siroban figyelik Jovicot jelenleg. Friss hír. Nocsak. :) Komoly az érdeklődés, ha az átigazolásért felelős személyek mindegyike ott van.

RAJDEN 2019.03.14. 21:25:00

@Berbatov: Télleg nagyon penge a srác sok Frankfurt meccset nézek miatta

Máté Nagy00 2019.03.14. 21:29:23

Militao-t közben leigazolta a Real.. Azt hittem ők is rámennek De Lightre de lehet h már tudnak vmit?!:P remélem nálunk köt ki De Jong után ő is :)

marco100 2019.03.14. 21:43:35

Ha suarezt akarjuk pótolni posztra akk Aubameyangot vagy Firminot néznem ki! De én máshogy alakítanam inkább mivel van egy Dembelenk aki jobb oldalt érzi jól magát így Messit jatszatnam úgy mint anno Guardiolan idején közepén bal szélre meg hoznek egy (Sane Hazard Sterling) harmasbol valamelyiket megprobalnam megszerezni de ezek nehezebb feladatok lennének. Sterling nagyon jó lenne de asszem lehetetlen esetleg Sane mivel ő mostanában kicsit kevesebbet játszik talán elcsabithato lenne.. Hazard meg megint nehéz szitu! Coutinho meg tamadokozeppalyas és nem szélső!!! Nincs meg hozzá a gyorsasága de viszont osszjatekban ha közel vannak hozzá a társak nagyon jó tud lenni és a nagypasszokba is jó csak itt nálunk sajna más szerepkore van amibe nem tud beleszokni Valverde meg továbbra is bal szélén erőlteti

barcainiesta8 2019.03.14. 22:09:09

@marco100: Sanéval és Firminoval kiegyeznék az biztos. Nagyon jó játékosok, főleg a brazilt tartom annak.

Maestro10 2019.03.14. 22:20:25

@marco100: @barcainiesta8: Firmino lenne a legjobb Suárez utód, ez nem kérdés! Az már igen, hogy mennyiért adná el a Pool, hát...szerintem 120 millió alatt ne is álmodozzunk róla. Egyébként dobogóm 2. fokán Icardi, míg a 3.-on Jovic áll.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.14. 22:28:04

@Maestro10: Firminoval ne nagyon számoljunk, kb esélytelen elhozni.. Icardi Messi miatt nem fog jönni.. az elerhető legjobb 9es így Jovic :)

SonnyWeaver 2019.03.15. 00:44:20

@marco100: az említett szélsőket esélytelen lesz idehozni az anyagiak miatt, ha de Ligtet akarjuk és őt akarjuk ez nem kérdés!
Suárez pótlására nem hiszem hogy sor kerül idén, megfelelő tartalék kell aztán jövő nyáron jöhet oda valami nagyobb név/tehetség nagy pénzért. Hogy ki az jó kérdés..
De Jong, De Ligt szerintem elvisz minden forrást, hiába lesznek távozók.
LS úgyse padozna akkor meg felesleges nagy pénzt áldozni valakira. Megkell találni a megfelelő tartalékot, aki képes hasonló szintet hozni, mint anno egy Larsson.

Robi71 2019.03.15. 04:23:20

Jovic ára már a transfermarkt szerint is 55 millió. És ez csak a kiinduló pont. Innen kezdődik majd a licit....simán felmehet 80-100 millióra.
Haller (Jovic csatártársa) sem néz ki rossz opciónak...érdemes lenne őt is figyelni.
Ben Yedder...igaz, hogy már 28 éves, de van benne valami "Agüero"-s, remekül ki tudja forgatni a védőket.
Másik fiatal opció Werner, de ha minden igaz őt már a Bayern lefoglalta.
Icardi és az Inter vezetősége között áll a bál...biztosan távozik a nyáron. Szerintem benne lesz a Perez-Zizu féle "átépítési" programban.
Kb ennyi....
Olyan játékosok nevét nem szeretném említeni akik megszerezhetetlenek vagy messze nem érnek annyit amennyit kóstálnának.
30 feletti-ről sem, mert az Suarez lenne ha hozunk egy fiatalt. Még egy 30 feletti Suarez mellé rossz döntésnek tartanám. Ha van egy 30 feletti klasszisod, akkor csak előre szabad nézni....

