A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #CopaBarca

2019. május 26. - Berbatov

A FC Barcelona 2-1 arányban elveszítette a Király-kupa fináléját. A Valencia az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, és a második felvonásban csak a szépítésre futotta a katalánok erejéből. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők.

Valverde: "A Valencia nagyszerűen kontrázó csapat, és a mai napon hatékonynak bizonyultak. Furcsa volt a mérkőzés, mert sokat büntettek bennünket. Nagyon pontosak voltak, mi nem tudtuk gólra váltani a lehetőségeinket. Kiadtunk magunkból mindent, egy pillanatra sem adtuk föl. Nagy elvárásokat támasztottuk magunk elé a triplával, de nem jártunk sikerrel. Jól vagyok... De ha veszítesz, az mindig rosszabb, mintha nyernél. Az edzők mindig készek a dolgok menetét megfordítani, ha választási lehetőséget kínálnak nekem, hogy a döntőben vagy a negyeddöntőben bukjunk el, a döntőt preferálnám. A jövőmről nincs mit mondani."

Piqué: "Gratulálok a Valenciának, ugyanakkor jó év volt, amikor La Ligát nyerünk, azt jó szezonnak lehet nevezni, még ha keserédes szájízzel is megyünk szünetre, mert jobban alakulhattak volna a dolgok. Három nagy helyzetből kettőt gólra váltottak, de nekünk is voltak gólszerzése lehetőségeink, a csapat reakciójával elégedett voltam. Többször elmondtuk, hogy szeretnénk, ha Valverde folytatná, de a döntés nem a mi kezünkben van. Rengeteg időnk kínálkozik a nyáron reflektálni az egyéni és a csapatteljesítményre. Nincsenek kifogások, minden versenysorozatot kötelességünk megnyerni. A csapat sebzett, nem ilyen szezon befejezésre számítottunk. Két hete triplázhattunk volna, ma már csak a bajnoki cím maradt. Az utóbbi 15 napban nem Barca szinten teljesítettünk."

Rakitic: "Nagyon fáj, a végig harcoltunk. Az edző lecserélt, segíteni szerettem volna a csapatnak, de elfogadom és tiszteletben tartom a döntését. Jó szezon volt, amely még jobb lehetett volna. Mostantól már a következőre kell készülnünk. 100%-osan Valverde mögött állunk, boldogak vagyunk a munkájával. Megértjük a sok dühös embert, mi is azok vagyunk. Önkritikát kell gyakorolnunk."

Malcom: "A végéig harcoltunk, de nem bizonyult elegendőnek. A következő idényben többet kell nyújtanunk, hogy több trófeát nyerjünk. Valverde 1-1 elleni játékot kért tőlem a védelem ellen, hála Istennek jó munkát végeztem, de szomorú vagyok az eredmény miatt. Fel kell emelnünk a fejünket, tovább kell küzdenünk, hogy jobb eredményeket érjünk el jövőre. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr8814862156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INCA 2019.05.26. 09:11:08

Szerencsétlen Malcom mindig félre van lökve, ha ég a ház persze berakja. Valverde elmehet a πcsába! Én nagyon bízom benne, hogy csak elküldik vagy ő maga belátja, sok ez neki.

ZalanBarcafan 2019.05.26. 09:35:11

Én amúgy szívem szerint Malcomot nem adnám el, ő fiatal és nagyon tehetséges, maradhatna nálunk Couval és Dembivel. Nem értem Robit, ő eladná őket pedig fiatalok, és az jobb lenne, ha jövőre is 30+ csapattal állnánk fel?

2019.05.26. 09:42:04

@ZalanBarcafan: Coutinhot nincs értelme tovább erőltetni. Neki is és a klubnak is az a legjobb ha távozik. A legelfogultabb coutinho rajongók is beismerhetik ezt a tegnapi meccs után. Újra és újra szinte emberhátrányban játszunk ha ő ott van a pályán .

