A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Hivatalos kezdőcsapat #VillarrealBarca

2019. április 02. - Berbatov

Ernesto Valverde a mai napon a Ter Stegen - Sergi Roberto, Umtiti, Lenglet, Jordi Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Malcom, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. 

Kispad: Iñaki Peña, Piqué, Semedo, Rakitic, Aleñá, Boateng és Messi

TV: 21:30, Spíler 2

Stream: https://exprestream.com/stream/3/

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9014734791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunt 2019.04.03. 06:48:22

@Robi71: Ásatag fociszemlélet futóbolond cselgépnek minősíteni azokat a fiatal tehetségeket, akiknek zseniális passzai is vannak. Magasan felette állnak egy Villa vagy egy Pedro focijának. Valverdenél érthető, hogy a 4 sárga lapos Piquét és Rakiticet padoztatta az Atleti meccs előtt. A baj ott kezdődött, hogy ugyanekkor jutott eszébe padoztatni Messit is, továbbá, hogy 2:1 nél se a csapatnak, se neki nem támadt fel a veszélytudata, holott láthatták, hogy milyen az ellenfél.

FCB12 (törölt) 2019.04.03. 07:30:51

@marco100: Teljesen egyetértek azzal, ami írtál erről a helyzetről.

GYLS 2019.04.03. 07:34:46

Semleges nézőnek ez egy fantasztikus mérkőzés volt. Nekünk mint Barca-szurkolóknak egy érzelmi hullámvasút.
Védelmünk, illetve védekezésünk az nem volt. 2 emberrel nem lehet egy teljes térfelet levédekezni. Márpedig Alba és Roberto támadónak érezték magukat, Busi mellett úgy rohangáltak el, ahogyan csak akartak. Maradt Umtiti és Lenglet, akik ketten kevesek voltak teljes szélességében levédeni a térfelünket. Ebből adódott, hogy sokszor nem ott voltak és nem akkor voltak ott, ahol kellett volna lenniük, pláne ilyen gyors támadókkal szemben.
A rotálással semmi probléma nem volt. Az edzőnket sem ezért hibáztatom, hanem azért, hogy hagyta, hogy Alba és Roberto ne védekezzen.

kritizator 2019.04.03. 07:40:10

A rotálás mellett volt szinte mindenki: most megkaptuk:(

A rotálás szerintem csak azért ment végbe, mert Pique, Rakitics 4 sárgával rendelkeztek, máskülönben csak Messi maradt volna ki.

Az viszont, hogy 3 hiányzóval a kiesőjelölt majdnem megfingatott bennünket, hát az mindent elmond a csapatról (tartalékokról), csapattaktikáról, edzőről, vezetőségről.

Ezt a Villareált a Barcanal sokkal gyengébb csapatok is megverték, igaz, hogy most úgy mentek, mint akik vért ittak.

Ter Stegen-t amúgy nagyon lepontozták a whoscored-on, pedig ha nincs 7-8 gólt kaphattunk volna: amúgy szerintetek hány gólban volt benne (szerintem 1-ben).

Nagybarcelona 2019.04.03. 07:42:57

Nem a rotálással van baj, hanem azzal, H. Ki ellen teszi. A Villarreal idèn gyenge, de nèzzètek már meg a játèkosaikat. (Elèg erős a keretük az első nyolchoz) Olyan emberekkel rotál, akik nincsenek játèkban, ami szintèn az ő hibája is. Robertohoz nem èrtem mièrt ragaszkodik ennyire, Semedo sokkal jobb vèdekezèsben, főleg tegnap hiányzott a vèdelemből a gyorsasága. Tegnap láttam miről is beszèl Téli, Busquetsel kapcsolatban, hibáztathatjuk a vèdelmet, de nem volt szűrès a kp-n. Umtit, Roberto, Busquets èrtèkelhetetlen volt, Lenglet, Alba, Arthur pedig gyenge. Ezèrt írtam, ha választani kell, akkor Umtitit adnám el (tegnap kijött a lassúsága, szögleteknèl lefejeltek minket-láthattátok amit sokszor írtam, Pique mennyire jó vèdő, a levegő ura-sèrülèkeny, ès elszállt magától). Dembele hiányzik ebből a csapatból. Arthur mèg nem elèg jó, Vidalt kezdetnèm helyette. Illetve bárhogy is vèdem/jük Coutinhot, ez nagyon kevès ide, nyáron jó pènzèrt távozhatna. Szezon elejèn kiröhögtetek, amikor írtam, H. Ezt Denis is hozná, (bármekkora is a tudáskülönbsèg), múltkor már mástól is olvastam. Az a baj a tegnapi rotálással, H. A tegnapi meccset kellett volna megnyerni, az Atléti ellen még akár játszhattunk volna x-re 5 vèdővel akár, Messit sem rúgják le, + rápihent volna tènylegesen a csapat a MU-ra. Èn az elejèn is èrezten H. Nem lesz ez a felállás jó, a fogadóirodák is a streamen 1.8-ra adták a Barca győzelmèt.

Bivi76 2019.04.03. 09:17:41

4-2-es hazai vezetés után,úgy gondolom jó az 1 pont.De néhány észrevételem lenne.Ez az edző egy nagy határ szar. Ilyen böszme hatökör még nem irányította a Barcelonát.Egy amatőr,nullszériás faszkalap spanyol barom.Remélem minél előbb elzavarják a picsába,aztán mehet vissza ilyeb spanyol alsóházi csapatokat irányítani,mert odavaló.Közel egy éven át jegeli Malcomot,elveszi a kedvét a focitól,szinte elüldözi,aztán ez a nagyszerű szimpatikus fiatalember amikor lehetőséget kap,szinte mindig bizonyít.Valverde soha nem volt olyan jó focista pályafutása során,mint Malcom.Úgyhogy ne ossza az észt a brazilnak egy spanyol!Jó lenne ha eltakarodna már,aztán vihetné magával a szánalmas hülyegyerekeit,akik olyan lassúak mint a pusztulat.Ezt a játékot nem lehet erő,dinamika,lendület,gyorsaság nélkül játszani.Tegnap bebizonyosodott. Azoknak,akik meg állandóan azzal jönnek,hogy valakiket el kell adni(általában Malcomot és Coutinhot emlegetik)annak érdekében hogy tudjunk sztárokat igazolni a nyár folyamán,azt üzenem,szálljanak le a két brazilról,aztán adassák el a szerencsétlen csontkollekció Busquetset,továbbá a magyar válogatott ellen kiemelkedni nem tudó balkáni csigát,meg a többi középszert,akiket általános iskolás 8.os gyerekek 100 méteren lefutnak.Másik. Megyszereztük Todibot.Mi a faszt jegeli az a spanyol kampósorrú majom ezt a rendkívül tehetséges fiatal franciát?Sztárcsapatok elől szereztük meg,minket választott,és így háláljuk neki meg.Ha máshova igazolt volna,megkapta volna már a lehetőséget,ebben biztos vagyok.Hihetetlen milyen amatőr banda irányítja a Barcát. Malcomnak meg gratulálok,így kell hozzáállni egy mérkőzéshez,annak ellenére,hogy a spanyol faszarcú barom teljesen elszeretné lehetetleníteni!