Robi71 2019.03.15. 05:53:26

Egy kis érdekesség a BL sorsolással kapcsolatban.
A két Manchesteri csapat nem játszhatja egyugyanazon a napon a hazai meccsét, ha sorsoláson így jön össze (hacsak nem sorsolják össze őket, természetesen). Ebben az esetben a MU (mivel a bajnokságban a City után végzett) az első meccset automatikusan idegenben kezdené.

Raven1975 2019.03.15. 05:58:21

Gyorsan iratkozzon le, B kategóriás játékos nem kell a Barçába!

Robi71 2019.03.15. 06:08:14

Egy PSG szurkoló levele a klub játékosai felé...nagyon tanulságos. Nem találtam meg magyarul lefordítva, így azok akik nem tudnak angolul megtehetik a google-al. (elég rossz a fordítás, de érthető...én nem akartam így bemásolni):

"Dear PSG players,
Is there anything more irrational than a football fan?
That was the question that remained in my mind after another disappointment. One of the many disappointments. It is true that our emotional investment is not directly proportional to the influence we can have on the game. Unlike you, we are not on the field and no matter how sincere and gallant we will support, that will not bring any gaps. While balancing in sadness I know how ridiculous I look for those who are not as passionate as me.
I'm trying to understand why I feel so happy when you win and so disheartened, as it was with Manchester United, when you decided to kick your chances. It's not like we're friends, we probably will never meet in this life. You do not even know I exist. You will quickly return to your comfortable lives by professional footballers. You will return to your routine, and in a few days this game will only remain a nasty memory.
Soon, you will return to talk with agents about salary increases, your future in England, Spain or another championship. What you care, anyway for you is just a job.
We, fans, are trying to put things in perspective. We know it's just a game, there are many more serious things that happen, and our troubles seem bad.
When I heard the final whistle in the Manchester United match, I felt like I was betrayed not to know how many times. So I said that's enough. It does not make sense to consume me for a sport, but in my heart it feels impossible. Until the weekend, I came back to my place.
Football gives me too much joy to kidnap you.
I could have been born in Rennes, Bordeaux or Manchester, but my fate decided to be in Paris. I am the banal story of a kid who discovered football and the Parc des Princes with his father, and from that moment on he was not just a sport, but a part of each of us, a part of our identity.
That's why we, the supporters, unlike you, the footballers, can not change our team because it would be too painful.
So no matter how agonizing is the last defeat, even if there are times of shame and anger, we will always be here, we will not go anywhere. We will continue to chant and infuriate those who will come after you as we have furious over those who have been before you.
This is the passion. And you probably have known this feeling before you become obsessed with your career.
You will probably never read this letter, even if it accidentally appears in your face. You probably think it's a little exaggerated, but I do not care, because I did not write it for you, but for me and the other supporters who feel abandoned right now.
I'm c'est Paris ... and it's not always easy. "

Nagybarcelona 2019.03.15. 07:07:48

Engem mèg az akaszt ki, mennyi okos szakèrtő van (Capello, Cambiasso), aki szerint a Suarez elleni eset nem volt tizi. Ez olyan mikor a kapus kiugrik, a csatár átugorhatná, de 99 %-ban eltiltja a labdát, ès várja H. Elkaszálják. Suarez eltolta a labdát, a vèdő belèpett, semmi köze nem volt a labdához, szerintem jogos büntető. (Suerez meg rutinos, látszott a másodperc töredèke alatt, H. Eldöntötte, esni fog :) ). Hol voltak az okosak, a szakèrtők a Juventus, Mu, Porto, mèrkőzèseknèl? Vagy a Real Levante, Real Atléti, ahol az előbbin azt minősítette szándèkos kezezèsnek, mikor vèdte a fejèt, meg olyan luftot rúgott a Levante játèkosa, H. A felforrósodott levegő a súrlódástól 5. Fokú ègèsi sèrülèst okozott Casemironak, aki üvöltött fájdalmában. Valamit kezdeni kell a VAR-al, mert nagyon szubjektív.

Robi71 2019.03.15. 07:15:42

@Nagybarcelona: Pedig a VAR éppen hogy objektív. Nyilván a VAR szobában levő videóbíró is ítélhet tévesen amikor a helyzet még lelassítva és többször újranézve is kérdéses. Az egyetlen előnye, hogy már nem lehet eget-rengetően (amit még a vak is lát) nagyot csalni.

BarcaForLife 2019.03.15. 08:22:18

En Barca szurkolo vagyok 20+ eve. Joban, rosszban. Es realista. Szoval...

Kapus: Stegen. Meg vagyunk oldva. Jobb mint Valdes barmikor volt. Moge kell egy kapus rosszabb idokre. Cillessen tokeletes de neki elso szamunak kene lenni valahol. Szoval kell egy backup.

Jobb hatved: Semedo es Sergio tobb mint eleg. Van amelyik ebbe jo van amelyik abba.

Bal hatved: imadom Albat. Meg van 2-3 eve de kell moge valaki. Padozni nagy nevek nem fognak, kell valaki aki bevallalja ezt most de hosszutavon fiatal kell aki atveszi a helyet es akkor Alba lesz a csere. Nevek vannak de ezzel lehet varni.

Kozephatved: Pique, Umtiti, Lenglet es de Ligt. Tokeletes. Ennel tobb nem kell de ez tul sok osztozkodni 2 helyert. Ha elfogadjak bajunk nem lesz. De aki innen menni fog az vagy Umtiti vagy Lenglet. Hacsak ki nem varjak Pique visszavonulasat.

CDM: Busquets haldoklik de nem rossz. De Jong-al ellesznek par evig.

CM: nalam Artur kedvenc. Nincs benne semmi kulonos de labdat nem fog elszorni. Mellette Coutinho, Puig, Alena. Rakitic tokeletes kiegeszito(ha ezt vallalja) es Vidal tokeletes csere(nalam az uj Paulinho). Itt meg lenne nalam Coutinho. O nem szelso. Utalja. Ez egyertelmu. Ha nala van a labda csak kozepre akar menni. Neki onnan kell indulni. Szerintem itt is jok vagyunk de ha kell valaki akkor Eriksen, Fekir, Veratti vagy De Bruyne(nem kivansag musor csak dobalozok)

Tamadok:. Na....itt a baj. Messi az Messi de o is csak oregszik. Nalam meg 2 ev csatarsor utana vissza kozep(ami megint erdekes mert akkor kit veszel ki).
Suarez....oszintem...imadom de kell valaki a helyere.
Dembele...nalam o az egyik jovo...de nem a Messi fele. Nalam o egy Lw or Rw.
Malcolm...nalam o tuti jo csere...tobbet kell kapnia.
De megis itt kell a legnagyobb valtoztatas. A tamadasba.
Nalam Mbappe a favorit. Lehet nem lesz Messi vagy CR de kozel lesz. Rola lemondtam es szerintem Real. Szoval nalam igy nezne ki
Stegen(?)
Semedo(Sergio)
De Ligt (Langlet)
Umtiti(Pique)
Alba(?)
De Jong(Busquets)
Arthur es Coutinho (Puig es Alena)
Messi(Malcolm) Dembele(Pepe)
Es ITT a baj ...Suarez.....es ki mas: Jobic, Icardi .....stb. ide kell MBappe.

Sajat velemeny

Nagybarcelona 2019.03.15. 08:24:22

@Robi71: mi objektív? A bírói döntèsek? Mèg egyszer leírom, Real Levante meccsen a Levante játèkos hozzá sem èr Casemirohoz, a bíró -objektíven- büntetőt ítèl. Mi az ha a kezezès megítèlèse nem szubjektív. Utálom a PSG-t, de hogy a MU meccsen a kèz kereste a labdát háttal állva, a stadionból kiszállni kèszülő Dalot lövèsnèl szándèkosságot felfedezni a vèlemènyem szerint elèg szubjektív. Úgy, hogy PSG kiesèsènek, ès a VAR bevezetèsènek örülök.

