A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Ronaldo: "A Liverpool felfalta a Barcelonát"

2019. május 09. - Berbatov

Az FC Barcelona korábbi kiváló támadója véleménye szerint a játékosok és Valverde tiszteletet érdemelnek, csapatként nyernek és veszítenek is. 

"A Barcelona nagyszerű csapattal rendelkezik, és náluk játszik Lionel Messi, a világ legjobb játékosa. Hallottam a napokban, hogy ha veszítenek az Valverde, Coutinho, stb. miatt van, de nem Messi miatt. Ha nyernek, amikor a Barcelona nyer, az csakis Messi érdeme. Ez a tisztelet hiányát jelenti az edzői stáb és a játékosok felé."

"Ha egy csapat sokkal motiváltabb, jelentősen nagyobb intenzitással lép a pályára, mint az ellenfele, akkor az ilyen fordítások megtörténhetnek. A Liverpool intenzitása nem volt meglepetés a Barcelonának, és egy kis szerencse is hiányzott. Az odavágó nagyszerű mérkőzés volt a Barca számára, Messi kivételes teljesítményt nyújtott, de a visszavágón a Liverpool elnyomta őket intenzitással, motivációval és vággyal."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr8714816918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LDzsi 2019.05.10. 08:58:47

biztos ő is "hülye" és "nem ért a focihoz"...

celestial 2019.05.10. 10:09:15

@LDzsi: valószínű....hiszen ahoz csak egyvalaki ért aki hálisten itt van közöttünk :)
Ám kiváncsi lettem volna a véleményére(hogy magyarázza meg hogy Ronaldo marhaságot beszél) de persze megy a szokásos lapitás ....

Robi71 2019.05.10. 10:31:19

@celestial: Nincs lapítás, csak nincs mit hozzátennem. :) Igaza van a "Fenomén"-nek.
A világ valaha élt legjobb játékosának is felelőssége van abban ha a csapata kikap.
De azért azt is meg kell vizsgálni, hogy kinek van nagyobb szerepe ebben. Nyilván az edzőnek....Coutinho (a "Fantom") nevét kár volt megemlíteni. Nem osztott és nem szorzott sem a sikerekben, sem a verességekben. Mínusz egy emberel voltunk vele a pályán
süti beállítások módosítása