A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Győztes csata a pályán, háború a pályán kívül

2023. szeptember 29. - Youaintmjbaby

Az FC Barcelona hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Sevillát a spanyol bajnokság 7. fordulójában.

f7olomvxqaazfah.jpeg

Már a találkozó előtt óriási port kavart a két csapat viszonya. A hírek szerint a sevillai vezetők nem voltak hajlandóak a szokásokhoz hűen együtt ebédelni a Barca vezetőivel a Negreira ügyre hivatkozva. A katalán csapat ezek után hivatalos felületein jelentette be megszakít minden kapcsolatot az aljasan viselkedő andalúz klubbal.

Ilyen előszelekkel vágtak neki a csapatok a kemény, harcos találkozónak, amit a kimaradt helyzetek sorozata után a 76. percben döntött el a Barcelona. Ferran beadását Yamal próbálta meg visszafejelni Fermínnek, a labda pedig végül Sergio Ramosról pattant a kapuba.

Megszenvedett a Barca, elveszítette Raphinhát is, de nagyon fontos 3 pontot szereztek Xaviék.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6118224739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Força Barça! 2023.10.02. 20:53:49

xG Barcelona (2.56) 1-0 (1.08) Sevilla understat.com/match/22757 Megvettük Ramost is a Negreira ligába, szerintem egyébként korrekt, megérdemelten megnyert meccs volt, ahol a gól kompenzálta az addigi szerencsétlen szituációkat. Visça el Barça!
süti beállítások módosítása