BarcaForLife 2019.03.15. 08:26:07

Van par helyesirasi hiba de kibaszott hosszu is vilt...ti mot gondoltok? Szerintem ami nehez az a ST . Keves van aki jo de nekunk kell egy. Foleg Messi utan
.na en attol az idoszaktol felek

BarcaForLife 2019.03.15. 08:27:24

@Nagybarcelona: az nem volt tizi. Ha meg igen akkor sok nem volt befujva

Nagybarcelona 2019.03.15. 08:30:22

@BarcaForLife: neked is, mint Mbappe rajongónak, ajánlom nèzz meg egy videót, ès aratott Pèpèről. Mindenki Mbappèra hajt, mikor egy Lilleből bármikor elhozható Pèpè. Ja Mbappe sztárolt, meg a PSG-ben játszik, akik 84 gólt lőttek a bajnokságban. Jovic nem rossz, de minek akarunk erőcsatárt? Nem tudom Suarez előtt mikor volt az... (Kluivert a kedvencem, sztem nem volt az)

Nagybarcelona 2019.03.15. 08:33:43

Aratott= statot elnèzèst, hogy javítja a telefon a statot aratottra? Nem vagyok egy földműves típus :)

BarcaForLife 2019.03.15. 08:38:17

@Nagybarcelona: veled vagyok. Nalam Pepe kedvenc de azeet Mbappe nem gyerekjatek. Barmelyik jo lenne. Mbappet nem sztarolom tul (Pepe.videot lattam parat) de nekem van valami benne. A sebessege......es most nezd abbol a szemszogbol hogy raviszi Piquera es Langletra...lehet mocorogna a kaki.

Ettol fuggetlenul nalam a Februar embere Pique....neha elfeljtjuk a vedelmet mert gòl kell. De ő most emlekeztetett hogy milyen is az amikor.van egy "Puyolod"

BarcaForLife 2019.03.15. 08:51:13

Nekem akkor is kene Griezmann....tudom h nem jon meg szar volt de nalam o lenne a befuto. Egy Messi, Dembele, Griezzman Malcolm 4es....Messi mellett Cou es de Jong....meg Arthur

BarcaForLife 2019.03.15. 08:54:00

Faszom...belelendultem 8 sör utan.....Messi, Rivaldo es Kluivert. Buquets, Ronaldinho, Iniesta..Dani, Puyol, Pique es Abidal. Stegen kapuba

Robi71 2019.03.15. 09:31:49

@Nagybarcelona: Láttál teljes Lille meccset, amikor Pepe (jobbszélső) is játszott? ...vagy csak Youtube "Best of" videókat néztél róla?
...mert ha nem, akkor arra kérlek nézz meg egy olyan meccset vele, amikor a Lille a top3 (PSG, Lyon, Marseille) ellenjátszik....és majd mond el a véleményedet utána.
Én történetesen a kiesőjelölt Angers ellen néztem meg (csak miatta), de nem hatott meg egyáltalán.

Robi71 2019.03.15. 09:41:13

@Nagybarcelona: Én is megismétlem. A VAR-t a bírói döntések megkönnyítésére hozták létre. A kérdéses helyzeteket megnézik lassítva, többször megismételve. Ennek köszönhetően 99%-ban jó döntést lehet hozni. Ez objektív döntés, szabálykönyv alkalmazásával. VAR nélkül rossz döntés esetén a bíró mondhatja, hogy tévedett, mivel nem látta megfelelő körülmények (hely, szög, stb.) között...de VAR-al ez kizárt. Tévedni nem tud...csak csalni.
Ennek ellenére még így is vannak, a szabálykönyv szerint is nehezen eldönthető helyzetek (a maradék 1%), amikor a bíró ide-is-oda-is dönthet....és általában a nagyobb csapat javára teszi (Real, Barca, Juve, stb.)

Robi71 2019.03.15. 09:47:45

@Nagybarcelona: Az ominózus esetnél Kimpembe látta, hogy Dalot lőni készül és eleve úgy ugrott fel (ugrás közben elfordulva, hogy ne találja szembe a lövés) hogy a kezét tudatosan nem szorította le a testéhez (megszélesítette a "falat" ezzel). Szerintem egyértelmű tizi volt. Nézd meg figyelmesen még egyszer....

Raven1975 2019.03.15. 10:51:54

Leó Messi eddigi statisztikája a 2018/2019-es szezonban.
uploads.disquscdn.com/images/1f69ac78349334ecff30a7dd301fca715d3e9647a21296a85edade86fb90aaac.jpg
36 meccs, 36 gól és 18 gólpassz. Komoly számok. :)

Sörenzen 2019.03.15. 10:52:35

Még egyszer leírom.
A Nagy Csapat elnökének a megbizottja felkeresi a meccs előtt a szállodájában a bírót és azt mondja:
- Mit szólna bíró sportárs 10.000 euróhoz? - mire a válasz:
- Engem nem lehet megvesztegetni! - majd újra egy kérdés:
- És mit szólna ha adnánk 50.000 eurót önnek? - mire a válasz:
- Hááát! - megint kérdés:
- És mit mondana, ha kapna tőlünk 100.000 eurót? - erre a válasz:
- Mennyi legyen a végeredményÍ?..............

Robi71 2019.03.15. 11:24:32

@Sörenzen: Ezen a szinten (topligák) azért nem így mennek a dolgok. Ha egy ilyen kiderül iszonyat nagyot lehet bukni (pénzbüntetés, pontlevonás, kizárás). Lásd Marseille (1993), olasz Calciopoli (2006), Belgium (2018). A Marseille-t és a Juve-t konkrétan a másodosztályba száműzték.
Ha a bírók csalnak, akkor az a nemzeti vagy nemzetközi (UEFA, FIFA) szövetségek "kérésére" teszik. De ez is csak a rosszindulatúak szájából hangzik el.
Amit te mondasz...az balkáni dolog és a 3. világ.

Robi71 2019.03.15. 11:29:59

@Sörenzen: Szerinted ez a beszélgetés zajlott Kassai Viktor és Perez között 2017 áprilisában (Real-Bayern)? :)

2019.03.15. 11:40:28

@Sörenzen: Szerintem a BL meccsek játékvezetése kifinomultabban és magas szintek rábólintásával van elvezetve ,,,,

Robi71 2019.03.15. 11:45:23

@zeli39: Talán vannak szerencsétlen kishitű bírók is (lásd Kassai, 2017 tavasza, Real-Bayern), akiket nem is kell megvesztegetni.

Balázs37. 2019.03.15. 12:19:29

United Barca, az ág Liverpool - Porto győztese

Robi71 2019.03.15. 12:28:36

Ajax - Juventus
Tottenham - Manchester City
Liverpool - FC Porto
Manchester United - Barcelona

....Pool-Barca....Juve-City?

KJDaniel 2019.03.15. 12:30:44

Verhető ellenfelet kaptunk, örülök az MU-nak, véleményem szerint az elődöntők párosítása valahogy így fog kinézni: Liverpool - Barcelona és Ajax - Man.City

Balázs37. 2019.03.15. 12:30:45

@Robi71: valószínű két angol csapatot kell kivernünk a döntőig

Nagybarcelona 2019.03.15. 12:30:56

Nem olyan rossz ez, a MU nem verhetetlen, a PSG szètszedhette volna őket, mèg tartalèkosan is, mind2 meccsen. Persze nem szabad őket lebecsülni. A 4 között,ég inkább Pool, mint City, vagy Juventus.

Hajrá Barca 2019.03.15. 12:31:17

Az Uefa nyílván marketing szempontból Messi vs Cr7 döntőt akar.
Azért nem kerültünk egy ágra.
Mi otthon kezdünk vagy idegenben? Mert van ahol azt látom, hogy Barca-Man U máshol meg fordítva.

