A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A visszatérő: Luis Suarez

2020. március 21. - caaaatalan

Jó hírek érkeztek az uruguayi csatárról.

Luis Suarez 2020. januárjában feküdt kés alá térdsérülése miatt. Az opreáció már elkerülhetetlen volt, Suarez folyamatosan fájdalmakkal lépett pályára a szezon során.

A sikeres beavatkozás után még az optimista becslések is májusra remélték Suarez visszatérését, de a dél-amerikai csatár felépülése ennél is jobban halad.

A napokban Suarez a Referinek nyilatkozott: "Az orvosok bíztatnak, az állapotom javul, így a visszatérésem sem várat már sokat magára. 

A folytatásról: " Amikor visszatér a csapat a munkához, akkor már én is a társakkal leszek.Akár már május előtt is játszhatok."

A rehabilitációról: " Nagyon jól haladok az előírt munkával, ez ad nekem erőt és hitet ahhoz, hogy mihamarabb újra a pályán legyek."

A sérültekről: " A csapat kemény időszakon ment át, mikor Dembele velem együtt kiesett.

A szezonról: " Amikor folytatódik a Bl és a Liga, akkor meg kell mutatnunk, hogy miért mi képviseljük a Barcelonát, meg akarjuk nyerni mindkét sorozatot."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1015542274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi71 2020.03.21. 22:55:35

76 évesen elhunyt Lorenzo Sanz a Real korábbi klubelnöke (1995-2000). A vírus nem kegyelmez.

celestial 2020.03.22. 07:31:42

Ennek a szezonnak már lőttek sajnos :(
Talán a következő időben elkezdődik...talán...

sunt 2020.03.22. 08:27:42

Nyilván járvány idején senki se foglalkozik elnökbuktatással. A jövő szezon még Bartoé. Gondolom, Messiékre fog támaszkodni, megtartja Setient és ígyekszik 1-2 nagy nevet hozni. Eddig is ezt csinálta - kivéve Falverde menesztését.

caaaatalan 2020.03.22. 09:35:46

@sunt: ha megtartja Setient azzal gondok lesznek. Hacsak nem a máosdedző viszont távozik.

Raven1975 2020.03.22. 10:50:24

Erősen kapcsolódik: A katalán klub vezetősége elégedett a kantábriai trénerrel ráadásul teljes a bizalmuk vele szemben.

Bivi76 2020.03.22. 11:12:08

@Raven1975: Örülök hogy ilyen szenzációs elnökünk, edzőnk, és játékosaink vannak. Minden klappol a csapat háza táján. Csak így tovább! :-)

caaaatalan 2020.03.22. 12:10:57

@celestial: a játékosok több hír szerint elégedtlenek Setiennel és Sarabiával is.

Bivi76 2020.03.22. 12:31:10

@caaaatalan:Ezeknek senki nem felelne meg. Sebaj, 2021 nyarától már nem tudnak reményeim szerint csordában bírálni semmit, hanem új csapataikban, valamelyik senior bajnokságban a beilleszkedéssel lesznek elfoglalva. Többé nem szabad abba a hibába esni, hogy a játékosok irányítsák a szálakat,ők döntsenek mindenről.

Robi71 2020.03.22. 12:44:37

@Bivi76: Igen, minden Klopp-ol. :) Barki is legyen az edző, mindig lesznek elégedetlen játékosok...ki azért mert a peremre szorul, ki azért mert nem tetszik a taktika, stb.
Az edzőnek hozni a kell azt amit elvárnak tőle eredményességbe. Azt, hogy ebből a szempontból Setien miben állapodott Berto-val azt nem tudhatjuk. Ismerve Barto eddigi munkásságát, nekem van erről elképzelésem... :)

celestial 2020.03.22. 13:30:04

@caaaatalan: ja..
De ám Valverdevel elégedettek voltak?
Ha igaz ez az egész akkor tolják csak szépen a klubbot a szakadékba.....elkényelmesedett egy banda...lehet az lenne a legjobb ha pár hangadó elköszönne a klubtól...senki sem pótolhatatlan...

caaaatalan 2020.03.22. 13:36:24

@celestial: talán amennyire igaz annyira hamis is.

Amikor nyernek akkor elégedettek az edzővel amikor vesztenek akkor még nem... :)

Les Corts 2020.03.22. 14:31:52

A koronavírus még okozhat gondot a vezetőségnek.Mivel bevételek nincsenek/minimálisak/,de a kiadások megmaradtak,mely nagy része a horribilis fizetésekre megy el.
Olvasni kollektív bércsökkenés tervéről.Mondjuk járvány nélkül is ezt kellene javasolni ilyen gyalázatos teljesítmény után.
Mielőbb meg kell kezdeni egy új csapat kialakítását még az eredmények visszaesésének árán is.Az idősebbekkel már nem lesz nemzetközi siker,már a bajnokság is döcögős,Real tartja versenyben a csapatot.Mint GYLS rámutatott ők viszik el a bérkeret jelentős részét.
Nincs más el kell engedni a kezüket és megköszönni az eddigieket.
Görcsösen ragaszkodnak ehhez a semmi játékhoz,körbeadogatás mindenféle elképzelés nélkül.Az újak meg nem alkalmasak a lötyögéshez.

