A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Újraindul a Liga!

2020. június 13. - caaaatalan

Ma este 22.00-kor Mallorcán vendégeskedik a Barcelona.

A Covid-19 járvány miatt félbeszakadt La Liga küzdelmei a héten újraindultak. Ma este a Barcelona is megkezdi szereplését méghozzá Mallorcán.

Az ellenfél a kiesés elől menekül, míg a Barcelona 2 pontos előnyét igyekszik megőrizni a tabella élén a Real Madriddal szemben. A fentiek, valamint a Barcelona idei idegenbeli formája alapján izgalmas estére van kilátás.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy több mint 2 hónapig szünetelt a La Liga, de azt egyenlőre nem lehet megjósolni, hogy ez mely csapatoknak kedvez majd és kiknek okoz hátrányt. Lionel Messi véleménye szerint egy teljesen új bajnokság kezdődik, amely azonban csak 11 fordulós lesz, így minden pontnak nagy jelentősége van.

A Barcelona egészen biztosan profitál abból, hogy a hajrára visszatérhet a csapat 9-ese , Luis Suarez. Alapesetben az uruguayi téli műtétje után kihagyta volna a szezon további részét, most mégis itt van, ami visszatekintve a csapat járvány előtti formájára még a döntő faktor is lehet a bajnokságban.

Ousmane Dembelére továbbra sem számíthat Quique Setien tréner, és kétséges Umtiti valamint Semedo játéka is. Mindhárom játékos átadólistán van a klubnál, Semedo ráadásul a szabályokat megszegve vett részt egy szülinapi bulin a héten, így távolléte minimum bosszantó.

Quique Setien a meccs előtti nyilatkozatában jelezte, hogy Suarez és Messi is játékra kész, igaz az uruguayi center nem tud még 90 percet a pályán lenni, cseréje borítékolható.

Vicente Moreno a Mallorca edzője szerint a Barcelona minden körülmények között esélyese lenne a párharcnak, de nem adják fel a győzelem reményét.

A mérkőzést zárt kapuk előtt rendezik, a Spíler2 élőben közvetíti.

Jó szurkolást Mindenkinek, Visça el Barça!

 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6415807692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eminusz 2020.06.13. 12:34:50

Lehet sokan nem értetek velem egyet, de én már ezen a meccsen lehetőséget adnék néhány fiatalnak kezdőként! Suarezt még csak csereként állítanám be, ahogy egy hosszú sérülés után mindenkit csak fokozatosan kellene újra játékba hozni...
Semedoval és Umtitivel példát statuálnék.. Az elmúlt időszakban tanúsított magatartásbeli problémákat semmiképpen sem jutalmaznám kezdő tagsággal!
A középpályát teljesen megkavarnám, Busquets és De Jong 1-1 félidőt kapnának, de semmiképp nem együtt játszanának!

Szóval az én kezdőm:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Araujo, Alba - Rakitic, De Jong, Puig - Messi, Griezmann, Fati

második félidő:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Araujo, Firpo - Arthur, Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Griezmann

Sajnos nem fogom látni a meccset, de gondolni fogok a fiúkra! :)
Visca el Barca!!!