Balázs37. 2019.03.15. 12:32:16

Az is lehet, hogy már csak angol csapatokkal találkozunk

2019.03.15. 12:43:28

kedvező sorsolás

Maestro10 2019.03.15. 12:48:20

Nem rossz ellenfél a Manchester United, de lebecsülni semiképp sem szabad az angol gárdát. Ha netán túljutunk rajtuk, akkor jöjjön aminek jönnie kell....Liverpool. Visca el Barça!

katalan2 2019.03.15. 12:48:41

természetesen a Ronaldoval felálló Juve kapta a legkönnyebbet.

CsakEgyFan 2019.03.15. 12:52:04

@Hajrá Barca: Idegenben kezd a Barca, meg lett cserélve. :)

katalan2 2019.03.15. 12:52:20

@Maestro10: A Livepool játékstílusa nem fekszik a Barcanak.

katalan2 2019.03.15. 12:53:06

Remélem, a juvet nem akarják betolni a döntőbe.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.15. 13:04:52

Írjatok csak le az Ajaxot, ezt a nyugdíjas szedett vetett Juventust úgy fogják hazavagni Tadicék mint a huzat :)

Maestro10 2019.03.15. 13:06:44

@DISTANTxTHUNDER: Legyen úgy, de szerintem ezt a párharcot simán viszik a zebrák, aztán majd meglátjuk.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.15. 13:11:08

Szerintem a lehető legjobb-es egyben legrosszabb ellenfelet kaptuk.. a MU idén is ezer sebből vérzik, a PSG ellen is borzasztóan játszottak.. ennek ellenére 3 gólt is szereztek úgy hogy igazából igazából 1 kidolgozott lövéssel befejezett helyzetük sem volt a visszavágón, és ez ellenünk is benne lehet.. én jobban tartok az elődöntőtől és utána a döntőtől (persze ha eljutunk addig).. Pool és a City is játszhatunk, fel kell készülni a legrosszabbra :/

2019.03.15. 13:23:34

@DISTANTxTHUNDER: És gondolod mi is képesek vagyunk saját magunkat megverni mint a PSG?:-)MU kellemesebb ellenfél nem léteik ebben a mezőnyben ,,,aránylag lassú statikus játék ezt az ellenfelet nekünk találták ki ,,,persze Róma óta semmiben sem lehetünk biztosak

RAJDEN 2019.03.15. 13:25:27

Jó sorsolás !! Kötelező a döntő

DISTANTxTHUNDER 2019.03.15. 13:28:42

@zeli39: Nem tudom, attól függ Piqué és Busquets milyen napot fog ki :) Az biztos hogy a MU játékához nem kell labda, szóval fekszik nekik a Barca labdatartós dominálása is.. hibára fognak játszani.. a jó hír hogy a DDG előtt sem egy betonfal van, a MU védőket elég könnyen zavarba hozták Mbappéék is.. persze én is a Barcát érzem a párharc esélyesének, csak nem irom le az ellenfelet :) Es különben sem ez a kör lesz az érdekes kihívas szempontból hanem a következö

LDzsi 2019.03.15. 13:28:52

Nem is az MU miatt aggódnék, simán verhetőek, inkább esetleg utána a Liverpool. Lehet hogy a Barca játékosai rutinosabbak, de ezt a lassú középpályát és védelmet megizzaszthatja a a gyors Sané-Firmino-Salah trió. Az Ajax jó kis csapat, de mint korábban már szó volt, rutintalanok szemben a rutinos Juvéval, hiába alkotják öregek. Mindenesetre izgalmas meccsek lesznek, kíváncsi leszek hogy a City mit fog kezdeni a Juvéval, gyanítom nem fogják az olaszokat oktatni.

Kertai Dávid 2019.03.15. 13:44:57

@LDzsi: még szerencse hogy nekünk sem lassúak a támadóink

2019.03.15. 13:57:19

@DISTANTxTHUNDER: Pique bomba formában játszik Busquetset meg elbírja még a csapat ,,,mondjuk elég szégyenletes ,hogy egy Busi szintű játékos úgy fejel ahogy ő ,,,szerdán is ahogy kifejelte a labdát a gólnál elég tragikus volt :-)Mondjuk a védelmére annyi felhozható ,hogy picit lökték és rosszkor ugrott fel fejelni és a labda már akkor esett a fejére mikor lefele tartott :-)