Robi71 2019.04.03. 09:40:14

@Mihail84: Neked maradni kellene az Alberto csesztetésénél. A többi nem a te asztalod.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 09:55:31

Valverdét én hibáztatnám most, hiszen ő csak "hallgatott a szurkolókra", akik mit szerettek volna a meccs előtt? Messit és Piquét pihentetni, plusz akkor már Rakitic is kimaradt akiben szintén sok meccs van.. hát megkapták az okosok :) El tudom képzelni hogy Valverde a meccs után örült, hisz már megint megkérdőjelezték a munkáját, és az eredmény megint nem azt igazolta hogy jogosan.. persze erre mondhatjuk hogy "de addig tök jók voltunk amíg lendületből játszottunk, bedaráltuk volna az ellent", csak nyilvánvaló hogy Valverdének nem ez a játékstílusa.. hogy mi a stílusa azt továbbra sem tudom (pedig már lassan 2 éve itt van), de nem az amit tegnap az első 20 percben láttunk.. ezért nem preferálja Valverde Malcomot és ezért nem jatszik úgy Coutinho sem ahogy elvárnánk.. Valverde nem veletlenül akarja annyira Griezmannt, aki sokkal inkább passzol a nyuggerfocis csapatába :) :/

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 09:56:46

Valverdét én *NEM* hibáztatnám most
(Csak pont a lényeg maradt le)

Robi71 2019.04.03. 10:01:59

@Berbatov: A hangnem a blogon egyre inkább egy bazmegyei nogozóna színvonal súrolja. Trágár szavak repkednek...némelyik kommentelő önkontrollja teljesen megszűnt előhozva a saját énjét. Ami korábban csak szórványosan jelentkezett ez mostanra már állandóvá vált. Nem tudom, hogy téged ez mennyire zavar...de szerintem valamit tenni kellene.

2019.04.03. 10:06:16

@DISTANTxTHUNDER: A tegnapi meccsből nem kell problémát csinálni nem történt semmi különös ,,,8 ponttal vezetjül a bajnokságot a BL-ben jó a sorsolás ,,nincs itt gond,,,

18_BARCA_99 2019.04.03. 10:10:10

Ha nem lett volna rotalas es nyer a csapat akkor azt irnak sokan hogy joojoo de a kovetkezo meccsek a fontosak. Foleg akkor lett volna ugyanilyen nagy szaja mindenkinek ha a kovetkezo ket meccsen vereseg, szar jatek, serules lett volna/lenne. Ilyen a foci.

Bivi76 2019.04.03. 10:43:23

@Robi71: Amúgy ki vagy Te,hogy mások kommentjeinek hangnemét bíráljad? Mindenki azt ír,amit akar! Ha a blog szerkesztője szól,azt elfogadom! Te azzal foglalkozz,hogy írj naponta 100 bejegyzést,aminek a 80 %-a Dembelé ,Coutinho fikázása,és a 30-asok szopkodása!

Robi71 2019.04.03. 10:44:09

@Bivi76: Tényleg olyan nehéz visszafognod magad? Attól, hogy te vagy a leghangosabb és a legtrágárabb még nem lesz igazad.

celestial 2019.04.03. 10:49:29

@Robi71: én a helyedben önvizsgálatot tartanék először is...

Bivi76 2019.04.03. 10:52:24

@Robi71: Nekem igazam van, mert nagyon értek a focihoz, és amit írok, nagy része valós!

Bivi76 2019.04.03. 11:06:32

@Robi71: Azt gondolsz amit akarsz! Hidegen hagy! Annyit azért értek a focihoz, hogy megítéljem ki a jó focista, és edző. Én nem fogom körbeszopkodni az ilyen Valverde, Busquets, stb féle bandát. Te meg álmodozz tovább ilyen Griezmann féle hulladékokról. Nálam ez a szerencsétlen vonal nem nyerő. És ne tegyél javaslatokat, hogy kiket kell eladni hogy pénzhez jusson a klub az átigazolásokra. Akkor tedd ezt, ha a Busquets féle szánalmas bandával kezded a felsorolást. De gondolom senkinek nincs szüksége ilyen nyálas, langyos játékosokra.

Berbatov 2019.04.03. 11:24:32

@Robi71: Ezzel egyetértek. Normális hangnemben folytassuk pls. Amúgy úgy érzem te is provokálod folyamatosan az embereket a coutinhózással ás dembélézéssel.

Más, a Sport osztályzatai:
TS: 7, Sergi: 7, Umtiti: 4, Lenglet: 4, Jordi: 5, Vidal: 6, Busi: 4, Arthur: 4, Malcom: 7, Suárez: 7, Cou: 5, Raki, 5, Alena: 5, Messi: 6.

Nagyjából egyetértek. A cseréket ők általában lepontozzák, ezen nincs miért meglepődni. A kezdőből szerintem Jordi max 4, szerintem a csapat leggyengébbje volt, hatalmas taktikai hibát vétett, folyamatosan Lenglet-n 1-1-ezett a Alba szélsője. Nem ért vissza védekezni. Illetve én Cout legalább 6-osnak láttam.

barcainiesta8 2019.04.03. 11:30:01

A stílus tényleg kicsit kezd alpári lenni, ennél szofisztikáltabban is lehet megfogalmazni vélemény, aki meg nem tud az járjon önkifejezés órára vagy olvasson többet, bővítse a szókincsét. Barátok között tökmindegy, hogy ki hogy beszél de ez egy közösség, ahol nicknamek alatt írogatunk, szerintem az alapvető etikai norma megköveteli, hogy mindezt igényes stílusban tegyük...

