A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #RayoBarca

2018. november 04. - Berbatov

Valverde: "Az Atlético x-elt, a Real szenvedett otthon, a Valencia kikapott... A La Liga egy nehéz bajnokság, és időnként a győzelem egy diadallal ér fel. A hozzáállásunk mindig ugyanaz, tegyünk érte, ez jelentette ma a győzelmet. Jól kezdtünk, de aztán rengeteg problémát okozott nekünk az ellenfél. A góljuk után magabiztosabbak lettek. Törekedtünk a győzelemre, és végül volt jutalma az erőfeszítéseinknek. Örülök a győzelemnek, a csapatnak volt karaktere, és ez a legfontosabb."

Suárez: "Nagyon nehéz meccs volt, de végül a csapat tudta, hogy miképpen fordítsa a maga javára a találkozót. A vezető gólunk után visszavettünk, és jobban játszott az ellenfelünk, Valverde biztosan nem elégedett az attitűdünkkel. Önkritikusnak kell lennünk, de a legfontosabb feladatot teljesítettük, megnyertük a találkozót."

Jordi Alba: "Piqué az edzéseken nem megy előre, és nem játszik támadót. A csapat jól reagált, és begyűjtöttük a három pontot."

Vidal: "Nagyon fontos győzelem volt, a csapat akarta a pontokat, és a végén megszereztük az összeset."

Rakitic: "Az ilyen típusú mérkőzéseken aratott győzelmek erősebbé tesznek bennünket. Fel tudtunk állni, boldog vagyok a győzelem miatt." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9214343229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celestial 2018.11.04. 12:48:58

Suarez : " A vezető gólunk után visszavettünk"
Jordi Alba : "Az első 30 percben remekül játszottunk, aztán eljött egy pillanat, amikor mindannyian megnyugodtunk. Ekkor két gólt is kaptunk. "
Busquets : "Nagyon jó mérkőzés volt, de ezen az estén mindannyian kissé fáradtak voltunk."

Úgy látszik ezt a megnyugszunk( lenézzük az ellenfelet) mert rúgtunk egy gólt már sohasem fogjuk kinőni sajnos....
A fáradtak voltunk dologra meg annyit hogy nem lesz ez egy kicsit korai? Hosszú még a szezon....Rotálni értelmesen!!!!!!!

2018.11.04. 12:57:12

@celestial: Alba - Rakitic- Sergi Roberto fáradt lehet hisz a belét kihajtja minden meccsen de vajon Busquets mibe fáradt el ???

Robi71 2018.11.04. 13:10:21

@celestial: "visszavettünk", "mindannyian megnyugodtunk", "kissé fáradtak voltunk."....ugyan már, mitől? Egy hét telt el az előző bajnoki óta és még csak a 11. fordulónál tartunk.
Igazából csak azért mondták, mert kevésbé kínos, mint a "lefocizott minket az ellenfél". :)
Biztosan lesz ilyen egy párszor még ebben a szezonban, amikor "kissé fáradtak"leszünk. :)

Kertai Dávid 2018.11.04. 13:59:07

nem értem miért nem lehet visszatenni kp-ra Coutinhot, egyszerűen szerintem nem az ő posztja ez a bal szélső támadó... amióta ott játszik a teljesítménye is visszaesett :/ néha lő egy gólt, de ez nem az a Coutinho aki tavaly, vagy a szezon elején játszott... Arthurt is lehet dicsérni mert tényleg elég labdabiztos meg pontos, de ideje lenne előre is játszani! Tegnap de már a real ellen sem mutatott valami sokat, kevés az ha valaki pontosan passzol... De az igaz hogy nem nyúltunk legalább mellé vele, nagyon jó játékos lesz! Rafinha meg szerintem nulla... kb semmit nem csinál ami hasznunkra válna, Robertot számtalanszor indíthatta volna de semmi, plusz ilyeneket ilyen szinten nem lehet csinálni hogy ziccerben a kapuralövésből bedobás lesz, azt csinálja mint Denis... Inter ellen nem ártana valami változtatás a csapaton mert kezdenek belefásulni, ne mindig ugyan az a kp meg támadósor legyen már...

Maestro10 2018.11.04. 15:11:39

Xavi a mai labdarúgásról: "El kell ismernem, hogy unalmasnak találom a TV-ben nézni a focit. Sok csapatnak nehézkes és monoton a focija. Az jó, hogy olyan dolgokat látok, amiket nem fogok megtenni edzőként. Egyértelmű elképzelésem van arról, hogy szeretném a csapatomat játszatni. Uralni a játékot, tartani a labdát, kreatívnak lenni. Így volt ez számomra Barcelonában is."

Remélem a Maestro hamarosan a Barca kispadján fog kikötni. :)

Raven1975 2018.11.04. 17:02:54

Barça B - CD Ebro harmadosztályú bajnoki meccs élőben.
www.youtube.com/watch?v=bjFJJ4DpZbE

kritizator 2018.11.04. 19:20:44

Hát, elég sokat benaztak aztán a fiatalok.

De Riqui Puig kitett magáért. Jó keresztlabdai voltak.

2018.11.04. 19:37:04

@kritizator: Puig játékát fizikálisan tönkre vágják többet van a földön mint bárki más 50 kg vasággyal hiába gyors és technikailag zseniális kell a fizikum neki meg nincs ,,a meccs végén is hatalmasat kapott .
süti beállítások módosítása