A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Baldé nyilatkozott a Mundo Deportivonak

2023. szeptember 06. - Youaintmjbaby

A tavalyi szezon nagy felfedezettje, a 2023-as Golden Boy díjra is esélyes Alejandro Baldé, a válogatott összetartás alatt adott egy rövidebb interjút a Mundo Deportivonak.

agencia-efe_multimedia_55011352025_multimedia_photos_55011352025004_file.jpg

Arról, hogy a Barcelonában képzeli el jövőjét: "Szeretnék meghatározni egy korszakot Barcelonában. Ez életem klubja, 13 szezon óta itt játszom és remélem hosszú karrierem lesz a csapatnál."

Lamine Yamalról: "Egy nagyon jó játékos, olyan szélső képességekkel, amik hiányoznak a mai labdarúgásból. Sokat fog nekünk segíteni mind Barcelonában, mind a spanyol válogatottnál."

A jelenlegi Barcelonáról: "Sok erősítés érkezett és erős csapatunk van, de tavaly is az volt. Próbálunk lépésről lépésre haladni és minden trófeáért harcolni. A nap végén, a Barcelonának mindig ott kell lennie."

A szerződés hosszabbításról: "Az ügynökeim dolgoznak rajta, de minden jól halad. Szeretném folytatni."

A Bajnokok Ligájáról: "Harcolunk kell a Bajnokok Ligájáért. Az elmúlt két évben kemény ütéseket kaptunk, de idén jobban kell teljesítenünk."

Az új szerepköréről: "Valóban idén másképp játszunk. Támadásban szélsőként kell funkcionálnom. Próbálom a legjobbamat nyújtani az új pozícióban. Kezdek hozzászokni és biztos vagyok benne, hogy jól fog elsülni.

Cancelo érkezése változtathat-e a Barca játékán: "Talán, mert ő egy támadó szellemű szélső védő, de tud játszani más pozíciókban. Középre húzódva is segíthet nekünk. Egy jó játékos, aki ad a csapat játékához bárhol is futballozik."

Xaviról: "Ismeri a csapatot. Tudja hogyan gondolkodnak a fiatal játékosok, hiszen ő is volt ebben a szituációban. Ez sokat segít nekünk."

Az új igazolásokról egy szóban: "Gündogan - vezér, Félix - tehetség, Cancelo - klasszis, Inigo és Romeu - fal"

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6918208603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása