A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Hivatalos kezdőcsapat #BarcaEspanyol

2019. március 30. - Berbatov

d26wpc-wwaasuxb.jpeg

Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. 

Kispad: Iñaki Peña, Umtiti, Sergi Roberto, Aleñá, Vidal, Malcom és Boateng

TV: 16:15, Spíler 2

Stream: https://exprestream.com/stream/6/

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1014728111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marco100 2019.03.30. 15:12:29

Persze hogy kockaztatunk Messivel... Valverde egyetlen taktikája! Raki is... Nem is értem minek csere pad ide.

Berbatov 2019.03.30. 15:20:26

@marco100: Messinek nincs gondja, ha játszik. Igazából a válogatott szünetben csak Rakit hajtották szét. De Valverdét ismerjük.... Tutista. Fiatal játékosok kerüljék el...

Közben a holland Telegraaf szerint De Ligt Barcelonába igazolása nyílt titok. Az Ajax nem a legtöbb pénz kínáló klubnak adja el a katalánok kedvéért. Szimpatikus az Ajax. :)

Raven1975 2019.03.30. 15:24:05

A kezdőnk azt sugallja, hogy komolyan vesszük! Força Barça!

Maestro10 2019.03.30. 15:26:56

Rakitic vagy Arthur igazán pihenhetett volna...na mindegy, ma nyerni kell! Visca el Barca!

DISTANTxTHUNDER 2019.03.30. 16:03:35

Jó ez a kezdő, remélem Coutinho most megmutatja.. nem indul zökkenőmentesen a Barcas karrierje, de nem kellene feladja az első akadály után, harcoljon! :) A szurkolók is tamogatják, az igazi szurkolók

marco100 2019.03.30. 17:10:54

@DISTANTxTHUNDER: én is bízom benne hogy Cou elkapja a fonalat de az a helyzet hogy a csapat se kapja el a fonalat és azért így elég nehéz... Mindenki várja tőle hogy villanjon de ha jól mehnezzuk senki nem villog! Nagyon lassan paszolgatunk nagyon távol vannak egymástól a játékosok.. A támadók behuzodnak középre ezzel rakenyszeritsuk mi magunk az ellenfelet hogy ennyire betomoruljenek! A támadók nem mozognak folyamatosan vissza a labda irányába így csak megy ide oda a passzolgatas... Szerintem jót tenne egy csere már a félidő elején. Malcom jöhetne Alena is meg Vidal is

sunt 2019.03.30. 17:14:22

Ebben az esetben megértem, hogy a válogatott szünet után V. össze akarja szedni a csapatot. Cserélni ráér.

Berbatov 2019.03.30. 18:14:03

Valverde jól nyúlt bele a meccsbe Malcommal és Cou visszavonásával, gratulálok a győzelemhez. Mindig nehéz válogatott szünet után újra a közepébe csapni. Fásult, lassú volt a csapat a mai napon.

Maestro10 2019.03.30. 18:16:10

Gyenge mérkőzésen 2 pazar Messi góllal vertük az Espanyolt, a többi momentum felejthető volt. Visça el Barça!

Raven1975 2019.03.30. 18:17:54

UEFA vírustól picit tusszogtunk, de nem estünk ágynak, kettőt rúgtunk zérót kaptunk 3 pont a zsebben és gratulálok a srácoknak! Força Barça!

osborne 2019.03.30. 18:25:24

Grat a három ponthoz, Messinek a két gólhoz.

Balázs37. 2019.03.30. 18:41:29

Messinek zsinórban a 10. szezonja, hogy klub szinten eléri a 40 gólos határt.

Sörenzen 2019.03.30. 19:40:50

Csúnya meccs volt szerintem, de most erről nem a csapatunk tehet.
A csapatok bemutatásánál lehetett látni, hogy 5! védővel és 4 középpályással kezd az Espanyol.
Ezek ha ellenünk játszanak, valósággal ölik a focit.
Bízom a csapatunkban, mert a BL-ben ilyen ellenfelünk valszínűleg nem lesz.

