A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Nem véletlenül került ki a kezdőből Dembélé?

2018. október 27. - KJDaniel

dembi.jpgOusmane Dembélé bár remekül kezdte a szezont, a kezdőcsapatba is sikerült beverekednie magát, most mégis úgy tűnik, hogy kegyvesztetté vált Valverde szemében.

Dembélé 2018/2019-es szezonja sokkal jobban indult, mint az egy évvel az előtti, a Spanyol Szuperkupában az ő góljával verte a Barcelona a Sevillát és hódította el a kupát, ráadásul a bajnoki rajt sem sikerült rosszul a fiatal francia játékosnak, hiszen 9 meccsen 3-szor is sikerült betalálnia az ellenfelek kapujába.

Azonban egyszer csak Valverde kirakta őt a kezdőcsapatból és a Tottenham elleni meccstől fogva már csak a kispadról figyelhette társait.

Sokan nem értették ezt a húzását Valverdének, azonban a történethez hozzátartozik, hogy nem csak Arthur remek teljesítménye miatt szorult ki Dembélé a kezdő 11-ből, hanem a sorozatos hozzáállásbeli problémák is közrejátszottak az edző döntésében.

Először a 'Cuatro' hozta le azt a hírt, miszerint Dembélé a Spurs elleni meccs előtt majd fél órás késéssel érkezett meg a Camp Nou-ba. A játékosok, és a stáb már este hét órakor a Nou Camp-ban voltak, a fiatal francia azonban 25 perccel később, 19:25-kor jelent csak meg.

A klub az esetet követően figyelmeztette a már többször is problémát okozó fiatalt - akinek már nagyjából ez a 3.-4. figyelmeztetése volt a Barcelona részéről.

Azonban itt még nem ért véget a történet, mert a tegnapi edzésről is majdnem elkésett Dembélé, aki mindössze 5 perccel az edzés előtt jelent meg, úgy, hogy valószínűleg Valverde már legalább fél, de inkább egy órával is előbbre hívta oda a csapat tagjait.

Ousmane Dembélé tehát nem képességbeli problémái miatt nem játszik, sokkal inkább a hozzáállásával vannak problémák. Ez azonban egy olyan dolog melyen csak is ő tud változtatni, és ha szeretné még idén a kezdőben találni magát, akkor kell is, hogy változtasson.

Ti mit gondoltok a francia helyzetéről?

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr7714325049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eminusz 2018.10.27. 15:52:38

Az ilyen problemas jatekosok, legyenek akarmennyire is jo kepesseguek, soha nem maradhattak a Barcaban... Ugy gondolom Dembelenek sincs maradasa es ez az utolso szezonja nalunk.. Pedig boven van benne potencial es mar meg is kedveltem, de ennek ellenere ezuttal en teljesen egyet fogok erteni a vezetoseggel, ha szerzodest bontanak vele.

celestial 2018.10.27. 15:55:13

"Dembélé? Igen, a múlt meccsre kicsit későn érkezett. De ez nem számít, nem ez alapján döntöttem az Inter elleni kezdőről. Én mindig a sporteredményeket, az edzésmunkát veszem figyelembe, ill. azt, hogy adott pillanatban melyik csapat képes elérni a győzelmet. Dembélé nagyon sokat ad nekünk, és mi sokat segítünk neki. Fiatal és még időre van szüksége, s kizárólag a sportra kell koncentrálnia."

Ezek Valverde szavai....
Amúgy Inter elleni meccs...
Másnak egyébként hány késése van?
És egyszer már kérdeztem de akkor újra, hogy akkor mi Malcom bűne?
Ő edzésre se jár?
Ennyit kívántam hozzátenni...
Kb Dembi helyzetéről vitázunk állandóan egy két emberkével...

H.Stoichkov 2018.10.27. 15:58:36

Vááá működik az oldal? Én voltam nagyon hülye vagy miután pár hónapja amikor erre az új verzióra váltott eltűnt az oldal egy időre? Néha klikkeltem és nem dobott be semmit. Azt hagytam a francba, tegnap elém került és tádám.

LDzsi 2018.10.27. 16:08:26

@H.Stoichkov: egyszercsak hirtelen leállt, pár hónapig nem volt, majd KJDaniel és Berbatov újra alkotta a blogot.

KJDaniel 2018.10.27. 16:17:47

Csak annyit szeretnék elmondani még itt az elején, hogy a cikk nem azért íródott, hogy Dembélét negatívan állítsa be vagy bármi hasonló, én nagyon is kedvelem az ő játékát, sokszor képes váratlan megoldásra, csak hát vannak ezek a hülye dolgai amiket igazán elhagyhatna/kinőhetne..:)

KJDaniel 2018.10.27. 16:20:52

@H.Stoichkov: Igen..mi sem tudtuk, hogy mi történt, minden szó nélkül megszűnt a blog és vártam hátha csak egy felújításon megy keresztül vagy esetleg ideiglenesen szünetel de aztán rá egy hónappal később úgy döntöttem újraindítom, mert hiányzott a blog, illetve az, hogy tudjam olvasgatni a többiek véleményét a Barcával kapcsolatban:)

Sörenzen 2018.10.27. 16:23:44

@celestial: Nem vitázom Veled, csak a véleményemet mondom.
Ha Dembele fegyelmezetlen. - állandóan elkésik, nem rendesen edz, stb. - nem az ő hibája (persze az övé is) hanem azé aki megvette a Barcának.
Ugyanis ha én veszek valamit/kit, akkor előtte alaposan "lekáderezem" hogy milyen az "áru."
Ha 140(!) millió ennek az ára, akkor naná, hogy még a s@ggébe is belenézek. Ha D. fegyelmezetlen, akkor az volt az előző csapatánál is. Nem?

celestial 2018.10.27. 16:49:26

@Sörenzen: de...
De kérdem én, hogy a szezon elején fegyelmezet volt nem késett rendesen edzett ( mondjuk ez az edzés nekem új info)
Ha igen akkor mi változott azóta? Engem ez érdekelne igazából...
Ha meg akkor sem akkor mit keresett a kezdőben?