Eminusz 2020.06.13. 13:53:29

Legfrissebb pletykák:
- Az Ajax jobbhátvédje, Sergino Dest már korábban is felmerült a Barcánál, de még várni szerettek volna vele legalább 1 évet. Semedo egyre valószínűbb távozása és a Bayern München Dest iránt mutatott erős érdeklődése mégis arra kényszerítheti a klubot, hogy lépjenek! A Bayern állítólag már konkrét ajánlatot is tett az amerikai játékosért, de Sergino nemrégiben lenyilatkozta, hogy nagy álma a Barcelona. Instagramon volt is egy képe, ahol Barcelona-melegítő volt rajta. A transfermarkt 18 millió euróra becsüli az értékét.
- Nemcsak Dest az egyetlen fiatal, akinek kapcsán a Barcelona a Bayern Münchent tartja a legkomolyabb vetélytársnak. A katalánoknál meg vannak róla győzödve, hogy hiába a Real Madrid és a Cheslsea érdeklődése, Kai Havertz úgyis a bajoroknál fog kikötni, ahogy az a Bundesliga klasszisaira nagy százalékban jellemző. Éppen ezért nem is fűz nagy reményeket a megszerzéséhez a Barca.
- A Liverpool Ousmane Dembelével vígasztalódna, miután a Chelsea elhappolta előlük Timo Wernert! A Barcelona hiába tartja mai napig extraklasszisnak a francia támadót, az eddigi barcelonai karrierjének alakulása miatt kénytelenek megválni tőle. Mivel még mindig csak 23 éves, ezért reményeik szerint még jó pénzt láthatnak érte. Éppen ezért jön kapóra a Liverpool érdeklődése, akik egyelőre csak kölcsönben szeretnék megszerezni Dembelét, de vételi opciót is szereznének rá. Talán ez lehet a legideálisabb üzlet mindkét fél számára.
- Szinte biztos, hogy Ivan Rakitic számára csak két forgatókönyv létezik az idei nyárra vonatkozóan! Vagy a Sevilla, vagy a Barcelona! Rakitic már többször lenyilatkozta, hogy visszavonulása után mindenképp Sevillában képzeli el az életét, hiszen többek között a párja is sevillai. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a Sevillából fog visszavonulni, habár szíve szerint nem hagyná el a Barcát. Nemrégiben tárgyalt is mindkét klub képviselőivel, és mindkét klub részéről pozitív visszajelzéseket kapott. Quique Setien lenyilatkozta, hogy számít a horvát játékosra a jövőben is és nem feltétlenül akar megválni tőle. Amennyiben viszont mégis arra kerülne a sor, a Sevilla 20 millió eurot fizethet érte.
- A Barcelona egyre távolabb kerül egyik legfőbb kiszemeltjétől, Miralem Pjanictól! A Juventus nem ragaszkodik ugyan a bosnyák középpályáshoz, de mindenképp szeretnének egy középpályást, amihez remek cserealapot képezhet Pjanic, hiszen többen is soraikban tudnák. A Barcának csakis Arthurért cserébe adnák oda, de Arthur hallani sem akar erről. A Juventus újabban a PSG-nek tett egy Pjanic-Verratti cseréről szóló ajánlatot, de korábban felajánlotta a Chelseanek Jorginhoért, illetve a Bresciának Tonaliért cserébe.
- Állítólag a Manchester United 100 millió eurot ajánlott Ansu Fatiért, amit a Barcelona rögtön elutasított, mert ragaszkodnak a fiatal zsenihez! Ha a hír igaznak bizonyul, akkor a Dortmund is lemondhat arról, hogy vele pótolják a távozófélben lévő Sanchot!
- Coutinho nem kell senkinek? Nagyon úgy tűnik, hogy a Barca nem tud megválni létszámfölöttivé váló játékosától. Korábban több klubot is emlegettek vele kapcsolatban (Chelsea, Arsenal, MU, Everton, Tottenham), de mára már csak a Newcastle maradt, mint lehetséges állomás! A tulajdonosváltás után ugyanis csak ők engedhetik meg maguknak a brazil fizetésigényét, habár ők is óvatosak, és csak kölcsönbe vennék egyelőre. A Barcelona egy esetleges kölcsönből is szeretne már most pénzt látni, 9 milliót kérnek egy éves játékjogáért cserébe.

Raven1975 2020.06.13. 13:57:55

Meccs után szállítom az understat.com-os statisztikákat.

Robi71 2020.06.13. 14:20:30

Coutinho és Dembélé kölcsönben úgy, hogy a fizetésük egy részét is mi álljuk. Ez valóban "ideális" üzlet.

GYLS 2020.06.13. 15:02:47

A kölcsönbe menők fizetéséről szóló híreknek annyi valóságalapja van, mint annak volt, hogy a klub fizetéscsökkentést kért a játékosoktól. A kettő valahogy nem stimmel együtt. Most arra sincs keret, hogy a jelenlegiek bérét fizessék. A következő év pedig nem az EGYMILLIÁRDOS bevételről fog szólni, azaz még a maradók jelenlegi bére sem garantálható teljes mértékben.