P.S. - Szerintem Messi ma egy gólpasszt adott és egy gól rúgott, mert az első gólunk öngólból született, de mindegy....:D)

DISTANTxTHUNDER 2019.03.31. 03:08:00

Nem volt jó meccs, ennek ellenére voltak színfoltok
Lenglet: én arra számítottam, most hogy Umtiti visszatért a válogatottban, sőt gólt is szerzett, a Barcában is visszakapja a helyét, ehhez képest Lenglet kezdett, amit nagyon nem bántam, látva a meccset :) Valverde nem akarja megbontani az eddig ragyogóan müködő Piqué-Lenglet tengelyt, szerintem amíg lesz fontos meccs a szezonban ez már így marad
Coutinho: nagy tapsot kapott amikor lecserélték, megérdemelten. Hatalmasat játszott a mezőnyben, végig pörgött, és természetesen megint észre lehetett venni (ez már csak Valverde szemét nem szúrja ki lassan) hogy Coutinho sokkal jobban játszott miután beállt Malcom és a középpályára lépett vissza.. de mondom, egész meccsen jól játszott
Rakitic: Olyan kulcspasszokat várnék tőle sokat mint amilyet Malcomnak adott.. szerencsére a játékában nyoma sem volt a magyaroltól elszenvedett verésnek :)
Malcom: szinte már sajnálom ezt a gyereket.. amikor csak lehetőséget kap, rendre bizonyít, utána mégis el van felejtve, pedig remek játékos.. a meccs utáni nyilatkozata alapján pedig példás a hozzáállása, a kevés perc és látszólag igazságtalan bánásmód ellenére is keményen dolgozik az edzéseken, hpgy amikor kell, hozzá tudjon adni a csapat sikereihez..RESPECT NEKI!!
Messit pedig külön ki sem emelem, a Barca támadásainak ő az alfája és omegája (Malcom sem véletlenül várta be inkább őt Suarez helyett).. el kell fogadni, hogy itt minden Messiről szól, Coutinhonak is inkább azt kell kitalálni hogy tudná segíteni Messi játékát, úgy fog ő is fejlődni (a pályán olyanok nekem továbbra is mint két idegen, valahogy nem érzik egymást).. amúgy ha más nem is, ennek a meccsnek annyi pozitívuma volt hogy láthattuk, Messi továbbra is nagyszerű formában van, ami a legjobb hír, ennél jobb nem is kell

faramuci69 2019.03.31. 09:00:59

@DISTANTxTHUNDER: szerintem 1:0 után, mikor kitámadt az Espanol már sokkal könnyebb volt. Igen Malcom jól szállt be, de bem ez dönt. Max feljebb viszi az árát. Suarez nem véletlenül volt csalódott, teljesen üresen állt. Valahol Malcom mázlija, hogy Messi berugta. A Valverde kritikának nincs itt az ideje. Nem roltált, mert a válogatott szünet után, a játékosoknak újra fel kellett venni a Barca ritmust. Szerintem várták hogy újra együtt focizzanak. A MU-n még túl kellene jutni, az igazi mérték adó a Pool elleni meccs lesz. A bajnokság nagyon közel van, ebbe még egy matracosok elleni hazai remi is simán belefér. Szerintem ezt kérték Valverdetől az öregek, élükön Messivel. A csapat egyben van, annyit adtak ki magukból, amennyit kellett. Umtitit sajnálom, de valahol érthető Valverde döntése. Hiba volt így elhúzni a rehabot. Valszeg a műtét jobb lett volna. Ha el akar menni, max drágán adjuk el, persze nem spúr ágyusolnak. Öröm volt nézni Cou akarását, de tőle ide ennél is több kell. Kicsit hiányolom a kulcs passzokat és a gólolat tőle. Ez lehet részben edzői hiba is, de egy klasszisnak ennyi idő alatt már alkalmazkodni kellene. Persze a tegnapi teljesítményével minden rendben volt. Szurkolok neki.

kritizator 2019.03.31. 11:32:44

Hova tűnt Robi71?
Talán kinn volt a meccsen?

Sörenzen 2019.03.31. 11:41:23

@kritizator: Eeeromlott a gépe, én rém hiányolom a részletes és színvonalas hsz-eit...:D)

Nagybarcelona 2019.03.31. 12:34:54

A tanulságok számomra: Lenglet lassan klasszis vèdővè èrik, ha jön De Ligt, ès valakinek távoznia kell a vèdőink közül (játèkhiány) lehet Umtit kellene eladni, sèrülèkeny, kicsit elszállt, ès többet hibázik mint Lenglet(èvekre lenne jobb ès bal lábas köz. Vèdőnk). Malcom sokkal többet èrdemelne, sokat lendíthetne a csapaton, ha játèkban lenne. (Sokszor írtam, edzőnk egyik nagy hibája a rotálás hiánya, játèkosok mellőzèse, sèrültek játszatása). Cou a kp- jobban szerepelt, kèt jó indítása is volt abban a nèhány percben amikor hátrèbb vonta az edző (+ szerelèsei, ennyit arról, H. Nem tud vèdekezni, illetve nagyon hiányoznak a kp-nkról az ilyen indítások) Vidal jól szállt be, ő is több játèkidőt èrdemelne(Rakitic ès Busquets rovására). Rakitic kèt lővèsen kívül ismèt szürkèbb volt. (De Jong èrkeztèvel nem tudom mi lesz vele, kellene több kreativitás a kp-ra (Cou?), ès lehet egy jobban vèdekező játèkos is). Messi nèlkül(esetenkènt Dembele ès Suarez) nem a csapatunkkal, hanem Valverdèvel nem tudom H. Mi lenne, mert mèg mindig ès sokszor ötlettelen el èrzem a játèkunkat, a BL-ben ettől sokkal több kell, ès ott már lehet nem lesz lehetôsèg a 60. Percben cserèkkel javítani a meccs összkèpèn, mert lehet az ellenfèl menni fog 3-0-ra. (Már írtam, H. Olyan, mintha mèg most is a kezdő csapatát keresnè az edzőnk, a szezon hajrájában).

rtghfb 2019.03.31. 12:38:13

A meccs megint nem volt szép de az Espanyoltól pont ezt várja az ember. Messi a szokásos. Nem tudom Coutinho számára van-e visszaút, tegnap tűrhető volt,
például Arthurt viszont észre sem lehetett venni... Malcom klasszis játékos és mentálisan nagyon erősnek tűnik, nagy kár hogy nem kap lehetőséget. Viszont egyre biztosabb vagyok benne hogy Umtitit nyáron egy szebb összegért el fogjuk adni, Lenglét jobb nála, Piqué kis túlzással élete formájában játszik és De Ligt szinte biztosan a miénk. Jó védő, de egyértelműen túl lett hypeolva 1-2 szezonnal ezelőtt, amikor Piqué szarul játszott vagy elkövetett pár hibát és mindenki őt ajnározta. De ez csak az én véleményem, lehet vele vitatkozni.:)

Kertai Dávid 2019.03.31. 12:43:11

@Nagybarcelona: nem fogjuk eladni Umtitit ha jön De Ligt! nem tudom sokaknál ez honnan jött, de hajlamosak vagytok elfelejteni hogy az egyik balos a másik jobbos... Langlet mellé kell egy másik balos és az Umtiti lesz, Pique mellé pedig egy jobbos aki De Ligt, ennyi :D de ezen kívül is hülyeség lenne eladni Umtitit, kell a négy védő és a rotálás

Nagybarcelona 2019.03.31. 12:44:49

+ szerintem a BL ben el kellene dönteni H. A támadásra megyünk rá (Cou ès Dembelè együtt), vagy a vèdekezèsre (Vidal Arthur helyett, Dembele Cou helyèn), mert Arthur bármekkora tehetsèg is, mèg kicsit gyengèbbnek èrzem az amúgy sem veretes kp-nkra. (a kezdő 3-as kp-nkra gondolok).

Nagybarcelona 2019.03.31. 12:46:06

Kellene a rotálás, csak valakinek Valverdèvel is közölnie kellene.

2019.03.31. 12:48:26

@rtghfb: Pique 2014/15 tavaszi formáját hozza az elmúlt 2-3 hónapban top szint ,,,,ősszel voltak nagyon rossz meccsei is 33 évében jár rá már nem lehet építeni a jövőt ,,,,
@Nagybarcelona: Ha Rakitic játéka tegnap szürke volt akkor milyen jelzőt használnál Arthur vagy Busquets játékára ?:-)

2019.03.31. 12:49:01

@Kertai Dávid: Egyetlen egy csapatban sincs 4 klasszis belsővédő(kivételek azok a csapatok ahol 3 védős rendszerben játszanak.) főleg azért mert az edzők nem szeretnek sűrűn változtatni a védelem közepén és valverde sem fogja rotálni, kell egy összeszokott kezdő páros. Szóval de ligt vagy umtiti stabilan lelátóról fogja nézni a meccseket a szerencsésebb a padról.

rtghfb 2019.03.31. 12:58:15

@Kertai Dávid: Nem fog megférni 4 kezdőszintű védő a csapatban. Max ha Umtiti megint megsérül.