Valverde egy konzervatív, taktikus edző, ezt szerintem le lehet szűrni eddig. Nem szeret változtatni, váratlant húzni, szereti, ha egy meccs előre megvan tervezve, és ha az nem úgy alakul, akkor kevésbé tud változtatni a csapat játékán. Nem szeret kockáztatni, ami nem feltétlen baj, de olykor szükséges. Én egy Atleti, MU, Napoli stb. kispadján el tudnám képzelni, de ehhez a kegyetlen magas szinthez szerintem nem elég széles a taktikai repertoárja, valamint nem képes változtatni egy adott szisztémán drasztikusan. Látja, hogy vannak a keretben rutinos, sokat megélt, mindent megnyert, klasszis játékosok, akiknek egy része már túl van a zenitjén, de még mindig a világ élvonalába tartoznak posztjukon. Ezekre a játékosokra akar építeni, amit nagyon jól tesz megítélésem szerint. Ők egészülnek ki egy fiatalabb generációval, akikben megvan a lendület, de a kellő tapasztalat még egyáltalán nincs. Ha megnézzük, akik fix kezdők az a Pique-Alba-Raki-Busi-Messi-Luis 6-os és hozzájuk jön 4 játékos a taktikától függően. Dembelé kezdett kihagyhatatlanná válni és első fiatalként csatlakozni ehhez a 6-oshoz, de sajnos hátráltatták a sérülések. Coutinho sajnos csak epizodista, egyszerűen amit tőle várunk (vagyhát én személy szerint), hogy már-már Messihez közelítő szinten osztogasson, szervezzen és húzza a csapatot. Kihagyhatatlannak kéne lennie, de egyáltalán nem az. Láthattuk mindenhogy, mindenhol, egyszerűen a klasszis teljesítményre sehol sem képes. Középszer a csapaton belül, egyszerűen nem meghatározó játékos. Sajnos Andres utódjának meg iszonyatosan a kevés, a két játékos legnagyobb bánatomra ég és föld. Pedig én is azt vártam, hogy Philippe simán átveszi Iniestától a karmesteri pálcát. Valverde taktikája egyszerű, biztos védekezés, ami a középpályán létfontosságú, ezért játszunk tkp nélkül, és szerencsénkre ha elől a Messi-Luis-Oszmán 3-as rohamoz akkor kitelik tőlünk bármennyi gól bárki ellen. Ez a foci nem lüktető, ha kontrollálni akarunk, nem szabad belemennünk a rohanásba, mert abból nem jövünk ki jól, nézzük meg a pool meccsét, belemennek a brutál iramba, annyi technikai hibával játszanak, ami nálunk nem fér bele. Van, hogy jól jönnek ki belőle, de nagyon rosszul is elsülhet ez a taktika, főleg, hogy a mi keretünk nem alkalmas a rohanó focira. Erre vagyunk alkalmasak, amit most játszunk, ez bír a legnagyobb hatékonysággal, én egyenlőre nem kérdőjelezném meg Valverde munkáját, 8 ponttal vezetjük a bajnokságot, állunk a BL-ben. Tavaly, ha nincs a római zakó akkor nem ennyire árnyalt a szezon képe. Egyébként aki Rakiticet kritizálja annak megjegyezném hogy kb 100-ból 100 edzőnél játszana minden meccsen, bárhova beférne (igen, a citybe is), a legjobb középpályásunk még mindig. Kegyetlen amit leművel a horvát, olyan stabilitást ad a csapatnak, amire nagyon nagyon kevesen képesek jelenleg (Fernandinho, Pjanic, Modric)

Bivi76 2019.04.03. 11:34:53

@Berbatov: OK! Folytassuk normális hangnemben! Csak néha nehéz, ha egy héten keresztül csak azt olvasom napi 80 bejegyzésben hogy így Dembelé, úgy Coutinho. El kell adni Malcomot meg a 7-es brazilt hogy tudjunk igazolni. Én csak arra reagálok, hogy ennél a két szimpatikus, nagyszerű játékosnál vannak jóval de jóval gyengébb kaliberű játékosok a keretben, akik az egekig vannak magasztalva, mert itt játszanak 8-10 éve. Közben meg évek óta nem tudnak prezentálni egy jó meccset Engem ez idegesít, de eszméletlen módon. Meg természetesen a kispadon ülő ember!

Bivi76 2019.04.03. 11:39:36

@Berbatov: De ha szeretnéd, nyugodtan tilts le a blogról, mert a véleményem nem fog változni, és ha olyan teljesítményt nyújt néhány általam nem kedvelt játékos, jönni fognak a trágár szavak De ne csak nálam legyen észre véve, mert rajtam kívül más is tud érdekes hangnemben írogatni.

Robi71 2019.04.03. 12:24:33

@Bivi76: Kezdetben csak te fogalmaztál trágár módon, de sajnos amióta meghonosítottad ez a hangnemet követőid is lettek...olyan is, aki előtte nem tette. Hangadó és csordaszellem.

sunt 2019.04.03. 12:45:10

Hogy a pokolba ne az edző sara lenne, hogy nincs csapatjátékunk? Hogy minden labdával mindenki Messit keresi és ha ő nincs, akkor teljesen esetleges, hogy kinek éppen mi jut eszébe? Mi az, hogy a csapat rendszeresen "bealszik". Miért tűri ezt az edző, miért nem büntet egyénileg is, csapatszinten is érte? A rotáció más kérdés. Ha Piqué és Rakitic 4 sárga lapja volt a probléma, mert az Atleti meccset fontosabbnak tartja - ám legyen. De akkor őket az utazó keretbe is mért tette be? És micsoda ötlet pont ilyenkor venni ki Messit is a kezdőből? Azt mondjuk nem tudhatta, hogy az Umtiti - Lenglet páros ekkora katasztrófa. De nem ilyenkor kell Verma a kispadra? - Ha ezek után az Atleti meccset legalább döntetlenre hozza, akkor ennek a meccsnek nem lesz súlya az elszámolásnál. De ha nem, ez egy újabb Roma típusú melléfogás.

Bivi76 2019.04.03. 12:51:00

@Robi71: Azt gondolsz amit akarsz! Told a süket dumát, a szerencsétlen 30-asaidról. Engem nem tudsz megetetni vele, annál sokkal de sokkal jobban értek a focihoz, hogy bevegyem mekkora sztárok az Általad istenített emberek.