ZalanBarcafan 2019.05.26. 09:45:38

@Pál Bence: és vajon miért? Mert Ernő balszélen játszatja, ahelyett hogy berakná középpályára

2019.05.26. 10:01:38

@ZalanBarcafan: ez már nem egyszer volt téma. Coutinho alkalmatlan belső középpályás posztra mert nem tud védekezni. Ő egy klasszikus 10. 4231ben közepén van a helye de egy ember miatt ne dobjuk a 433at az összes fiatal ebben játszik aki kikerül az akadémiáról + ezzel Messi teljesen szélre szorulna sok védekező munkával.

Kertai Dávid 2019.05.26. 10:03:29

Malcom szerint jól tette a dolgát? nem csinált mást csak a bal lábára húzta és beadta fejre(!) Messiéknek... sokkal többre ment volna ha húz egy váratlant és befele indul a jobb lába fele, aztán laposan erősen belövi középre vagy valami, ennek semmi értelme nem volt... egyedül Pique volt ott aki tud fejelni, de még neki sem voltak jók Malcom beadásai... na mindegy természetesen nem Malcomra akarom fogni a vereséget mert ő legalább akart, de azér ez eléggé beképzelt nyilatkozat volt tőle

celestial 2019.05.26. 10:52:43

A csapat Valverde miatt nézhetetlen ez a blog meg robi71 miatt...
Kellemes nyarat mindenkinek...én még bízok Valverde menesztésében és némi fiatalitásban mert ha minden marad így jövőre még nagyobb égés lesz...
Mindörökké Barca!!!!!
Szevasztok

sunt 2019.05.26. 11:05:05

Ezek a nyilatkozatok magyarázzák, hogy a pályán miért látjuk azt, amit.

Barc A ti 2019.05.26. 11:07:25

Mindenki elégedett az edzővel a blogon hozzászólók kivételével. Fura.
Néha azt hiszem, hogy elalszik az oldalvonal mellett, mintha balettet nézne.

Többen szidják Messit is, pedig nélküle még a dobogón sem végzett volna a csapat. Csoda, hogy megnyertük a bajnokságot egy ilyen gyenge csapattal.

Kell igazolni egy jó képességű jobbhátvédet, sem Semedo, sem Roberto a megfelelő megoldás erre a posztra.

Busit elküldeném, árnyéka önmagának.

Frano Dévay 2019.05.26. 11:08:18

mekkora szemét pénzéhes csirkefogó az aki képes 300 milliót kifizetni ilyen másodosztályú bohócokért mint a kutinyó meg a dembele!...nekem senki ne mondja hogy igy liverpool meg úgy,...éppen olyan szerény átlag volt a brazil liverpoolban mint az espanolban....és most a barca ha belegebed, akkor sem kapja meg érte az egyharmadát a vételárának...jót röhögnek világszerte messi csapatán legföképpen angliában, dortmundban anégergyerek miatt...de majd erösödik a csapat,,jön ám a kutyának sem kell denisuarez, itt van a másodoszályú levár rafinya...ez a zakatolós rayo szintü aléna és hasonlóan szerény képességü társai a keretben...és még miféle ijesztöen tehetségtelen figurákat szed majd össze a barca!..és alba a vezérbohóc baloldalon....a roberto meg a semedo jobboldalon....világröhej futóbolondok , nem gyöznek visszafutkosni, mert elöl nullák simán mögéjük kerülnek....és az miféle edzö aki ezt nem látja?..meccsröl meccsre! ha ez tetszik messinek, ezzel barátkozni szándékozik akkor megnézhetjük a keretet,....ahol kb. 15 élfutballra tökéletesen alkalmatlan busásan keresö zsoldos rgnál....no, ebböl nem lesz komoly futball,...és ha messi ezek között marad, akkor elfelejtheti a további trófeákat...akik használhatóak-az a terstegen vidal lenglet ..és ném jóindulattal a malkom cimü buzgómócsing....a többi a levante, osasuna szintjén futbalozik. mind az összes.és ez a probléma nem újkeletü mert ezt a leui enrike kezdte el, módszeresen leépitve a barca futballt és messit körbepakolva garantáltan ügyetlen, tehetségtlen bohócokkal....2014 és 2019 között 680 millióért tarháltak!...és már negyedik éve gyalázatos módon zuhannak ki a bl-böl!!!...jól látható,...messi igazi nagy ellenfele a saját klubja,...meg a hihetetlen jóhiszemüsége!!!!..éppen úgy mint a válogatottjában...nos, kár hogy ebbe elöbb utóbb bele fog fásúlni.

2019.05.26. 11:38:55

@Barc A ti: vannak nagyobb problémáink mint a jhv poszt sajnos, de Kimmichet pár éven belül elhoznám

Nagybarcelona 2019.05.26. 12:04:36

Az a baj, H. A szurkolóknak semmilyen beleszólása nincs a törtènèsekbe, kíváncsi lennèk a sociók vèlemènyère, mert a külföldi oldalakon is Valverdèt hibáztatják. Most is azt mondom, H. Nem a kerettel van a problèma, hanem az edzőnkkel. Más csapatok sokkal gyengèb kerettel rendelkeznek. Az átlegèletkorral sincs különösebb problèma, de nyáron változtatni kell! Èn megválnèk: Coutinho, Rakitic, Umtiti, Malcom, ès a cserèktől (Rafinha, Cilessen, D Suarez, stb.) Hozni kellene egy fiatal kp-st, (Nálam Rabiot ingyen) Alena kölcsön, Puig a nagyokhoz. Pár èv alatt kiderülne, mi lehetne az alap felállás, (Arthur, Rabiot, De Jong, Alena, Puig, Simons). Alba mellè hoznák Filipe Luist. De Ligt feltètlenül kellene ( Pique, De Ligt, cserènek Lenglet, Todibo) a jobb hátvèd poszt egyelőre maradna, Semedo kell H. Legyen a kezdő. A kp-n Busquets (mèg egy èv), De Jong-Vidal/Arthur/Rabiot (amíg Messi ès Suarez itt van masszív kp-ra van szüksèg az említettek vèdekezèsènek hiányában), lènyeg, H. Sokat fusson a kp-ja (Busquets nem), mert ide az kell, nem a passzpontosság, vagy a trükkök. Előre kell egy támadó, aki szèlsőt, ès csatárt is tud játszani,(Griezmann, Mbappe, Pèpè)- + Mata is jó lenne cserènek-az eladások fogják alakítani H. Ki lesz az. (Ha De Jong ára megvan, Alcacer+ Paulinho, De Ligt ára = Rafinha, Gomes, Cilessen, D. Suarez, árával) Akkor simán belefèrne akár egy Cou+Rakitic+Umtiti+100 millió Mbappèèrt. Filipe Luis, Mata, Rabiot ingyen jönne. (Aláírási pènzzel kell okoskodni). Ez elèg fiatal, ès viszonylag minősègi csapat lenne?

Nagybarcelona 2019.05.26. 12:08:42

@Nagybarcelona: elfelejtettem, Malcom árát. Rabiot Mbappè miatt is hoznám, Dembele is a spanja.

ZalanBarcafan 2019.05.26. 12:21:50

Jól van ezaz, Bartomeu szerint sem Valverde hibája, hogy kikaptak, végülis nem Valverde rakta be Arthurt, meg Cout a kezdőbe, és hagyta ki Malcomot, helyette fel rakta CSATÁRba Robertot, de még megbízunk benne, mert a BL kiesés és ez a vereség sem az ő hibája kicsit sem

18_BARCA_99 2019.05.26. 12:26:22

@Kertai Dávid: Szerintem nem csak annyit csinalt. Marmint nyilvan sokszor beadta dehat ha Valverde azt kerte 1-1 ellent jatszon, tomorulo vedelem ellen vagy beadod es valahogy bejut vagy messzirol losz kapura.
De a beadasokon kivul majdnem adott egy golpaszt Messinek, es Pique

18_BARCA_99 2019.05.26. 12:26:55

@18_BARCA_99: es Pique-nek is jo labdat adott, abbol is lehetett volna gol. Nekem tetszett a jateka

18_BARCA_99 2019.05.26. 12:29:09

@Nagybarcelona: Mbappe nem fog ide jonni. O Real Madridba akar menni. Ezt mar lenyilatkoztak hozza kozel allo emberek, meg tudott hogy Real fan volt. Kapott mar ajanlatott tolunk es a Realtol is es elvileg gondolkodas nelkul oda menne

Robi71 2019.05.26. 12:52:59

@celestial: te még itt vagy?...ez hogy lehetséges?

Robi71 2019.05.26. 13:03:35

@Nagybarcelona: “Én döntöm el, hogy ki lesz az első, és a második számú kapus (a fia kapcsán). Ez az én döntésem. Ez tiszta, mint a víz és ha a nem tudom megcsinálni amit akarok, akkor biztosan távozok!!! Aztán ott vannak akiket leigazolunk, együtt döntünk a vezetőséggel. Viszont az hogy ki kezd, ki lesz a padon és ki marad ki, az mind egyedül az én döntésem.” (Zinedine Zidane)
Ha valamiért rossz edző Ernesto, akkor ezért igen. Mert nem áll a sarkára és nem jön elő egy ilyen nyilatkozattal. Azzal jelezné, hogy a teljes felelősség az öve. Addig nem több, mint egy bábu.

Berbatov 2019.05.26. 13:57:38

És Valverde még mindig nem mondott le, hihetetlen. :D Köv héten remélhetőleg elköszön vagy menesztik, nekem mindegy. Majd jöhet a szenttehenek felülvizsgálata. Többségüket a magas fizetés és csekély teljesítmény miatt értékesíteni kellene. Meglátjuk megvalósul-e, de a legfontosabb egy filozófiával rendelkező edző kinevezése. Aki világos elképzelésekkel rendelkezik és lehetőleg az attraktív futballt preferálja.

2019.05.26. 14:05:18

ESPN:
De Ligt elutasította a Manchester United ajánlatát, a Camp Nouba szeretne költözni.

Kezdem unni ezeket a percenként változó híreket

Berbatov 2019.05.26. 14:25:47

@the12thman: Engem meg már nem érdekel De Ligt, sokkal komolyabb problémák merültek fel, mint egy középhátvéd aláír-e vagy sem. Szerintem.

2019.05.26. 14:27:07

@Berbatov:
nem mondom hogy nincs igazad, sőt..

Blaugrana.hu 2019.05.26. 14:28:55

@Berbatov: Naiv gondolat azt remélni, hogy le fog mondani Valverde. Rengeteg alkalma lett volna rá, Bartomeu és a játékosok is mögötte állnak, nincs kérdés, maradni fog jövőre is, ergo akárkit igazolunk, itt jobb nem lesz semmi.

Barca30 2019.05.26. 14:30:33

Kínozza valaki magát még rajtam kívül,spiller1 pool-barca.nagyon nehezen szenvedek,erneszto nyugudtabban nézi a vonal mellöl,mint a legnyugodtabb szurkolo.szörnyü .1000 szer bele kellet volna nyulnia a meccsbe.gyáva fos.gondolatba lehet nem is ott volt.menjen a p...ba,de sürgösen.a tegnapi után meg pláne.

sunt 2019.05.26. 14:30:35

@Berbatov: Ez az elképzelt edzőtől azonnali eredményt, vagy csapatépítést várnál? Kapna-e lehetőséget a keret számottevő kicserélésére?

Raven1975 2019.05.26. 14:38:46

Luis Suárez a mérkőzés lefújását követően egyből Messihez ment.
uploads.disquscdn.com/images/f14ecf17657f25c211fa6723913692286bf918dc981467e5ae9cb4338dd8a1a3.jpg
___________________________

Valverde a tegnapi mérkőzés után a nyakkendőjét a kispadon felejtette.
uploads.disquscdn.com/images/8ca2abf6aad7f42c21a911470c4ef7ec732e2f8d655bce098d93c905894d2776.jpg

Robi71 2019.05.26. 14:42:10

@Berbatov: Nem tudom, ha követted ma "celestial" úr ámokfutását. Szerintem példátlan a blog történetében. Legalábbis én nem emlékszem hasonlóra.

Robi71 2019.05.26. 14:43:38

@sunt: Ernesto kapott erre lehetőséget? A következő miért kapna?

Robi71 2019.05.26. 14:45:55

@sunt: Pep távozása óta (Rosell-Bartomeu korszak) csak bábedzők ültek a kispadon.

Bcn 2019.05.26. 15:18:24

Assverde még nem mondott le?? absolute shamless

julio alberto 2019.05.26. 15:42:48

Ter-Stegen-Semedo,Pique,Lenglet,Alba-Rakitic,Busquets,Coutinho-Messi,Suarez,Dembelé+Umtiti,Sergi Roberto,Arthur,Vidal,Malcom kis túlzással ez szinte egy világválogatottnak is megfelelne,és mégis csalódás úgy hiszem az elmúlt idény.Ilyen keret mellet az elnökséget szidni több mint hülyeség.Úgy hiszem a sikertelenség fő oka Valverde,na meg a játékosok 70-30% arányban.Valverde képtelen volt ezt a fenti a nevek alapján a világ legerősebb keretét forgatni,képtelen volt volt a csapaton belüli egyensúlyt megteremteni,sajnos több játékost nem tudott(akart)a posztján játszatni.Nem tudott az öltözőben megfelelő tekintélyt kiharcolni magának,ez így együtt már sok.Nem kérdés mennie kell még akkor is ha Messi,Suarez,Rakitic meg a többi öreg motoros ragaszkodnak a személyéhez.Ki kell mondani jelenleg a Barcelona csapatánál játékos uralom van,ez általában nem szokott sikerre vezetni.A másik ami hiba az az egy játékosra kihegyezett játék...bár Messi remek évet zárt de összességében a csapat emiatt kudarcra volt ítélve,pont mint például a PSG,nem véletlen a hasonlóság a két az idény elején favoritnak kikiáltott csapat végül is bukott a idény végén.A mai labdarúgásban ezzel a felfogással sikert elérni képtelenség nemzetközi szinten.Ami a játékosok felelősségét illeti..nos a jelenlegi keret olyan nevekkel rendelkezik akik nem követhetnék el ugyan azt hibát 1 éven belül 2 alkalommal látványosan,ez bizony nem egy báb edző hibája teljesen.Úgy hiszem ha marad az edző és marad a jelenlegi felfogás a jövő idény még ennyi sikert sem fog hozni mint a tegnap befejeződött...jöhet ide Griezmann,Mbappé,de Ligt meg akárki.

sunt 2019.05.26. 16:17:34

@Robi71: Eddig a generációváltás nem volt aktuális - most már az, eddig at edzők a Barto-korszakra voltak száőnva, most már a Baro utáni korszak előkészítésére. Ha ez nem elég ok a megfelelő kaliberű edző szerződtetésére és a keret me43gújítására, akkor tök mindegy, hogy ki az edző és kiket igazolnak.