GYLS 2019.03.31. 13:00:42

Szerintem Umtiti saját maga fogja kérni (vagy már kérte), hogy távozhasson. 3 minőségi védőt én is elégségesnek tartok. A 4. lehet vagy egy rutinos (2 év múlva pl. Pique), vagy egy fiatal, aki adott esetben él az adandó lehetőséggel (mint Umtiti és Lenglet is így tett).

rtghfb 2019.03.31. 13:02:03

@Kertai Dávid: És a Real két jobblábas belső vedővel nyert 4 BL-t.:)

Raven1975 2019.03.31. 13:37:36

Az idei Leó Messi pályafutásának sorozatban tizedik szezonja.
uploads.disquscdn.com/images/db8033f319f5e1f1f2486d3e73c52b46cb7801a830b1cdb7d0516a851eed651a.jpg
Amikor 41 gólt szerez és elfogytak rá (már nagyon régen) a szavak.

Balázs37. 2019.03.31. 14:48:27

@Raven1975: és ha jól emlékszem, 10 gól kell neki a 600. Barcelonás góljához

Raven1975 2019.03.31. 15:40:48

Vannak dolgok, amik sohasem változnak. :)
uploads.disquscdn.com/images/76680f4a709da44c3e21b04211112e69bce5adf49e94f26e6d460c532f29eb7e.jpg
Az értelmező kéziszótárban a GOAT után ez áll: Lionel Andrés Messi.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.31. 15:42:43

@kritizator: Most nem tudja kritizálni Dembelét mert serült, Coutinhot pedig azért mert tegnap jól játszott, és ilyenkor mindig eltűnik :)

DISTANTxTHUNDER 2019.03.31. 15:46:06

@Kertai Dávid: Papíron sem fér el egy csapatban 4 klasszis kh, de amúgy még a 3 is problémás (lathatjuk most hohy Umtiti már egeszséges de nem kapja vissza a helyét, ezt a helyzetet ki tudja meddig tudja kezelni Valverde)

kritizator 2019.03.31. 16:39:27

@DISTANTxTHUNDER: de azért nekem hiányzik (na jó, csak egy picit)

Ühüm 2019.03.31. 17:15:32

Akik szerint tegnap Coutinho jól játszott, mondják már el, mivel tett többet, mint amit mondjuk akár Alena, Puig, vagy a szélen Malcom tudott volna?

Robi71 2019.03.31. 17:41:20

@DISTANTxTHUNDER: Dolgom volt a napokban. :) De nagyon nem is volt miről ìrni. A megszokott dolgokról a véleményemet mindenki ismeri, nem változott semmi.
Aki Pepe-t akarja látni, az most kapcsoljon a Digi3-ra. Többször láttam már játszani. Én nem gondolom, hogy a Barca-ban lenne a helye.

2019.03.31. 18:20:17

@Ühüm: semmivel sem, sőt alena bőven többet csinált volna a pályán de malcom is ha teljes meccset kapott volna coutinho kárára. Csak sokan már azt jó teljesítményének látják hogy adott 2 jó passzt és egy picit többet futott mint eddig.

marco100 2019.03.31. 18:26:16

Mennyi nagyokos... Coutinhot észreveszitek de akkor lehetne sorolni az egész kozeppalyat Suarezt.. Mit csináltak vagy mivel többet mint Cou? Semmivel! Coutinhonak voltak jó passzai amiből lehetett volna gól, szerelt is és hajtott... Szerintem a többiektől jobb volt! Raki pl észrevehetetlen volt kivéve hogy előtte 2x a labdát keresztbe meg a legvégén ő ugratta ki Malcomot.. Írtam tegnap ha a többiek is szarul játszanak úgy nehéz kiemelkedni 1 embernek kiveve Messinek aki megint hozta a 3pontot Valverdenek!