Robi71 2019.04.03. 13:05:09

@Bivi76: Én csak a teljesítményre alapozok. Van (én) vagy nincs (te). Állandó (én) vagy hullámzó (te). Beszámítható (én) vagy beszámíthatatlan (te).

2019.04.03. 13:09:34

@Robi71: Teljesítményre alapozol ?Te ?Ne komolytalankodj ,,,Te érzelemből írsz akit kedvelsz arról csak jót akit nem meg csak rosszat .

il Moro 2019.04.03. 13:10:26

@Bivi76: Szerintem mi csesszük el azzal, hogy hagyjuk hogy Robi provokáljon minket Coutinhoval és Dembélével. Ha senki nem foglalkozna a kommentjeivel, egy idő után nem írna ennyit a blogba. Vitatkozni felesleges vele, mert amíg mindenki más az ittlét mellett dolgozik/tanul/csajozik/gyereket nevel, ő ráér a nap 24 órájában mindenkinek az írására reflektálni, így a mennyiség tekintetében nem lehet versenyezni vele.

il Moro 2019.04.03. 13:20:53

@ntibi67: Kikre gondolsz a többi név alatt?

hokihari 2019.04.03. 13:24:10

Jo mecss volt fordulatos ugyes ellenfellel szembe.Döntetlen realis.Volt nehany rosszabb ed jobb teljesitmeny.Malcon ugyes volt kaous is nagyokat vedtt.Leo golja huhuhuuu.Najd elkalapaljuk az atletikot aztan nyugi lesz.

hokihari 2019.04.03. 13:24:30

Jo mecss volt fordulatos ugyes ellenfellel szembe.Döntetlen realis.Volt nehany rosszabb ed jobb teljesitmeny.Malcon ugyes volt kaous is nagyokat vedtt.Leo golja huhuhuuu.Najd elkalapaljuk az atletikot aztan nyugi lesz.

Robi71 2019.04.03. 13:31:16

@ntibi67: Igen, kire gondolsz a több név alatt?

2019.04.03. 13:33:20

A tegnapi eredmény jó ahhoz képest hogy umtiti és lenglet szörnyű teljesítményt nyújtott (de még Alba is)

Coutinho egyre rosszabb helyzetbe kerül nem elég hogy dembele miatt a padra szorult de úgy néz ki hamarosan Malcom a keretből fogja kiszorítani. Nem akarom magamat és még mások véleményét ismételni de a klubnak és coutinhonak is a legjobb az lenne ha távozna. 100millios bevétel + 16 milliós fizetési keret szabadulna fel és ha igazak a mata-s hírek akkor jöhetne ő ingyen. Bal oldalt lenne dembele és malcom, jobb oldalt meg Messi és Mata( közben lehetne próbálgatni perezt is)

+ Észrevétel
Vidal és alena jelenleg jobban jatszik mint Arthur. Semmi fejlődést nem mutat a szezon kezdete óta, pedig bőven kap elég játékpercet( már csak azért is mert alapember)
Vidal mivel nem játszhat az atletico ellen, ezért ott remélem Arthur helyett alena fog játszani mert az tisztán látszik hogy vele sokkal jobban működik támadásban a középpálya.(+ A védő munkája se rossz)

Robi71 2019.04.03. 13:40:44

@zeli39: Nézd, egy dolog biztos. A lesajnált harmincasaim megnyerik a következő bajnokságot is (ez most borítékolható). Addig örülnék egy újabb BL győzelemnek és egy Messi aranylabdának (6.).
Hogy utána mi lesz?...ígérem hátradőlök és csak figyelni fogom az új csodagenerációt. Most még zavar, hogy a vezetőség képtelen Messiék mellé (helyett) fiatalítás címszó alatt minőséget igazolni...de a későbbiekben már nem fog. Jöjjön aminek jönnie kell. Ahogy itt sokan mondani szoktak "volt, van és lesz is Barca". Visca...

Bivi76 2019.04.03. 13:44:14

@Pál Bence: Nem szeretnék kötekedni,de Mata? Miről beszélsz? Azt a mindenit!Erre nem tudok mit írni!:-)

GoalGero 2019.04.03. 13:50:28

@Robi71: te valld be,nem Barca drukker vagy,hanem Messi fanatikus.:)

2019.04.03. 13:54:32

@Bivi76: Mata-ról voltak hírek csak ezért írtam őt.

celestial 2019.04.03. 13:55:38

Gyerekek!!!!!
Egy pohár vízzel több értelme van vitatkozni mint robi71-el!!!!
"A harmincasai megnyerik a bajnokságot"...ja a többiek meg sakkoznak közben...istenem....

Robi71 2019.04.03. 13:56:21

@GoalGero: Feltételezem Messi még nem csak 2020-ig lesz Barca játékos. Vagy te esetleg tudsz már valamit?

Bivi76 2019.04.03. 14:00:09

@il Moro: Az a sajnálatos dolog,hogy nehéz megállni,hogy ne írjon vissza az ember Robinak.Figyelj! Aki olvassa a bejegyzéseimet,(Kb hetente írok vagy 3-szor,többet nem) levághatta,hogy én nem a spanyolok miatt szeretem a Barcelonát. Nem a spanyol,és katalán játékosok miatt lettem 92-ben rabja az FC Barcelonának.Előtte,és utána sem szurkoltam más csapatnak,és nem is fogok! Soha nem csináltam abból sem titkot,hogy Guardiolát sem kedvelem..Soha nem szerettem,nem is fogom. De nem írom naponta 80-szor tele a blogot,ugyanazt a témát erőltetve.Persze hogy az ember kiakad,ha azt olvassa nap mint nap,hogy így Dembelé,úgy Coutinho.Fárasztó,és idegtépő.Legalábbis nekem az.Eszem ágában sem lenne trágár szavakat írni Busquetsre,Rakiticsre,Valverdére és a többi általam nem Barca szintű játékosra,csak ezek részemről mind válaszok Robinak. Neki ezek az emberkék a gyenge pontjai.Valamivel vissza kell neki vágni,mert teljesen szétoltja a süket dumájával,a nem Barcelkona szintű játékosok ajnározásával a blogot.Ha ezért kizárnak innen,zárjanak ki. Mindenkinek vannak a szeretett csapatában kedvencei,és gondolom olyanok is,akit szeretne távol látni a klubján kívül.Én tényleg nem csinálok titkot abból,hogy nekem soha nem volt kedvencem Iniesta,Xavi,vagy akár Messi sem.Ettől függetlenül elismerem őket,mégha egyszer,egy aznapi teljesítménye alapján le fosgyengéztem Inietát.Nekem nem jönnek be a spanyolok,nem tehetek róla. Nekem más kedvenceim voltak,épp az akkori aktuális csapatokból. Ronaldinho,Deco,Eto'o,Kluivert,Rivaldo,Romario,stb. Sorolhatnám ezerrel a neveket.Nekem az a foci jön be,amit ezek a nagyszerű játékosok prezentáltak.De hogy egész nap,heteken keresztül ostromoljak egy két játékost,azért az már beteges. Én is fikázhatnám bejegyzéseimben ezt vagy azt a játékost,de felesleges. Megteszem,nem azt mondom,de nem 0-24-ben .

Bivi76 2019.04.03. 14:03:07

@Pál Bence: okés,semmi gond ám,csak írtam. Alena amúgy szimpatikus,levágom az írásaidból,hogy kedvenced.Ügyes a srác,játszhatna többet is. Remélem lesz módja,ideje bizonyítani.Meg amúgyis szurkolok Neki,mert Rivaldo a példaképe,olvastam róla. A brazil,meg nekem is az óriási nagy kedvencem volt,úgyhogy mindent bele Alena!

Robi71 2019.04.03. 14:03:11

@Pál Bence: a 25 éves Mata, David Silva, Cazorla (a tegnapi meccs legjobbja) vagy Aspas...mind remek igazolások lettek volna a maguk idején. De nem kellettek....inkább kellettek az "említésre sem méltó", azóta már a "feledés homályába merülő" játékosok. De hát ez van már egy jó ideje...

LDzsi 2019.04.03. 14:08:01

@Pál Bence: Arthur-De Jong-Alena lehetne a jövő középpályája Puig-al kiegészítve. Nem írnám le Arthurt már most, bőven nem csak ennyit tud.

LDzsi 2019.04.03. 14:10:03

@Robi71: Mata szerintem akkor sem volt nagy eresztés, David Silva valóban jó lett volna, de emlékeim szerint Iniesta miatt nem igazolták le.

kritizator 2019.04.03. 15:05:37

@Robi71: A lesajnált harmincasaim megnyerik a következő bajnokságot is

Meg a fiatalok.
Plusz tegnap a harmincasok (is) leegtek.

kritizator 2019.04.03. 15:08:55

@Robi71: kérdés, hogy a Barcaban bevaltak volna-e?

Balázs37. 2019.04.03. 15:26:05

m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/video-a-gol-amit-mindenki-messinek-adott-kiveve-a-madridiak-2692685
Volt már hasonló gólja Messinek, pár éve azt hiszem a Bilbao ellen, akkor is a védő rúgta a gólt, de Messinek adták, mivel, ha nem ér bele a védő akkor is bement volna, most szerintem ugyan az volt a szitu, a kapus már nem érte volna el a labdát

LDzsi 2019.04.03. 15:33:27

@kritizator: 30asok nem égtek le. Ha nyer a csapat, az az ő érdemük. Ha veszít, akkor pedig a fiatalok tehetnek róla :)

Robi71 2019.04.03. 15:48:29

@kritizator: pontosabban 3 harmincas hiányzott és összeomlottunk mint a kártyavár. Mi lett volna ha a többiek sem játszanak.
Lehet rám haragudni, de ha van "bűnöm", akkor az hogy nem látom biztosítva a jövőt.

faramuci69 2019.04.03. 16:18:21

Most hogy csapatostól ekéztétek Robit, inkább váltsunk témát. Szerintem nem ilyen nagy az ellentét. Ahogy már írtam korábban, egy generációváltás soha sem könnyű. Busquetset nem fogják kirakni egyik napról a másikra, max többet lesz csere, de ahhoz valakinek ki kell váltani. Jelenleg jönnek az eredmények, ezért nem gondolom, hogy nagy gond lenne Valverdével. Persze lehetne szebb támadó focink, de ahhoz több idő kell. Messi, Suarez nem fog annyit futni, mint egy fiatal PL csatár. Más az erősségük.

Kérdésem, nektek hogy tetszett a Villareal futóbolond-cselgépe. Chukizzzwmizwzwzw? Csak 19 a srác, és nagyon tud kavarni. Ezt szeretném viszont látni Malcom játékában is. Számomra Malcom nem meggyőző. Vannak jó pillanatai, de sokat kellene fejlődnie. Nem elég pontosak a beadásai, keveset bontja meg egyedül a védelmet. Dembi szerintem sokkal jobb képességű nála, csak sajnos sérülékeny.

Robi71 2019.04.03. 16:28:42

@faramuci69: Ami a jövőt illeti nem látok okot a lelkesedésre. Van aki igen és ezért vagyok gonosz troll. Csak ennyi a különbség, valóban csak egy nüansznyi. :)

Robi71 2019.04.03. 16:31:50

@faramuci69: A napokban azt mondtad, hogy a Real-nak is megvan a futóbolondja, csak 70 millióval kevesebbe került, mint a miénk. Ez a 19 éves kimondhatatlan nevű srác majdnem ingyen volt. :)

faramuci69 2019.04.03. 16:37:32

Nekem tetszett ahogy mozgott. Van benne potenciál.

kritizator 2019.04.03. 16:44:46

@Robi71: nincs olyan hosszú éjszaka hogy a nappal utol ne érné:)

2019.04.03. 17:08:17

@faramuci69: Malcom nem meggyőző ?mitől lenne az mikor kb 500 percet kapott a szezonban azt is a "zs " ligásokkal ,,,a legerősebb gála kezdővel talán nem is játszott ,,,Busquetset nem kiváltani kell hanem elfelejteni ha 9 mezőnyjátékossal játszanánk nélküle rosszabbak nem lennénk ,,,,ez jól bizonyítja a Mundo osztályzatai 29 bajnokin lépet pályára ebből 22 -szer kapot 1-2 osztályzatot a legjobb a 4-es :-)Mondjuk nem lepek meg senkit ha azt mondom 4-est a szezonban nem kapott ,,,,Pique négyszer kapott 4-est ,,,,,Mundo osztályzatai alapján a keret 4. leggyengébb játékosa ebben a szezonban ,,,tegnap is szégyenletes semmi játékot mutatott és ráadásul csapatkapitányként,,,nem kétséges megosztó játékos itt a blogon is :-)

