A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Barcelona nem hátrál meg a licitháború elől

2019. április 14. - Berbatov

A Sport információ alapján a klub tisztában van Luka Jovic helyzetével és a Real Madrid ténykedésével a csatárral kapcsolatban. 

Manapság az európai piacon a csatárhelyzet bonyolult, a befutott sztárok megfizethetetlenek és nem eladóak, emiatt a csapatok a fiatal, kiemelten tehetséges játékosokat kutatják fel. A következő nyár egyik slágere Luka Jovic lehet. A Real Madrid is rájött arra, hogy nem lesz képes galaktikus igazolást felmutatni a 9-es pozícióban, emiatt teljes mértékben a Frankfurt gólvágójára összpontosítanak innentől kezdve. (Korábban Harry Kane-t és Kylian Mbappét rebesgették velük kapcsolatban.) 

A Barcelona és a Real Madrid is találkozott már Jovic képviselőjével (Fali Ramadani) személyesen, és kinyilvánították a klubok a szándékaikat. A Barca még április vége előtt újfent leül Ramadanivel, hogy informálódjanak a más klubokkal történő egyeztetés állapotáról, és talán egy végső egyezséget is ki tudjanak csikarni. Ramadaniék a jelentős érdeklődést kihasználva próbálják a legelőnyösebb üzletet összehozni a játékos és a klubja részére. 

A Barcelona nem fog kimaradni a licitháborúból, mert mindenképpen meg akarják szerezni a fiatal támadót, illetve, ha Jovic mégsem a katalán egyesületet választaná, egy közvetlen rivális anyagi befektetését növelné meg a Barca jelenléte. A két spanyol gigász mellett a Bayern München és a PSG érdeklődik élénken Luka Jovic iránt. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6414764010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.14. 20:40:03

Éppen te kérdezted Berbetov hogy honnan lenne pénze a klubnak Felixre... én meg azt kérdezem honnan lesz pénze a klubnak Jovicért licitháborúzni? :) Nem biztos hogy megéri, Felix jobban illene szerintem a Barcába (azon kívül hasonlít is a tini Suarezre)..

FCB12 (törölt) 2019.04.14. 21:07:11

Szerintem nekünk nem Jovicra van szükségünk. Inkább dél-Amerikai kellene befejező csatárnak.

Amúgy kicsit a jövőre nézve, bízom benne, hogy nem járunk úgy mint a Milan. Sajnos a csapat meghatározó játékosai öregszenek. A jelenlegi vezetőség, többek közt a hörcsög nyilatkozataiból és Messi szerződése lejártának időpontjából kiindulva, mintha csak abban lenne érdekelt, ami most van. A jövő mintha nem is számítana nekik annyira. Szerintem jobb lenne egy kicsit a jövőre is gondolni, mert a Milan példája is mutatja, nem is olyan nehéz kiesni az elitböl. Mindenesetre kéne előbb egy olyan elnök, aki nem csak ennyire a profitot nézi, hanem sportszakmai szempontból is jobb. Továbbá kéne egy jobb edző, aki nem ezt a nézhetetlen játékot játszatja, mer a fiatalokhoz nyúlni. Itt megálnék. Jövőre remélem De Jong lesz a kezdő és nem Busquets, aki már rég nem érdemli meg a kezdőben a helyét. Továbbá újabb fiatalok kerülnek beépítésre, mert ez az, ami a biztosíthatja azt, hogy a csapat továbbra is az elithez fog tartozni. De mondom ehhez nem egy ilyen edző kell, akivel minden meccsen bármilyen eredmény elkézpelhető és bárki, bármit mond sokszor csak a szerencse az, ami miatt a csapat nyer.

sunt 2019.04.14. 21:26:11

Felixnek van egy fix kivásárlási ára. Ha a Jovic - licit annak közelébe kerül, nem lenne érdemes kiszállni és Felixet venni meg, aki többféle poszton megfordult már?

Kertai Dávid 2019.04.15. 12:09:04

kicsit más téma, tegnap olvastam valakinél, hogy Dembi simán lehet aranylabdás, de sokan ezt nem hiszik... pedig ha belegondolunk elég egyszerűen megnyerheti ha lehet így fogalmazni... elég hozzá hogy BL-t nyerjen a csapat és stabilan lője a gólokat, mint a szezon azon szakaszában amikor nem sérült le... erre még idén is nagy esélye lehetett volna akár, mert abban az időszakban amikor Dembi sorba lőtte a gólokat Messi nem annyira villigott... ha egyszer lesz ilyen év amikor Dembi így elkapja a fonalat és nem sérül le, Messi pedig inkább az aszisztokban fog jeleskedni, valamint BL-t is nyerünk, akkor minden esélye meglesz az aranylabdára! Azok után hogy Modric is kapott, simán benne van a pakliba Dembinél is

barcainiesta8 2019.04.15. 12:32:21

@Kertai Dávid: Nyugodj meg, ha máshol játszana klasszis lenne és mindenki le akarná igazolni... Emlékszem mi ment itt a leigazolása előtt mindenkitől, egekig magasztalták mindenki őt akarta, most hogy itt van meg már mindenki szerint egy szar. A szomszéd fűje mindig zöldebb lesz, ugyanez lenne Sancho, Felix vagy bárki más leigazolása esetén, kivételt képez Mbappé és Neymar valamint CR, mert ők más szintet képviselnek jelenleg.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.15. 12:41:39