Bivi76 2019.03.15. 13:58:38

Úgy gondolom,a BL ezen szakaszában már senkit nem szabad leírni. Bízom a csapatomban, de nagyon oda kell figyelnünk a 3 támadójukra, Martialra, Rashfordra, és Lukakura. Véleményem szerint ebből a 3-asból egyszerre csak kettő lesz a pályán. Középpályályukon 1 klasszis van, Pogba személyében, meg ott a két szerencsétlen másodkategóriás spanyol, Mata meg Herrera (ugyanolyanok mint az edzőnk) Ha túljutnának Manchester első számú csapatán, valószínű a Pool következne. Na, az már kemény párharc lenne. Az angol bajnokság magasan legjobb edzőjének csapata, rengeteg gyors, óriási iramot diktálni tudó, erőnlétileg kifogástalan játékossal. A másik ágon szeretném az Ajax továbbjutását, sok minden múlik a BL egyenes kieséses szakaszának gólzsákján, CR-en. Az angol párharcban nagyon reménykedek, hogy a Tottenham kiüti a majomparádé díszpinty csapatát. Ha netán mégsem, lehet az elődöntőben összekerül egymással az általam nagyon nem szeretett játékos, és edző csapata. Szóval irány a BL cím, és Messi 6.Aranylasztija!

LDzsi 2019.03.15. 14:06:15

@Kertai Dávid: ahogy korábban Robi71 is mondta, a Barcának nem fekszik egy szaladós, kontrázós ellenfél. Lesz majd még probléma a labdavesztésekből, de persze előbb az MU-t kell megverni.

Kertai Dávid 2019.03.15. 14:39:40

@LDzsi: hát én bizakodó vagyok, a Tottenham is eléggé szaladós ellenfél volt aztán nem okoztak komolyabb problémát szerencsére... főleg ha sikerül a Liverpoolra ráerőltetni hogy nyíljanak ki, és majd mi védekezünk, akkor nagy sanszunk lehet :) de előbb legyünk túl a MU-n... ha meglesznek, és a Pool is, akkor a döntőbe nem tudom hogy ki lenne jobb, a City vagy a Juve... talán a Juve, őket tavaly is elkaptuk, de a City nagyon veszélyes lehet most úgy érzem

Raven1975 2019.03.15. 14:52:49

Abidal arcát látva.
Overmars itt mondta ki a számot, ami az induló licit de Ligtért.
uploads.disquscdn.com/images/81b281def29031236af1f6d72e7e33edd06417e9d80ec4c611e7e345c2455381.jpg

Robi71 2019.03.15. 15:12:38

Két hónappal ezelőtt jót mosolyogtam volna ezen a sorsoláson, de most már egészen más a helyzet. Ez a MU már nem az a MU. Ha a legobb csapatukkal állhatnak ki, bárkire veszélyesek lehetnek.

marco100 2019.03.15. 15:24:08

Nagyon tetszik ez a sorsolás! Így ha megnyerjuk a bl-t akkor már azt mondom az megérdemelt lesz mert valoszinuleg végig kell menni a jelenleg 3 legjobb angol csapaton! Az M. U. Nagyon jó most edzovaltas óta oda kell figyelni de nem hiszem hogy ők jelentenek az akadályt.. Ha tovabbjutunk szinte biztos a poollal fogunk játszani az meg már húzós lesz! Másik ágon a cityt várom döntőbe! Régen a real is jó volt ott volt Ronci de ott volt Guardiola és mindig megoldotta...

Raven1975 2019.03.15. 17:59:08

Hivatalosak a Bajnokok Ligája meccseink időpontjai.
uploads.disquscdn.com/images/efc259e8608f6542fc3cdc6a042303a854a6443440938faabada0e4ae53a8420.png
Előtte Atlético hazai pályán és 2 BL meccs közt Huesca idegenben.

Robi71 2019.03.15. 18:33:23

EL:
Arsenal - Napoli
Villarreal - Valencia
Benfica - Eintracht Frankfurt
Slavia Praga - Chelsea
süti beállítások módosítása