Raven1975 2019.04.03. 17:20:32

A tegnapi nappal Messi (415) beelőzte Cristiano Ronaldót (414), pillanatnyilag ő az öt topliga történelmének legeredményesebb gólszerzője.
uploads.disquscdn.com/images/bfefafeb02c53ac09f4d919c718672c0cc3177b19eb7dead9668f0ac2265334b.jpg

Nagybarcelona 2019.04.03. 17:37:45

Itt nem az új igazolásokkal van baj. Nem èrtem mièrt kell állandóan a játèkosokat fikázni. Mindenkinek van kedvelt, ès kevèssè kedvelt játèkosa. Èn minden jelenlegi játèkosunkat kedvelem. Szerintem jó keretünk van, csak az edzőnk alkalmatlan. Nem ismer más felállásokat. Fikázhatjuk Cou-t (èn is azt teszem sokszor) de Dembele hiányában mièrt játszatja ezt a fèloldalas (Messi nem szèlső) 433-at? Coutinhon a vak is látja, hogy nem megy neki szèlen, mièrt nem vált felállást ès játszatja a csatárok mögött(41212)? A Betis ellen valami hasonló felállásban játszottunk, gondolom nem kell emlèkeztetnem titeket, milyen jól. Azt hittem(ük) H. Ezzel kèszül az ellenfelek ellen a BL-ben, aztán lehet H. (Nekem egyre jobban úgy tűnik) valami vèletlenszerű alakult ki azon a meccsen a játèkunkból. (Ti milyen tudatosságot láttok az edzői taktikán)? Olyan mintha felküldenè a játèkosokat, taktika nèlkül. Már leírtam, H. A jó edző egy karmester, aki irányítja a csapatát. Kommentekből olvasom, más is èszrevette vègre, H. A szèlső vèdőink èsz nèlkül futnak előre, valamint a lassú közèpső vèdőinket feltolja a kp-ra, ès csodálkozunk H. Lekontráznak. Busquetset sem fikázom, mèg mindig nagy játèkos, csak nem neki kellene legelők letámadnia. Neki annyi lenne a dolga H. Szűri a támadásokat közèpen, Rakiticnek/Vidalnak is valami hasonló. Nem pedig èsz nèlkül elől kolbászolni. Ha 443-at akar játszatni, Coutinho irányíthatna, Messi kevesebbet jönne hátra így Semedoval együtt 5 játèkos a támadással (Messi, Suarez, Dembele, Cou, Alba) 5 pedig inkább a vèdekezèssel foglalkozna. Nem èrtek veled Robi egyet, H. Nem fèr el 4 támadó szellemű játèkos a pályán, ha van elèg játèkos aki vèdekezik. Most ez úgy tűnik számomra, H. mindenki össze vissza szaladgál, a kèt közèpső vèdőnk meg magukra maradnak a kapunktól 40-50 mèterre. Szerintetek ez ki hibája? Busquetsè? Nem válnak be az igazolásaink, vagy Guardiola óta alkalmatlanok az edzők? Szerintem az utóbbi. Mi a garancia rá, hogy egy Hazard akkor jobban menne? De Arra tehetett róla, H. Xavi utódját látták benne, mikor mindig is szèlsőt játszott? Fikázhatjuk őt is a mentalitása miatt, meg annyira hihetjük H. Nem akart az Atléti után vèdekezni, amennyire elhisszük, H. Messi mondja meg H. Ki mikor ès hol játsszon. Az az igazság, èn azt látom, H. Az edzőinek igèretes tehetsègek, ès klasszisok pályafutását törik derèkba. (sorolhatnám a neveket, nem Douglasra gondolok). Guardiola is sok hibát vètett, neki is megvoltak a Douglasai, ahogy bánt Ibrával, azon milliókat buktunk, ahogy Coutinhon is fogunk, de legalább ő játszatta a csapatot, alatta majdnem minden maximumot hozott (mint most a Citynèl, mèg ha nem is a saját posztján játszik). Nekem az idei csapattal nem az a baj H. Vèdekezőbb felállású, hanem H. A játèkunk teljesen ötlettelen, csak az egyèni teljesítmènyeken múlik, ès nem azon, H. A csapatunk mennyire játszik csapatkènt. Ezèrt tartok pl. Egy Liverpool elleni meccstől, mert ott nem ikecsokuk fognak ellenünk játszani. Sajnos ez a Barca nem egy csapat benyomását kelti, hanem Messi ès a többiek egyletet, ès ez az edzőnk hibája, bármekkora klasszis is Messi.

rtghfb 2019.04.03. 17:37:57

@Robi71: Egyre inkább futóbolond cselgépek korszakát éljük, ez a srác is minimum 40 millióért fog elkelni, mondjuk egy év múlva; kivéve ha kiesik idén a Villarreal, de nem hinném hogy sztárklub fogja megvenni. Bánthatod Dembelét a 105 milliós(?) ára miatt, de a csapatnak jót tesz ha van egy ilyen gyors játékos a keretben, és az ilyen játékosok között Mbappén kívül nem találsz nála jobbat. A csapat akkor fog összeomlani amikor Messi távozik vagy visszavonul, egy nappal sem előbb.

Sörenzen 2019.04.03. 17:40:17

@faramuci69: Én is hasonló véleményen vagyok - hetekkel ezelőtt javasoltam is, hogy ne válaszoljon neki senki, - de nagyon nehéz.
Nehéz, mert olyan stílusban (m)ossa a szót, hogy sokaknak kinyílik a zsebében a bicska. Az, hogy véleményét mindig többes szám első személyben fogalmazza így, - hogy adjuk el, vegyük meg, - mintha itt bárki egy forinttal is hozzájárulna a Barca költségvetéséhez. (Tudom, közvetve mi is hozzájárulunk, de az édeskevés ahhoz, hogy úgy írjunk, mintha mi lennénk a tulajdonosai a klubnak.)
3.300(!) kommentet írt eddig... ami csúcs a blogban. Hidd el, ennek a srácnak se barátja, se barátnője nincs, mert éjjel nappal itt lóg a blogon. Sajnálom őszintén.

Ami a tegnapi meccset illeti. Még az is megfordult a fejemben, hogy az egy tipikus "edzőbuktató" mérkőzés volt. Hiába szorítunk otthon a tv előtt, nem lehet biztosra venni, hogy adott napon milyen játékkal rukkol elő kedvenc csapatunk...
Megértem, hogy sokan közűlünk szidják/bírálják Valverdét, mert a csapatunk teljesítménye olyan mint egy hullámvasút.
Persze ennek ellentmond, hogy a Barca vezeti a tabellát. Igen, mert a konkurencia is hasonló gondokkal küzd - lásd a Real-t, amelyik ebben a szezonban a 3. edzőjét fogyassza. Az ATM-ben, vagy a RM-ban ugyan úgy öregszenek ki játékosok, ugyanolyan gond, hogy honnan vegyenek góllövő csatárt.
Hát ez van, én így látom és üdv: S.