Robi71 2020.06.13. 17:27:34

@GYLS: Amennyiben Cou és Dembi nem hajlandó belemenni egy fizetéscsökkentésbe...aligha lesz vevőjük. Maradnak (akár kölcsönben) a szerződésük végéig, aztán ingyen távoznak. Megfejik a Barca-t amennyire csak lehet....és megérdemeljük.

sunt 2020.06.13. 17:58:01

Nemrég még az volt a sirám, hogy a vásárolt játékosokból hiányzik a klubhűség. Most az a probléma, hogy az istennek se akaenak elmenni. Én azt tartom elszomorítónak, hogy egy sor jétékos azon az áron is ragaszkodik a kialkudott pénzéhez , ha nem kap játékperceket. Szerintem az nem focista, aki rövid aktív pályafutásának minden percét nem játékkal akarja eltölteni és nem önérzet, ha olyan csapathoz ragaszkodik, amelyik őhozzá nem.

tom210 2020.06.13. 18:25:07

@sunt: Amikor a brazil Oscar Kínába szerződött nagyon sokan piszkálták h csak a pénz érdekli erre az volt a válasza h ő nem szeret annyira focizni és ez neki csak munka és a legjobb körülmények között szeretné tudni a családját. Ez is egy felfogás csak kérdés mennyire szimpatikus...

Dr Mouse 2020.06.13. 18:29:57

Kiváncsi leszek Griezmannra.

RA7 2020.06.13. 18:30:24

@tom210:
Egy teniszező srác mondott még ilyet nem olyan régen. Nem tudom már ki. Ő is kapott hideget, meleget. Pedig egyéni sport, teljesítenie kell hogy pénzt keressen, ellenben a focival. Nem kell szeretni. Ez is csak egy munka manapság, de ők legalább elmondják az igazat a sok álszent meg ááá én nem a pénzért mentem a Citybe vagy Párizsba...

GYLS 2020.06.13. 20:48:53

Kezdő: TerStegen-Roberto-Pique-Araujo-Alba-Busquets-DeJong-Vidal-Messi-Braithwaite-Griezmann

GYLS 2020.06.13. 21:03:34

Újabb név a listán. Kifizetjük Thomas Partey 50 millás árát. Van de Beek mellett/helyett örömmel venném az érkezését.

LeoMessifcb 2020.06.13. 21:12:45

@GYLS: na az mondjuk érdekesen hangzik, Partey féle játékosokkal nem átjáróház a középpálya. Viszont támadójáték, kreativitás terén ő sem a legélesebb kés a fiókban.

Frenkie82 2020.06.13. 21:18:17

Hajrá Barça!!!!!!! ;)

Barca30 2020.06.13. 21:54:09

Na megint a farkas norbika. A világ legjobb csapata lessz a malorka.

osborne 2020.06.13. 21:56:55

Hajrá Barca! - 3 kínkeserves hónap után.

Barca30 2020.06.13. 22:55:56

Ezt a busit meddig tűrik még a pályán?Ott folytatja ahogy márciusba abba hagyta. Fék az amúgy is lassú játékunkon.

BarcaForLife 2020.06.13. 22:59:14

Pique se a legjobb.....

Robi71 2020.06.13. 23:03:03

Araujo-nak még van mit tanulnia. Ilyen helyzetben kifele szorítod a támadót.

BarcaForLife 2020.06.13. 23:30:59

Messi nagyon akarja a golt

Robi71 2020.06.14. 00:06:51

@LeoMessifcb: „Országomat egy gólért!”

osborne 2020.06.14. 00:07:48

@BarcaForLife: Megvolt.

Margitka készülhet ma.

sunt 2020.06.14. 05:51:02

@Robi71:Már miért ne lenne tanulnivalója? De már most olyan Araujo, hogy vétek a helyére igazolásokban gondolkodni.