@Kertai Dávid: Ezen a blogon nagy divat kipecézni 1-1 új igazolást és permanens belerúgni.. Coutinhot detto szidja itt mindenki pedig az objektív számok alapján semmivel nem rosszabb mint Busquets vagy Rakitic.. magához képest gyengébb persze, de nem véletlenül lett ő a klub történelmének legdrágább igazolása.. a hatalmas (néha irreális) elvárásoknak nem tud megfelelni, de attól még jó, ahogy Dembele is.. más klubok összecsinálnák magukat ha ilyen játékosaik lennének

Barc A ti 2019.04.15. 12:47:40

Nem a tudása miatt lett a klub legdrágább játékosa, hanem azért, mert irreálisan elszálltak az árak.
Más klubok azért csinálnák össze magukat, hogy miért vettek meg ennyi pénzért egy semmit sem teljesítő játékost.

Sörenzen 2019.04.15. 12:48:09

Dembi - szerintem, - azért nem lesz még aranylabdás, mert buta. Csak úgy süt a szeméből a butaság, ami nem lenne baj, ha rájönne, hogy tanulni kell! Mindegy, hogy mit, - angolt, vagy spanyolt, németet, csak tanuljon. Akkor majd érthetőbbek lesznek számára is a Barca edzései, az ott elhangzottak, látottak, minden.

Ami Jovic-ot illeti. Volt ez a srác már német gólkirály? Nem? Mert ilyen idősen Suarez, - a "falábú" a "Suta" meg egyebek,- már holland gólkirályságért harcolt.
Meg aztán egy közép-európai focista távolabb áll a Barca technikás játékától, mint egy pengés dél-amerikai fiatalo.

sunt 2019.04.15. 13:06:33

Edzőnk azt szeretné, ha kerül, amibe kerül alapon Williant igazolnánk le. Miért nem inkább Kubalát és Kocsist - ők öregebbek.

2019.04.15. 13:07:08

@DISTANTxTHUNDER: Ezerszer mentünk neki ennek az egésznek és keressük az ok okozati összefüggéseket persze általában mindenki másképp látja a bajokat és a megoldást,,Coutinho nem kétséges teljesen szétesett játékban, gondolom mikor ide igazolt azt hihette e régi játszós Barcelonát élesztik újjá .Hát tévedett mert nem .Csapatunk valami megmagyarázhatatlan pirickázós semmit játszik és ezt is kurva lassan és főleg a saját térfelünkön ..A régi játék lényege a gyors labdajáratás az ellenfél térfelén meg kell nézni egy 2010-es meccset és egy mostanit hihetetlen a kontraszt .Ma célfocit játszunk és elég jól ennek vannak haszonélvezői főleg Busquets mert ő másra már alkalmatlan .Ez olyan mint egy négyes fogat ha mind a 4 ló egyformán húz szépen minden megy ahogy kell ,,de ha a 4 lóból egy sánta a mások jobbra tart a harmadik balra a negyedik meg rohan előre ebből lesz a káosz...Szerencsére van egy edző aki ezt a káoszt jól kezeli ő Valverde .Szerintem a Barcelona játékoskerete top 3 City-Liverpool-Barcelona a keretünk tehát jó a pad erős de valami mégse klappol .Addig amíg a játék dinamikáját Busquets határozza meg csodát ne várjunk .

Raven1975 2019.04.15. 13:29:15

Luka Jovic nem lesz idén nyáron a Barça játékosa. Legfőképpen a játékos tizenhatoson kívüli játékát tartják gyengének a katalánok.
Hosszabb cikk a Mundo Deportivo oldalán olvasható.

GoalGero 2019.04.15. 15:26:54

@zeli39: en nekem sem a szívem csücske Busi játéka,de ez már beteges :D

Sörenzen 2019.04.15. 15:48:34

Őszintén szólva engem nem érdekel Jovic. Egy-két hete valaki feltett ide róla egy videót. Nem voltam a látottaktól elájulva...
Sokkal inkább érdekel, hogy mi lesz holnap!
Őrült hajtás lesz az biztos.
Ha a WADA alkalmazásában lennék én a közelébe sem mennék a két csapat öltözőjének!.........:D)

2019.04.15. 15:51:38

@GoalGero: igazad van teljes mértékben ez már túlzás tőlem ezzel tisztába vagyok ,viszont remélhetőleg ősztől nem ez lesz a fő mondanivalóm

Berbatov 2019.04.15. 17:39:32

@Raven1975: Ez érdekes hír, mert egy megbízhatóbb újságírótól származik, meglátjuk.

faramuci69 2019.04.15. 17:43:02

A Nemzeti Sport lehozta, hogy megegyeztünk a Juvéval, eladjuk nekik Umtitit. Meglepő lenne.

FCB12 (törölt) 2019.04.15. 17:43:10

@zeli39: Nagyon jól megragadtad a lényeget, bár én Valverdevel is úgy vagyok, mint te Busival. Persze Busquets helyet remélem jövőre már De Jong lesz a kezdő. Bár, ha ez az edző zseni marad, akkor továbbra is láthatjuk játszani a "középpálya motorját". Egyébként tényleg csak arra lennék kíváncsi, hogy pl. Coutinho mit mutatna egy gyorsabban játszó csapatban. Erre a játékra sajnos nem alkalmas, de azért ezt megnézném. Ha edző terén nem lesz változás, akkor sajnos el kell adni.

H.Stoichkov 2019.04.15. 17:49:11

@zeli39: Ne legyél julio albertó negatív előjellel :P jövőre azon fogsz, h nem de jong kezd (ha marad rakéta).

H.Stoichkov 2019.04.15. 17:50:38

Jovic... mi a répáért kellene Jovic? ... Lajosban van 2-3 év, addig ülne a padon?

Berbatov 2019.04.15. 17:56:04

@faramuci69: Kacsa, egyelőre annyi van, hogy több klub is monitorozza Umtiti helyzetét. Én személy szerint meglepődnék, ha nem próbálná visszaszerezni a helyét a kezdőben, és inkább továbbállna.

DISTANTxTHUNDER 2019.04.15. 18:52:52

@faramuci69: A nemzeti sport lehozta hogy Coutinhot és Rakiticet is leigazolja a Juve :)

DISTANTxTHUNDER 2019.04.15. 19:02:20

@zeli39: Aki nem látja hogy Busquets az igazi kerékkötője a csapatnak annak felesleges is focit nézni :) A MU ellen katasztrófa volt, a Villareal pedig neki köszönhetően tudott feljönni 2 gólos hátrányból, míg a saját csapata lendületét telhesen kinyírta.. lássuk be, a mai modern, gyors játékhoz túl körülményes és lassú Busquets.. ettől függetlenül azért meg-megvillan, mindig remekül lát a pályán, a hosszú labdái is nagyon ülnek, de De Jong érkezésével valaki kiszorul a nagy duóból, és nem vagyok biztos abban hogy az Rakitic kellene hogy legyen

Raven1975 2019.04.15. 19:03:30

Napi Philippe Coutinho (@blaugranarealm).
uploads.disquscdn.com/images/dac3575d7834bf1e6b3a880f4adc004dc1664bcd53c4156db046029ad820b803.jpg
Holnaptól (!!!!!) várjuk a 10/10-es extraklasszis üzemmódot.

2019.04.15. 19:15:29

@DISTANTxTHUNDER: pontosan ezt gondolom,, Rakitic fog kiszorulni hisz az elnökség jelezte ki mellett tette le a voksát ,,Busquetsnek már csak egy dologra kell figyelnie,hogy a következő BL meccsen -meccseken ne csináljon végzetes hibát és aki 4-5 évig top 1 volt a posztján erre képes :-)aztán a következő szezonban megint lerak az asztalra egy rakás szart mint az idei szezonban de ha BL döntőt játszunk megbocsátom neki :-)

BarcelonaFC 2019.04.15. 20:25:10

Holnap ilyenkor már tudni fogjuk a hivatalos kezdőt, ki milyen csapatot küldene fel a visszavágóra?
Nekem csupán egy változtatás lenne a múltkorihoz képest:
Ter Stegen
Semedo - Pique - Lenglet - Alba
Rakitic - Busquets - Arthur
Messi - Suarez - Dembele

Robi71 2019.04.16. 05:29:15

@FCB12: Coutinho semmit sem mutatna egy gyorsabban játszó Barca-ban sem. A Pool is tovább gyorsította játékát Salah-val....így a körülményes és lassú Coutinho eladhatóvá vált. Ráadásul az árából még tovább erősíthette Kloop a keretet (Alisson, Keita, Fabinho). Dupla haszon a Pool-nál Coutinho eladása.

hypervandor 2019.04.16. 16:46:11

@barcainiesta8: dehogy mindenki akarta Dembelét. Én speciel ha rajtam múlik, sosem jön ide. Nem is illik a Barcába és ahogy egy játékos viselkedik az előző klubjában az sokat jelent. Ahogy a Dortmundban lenyomta a hisztit az amilyen botránnyal jött az semmi jót nem jelent. Csak egy tűzoltás volt az elnökség részéről a Neymar botrány miatt. Pedig ott volt Mbappe is képben. Nagyon sokat kell bizonyítania Dembelének. Első éve csak arra ment el, hogy oktatni kellett mit egyen, hogy viselkedjen. Ráadásul úgy néz ki üveglábu mint Umtiti. Nagyon nagyon sokat kellene hajtani a kis srácnak hogy el legyen fogadva, nagyon messze van még a srác. Neymar is botránnyal jött és ment... Dembelé meg egyenlőre balotelli 2.0 cáfoljon rám de nem ide való.
süti beállítások módosítása