Robi71 2019.05.26. 16:35:26

@sunt: Teljes a koncepcióhiány. Nem látszik az sem, hogy mit akarunk és azt sem hova tartunk. Most már csak Messi-nek kellene még elköszönni, hogy teljes legyen a káosz.
Sorsdöntő 3 hónap következik....szerintem a következő 4-5 évre lesz kihatással.
Kíváncsian várom merre indulunk el.

sunt 2019.05.26. 16:49:51

@Robi71: Attól tartok, semerre. Már befutott játékos nem fog igazolni egy vereség-szagú csapatba. A fiatalok kiválasztásához meg nincs érzékük és Valverde úgyse játszatná őket. De Jong is bele lesz kényszerítve a szellős túlvédekezésbe, vagy az impotens passzolgatásba.

sunt 2019.05.26. 17:41:19

A változás látszata kedvéért talán Barto kedden beáldozza Segurat. De hogy ez megoldana valamit is?

Stones 2019.05.26. 17:43:55

Évről évre gyengül a csapat annak ellenére, hogy még mindig a "világ legjobb" csapatának nevezik. Ez már jó ideje messze nem igaz, és nem nem is lesz megint igaz, ha nem lesznek gyökeres változások.

Sok oka van annak, hogy ide jutott a Barca, a legfőbb ok szerintem a Rosell - Bartomeu kettős ténykedése. Rosell éveken át támadta Laportat, hogy mekkora szélhámos, stb., börtönben a helye, aztán ő került börtönbe, és így lett Bartomeu az elnök.
Mindent felrúgtak, ami addig épült. Korábban a Barcara a (viszonylag) kevés pénzből építkezés volt a jellemző, míg a Laporta utáni korszakban a horrorpénzek értelmetlen elköltése lett. Az eredmény itt van. Van egy stílustalan, és jövő nélküli csapat, amely a Piqué-Messi kettősön múlik.
Mivel mindketten 30 felettiek, és ők sem lesznek fiatalabbak, pár év és a mostani eredmény sem lesz. Ezért kell a változás, és az a lehető legfentebb kell elkezdeni.

Csak egy észrevétel még. 2015-ben nyertük az utolsó BL-t. 2016 tavaszán halt meg Cruyff, aki bár Rosell óta a háttérbe lett szorítva, de azért rendszeresen elmondta a meglátásait, és L. Enrique volt annyira okos, hogy hallgatott rá a főnöke ellenére.
Cruyff meghalt, a meglátások, tanácsok elmaradtak, és azóta egyre rosszabb a helyzet.

Berbatov 2019.05.26. 18:01:19

@sunt: Elsősorban játékot várnék. Én. Egy elnök valószínűleg mást, többet. Ez a csapat a mentális felkészültség, az önbizalom terén egy romhalmaz. Nehéz kijelenteni, hogy egy felkészült edző önmagában, jelentős játékosmozgás nélkül mennyit adna, a véleményem szerint sokat. Szerintem változtatni kell dolgokat, kirobbantani a haveri társaságot, amely a csapat magját adja, mert a fizetési keretben túl sok helyet foglalnak, amely már nincs összhangban a leadott teljesítményükkel. Kivitelezhetetlen a fizetési sapka miatt, hogy az évi 10-20 milliót kereső Busquets, Suárez, stb. padozik, és a nyakukra hozunk szintén drága játékosokat. Nem lehet megoldani a Barcelona szintjén sem. Meg kell hozni a döntéseket, hogy elég jók-e ők még avagy sem. Kemény döntések, de ez a futball.
Még egy-két évig Spanyolországban királykodhatunk ellenfelek híján egy normális edző irányítása alatt, de Suárezékben a BL győzelem nincs már benne. Messi ide vagy oda. Ő sem mindenható, egy jól felépített csapat kell alá.
Én úgy gondolom nincs mire várni, egy forradalom sem jelent nagyobb kockázatot, mint ebben a mederben folyni hagyni az eseményeket, sőt. Nem maradt kisajtolni való az öregekből. Kérdés mi Bartomeu filozófiája, érdekli-e őt, hogy mi történik 2021-et követően.