Sörenzen 2019.03.31. 18:35:14

Én már a MU elleni meccsre spórolok. Nem tartok a manchesteriektől, egyetlen kivételt leszámítva, az pedig Lukaku.
Ez a kövér disznó olyan félelmetesen gyors, hogy védő legyen a talpán, aki megállítja.
Amúgy a védelmük eléggé "gólképes" és Messi8ék tudják majd mit kell tenni velük.

2019.03.31. 19:02:42

@marco100: Rakitic ,Lenglet és Messi után a legjobb volt Coutinhonál sokkal jobb volt Busquets-Arthurnál meg nagyságrendekkel

marco100 2019.03.31. 19:08:00

@zeli39: aha én is láttam egész meccsen csak azt hallottam hogy Raaakitiic... Ja Nem! Én Businal jobban szeretem Rakit de semmivel nem volt jobb Coutinhonal... Főleg hogy teljesen más a feladatuk így elég nehéz lenne őket összehasonlitani! Messi hozta amit szokott Lenglet jó volt és még Semedo is jól játszott de a többi egy szinten volt így nagy ostobaság Coutinhot elovenni de ezek vagytok ti

Ühüm 2019.03.31. 19:08:46

Én nem arról beszéltem, hogy csak ő volt rossz, hanem arról, hogy többen azt írták jól játszott. De ha nektek ez elég tőle...Én sokkal többet várok. Örültem amikor jött, mert bár nem követem a PL-t, mindenki ajnározta. Néztem tőle pár videót, és én is azt hittem nagyot fogtunk. Az elején többé-kevésbé hozta is a jó játékot, de most szerintem másoktól veszi el a helyet. Ha nem ennyibe került volna, már régen ment volna a levesbe. Őszintén szólva a mostani teljesítményét Gomes is hozta volna. Az meg, hogy voltak jó passzai. No comment. Douglasnak is voltak.

2019.03.31. 19:17:15

@marco100: én nem állítottam,hogy Coutinho rossz lett volna csak azt,hogy Rakitic jobb volt ,,,Semedo,Lenglet,Messi Rakitic jól játszott ,,,,,Busquets,Arthur,,Suarez gyengén a többiek meg hoztak egy átlagos meccset

marco100 2019.03.31. 19:18:16

@Ühüm: de akkor mond meg ki játszott tőle jobban? Aki kiemelkedő volt... Nem igazán van olyan és ennek valószínűleg van egy oka.... Nem játszik jól az egész csapat nincs szép játékunk... Cou bármelyik csapatba befer jelenleg ahol van egy jó edző és kihozza belőle! Az a baj hogy ti egyenektol várjatok a megoldásokat meg a villanasokat.. Erre most 2 játékos képes Messi és Ronaldo! Gyenge a játékunk és ez kihat a játékosokra! Nem tudom ti mióta szurkoltok a barcanan de ilyen gyenge játékra nagyon régen nem volt példa. Ez kevés lesz bl győzelemhez!

marco100 2019.03.31. 19:22:22

@zeli39: én is látom hogy nem azt hozza amit a poolba de én nem őt hibáztatom ezért hanem Valverdet! Gondolom ti is nézitek már egy jó ideje a meccseket meg más csapatokat is.. Nektek is látni kellene hogy otlettelen a csapat.. Én az edzonket küldenem el mert kB 90%-ba biztos vagyok benne hogy egy másik edző keze alatt Coutinho szárnyalna és nem csak ő hanem a többiek is! Ez a lassú passzolgatas meg saját magukat is elaltatja

2019.03.31. 19:26:44

@marco100: egyetértek ,,Coutinhonak nem kedvez ez a szar lagymatag sétálgatós lassú játék

Sörenzen 2019.03.31. 19:31:17

Van egy egyszerű kérdésem (majd kicsit később megmondom miért kérdezem)
- szerintetek a tegnapi első gólt Messi szerezte, vagy az öngól volt?

marco100 2019.03.31. 19:35:58

@Sörenzen: Messi szerezte egy nagy hibának koszonhetoen... Mivel kapura tartó lövés volt így az övé kell hogy legyen a gol attól függetlenül hogy a védő beleert... Akkor lenne öngól ha egyenként nem ment volna be

Ühüm 2019.03.31. 19:36:21

Nálam öngól, mert nem egyszerűen megpattant a fején a labda, hanem kifejezett fejelő mozdulatot végzett a védő.