Nagybarcelona 2020.06.14. 07:56:25

www.90min.com/posts/mallorca-0-4-barcelona-report-ratings-reaction-as-lionel-messi-dazzles-in-comfortable-blaugrana-triumph?utm_source=RSS
Játèkos èrtèkelèsek. Èn Griezmannak ès Robertonak 5-t adnèk. Braithwaite nem rossz játèkos, gyors, cselez! (nálunk nem akar sok játèkos) ès sokat robotol. Griezmann tegnap csak robotolt. Roberto meg a meccs elejèn 3 gólpasszt adhatott volna, de a beadásai homályosak voltak. De Jongnak, Vidalnak, Albanak csak így tovább. Messi a Goat. Legközelebb Semedot, Arthurt a kezdőbe!

Nagybarcelona 2020.06.14. 08:07:42

@GYLS: Van de Beek ès Partey ára is kijönne Lautaroèból. Mèg vele várnèk egy èvet. Max ha Griezmannt el tudjuk adni Lautaro áráèrt.

Nagybarcelona 2020.06.14. 08:23:23

Ès a negatívumok: taktikát csak nyomokban vèlek felfedezni. A vèdelem bal oldala (Alba, Araujo) sebezhető volt, naggyá tettèk Kubot. Roberto átjáróház. Rakitic èszrevehetetlen, pedig ez egy jobb meccse volt. A kp-a nincs megszervezve, 244-et játszunk. (támadásban, ahol Messi hátrèbb helyezkedik, mint a kp-sok) A támadók pozíciója kivehetetlen, csak fel vannak tolva a vèdősorba, szèt fognak kontrázni minket. Setiennel sajnos nem vagyunk előrèbb, mint Valverdèvel. Nagyon látszódott a meccshiány, ezèrt bizakodó vagyok. Jó lenne ha a sèrülèsek elkerülnèk a csapatot. Setien nyilatkozata ellenèben jól is jöhetünk ki az 5 cserèből, mert elèg mèly a keret. Fati, Puig játszhatna sokkal többet.

zoldbela 2020.06.14. 09:35:48

@Nagybarcelona: Be kell látni, hogy Kubo egy nagyon jó játékos!
Nem kell őt nayggyá tenni, épen elég tartani!

Berbatov 2020.06.14. 09:58:17

Griezmann szenvedését rossz nézni. Annyira haszontalan a támadásban, hogy az már művészet. A dán 18 millióért hozza ezt, sőt többet is. Kevésbé ugatja a játékot.
Ansu meg szerintem el lesz felejtve, mert játszania kell a 120 millás befektetésnek...

GYLS 2020.06.14. 11:00:50

A tegnapi és a keddi mérkőzést vehetjük formába hozó felkészülésnek. Péntektől viszont már több kell. Öt nem könnyű mérkőzés vár a fiúkra, Sevilla-Celta-Villareal idegenben, Bilbao-ATM hazai pályán. Szerintem ezeken a meccseken dől el a bajnoki cím.

Dr Mouse 2020.06.14. 11:31:27

@Berbatov: Én is hasonlóan láttam. Barto - és ezáltal az éppen aktuális Barca edző, - az ilyen és ehhez hasonló "igazolásoknak" a fogja ma a csapat. Cou, Dembi, Grizi...

Dr Mouse 2020.06.14. 12:12:09

@Raven1975: Már ne haragudj, de én nem tanultam angolt, írd már ide, mit mondott Pelé.

