A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Semedo sérülése nem súlyos!

2019. szeptember 08. - Leonidasz Ersek

Tegnap este a Szerbia-Portugália európa bajnokság selejtező mérkőzése 65.percében lekellett cserélni a Barcelona jobb oldali védőjét.

Elsőre nagyon csúnyának nézett ki a sérülés, hordágy is előkerült, ám a Mundo Deportivo és a Diaro Sport mai hírei szerint nem súlyos a sérülés, és a mai nap már folytatja is az edzéseket!

Megnyugodhatnak a katalán csapat drukkerei, nem dőlt ki még egy kulcsember hosszabb időre.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2415051222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2019.09.08. 16:38:38

Hála istennek! Megállt bennem az ütő, ahogy rakták a hordágyra!

INCA 2019.09.08. 21:16:30

Viszont Umtiti sérülése? Nem értem én mi folyik a klubnál. Sokat lehetet olvasni róla, hogy műtét nélkül nem gyógyul meg. Ha pedig a játékos ellenáll, le is út fel is út. Ez mem szociális foglalkoztató.

Leonidasz Ersek 2019.09.08. 22:04:28

@INCA: Umtiti elvileg sérült, elitazott a válogatottól vissza Barcelonaba.
Szerintem ő idén sem lesz mérvadó a kh-poszton.
Most még tudtunk volna érte pénzt kérni,de ezek után rajtunk fog maradni

INCA 2019.09.08. 22:49:38

@Leonidasz Ersek: Igaz az, hogy kérte a klub műttesse meg magát? Ha igen, a klub nagyon puhán kezeli ezeket a helyzeteket. Kötelességek és jogok kéz a kézben járnak szerintem.

Robi71 2019.09.09. 04:48:20

@Leonidasz Ersek: "Megerőltettem a térdem a VB alatt. De most világbajnok vagyok. Az életben van úgy, hogy meg kell hoznod egy döntést és én nem bántam meg a döntésem."
Én? Egy csererészeként? Őrültség! Ezen csak nevetni tudok! Egy iylen felvetésre még válaszom sincs! Nem tudom honnan jöhettek ilyen pletykák. Még a barátaim is kérdeztek erről. ...de bocs, nekem a Barca az Barca. Megkértem az ügynökömet, hogy meg se hallgasson ajánlatokat. A gyerekkori álmom a Barca, azért jöttem ide, hogy címeket nyerjek". :)
Röviden..."ezek után rajtunk fog maradni". Eltaláltad! :)

Raven1975 2019.09.09. 10:05:35

Frank de Boer: "Láttam a Barcelona legutóbbi meccsét, Frenkie majdnem szélsőt játszott. De az nem az ő posztja, neki középen kell játszania, vagy irányítóként. Nem tudom, mire készül Ernesto Valverde, de Frenkie-nek türelmesnek kell lennie. A Barcelona játéka még új a számára és a társaknak is meg kell szokniuk, hogy ő Busquets-től eltérő stílusú játékos. Kölcsönösen alkalmazkodniuk kell egymáshoz." [Tot El Camp]
süti beállítások módosítása