Maestro10 2019.03.31. 19:42:48

@marco100: A látszólagos, ötlettelen játék a spanyol csapatok "sündisznó" taktikájának, és a Barca takaréklángjának köszönhető. A BL egy egészen más kávéház, ott a srácok többet is adnak ki magukból, mint a bajnokikon, továbbá a buszozós csapatokból is jóval kevesebb van a nemzetközi porondon, mint spanyol honban. Továbbra is tartom, hogy a MUTD-t ki kell ütni, majd ha a Pool-t is két vállra fektetjük, akkor 4 év után ismét BL címet ünnepelhetünk. Hosszú még az út és rögös, de nem kivitelezhetetlen! Csak picit bízni kéne a srácokba, én azt teszem.

marco100 2019.03.31. 19:45:45

@Maestro10: én nem a játékosokban nem bizok! Nagyon jó keretunk van! Csak az edzőnk érthetetlen döntéseibe nem bizok!

Sörenzen 2019.03.31. 20:03:00

@Ühüm: Na. Egy ilyen egyszerű kérdés és ahányan vagyunk annyiféleképpen látjuk. Kinek ez a játékos, kinek meg az tetszik, ennyi.

@Maestro10. Egyetértek Veled. Ez a buszozás elsősorban Olaszországban divat, aztán a Barca "meghonosította" spanyolban is azzal, hogy néha olyan lassan szövi a támadásait, hogy az aktuális ellenfélnek van lehetősége visszazárni.
A tegnapi Espanyol eleve 5 védővel és 4 középpályással állt fel, tehát nem kell csodálkozni, hogy olyan volt a meccs, amilyen.
Az angolokban "bízom" mert náluk ez nem bevett szokás.

marco100 2019.03.31. 20:08:21

@Sörenzen: ez nem kinek gól meg kinek nem hanem van rá egy szabály! Ha nem Messi rúgta volna hanem akárki más akkor is azt mondanám hogy az ő gólja! Elméletileg gól gyakorlatilag egy öngól volt!

DISTANTxTHUNDER 2019.03.31. 20:09:27

@Ühüm: @Pál Bence: Coutinho vastaps kíséretében ment le a pályáról, amit a Camp Nou közönsége nem ad csak úgy.. sokan benne csak a Barca történelmének legdrágább igazolásat látjak, pedig nem ő kerte hogy annyiért adja el a Pool..

DISTANTxTHUNDER 2019.03.31. 20:19:28

@marco100: A Barca annyira Messiről szól hogy nehéz másnak kitűnni mellette.. azt ne felejtsük hogy Cou azelőtt évekig vitte a Liverpoolt, gyakorlatilag az ottani Messi volt.. vállalta hogy itt újra kell tanuljon mindent, ehhez tamogató közeg kéne

marco100 2019.03.31. 20:33:10

@DISTANTxTHUNDER: egyet értek! Remélem hosszú évekig itt lesz még!

2019.03.31. 20:42:34

@DISTANTxTHUNDER: igen nem ő akarta hogy a Liverpool ennyiért adja el. De hogy csak az ára miatt játszik az biztos, jelenleg semmivel sem játszik jobban mint pl. Denis suarez játszott és őt pár rossz meccs után(ahol igazából jobban játszott mint most coutinho) el is lett felejtve tavaly.

Amúgy gomes is ment már le a pályáról vastaps kíséretében.

Balázs37. 2019.03.31. 21:09:19

@Pál Bence: Coutinho nem jobb mint D Suarez?

2019.03.31. 21:18:40

@Balázs37.: Jelenleg nem. Ezt szezont ő is lehozta volna így(még jobban is)

Barc A ti 2019.03.31. 22:32:57

Elvakult Cou szurkolók: Semmi mást nem csinál, csak jobbra visszafelé cselez.
Jónak ítélni a játékát kicsit (nagyon) túlzás.
A stadionból kirúgott labdáját még most is keresik.

Sörenzen 2019.04.01. 09:47:21

Nem, válaszoltam fentebb, talán csak nem vetted észre. Még egyszer. Egy gólt is ahányan vagyunk, annyiféleképpen látunk. Hát még egy játékos megitélését!

kritizator 2019.04.01. 15:18:04

@Sörenzen: valóban, görög volt a falóban:)
Olvastam, csak másra vonatkoztattam.
süti beállítások módosítása