DISTANTxTHUNDER 2020.06.14. 12:13:23

@Berbatov: Már Griezmann is haszontalan, itt tartunk.. :) Előbb a Dortund extra tehetségének tartott Dembi, aztán Coutinho aki a Liverpoolnál elég szépen lette a névjegyét, most meg a világbajnok francia válogatott motorja, Griezmann.. nem gondolod hogy ha 3 ilyen kaliber is elbukik akkor nem bennük van a hiba? És pls ne hasonlítsuk már Brétvétet Griezmannhoz mert ez legalább akkora sértés mintha Husztit hasonlítanánk Messihez.. Ansu pedig majd akkor játszon ha csináli is valamit a pályán, mert vele kapcsolatban a csapból is az folyik h mekkora tehetség és eddig volt 2 jobb meccse..

kritizator 2020.06.14. 12:22:40

@Dr Mouse: baromság, mémnek elmegy

Be semm kellene tenni egy komoly blogba

kritizator 2020.06.14. 12:23:57

@DISTANTxTHUNDER: nem gondolod hogy ha 3 ilyen kaliber is elbukik akkor nem bennük van a hiba?

Ezt írtam /mondtam kb. 1/2-1 éve

Jatekostemeto vagyunk

DISTANTxTHUNDER 2020.06.14. 12:50:52

@kritizator: Igen, sokan írták ezt.. sokan írták azt is hogy Griezmann majd tuti beválik, és ha így lesz az azt bizonyítja hogy Cou és Dembi voltak kevesek ide..

Robi71 2020.06.14. 13:16:54

@Nagybarcelona: Grizi tökéletes lenne az Inter-ben....ugyanazt játsszák, mint az Aleti (csak gyengébb kivitelbe).. Masszív védetés mellett egy 4411 vagy 3511-et játszanak, amiben Grizi-nek meglenne a helye a center (Lukaku) mögött.
Kérdés, hogy akar-e menni?....

Raven1975 2020.06.14. 13:39:15

Marc-André ter Stegen a Mallorca elleni meccset 94%-os passzpontossággal fejezte be. (68 passzból 64 volt sikeres). A La Liga 2005/06-os idénye óta ez a legmagasabb arány a kapusok között. [OptaJose]
uploads.disquscdn.com/images/e2619aac5d5159603f143215f1d660db322e5667acaf2d32c0392b5840a08bcf.jpg

Red Cule 2020.06.14. 15:10:47

@Dr Mouse: hogy Messi csak a bal lábát használja

Máté Nagy00 2020.06.14. 15:12:52

@Raven1975:
Hát ennyit egy kapusnál sincs a labda mint Stegennél...engem ez elszomorít h hátul kell adogatnunk.. siralmas szerintem

sunt 2020.06.14. 18:48:15

Kuboért persze piti összegen spóroltak - már most háromszor annyit ér, mint Gríz.

Barca30 2020.06.14. 18:50:35

Érdemes meg nézni, hogy tegnap grizi, robi, breitv rengetegszer beindultak de labdát indítást nem kaptak, hanem stegennél kötött ki a labda. Szörnyű.

Dr Mouse 2020.06.14. 19:05:19

@Barca30: Ez szerintem edzői hiba. Mert a szünetben egy normális edző egyszerűen leugatja a középpályások fejét ilyen játék láttán.

Máté Nagy00 2020.06.14. 19:45:30

@Dr Mouse: nem mondanam edzo hibának hanem szar keretnek..nincs Messin kivul olyan jatekos aki normalisan lát a pályán..tegnapi kp kezdő De Jong-Busquets-Vidal mind 3 kb védekező kps(vagy amit Busquetsre szoktak mondani mélysegi iranyito) igy ne várjunk sok mindent..nincs a keretbe egy irányito kps ami szinte elengedhetetlen..
Puig ha mar ott van kedden adnék neki esélyt de mindenkepp kellene egy De Bruyn kaliber.
Keddi meccsen megprobálnék egy Arthur - De Jong- Puig 3ast

hokihari 2020.06.14. 20:02:35

Stabil magabiztos gyözelem.Igy tovabb.

Força Barça! 2020.06.14. 20:52:46

Ma délután is tartott egy átmozgató edzést Quique Setién.
www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/photos/1681784/post-match-recovery-at-the-ciutat-esportiva Messi és Griezmann nem edzettek, őket a masszőr vette kezelésbe. Mindketten egészségesek és bevethetőek lesznek a Leganés elleni bajnokin.

Dr Mouse 2020.06.14. 21:51:29

@Máté Nagy00: Nem értek Veled ebben egyet. A keret nem "szar" egyszerűen a csapat vezetése nem korrigálja a hibákat.
Itt a többség huszonéves fiatalokból áll, ők még alakíthatók, formázhatók, - de a 30+ osok is.
Mindannyian ismerjük a Barca gyengéit. Akkor minek vannak a napi edzések? (Ez nem annyira Bartomeu sara.)
Ha tudjuk azt, hogy a csapat ha az ellenfél kapujánál szöglethez jut, - de a szögleteknél veszélytelen,- akkor azt miért nem gyakorolják? Ha nincs a kp-n támadó szellemű játékos, akkor miért nem keresik?
Ha rossz a csapat kondiciója, akkor miért csak azt látni,hogy heten-nyolcan körbe állnak és "cicáznak"? Miért nem futnak mint a bolondok?
Ez a csapat nem gyenge! Ez a csapat min. 2 ponttal vezetői a spanyol bajnokságot a Real előtt!
Lehet, hogy nem fognak BL-t nyerni, de Spanyolországban ők állnak a tabella élén.

Máté Nagy00 2020.06.14. 22:33:37

@Dr Mouse: nem az egesz keretre ertettem h szar hanem a kozeppalya osszetetelere ugyanis kb 1 posztra van 3 játékosunk.. Busquets,De Jong , Arthur.. Arthurt még lehet mashol jatszatni de pl De Jong csak szenved mert neki Busquets helyén kéne játszania.
És hiába vagyunk teli védekezőbb kpsokkal igy sincs semmi kozeppalyank siman átszaladnak rajtunk.
Na ez viszont már edzői hiba.

Mihail84 2020.06.15. 08:51:05

@DISTANTxTHUNDER: Coutinho a bayernben is egy szar.... Ennyi volt benne kifingott mint a legtöbb brazil huszonévesen. Griezmann már a francia válogatottban a vb-n gyakorlatilag észrevehetetlen volt. Nem mondom hogy egy rossz játékos de ahogy nézem benne is ennyi volt. Szerintem vagy nem fekszik neki a csapat játék stílusa de akkor a francia válogatottban se fekszik?? Dembele meg amikor játszott zömmel hozta a jó formáját meg a góljait, csak hát szegénykém üveglábú

Máté Nagy00 2020.06.15. 09:23:43

@Mihail84: jó formát hozott Dembele? Na ne vicceljunk mar... volt par szép gólja az tény illetve pár szép megmozdulása de a jó formától nagyon messze állt.

Mihail84 2020.06.15. 09:29:35

@DISTANTxTHUNDER: És igazad van "brétwét"- et coutinhoval összehasonlítani nettó baromság mert a dán sokkal jobb....

Mihail84 2020.06.15. 09:34:31

@Máté Nagy00: Azt mondtam zömmel amikor nem volt sérült, hozta a gólokat.
Az már más kérdés hogy az utánna való sérülés sorozatokból kifolyólag egyszerüen képtelen volt formába lendülni. De dembelénél nem csak ez volt a probléma a hozzáállása a futballhoz a késései az étkezési szokásai stb. Nem azért nem játszott utánna rosszul mert az edző nem volt képes beépíteni hanem a munkához való hozzáállása és a sérülései miatt.

Mihail84 2020.06.15. 09:59:44

@Máté Nagy00: És dembelé a barcelonai pályafutása elején amikor nem volt sérült igenis egy jónak mondható formát hozott....

GYLS 2020.06.15. 10:02:41

Véleményem szerint a keret kettő szempontból biztosan kritizálható. Egyrészt nem ideális a keret kor szerinti összetétele. Az ideális arány kb. 20-60-20 % (25 alatti-25 és 30 közötti-30 feletti) lenne. Nálunk ez jelenleg 30-30-40. A másik ok pedig az, hogy ez a személyi összetételű keret már nem alkalmas a technikára épülő gyors tiki-takára, de arra a játékra sem, ami inkább a fizikai képességeket teszi előtérbe (Pool, Bayern).

DISTANTxTHUNDER 2020.06.15. 10:04:53

@Mihail84: Vagy nem lehet hogy folyamatosan olyan edzők dolgoznak a Barcában a klasszisokkal, akik Brétvétekhez szoktak? Nem akarom kritizálni a Bayernt mert nem érdekelnek, de ott sem egy top manager ül a kispadon.. érdekes, Kloppnál tudott hozni egy olyan formát Cou hogy 160 millio eurót ért nekünk, ami nem véletlen (még ha túlzó is egy kicsit)..

Mihail84 2020.06.15. 10:14:54

@DISTANTxTHUNDER: Igen a Poolnál. Aztán eljött egy bizonyos kor ami a braziloknál sajnos vízválasztó és elkezdték a lefelé ívelő szakaszt. Emlékezzünk vissza csak a legnagyobb brazil zsugásokra, Ronaldo Rivaldo Ronaldinho Robinho Oscar mind 27-28-30 évesen elkezdték a lefelé ívelő szakaszt.

Máté Nagy00 2020.06.15. 10:23:34

@Mihail84: azért Coutinhot nem hasonlítanám Ronaldinhoekhoz...ő egy szerény srác nem hiszem h nála azzal lett volna baj mint a többi általad felsorolt brazillal..ott van Dani Alves peldaja 30x éves koraig hozta a jó formát. Ez a részedről csak àltalánosítás

Mihail84 2020.06.15. 10:28:55

@DISTANTxTHUNDER: Meg ezt se értem hogy a menedzserek brétwétekhez vannak szokva. A klasszisok nem azért klasszisok mert ők csak ilyen meg olyan edzőnél képesek jól játszani. A klasszisok azért klasszisok hogy bármilyen edzőnél hozzanak egy bizonyos szintet. Ennyi erővel Suarez meg Messi mért nem játszik szarul ilyen edzők alatt??

Mihail84 2020.06.15. 10:31:21

@Máté Nagy00: Én a nagy zsugásokra mondtam ezt. Nem a hátvédekre. Ennyi erővel Roberto Carlos vagy mondjuk Cafu is 30+ osan tolta a klubjában.

DISTANTxTHUNDER 2020.06.15. 10:51:39

@Mihail84: Azért mert Suarez és Messi bele vannak szokva a Barca régi taktikájába, és ha megfigyeled, ők azt játszák. Ahogy elkezdenek velük variálni, nagyságrendekkel esik vissza mindkettő teljesítménye..Messi abból építkezik amit Guardiola alatt tanult, Suarez meg szerencsére hamar megtalálta a közös hangot Messivel..

Dr Mouse 2020.06.15. 16:36:08

@DISTANTxTHUNDER: Én nem látok semmiféle stratégiát/taktikát a Barca játékában.
Én azt látom, hogy az "öregek" óriási rutinja hozza a meccsek javát.

zoldbela 2020.06.15. 17:45:38

@DISTANTxTHUNDER: Ajjaj, nagy a baj!
Ha Messinek nem lett volna edzője Guardiola, akkor ...?
Ezt te sem gondolhatod komolyan, de akkor miért sugallod?!

Mihail84 2020.06.15. 21:15:35

@DISTANTxTHUNDER: És szerinted a rossz taktika miatt felejtett el Coutinho focizni? Ugyan már....volt egy-két kiemelkedő szezonja a poolnál na és?? Ilyet nem egy játékosnál láttunk már. Aztán szép lassan eltünt a mezőnyben. Ennyi volt benne és kész. Nem kell ezen lovagolni csak el kell fogadni.

sunt 2020.06.16. 05:16:58

Így látom:
Ter Stegen: 10
Neto:5
Semedo:6
SR:5
Piqué:7
Lenglet:6
Umtiti:5
Ajaujo:6
Alba:6
Firpo:3
Rakitic:5
Busquets:5
de Jong:8
Vidal:7
Arthur: 6
Messi: 10
Suarez:7
Braihwaite:6
Fati:7
Griezmann:4
süti beállítások módosítása