Sörenzen 2018.10.27. 17:42:22

@celestial: Én úgy gondolom, hogy D. nem változott, előző "munkahelyén" ugyanígy viselkedett.
Ha meg változott, akkor az azért van, mert akiért 140 millió eurót fizet egy top egyesület, az ha nem kellően érett, beképzelt, nagyképüvé válhat.

celestial 2018.10.27. 18:22:52

@Sörenzen: nem tudom tényleg...mondjuk Messiék mellett nagyképüvé válni és ezért késni meg nem tudom mit csinálni/nem csinálni...sztem ha így lenne akkor Malcom lenne a kezdőben/padon Dembi pedig kb abban a szituban amiben most Malcom...sztem így a logikus....meg gondolom valaki leültetné és azt mondaná neki, hogy figyelj öcskös akkor arcból visszza és akkor minden rendben lesz vagy nézheted a lelátórol a többieket...tuti megvan a Barcánál is erre az ember + az edzőnek ilyesmivel is kell foglalozni...

DISTANTxTHUNDER 2018.10.27. 18:28:01

Ha ez igaz akkor hatalmas bukás volt leigazolni.. pedig remek képességű játékos :/

kritizator 2018.10.27. 18:45:06

"aki mindössze 5 perccel az edzés előtt jelent meg,"

Akkor viszont nem kesett el:)

Raven1975 2018.10.27. 19:28:54

Valverde: "Dembélé hozzáállása? (A héten az egyik edzésre az utolsó pillanatban esett be.) Ez nem számít, a taktikai értekezleten végig ott volt."

Lacisári 2018.10.27. 20:48:41

Ez Abidal júliusi nyilatkozata:
“Nagy büszkeséggel tölt el, hogy bemutathatjuk Malcomot, akit már 2014 óta figyelünk, amikor még Brazíliában játszott. Tökéletesen alkalmazkodott Európához, a Bordeaux együtteséhez, illetve több vezetőedzőhöz is. Gyorsan észrevettük, hogy illik a Barçába, így azon dolgoztunk, hogy leigazoljuk. Ballábas, de mindkét szélen bevethető. Brazíliában a baloldalon kapott inkább lehetőséget, míg Európában rendre a jobboldalon vetették be őt. Továbbá tud a középpálya közepén is játszani. Fiatal játékos, nagy jövő előtt áll. Benne van a gól, de remek szeme van a gólpasszokhoz is.”

Dembélé

“Erős együttest kell összeállítanunk, hogy a céljainkat elérjük a következő szezonban. Két olyan játékosról van szó, akik ugyanazon a poszton játszanak, de az idény hosszú. Dembélé nagyon fontos játékosa a keretnek, nyugodtnak kell lennie Malcom leigazolását illetően.”

Most is az ő nyilatkozatára lennék kiváncsi, nem a gyanús gitt szurkolói újrarágására.

Robi71 2018.10.27. 22:15:04

Nem kell keresni semmi logikus magyarázatot a viselkedésére...csak simán ostoba a srác. De ezt első perctől tudta mindenki...ilyen volt a Rennes-ben és a BVB-ben is. De mivel roppant tehetséges mindenki abban reménykedett, hogy elnövi az elnöhetetlent (lásd Balotelli). :)
Szerintem elérte a végállomást rekordösszegért leigazolta a Barca és rekordösszegű fizetést adott neki. Amennyire lehetetlen beépíteni ő a csapatba legalább annyira nehéz lesz eladni őt. Most már mindenki számara egyértelmű hogy belülről romlott az alma. :(

H.Stoichkov 2018.10.28. 00:07:48

@Eminusz: @LDzsi: @KJDaniel: Köszi srácok az infót. Valamint köszönet KJDaninak és Berbatovnak, akik nem hagyták veszni kicsiny, sokszor vitázó, de azért összetartó közösségünket. Oh Dani, már bele is pofáznék, :P Mivel felvállaltad a blog írását stb, ezért, mint író magadtól is próbálsz majd objektív lenni (veszel át híreket innen onnan), de véleményem szerint utána ne mentegetőz, hogy nem dembele ellen írtad mint pl. most! Valószínűleg külföldi vagy egyéb oldalakon olvasod Te is a híreket, tényeket stb., Te feldobod, majd alatta mi anyázunk egymásra :) hajrá hajrá

H.Stoichkov 2018.10.28. 00:11:03

@DISTANTxTHUNDER: Jó kis csere lehet így is, nevelni kell, a játékában nagyon pozitívan csalódtam. Bukni meg nem fogunk, úgy felmentek az árak, hogy év végén simán érhet 150et is.
süti beállítások módosítása