A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Barcelona-Real Betis elé

2023. szeptember 16. - Youaintmjbaby

A válogatott szünetről egészségesen, önbizalomtól duzzadóan tértek vissza Xavi játékosai. Ennek megfelelően szeretnék folytatni az erős szezonkezdést, a spanyol bajnokság 5. fordulójában, szombat este 21:00 órától, a Real Betissel szemben.

image_1.png

Az FC Barcelona második bajnokijára készül az Estadi Olimpic Lluis stadionban. A Getafe elleni idegenbeli botlás óta, három győzelemmel folytatták Lewandowskiék, ma este pedig a felemásan startoló Real Betis lesz az ellenfél.

 

Xavi nyilatkozata a találkozó előtt:

"Készen állunk a Betis elleni találkozóra, mindenki visszatért a válogatott szünetről. Nehéz meccs lesz."

"A Betisnek kiemelkedő játékosai vannak, mint Isco, Ayoze, Willian José vagy éppen Borja. Szeretik, ha náluk van a labda, kulcsfontosságú lesz a labdabirtoklás."

"Rotálni fogom a játékosaimat. 7 mérkőzésünk lesz a következő 22 napban, szüksége van a játékosoknak a pihenésre."

"Szükségünk van a szurkolókra, a héten három mérkőzésünk is lesz otthon, ki kell jönniük az embereknek a Montjuïcba."

Kitért a jövőre, serülésekre is:

"Elégedett vagyok a projekttel, hamarosan bejelentik a szerződéshosszabításomat." 

"Ha minden jól megy, Araujo visszatérhet jövőhéten."

"Gündogan edzett tegnap. Meglátjuk majd, hogy érzi magát és ez alapján döntünk a meccsről."

Ferranról is beszélt:

"Elmondtam Ferranak, hogy dícséretes amit tett, egyedül változtatott a helyzetén. Egy igazi példakép a csapattársai számára is... fontos szerepe lesz."

 

Pedri és Araujo még biztosan nem lesznek elérhetőek, illetve a hírek szerint Raphinha és Yamal sem kezd, fáradtság és óvatosság miatt.

A Sport szerint várható kezdő:

Ter Stegen; Cancelo, Koundé, Christensen, Balde; Oriol Romeu, De Jong, Gavi; Joao Félix, Lewandowski, Ferran Torres.

 

A Betis egy győzelemmel indított, majd döntetlennel és verességel folytatta a bajnokságot, a válogatott szünet előtt pedig újra visszatértek a győztes útra. Iscora mindenképpen érdemes lesz odafigyelni, hiszen bombaformában kezdte a szezont a spanyol, ahogy Willian José is, 4 meccsen 3 góllal. Pellegrini sérülés miatt nem számíthat viszont Bravora, Carvalhora, Fekirre, Luiz Henriquére és Ruibalra sem.

 

Egy esetleges győzelemmel, ha ideiglenesen is, de átvenné az első helyet a tabellán az FC Barcelona. Ebben komoly segítséget nyújthat a Xavi szavait meghalló szurkolótábor, akik a hírek szerint minden jegyet elkapkodtak, így először lehet teltház a Montjuïcban.

 

 

 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2118215463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2023.09.16. 14:16:26

Szerintem a mai meccset kötelezően hozni kell a csapatnak. Normális játékvezetést várok és remélhetőleg senki nem sérül le! Força Baaaarça!

Bivi76 2023.09.16. 16:31:21

Parádézó Joao Félix-el kötelező győzelmet várok. Egy rendkívül tehetséges játékos, aki pengés focit játszik. Azt szeretném, hogy húzóembere legyen a csapatnak, és BL győzelemig vezessen minket. Visca el Barca!
süti beállítások módosítása