FRANCIBARCA 2020.03.22. 17:48:04

KEDVES 'BARCARAJONGÓ' TÁRSAIM : Szívesen olvasom és elemzem értekezéseiteket kedvelt és rajongással szeretett szeretett csapatunkkal kapcsolatban, CSAPATUNKÉRT !
Tudom nehéz időszakot kell megélnünk, nélkülözve mérkőzéseik nyújtotta örömeink és keserédes mérkőzéseik hiányát . Hívő lélek lévén, tudom a NAGYBÖJT idejét éljük, sajnos nem csak VALLÁSI, hanem FUTBALLSZERETŐI minőségben is ! De talán, s mint a sporthírek és a reagens kommentek igazolják nem állt meg a FUTBALL iránti rajongásunk, elköteleződésünk ! Mint látjuk kezd éledezni, sőt felizzani a 'KI HONNAN... KI HOVÁ' ?... egyelőre még virtuális átigazolási körkép !
Ennek apropóján ÉN FELDOBOK EGY LASZTIT ! Olvasva az átigazolási híreket, hogy COUTINHO - , CUCCURELLA -CHELSEA ?, ÉN ÜZLETELNÉK, OKÉ VONJUK BELE a PEDRO VISSZAHOZATALÁT ! Én "BARTOMEUSKA" helyében ebből +szaldóval jönnék ki ! Elvégre napjainkban PEDRO szárnyal, mérkőzések eredményeit eldöntő GÓLOKKAL és ASSZISZTOKKAL ! .... ráadásul mind szélső támadóként mind centerként BARCAKOMPATIBILIS játékos ! ! ! És nem utolsósorban, de amíg MESSI és a többi 30+OS húzza a szekeret addig Ő is képes ! ... APROPÓ MESSI ! Egyetértek vele, Igaza van ! Bár messze nem értek egyet a "JÁTÉKOSDIKTATÚRA INTÉZMÉNNYEL ", DE EBBEN A KIALAKULT HELYZETBEN NEKI ADOK IGAZAT:
1.,
Nyilván felmérte futball qualitása és intelligenciája révén, hogy mi az esélye NEYMRRALl újabb trófeák megszerzésére, melyekkel valószínű többet hozna a BARCELONA kasszájába mint sajátjába !
2., Na már most, ha az előző pont szerinti számítása bejön, akkor az Ő tervét és bizonyítványát nem NEKI kell magyaráznia .
3., NA EZ A NAGY 'BARCA' KÉRDÉS ! ? - Nem jön NEYMAR ! ? ... És akkor, ha ELMEGY MESSI ! ? ... AZ EREDMÉNYEK ... ?
4., Szerény véleményem szerint ebből a 'BULIBÓL csak 'MESSI JÖHET KI JÓL'! ... mert ha arra kényszerül, hogy elmegy, hát a futballvilág bármely klubjában megfogja találni busás jövedelmét, és megjegyezném itt , hogy L. SUAREZ is követni fogja !
5., Egyetlen kérdés maradt csupán ? ... ez a kérdés pedig, hogy MILYEN JÖVÖ VÁR L. MESSI és L.SUAREZ ÓLJAI ÉS ASSZISZTJAI NÉLKÜL ...

caaaatalan 2020.03.22. 19:49:10

@FRANCIBARCA: én hatalmas retro fan vagyok adom h Pedro jöjjön vissza, mef ha kell Neymar is, és toljanak még egy utolsó nagy szezont Leoval, Lajossal, Pikével, Robival, Busival, sőt Iniesta is jöjjön vissza.

Fognam futni vagy 20 km-t csapatszinten egy meccsen ::))

Mindegy, én imádnám, akkor is ha egész évben csak szenvednének de 3 hetente lenne egy akkora alázásuk h vkit a Camp Nouban agyonvernének!

kritizator 2020.03.22. 20:14:12

@FRANCIBARCA: megjegyezném itt , hogy L. SUAREZ is követni fogja !