Robi71 2019.04.03. 18:31:15

@Sörenzen: Kísért az ávós múlt. Ŕegi szép idők...most annyi lenne nekem. :)

Robi71 2019.04.03. 18:34:15

@rtghfb: Mbappé más kategória. Sorozatosan ő dönti el a meccseket, amióta nincs se NJR, se Cavani. Erre Dembi mikor lesz alkakmas? ...Messi és Suarez hiányában.

Eminusz 2019.04.03. 18:45:21

@Robi71: Mbappe tobb aranylabdat fog kapni, mint Messi es Ronaldo.. Hogy miert? Talan jobb lesz naluk? Nem. Egyszeruen neki nincs vetelytarsa a korosztalyaban...

rtghfb 2019.04.03. 18:52:35

@Robi71: Eldöntött pár meccset idén, ha nem csal az emlékezetem. A francia liga pedig teljesen más szint mint a másik négy topliga, ha igazán odateszi magát a PSG szinte bármelyik meccsen tudnak 3-4 gólt rúgni. Mbappé képes jó teljesítményre, de akkor fog eldőlni hogy igazából mire képes ha nyáron megveszi a Real.
@Eminusz: Ő és Sancho tűnnek a két legjobbnak, de még bármikor feltűnhetnek új tehetségek, szóval nem lefutott a dolog.

Robi71 2019.04.03. 19:04:59

@rtghfb: Nem is rangadókra gondoltam, csak sima la liga kiscsapatokra, amelyikek nem jobbak a ligue 1 csapatoknál.
Ha már Kylian-t elbukttuk, Sancho-t meg kellene próbálni leigazolni. De ott van Felix is, aki a nyár szenzációja lehet az átigazolási piacon.

Nagybarcelona 2019.04.03. 19:49:59

Ha igaz lenne ez a Cou Dybala csere, most rögtön belemennèk, meg is lenne Suarez utódja. (tudom jobb szèlső, de árnyèkcsatár is)

Nagybarcelona 2019.04.03. 19:57:45

Az argentínok pont azèrt nem nyertek csak ezüstöt, mert ilyen edzőik vannak, mint Valverde. Ott is pont az a baj, mint itt, èn találnèk helyet a támadóiknak, a válogattotjukat is 41212-ben játszattam volna, Messi a csatárok mögött, elől pedig Aguero ès Dybala.

rtghfb 2019.04.03. 20:05:58

@Nagybarcelona: Nem tudom miért kellene még egy ballábas tízes Messi mellé, akinek amúgy 25 bajnokin 4 gólja és 4 asszisztja van.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 20:14:17

@Nagybarcelona: Dybala és Messi nem tud együtt játszani, így felejtős.. amúgy is egy vicc Coutinhohoz képest, a brazilnak szinte mindenben jobbak a statjai

Robi71 2019.04.03. 20:16:06

@Nagybarcelona: 41212? Bivi mellett te vagy a másik edzőzseni, akik nem csak Ernesto-nál, de még Pep-nél is jobban értik a szakmát. Én ennél szerényebb vagyok és maradok csak simán játékosmegfigyelőnek. De abban a legjobb. :)
Én 4231-et játszatnék az argókkal. Elől a Dybala, Messi, Di Maria - Agüero (Icardi) négyessel.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 20:16:49

@Nagybarcelona: Az argentinok azért nem nyertek semmit mert rengeteg a klasszis támadó (annyi hogy egyszerre be sem fér az összes), de mögöttük nincs sem középpálya, sem vedelem, sem kapus

Robi71 2019.04.03. 20:18:37

@DISTANTxTHUNDER: Dybala-t nem adja el a Juve. CR-nek lesz még egy szezonja ezen a szinten, aztán visszaáll a rend. Nagy hiba lenne megválni a már bizonyított 26 éves zsenitől.

Nagybarcelona 2019.04.03. 20:21:48

@rtghfb: ezèrt írtam H. Csatárkènt játszatnám. Ronaldo miatt távozni fog, sokszor padozik. Nem ez a legjobb szezonja, de a BL-ben így is van 5 gólja.

Nagybarcelona 2019.04.03. 20:28:36

@DISTANTxTHUNDER: ezt írtam, ezèrt nem nyernek, mert ilyen edzőik vannak, akik azt állítják, H. Nem tudnak együtt játszani, mint Batistuta meg Crespo. Veled nem vitatkozik Cou-ról, mert az egyik kedvenced, èn nem Cou statisztikáit nèzem, hanem a játèkát. Tegnap is lőtt gólt, de valószínűleg sokan belőttèk volna onnan. Èn Cou-ban sosem láttam a klasszist, lehet az èn hibám.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 20:30:55

@Robi71: Aham, Dybala a 4 góljával bizonyított zseni.. de inkább nem kezdem el újra :) Ha valaki kellhet a Barcának az Griezmann.. De Ligt és De Jong után.. helyét nem látom a keretben, de ő tökéletesen passzol Valverde stílusához.. golerős támadó, kreatív jatékmester es imád védekezni? Ilyen nincs, és megis :)

Nagybarcelona 2019.04.03. 20:41:31

@DISTANTxTHUNDER: sorolhatnám kit nem vittek/játszhattak legutóbb is, megint az edzőkèrdèsre vezethetem vissza. Milyen edző az ahol Enzo Perezek szaladgálnak, mikor Banega meg Lo Celso ült a padon, Armanit vitte Rulli helyett, Higuain erőltetès Icardi, Dybala, Aguero helyett.... 2014-ben megvolt a csapat, csak edző nem volt. Romero-Mercado-Otamendi-Garay-Rojo-Mascherano-Banega-Di Maria-Messi-Higuain-Aguero 41212-ben. Csak ott sem ismerték más taktikát. Van 5 klasszis csatáruk ès 1-et játszanak (Messi ott nem csatár), aztán csodálkoznak H. Nem lőnek gólt. (2 copa + 2014-es VB)

Robi71 2019.04.03. 20:43:45

@DISTANTxTHUNDER: Dybala már bizonyított a Juve-ban. CR érkezésével háttérbe szorult a kreatív játék. Direkt, egyszerű, nézhetetlen lett a játékuk...egyetlen cél beadni a labdát a két cenzernek: CR és Manzukic.
Így mem csak Dybala, hanem Douglas Costa és Cuadrado is a peremre szorult.