Berbatov 2019.05.26. 18:11:40

@Blaugrana.hu: Szerintem jövő héten kirúgják vagy lemond, de valami történik. Vállalhatatlan döntés lenne tovább hagyni dolgozni. Az egész világ érzékeli mekkora kókler, pont Barcelona vezetése és a játékosok lennének vakok? Még ha meg is felel nekik Valverde az önös érdekeik miatt, elérkezett az a helyzet, ami tűrhetetlen.

Berbatov 2019.05.26. 18:58:23

A Sport azt írja, hogy Bartomeu keddre hívott össze válságértekezletet, de egy megbízható forrás szerint erről szó sincs. Szóval megcáfolták. Egyelőre semmi komolyabb hír. Gondolom hétfőtől beindul az élet. Ha nem, akkor ez a klub tényleg finished legalább '21-ig. Akkor talán szétrobbantják az amigókat. :)

Spacedyevest 2019.05.26. 19:09:03

@Berbatov: Miért hívnának ilyet össze, hisz mindenki elégedett. Valverde jó edző, nincs itt baj.

Robi71 2019.05.26. 19:22:34

@Berbatov: "Barça denies an extraordinary meeting of the board of directors" (MD)

kritizator 2019.05.26. 19:36:11

@Stones: ha jol tudom, rosellt felmentették, de attól még lehet nagy zsivány

Berbatov 2019.05.26. 20:15:50

@Spacedyevest: Meglátjuk, én hiszek benne, hogy komoly változások történnek. A kupavereség előtt én is ezen álláspontot képviseltem, de a tegnapi bukást komoly edzői hiba ágyazta meg, efölött nem lehet átsiklani. Egy új tréner viszont katalizátorként szolgál tovább a klub megújulása felé. A probléma gyökerét vagy annak a nagy részét kiírtjuk Valverde menesztésével, a többi majd kialakul szépen.

tormab12 2019.05.26. 20:28:34

Nagy a baj a csapatotoknál és ezt mindenki látja. Vagy mégsem?

Az AS információi szerint Messi, Piqué és Suarez szeretné, ha Valverde maradna.

Ha ez igaz, azt nagyon sajnálnám, mert ez az mutatná, hogy nem csak az elnökötökkel van baj, hanem játékosuralom van és ez tényleg a haverok klubja.

Semlegesként mondhatom, hogy tényleg jó Messi játékát nézni, de akkor ő is nyakig benne van ebben a helyzetben.

Remélem a Barcánál is jóra fordulnak a dolgok, mert Európának és a világnak kell egy jó Barca.

sunt 2019.05.26. 21:08:24

@Berbatov: Mindenen túl ráadásul Valverde csapatát, gondolkodását a komolyabb edzők jól kiismerték, ezért ködfalás tőle akár ugyanennyit is remélni. Ezen igazolásokkal a Barto - Valverde kettős képtelen segíteni. Jövőre a sokak által lebecsült "futóbolondok" is többre viszik.

Raven1975 2019.05.26. 21:15:19

A "Mundo Deportivo" szerint, Rakitić tegnap lecserélése követően felrúgott pár vizes palackot a kispadnál. A horvát játékosnak nem tetszett Valverde döntése, hogy Aleñát cserélte be. Rakitić: "Igen, ideges voltam, de ez normális. Ez azért van, mert segíteni akartam a csapatnak, de tiszteletben tartom az edző döntését."

Robi71 2019.05.27. 04:28:28

@Berbatov: Ameddig Bartomeu lesz az elnök nagy változások nem várhatók semmilyen téren.

Robi71 2019.05.27. 04:31:18

Eközben De Ligt:" Nem csak a PL és a La Liga létezik a világon".
Valóban nem, ott van még a Juve, a Bayern és a PSG is.

Stones 2019.05.27. 10:52:16

@kritizator: De börtönben volt hosszabb ideig.
Több eljárás indult ellene, és volt amiben valóban felmentették.

hypervandor 2019.05.27. 15:20:41

@Stones: minden szavaddal tökéletesen egyetértek. Ugyanígy látom.
süti beállítások módosítása