Ja, Kínába vagy az arabokhoz

GYLS 2020.03.22. 21:34:13

Michael Rummenigge, gazdasági szakember, korábbi válogatott labdarúgó a nemzetközi futballpiac teljes átalakulását várja. Az 56 éves, fiatalabb Rummenigge fivér – akinek testvére, Karl-Heinz a Bayern München vezérigazgatója – a sportbuzzer.de sportoldalon közzétett blogjában azt írta: “a koronavírus-járvány miatt viharos időket élünk át, és ha eljön a pillanat, amikor túl lesz rajta a világ, utána már semmi sem lesz úgy, ahogy azelőtt”. “Ez vonatkozik a mindennapi élet legtöbb részére, miként a futballra is. Különösen az átigazolási díjakra és a játékosok fizetésére” – közölte. Hozzátette: mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy minden egyes euró után futni kell majd a jövőben. “A klubok sokkal gazdaságosabbá válnak, erre a jövedelem hiánya kényszeríti majd őket. Ennek eredményeként egy ideig nem hallunk majd átigazolási díjakról, különösen nem 120 millió euró felettiekről. Azoknak az időnek vége” – vélte. Michael Rummenigge szerint a legjobban kereső labdarúgóknak tudomásul kell venniük, hogy klubjuk nem tudja majd kifizetni számukra a szerződésben foglalt teljes összeget. “Mit számít, hogy tíz vagy “csak” nyolcmillió eurót kapnak egy évre? A kulcs most a szolidaritás. A sztároknak a klub többi alkalmazottja érdekében, a gondnoktól kezdve a klub shopjában dolgozó eladóig, le kell mondaniuk fizetésük egy részéről” – írta, majd utalt a Borussia Mönchengladbach csapatára, amelynél már megtették ezt a mások számára példamutató lépést. “Egy dolog világos: ha egyik, másik klub anyagilag ellehetetlenül, akkor kilenc csapattal nincs értelme megrendezni a Bundesligát” – összegzett. Michael Rummenigge kifejtette: egyébként sem tetszett számára az átigazolási összegek utóbbi években történt ugrásszerű növekedése, szerinte nincs olyan labdarúgó, akinek szerződtetése megérne akár 100 millió eurót. Hozzátette: a Neymarra kifizetett 222 millió euró pedig a mai gazdasági szempontból még nevetségesebbnek tűnik, mint 2017-ben, amikor a brazil támadó az FC Barcelonától a Paris Saint-Germainhez került.

Robi71 2020.03.23. 00:19:48

@Spacedyevest: Hamár Coutinho-ból és Dembélé-ből nem lehet pénzt csinálni....ennek úgy néz ki, hogy Grizmann ihatja meg a levét. Üzet Bartomeu módra.

sunt 2020.03.23. 07:32:22

Kártékonynak tartom a jövő szempontjából a "retro" szemléletet. Visszafelé nincs előre!

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 07:46:19

@sunt: Ha kifejezetten bal szélső támadót akarunk igazolni akkor visszafelé tekintve van Neymar, míg előre csak... igazából nem is tudok mondani egy klasszis bal szélső támadót sem, nem hogy Neymar szintűt de semmilyet se (Sancho nem bal szélső, ő jobb szélre lenne tökéletes opció)

GYLS 2020.03.23. 08:12:21

Miért merült fel újabban Griezmann távozása? Ha a béreket nézzük, így oldható meg az, hogy Messi mögött Neymar legyen a második legjobban megfizetett játékos. Griezmann kb. 45 millát kap évente, Neymar kb. 37-et. Ha Griezmann marad, megelőzi Neymart. Vagy Neymarnak kell többet adni. Ha Griezmann távozik, elég a jelenlegit is megadni Neymarnak. Itt megtakarít a klub 8 millát. Ha Dembele és Coutinho távozna, akkor az Ő kettőjük fizetésénél (kb. 17 és 12 milla) Neymaré még mindig több 8 millával. Ekkor viszont ennyit veszít a klub. Mindez a bérekre vonatkozik. Más a szakmai kérdés. Nálam pedig Neymarral kapcsolatban jönne még az erkölcsi is.
Több variáció fog még napvilágot látni (pl. egyszerre távozhat Coutiho-Griezmann és Dembele is).

Robi71 2020.03.23. 08:52:27

@GYLS: Coutinho és Dembélé már most sincs, csak valahogy hivatalosan is el kellene őket távolítani.
Egy játékost fizetése tartalmazza a reklám értékét is. Messi és Neymar a játékhoz hozzáadott érték mellett annyi bevételt generál az éppe aktuális klubjuknak, ami alátámasztja fizetési igényüket...sőt.

Robi71 2020.03.23. 08:55:03

@GYLS: Az FC Barcelona-ban nem Messi fizetése magas, hanem az összes többi játékosé.

sunt 2020.03.23. 08:57:47

@DISTANTxTHUNDER: Ha az általa rossz útra térített Arthur problémás, akkor pont a fertőző gócot, Neymart idehozni hajmeresztő ötlet.