Nagybarcelona 2019.04.03. 20:45:35

@DISTANTxTHUNDER: mondtam H. Nem vitatkozik veled, nagyon elfogult vagy Coutinhoval kapcsolatban. Neked ajánlanèk más/külföldi oldalakat/fórumokat mit gondolnak az emberek Coutinhoról, Robinak meg elèg lenne a keresőbe beírni H. ValverdeOut ès ezzel kapcsolatban olvasgatni...

Nagybarcelona 2019.04.03. 20:47:05

@Robi71: ez így igaz, remèlem Ronaldo miatt elveszítik Dybalat, ès Costát.

Robi71 2019.04.03. 20:49:25

@DISTANTxTHUNDER: Egyetértek, hogy nagyon kell egy Griezmann vagy Dybala profilú játékos. De Jong, De Ligt vagy Jovic remek játékosok, de velük nem lesz jobb, kreatívabb a támadójátékunk.
Amennyiben Jovic ára elszáll...akkor inkább Grizi vagy Dybala felé kellene orientálódni.

Nagybarcelona 2019.04.03. 20:59:00

Edző kèrdèsben annyit tudnèk írni, pont Cou-val kapcsolatban, Klopp mindenkiből kihozza a maximumot, egyedi stílusa van, csak kicsit szèthajtja a játèkosokat, nála mindenki 120%-ot nyújt (mernè nem megtenni, le is harapná a fejèt, mondjuk Busquets-nek). Valverdènèl tènferegnek a játèkosok, ő egy jó haver, kedvelik is a játèkosok, nem hajtja túl őket (Busquets likeolja ezt), de a rotálás hiányában a fontos meccseken bajban lehetünk, miközben Klopp szerintem tüzeli őket a fontos meccsek előtt (mint a Kidobós C. Filmben Hazlöhóff :) ), csak neki a döntőkben nincs szerencsèje.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 21:13:24

@Robi71: De Coutinhot nem adnám Griezmannért :) Nekem mindkettő kedvenc, az lenne jó ha egy csapatban játszanának

Eminusz 2019.04.03. 21:42:04

@DISTANTxTHUNDER: Coutinhot Griezmannert vagy Dybalaert?? Hol kell alairni???!

DISTANTxTHUNDER 2019.04.03. 21:49:30

@Eminusz: Ezt nem mondod komolyan? Griezmannt te szívesen látnád itt azok után amit tavaly eljátszott? Coutinho fél évig nem jatszott a Poolban hogy idejöhessen, abban az évben ráadásul amikor hosszú idő után először lett volna esélye a BLben is villantani.. szép kis szurkoló vagy.. Dybala pedig nem egy szint Coutinhoval.. volt egy kiemelkedő meccse (pont ellenünk), és azota abból él

Eminusz 2019.04.03. 22:07:19

@DISTANTxTHUNDER: Coutinho fel evig nem jatszott a Poolban?? Ez nekem uj.. Azt hittem Arda Turan hagyott ki fel evet a Barcelona kedveert, akit en kedveltem, de tudtommal te nem.. Akkor te milyen szurkolo vagy?
A Dybalarol alkotott velemenyeddel abszolut nem ertek egyet... A Juventus teljesen mas focit jatszik, mint a Barca. Paulo sokkal inkabb illene ebbe a rendszerbe, mint abba! Benne megvan az a bizonyos Barca-DNS!

Robi71 2019.04.04. 00:31:42

@DISTANTxTHUNDER: Szerintem jegeljük ezt a Coutinho kérdést a nyárig...meglátjuk mi lesz vele akkor. Véleményem szerint nagy eséllyel távozik, de meglátjuk...

faramuci69 2019.04.04. 07:48:16

Ez már megint FIFA. Itt élő emberek játszanak. Messi ugyan nem diktátor, de a véleménye az számít, ahogyan a többi 30-as sztárt sem lehet a szőnyeg alá seperni. Közülük Pique lehet még hangadó, Busi, Rakitic csendesebbnek tűnik, Lajos, tesz amit Messivel megdumálnak. Nincs edző buktatás, edző kérdés. Az edző alkalmazkodik a csapathoz, a játékosok az edzőhöz. Hozhatnád Kloppot, aki zseni. Pepet aki dettó, de nekik is nehezebb lenne ennyi idősebb játékossal. Vagy kivárjuk míg visszavonulnak, elmennek vagy jön a konfliktus. Messit nem fogják kitenni, de az ő védőhálója tuti kiterjed másokra is. Piquet se fogják elküldeni. Talán láttad a hétvégén, hogy mi van nélküle. Persze ettől még Umtiti nem felejtett el focizni, de messze nincs a toppon, nagyot hibázott, hogy műtette a térdét. Clement meg Pique mellett szuper, de valszeg nem ő irányít, nem ő garantálja az összhangot a középpályásokkal sem.
Szeressük a klubunkat így ahogy van. Olyan ez mint a házasság. Ha a feleség szül pár gyereket, viszi otthon a háztartást, kevesebbet fog futni (veszít az alakjából), máris hozod Sanhot, Dembelet vagy Palvin Barbit?

Coutinhot szerintem kedvlik a srácok, de ő mégis szenved itt. Ugyanakkor semmi garancia sincs arra, hogy Grizi, Dybala beválna. Lehet jövőre már beletanulna a Barcás rendszerbe Cou is. Ki tudja? A futball showbusiness, kellenek az új igazolások, kellenek az új nevek, sztárok.

A generáció váltás nagyon kockázatos. Nem elég jól focizni, a csapat kohézió ennél sokkal több. Lehet Cou megy, lehet marad - addig is drukkoljunk neki.
Valverde meg szerintem jó edző. Biztos van nála jobb, de ami a legfontosabb, túl nagy kockázat lenne lecserélni. Ha komoly név jönne, az csapatot építene, itt a csapat már megvan. Majd 2-3 év múlva mikorra Busi, Raki, Lajos, Pique már nagyrészt befejezik.

faramuci69 2019.04.04. 08:05:30

Tegnap, ZZ jött, látott, oszt vesztett. A játékuk volt az igazán meggyőző. :)
süti beállítások módosítása