A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Barcelona – Betis utórezgések

2023. szeptember 17. - Youaintmjbaby

A kiütéses bajnoki siker után Félix, Ferran és Xavi nyilatkozott a médiának.

f6lvf1qwgaef1rv.jpg

Félix:
„- Nagyon boldog vagyok, hogy kezdhettem. Könnyű egy ilyen jó csapatban játszani.
- Szükségem volt erre a változásra és a családomnak is.
- Próbáltam keresni a labdát az első gólomnál és betaláltam.
- Fontos, hogy Lewandowski gólt szerzett. Ő egy csatár és a csatárok gólokon élnek.
- Nagyon keményen dolgozom, hogy elérjem megint a legmagasabb szintem. A csapat erős. Amikor jó a struktúra könnyen jönnek a gólok.
- Canceloval közösen érkeztünk és a célunk segíteni a csapatot. A végsőkig fogunk harcolni.
Már a keddi Bajnokok Ligája mérkőzésre gondolunk.”

Ferran:
„- Őszintén próbáltam erősen elrúgni a sorfal felett a labdát, de így sikerült. Ha jól mennek a dolgok a labda utat talál a kapuba akár szerencsésen is.
- Sokat fejlődött a csapat idénre. Kiváló munkát végzett az edzői stáb. Sok boldogságot fogunk okozni a Culéknak.
- Most megmutatom mire vagyok képes. Nagyon magabiztosnak érzem magam.”

Xavi:
„- Nem játszottunk tökéletes meccset. Kiváló teljesítmény volt, de nem tökéletes. Elveszítettünk pár labdát fontos helyeken és ez nem történhet meg. Fejlődnünk kell sok mindenben.
- Lewandowski nagyon jól játszott az elmúlt két meccsen.
- A nyáron Ferran azt mondta maradni fog. Csak a itt akar sikeres lenni. Nagyjából senki nem hitt neki, de most minden kétkedőnek bizonyít. Hihetetlen mentális ereje van.
- Amikor edzed őket akkor veszed észre Cancelo és Félix zsenialitását. Több variálási lehetőséget biztosítanak nekünk és jobbá teszik a csapatot.
- Nehéz lecserélnem Gavit a pályáról. Gyors, sok szerelést mutat be, komoly nyomást helyez az ellenfélre… ő a csapat szíve.”

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9218216373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2023.09.18. 17:00:27

Eddig Ferran ígérete bevált, amit a szezon előtt mondott és az ő gyönyörű góljának örültem a legjobban. A szabadrúgás gólja az mindent vitt. João Cancelo a maga eleganciájával és gyors helyzet felismerésével játszott végig és ez átragadt a társaira is. João Félix gólja is nagyon tetszett, egy ilyen gólt nem sokan képesek összehozni egy ilyen helyzetben. Felszabadultan játszottunk, sok mozgással és minden gól élményszámba ment. Összességében azért összelapátolt a csapat egy 2.55-ös xG-t és jár a gratuláció! Visça el Barça!
süti beállítások módosítása