Robi71 2020.03.23. 09:03:52

@sunt: Jön Neymar, megy Arthur...ez is ehy megoldás. Arthur távozásával amúgy sem veszítenénk sokat.

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 09:07:50

@Robi71: Csak egy embert a középpályáról, miután Vidal és Rakitic is valószínűleg távozik a nyáron.. ki fog ürülni a középpályánk

sunt 2020.03.23. 09:09:01

@Robi71: Neymar emberileg egy lepra.

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 09:09:04

@Robi71: Ja, és Neymar meg Arthur fizetése köszönőviszonyban sincs egymással, így ez a csere elég problémás lenne a bérkeret szempontjából :)

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 09:12:37

@GYLS: Nem valószínű hogy Griezmann a távozók között lesz, mivel most érkezett -.-" Szerintem közelebb áll a valósághoz ha feltételezzük hogy Coutinho és Griezmann marad (előbbivel számol Setien, a klub pedig számol Setiennel), Dembele helyzete pedig erősen kérdéses, így tegyük be még Neymart is a bérkeretbe :)

GYLS 2020.03.23. 09:19:35

@DISTANTxTHUNDER: Én csupán a "hírekre" reagálta. Hogy mi fog megvalósulni? Szerintem még a Barto-Abidal-Setien trió sem tudná tutira megmondani. És a média még nem is veszi figyelembe, hogy mit akar az egyes játékos (pl. Bale a golfot választotta, mintsem eligazoljon). Lesznek még itt meglepetések, sőt ma még azt sem tudjuk, hogy milyen gazdasági hatásai lesznek a járványnak.

Robi71 2020.03.23. 09:22:18

@sunt: Elküldünk 3 "leprát" és hozunk egyet. Nézheted ezt így is.

Robi71 2020.03.23. 09:25:02

@DISTANTxTHUNDER: ki beszélt Arthur-Neymar cseréről? ...a PSG-nél nem ment el az eszük. :)

GYLS 2020.03.23. 09:26:23

@sunt: Én sem csípem Neymart, de az általad használt jelző azért túlzó. Viszont sokat mondó, hogy rajtunk kívül mást már fel sem hoz a média, mint Neymar lehetséges új klubját. Mondjuk Bartónál már nem nagyon van lejjebb. Összeillenek Neymarral. Elvégre, mi több vagyunk mint egy klub.

Robi71 2020.03.23. 09:29:07

@DISTANTxTHUNDER: Coutinho lesz az első távozó...ne stresszeld annyit magad. Az ó helyzete a legegyértelmübb.

tom210 2020.03.23. 12:45:40

Reálisan nézve szerintem négy posztra kéne igazolni mégpedig középhátvéd( Upamecano v. Alaba) támadó középpályás ( Havertz v. De Beek) szélső(Neymar v. Pedro) és középcsatár (L. Martinez v. M.Thuram) ezekből a nevekből kettőt vagy súlyos eladások esetén max hármat lehetne igazolni így csak azon gondolkoznék h a négy poszt közül melyik a legkevésbé gáz jelenleg

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 12:58:55

@Robi71: Egyértelmű, mi? :D akkor csak figyeld meg, ha marad Setien, ki fogja próbálni Coutinhot, legalább a felkészülési időben

Robi71 2020.03.23. 15:37:56

@DISTANTxTHUNDER: Ha Cou-t nem adjuk el, akkor nem is fogunk igazolni nagy nevet. Ilyen egyértelmű.

Raven1975 2020.03.23. 16:33:52

Miután a spanyol kormány, a parlament jóváhagyásával, 2020. április 11-ig meghosszabbította a Királyság területén a rendkívüli állapotot, a Liga (LFP) ill. a szövetség (RFEF) kölcsönös nyilatkozatot adott ki, amelyben közölték: Határozatlan időre felfüggesztett mindenféle labdarúgó tevékenységet Spanyolországban. Ez kiterjed minden osztályra, minden korosztályra, a férfi és a női profi és amatőr bajnokságokra, sorozatokra egyaránt.

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 19:09:51

@Raven1975: Nézzük a jó oldalát: nem csak Suarez, de Dembelé is felépülhet mire megint folytatódik a liga

Robi71 2020.03.23. 19:38:19

@DISTANTxTHUNDER: Dembélé remélhetőleg felépül (augusztusra várható) ahhoz, hogy valaki kölcsönbe vegye. Ellenkező esetben még egy évig a nyakunkon marad.

DISTANTxTHUNDER 2020.03.23. 19:41:27

@Robi71: Az a baj hogy én már lassan el is felejtem hogy néz ki, annyira régen nem játszott..
süti beállítások módosítása