A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Dembelé felépülése korántsem a tervek szerint halad

2023. március 17. - culee14

Ousmane Dembele sérüléséből való felépülése a hírek szerint nem a tervek szerint halad, és a Barcelona továbbra is bizonytalan abban, hogy mikor térhet vissza.

Eddig úgy gondolták, hogy Dembele a nemzetközi szünet után, április 1-jén, az Elche ellen térhet vissza, de úgy tűnik, most már ez is kétséges.

A legfrissebb hírek a Diario Sport és a Mundo Deportivo oldaláról származnak, akik úgy vélik, Dembele még mindig egyedül edz a Barcelonánál, és a felépülése "nem a várt ütemben halad".

Dembele állítólag nem érzi magát túl pozitívan, és a Barca egyáltalán nem akar kockáztatni, mert félő, hogy tovább ront a helyzeten.

A Sport hangsúlyozza, hogy Dembele nem szenvedett visszaesést, egyszerűen csak tovább tart a gyógyulása, mint eredetileg várták.

A csatár már majdnem két hónapot kihagyott, és valószínűleg most még egy kicsit hosszabb időt tölt majd a pálya szélén.

A Barca reméli, hogy Dembele április 5-én, a Real Madrid elleni Copa del Rey-elődöntő visszavágójára már bevethető lesz, azonban csak akkor léphet pályára, ha 100%-ig felépül.

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1018074114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása