A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #EspanyolBarca

2018. december 09. - Berbatov

A Barcelona tegnap este magabiztosan múlta felül a városi riválisát, lássuk hogyan értékelték a találkozót a főszereplők. 

Valverde: "Az előző idényben szenvedtünk Cornellában, csak 1 pontot sikerült begyűjteni, idén keményen felkészültünk erre az összecsapásra. Ez a három pont nagyon sokat jelent a számunkra, boldogak vagyunk. Nagyszerű első félidőt teljesítettünk, szerették volna kihasználni a gyorsaságukat, de jól presszionáltunk, és nem engedtük kibontakozni őket. Kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, ez azt jelenti, hogy a védelem is jól működött. Sok van még hátra, nincs jelentős előnyünk a többi csapattal szemben. Messi azt a meccset nyeri meg, amelyiket csak akarja. Nagy szerencse, hogy velünk van. Egy olyan korszakban élünk, amely megismételhetetlen, hogy hozzá hasonló játékost lássunk."

Jordi Alba: "Az Aranylabda egy hazugság. Sok klub és sajtókampány befolyásolja, ennek ellenére mindenki tudja, hogy Messi a legjobb. Ha Crisitano még mindig Madridban lenne, a sajtó és a szurkolók neki követelnék az Aranylabdát, de eligazolt, és most ki nyeri az Aranylabdát? Modric..." 

Rakitic: "Komplett teljesítményt nyújtottunk, és élveztük a játékot. A szezonban az egyik legjobb félidőnket teljesítettük az első felvonásban. Megérdemeltük az összes gólunkat. Nemcsak Messi szabadrúgásai, hanem minden, amit csinál. Már sokat beszéltem Messiről, és ismerik a véleményemet róla. Nem kell már semmit bizonyítania."

Messi: "Határozottan kezdtünk, és irányítottuk a mérkőzést. Az első gólunk után nagyobb területek nyíltak számunkra. Nem hagytuk őket játszani. Minden tekintetben jobbak voltunk. Most észleltem, hogy mindegyik európai csapatnál több szabadrúgásgólt szereztem idén, örülök ennek. A szabadrúgásoknál megpróbálok követni egy rituálét, ha jól mennek, mindent ugyanúgy csinálok, szerencsére ma ez történt. Dembélé ismét nagy meccset játszott, ez fontos számra. Még hosszú út vár ránk, és szükségünk van rá, ahogy az egész csapatra is. Felkészültnek és fókuszáltnak kell lennünk. Ezen a módon érhetünk el nagyszerű dolgokat a jövőben." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2114465472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.12.09. 12:54:13

Gratulálok a csapatunknak és így tovább! Força Barça!

Balázs37. 2018.12.09. 14:08:54

@Raven1975: Modric meg arany⚽, ez kész vicc

Sörenzen 2018.12.09. 16:55:58

@Balázs37.: Ami a legjobban meglepett, hogy V. Del Bosque is úgy nyilatkozott, hogy az az Aranylabda szavazás, ahol nincs az első háromban Messi, - az nem ér semmit...
süti beállítások módosítása